Jump to content

chaoticos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    26
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About chaoticos

  • Ημ. Γέννησης Μάϊος 4

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

chaoticos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιζουν μια χαρά. Αν δεν εχεις ήχο θα πας πανω δεξια στους από κωδικοποιητές και θα επιλέξεις τον δεύτερο :happy:
  2. Δοκιμασε και τον dolphin είναι αρκετά γρήγορος και υποστηρίζει και flash .
  3. Σωστο κ αυτό .Πάντως εγώ που δεν έχω κανει αναβάθμιση ....πραγματικά δεν ξέρω σε τι θα με βοηθούσε. Τα παντα τρέχουν και λειτουργούν τέλεια. Πιστεύω όμως οτι πολλοί θα έχουν αποθαρρυνθει στο επόμενο βήμα διαβάζοντας για τα προβλήματα.... Τα οποία μπορεί κ να έχουν λυθεί και να μην το ξέρουμε....
  4. Με τι browser ?Δοκίμασε με chrome .
  5. Εδώ δεν βαλαμε ακόμα την 4.4.2!!!
  6. Ναι γι αυτό μιλάμε . Ντεν έχει πίσω κάμερα ουτε 3g .Υπάρχει και τέτοιο μοντελο αλλα είναι πιο ακριβο.http://www.e-shop.gr/lenovo-ideatab-a3500-59-411876-7-ips-quad-core-16gb-3g-wifi-bt-gps-android-42-blue-p-PER.910301 χωρίς 3g με 16gb και 2 κάμερες.
  7. Όχι δεν θέλει ίντερνετ το gps και κλειδώνει και γρήγορα.Το ανοιγεις και σε παει :-)
  8. Ναι εχεις δίκιο φαίνεται στις φώτο ότι έχει τρύπα πίσω δεν το είχα καν στο μυαλό μου.Αλλά και πάλι δεν βρίσκω άνευ τρύπας.... Στην τελική βάζουμε ενα ωραίο αυτοκολλητακι ή το αφήνουμε ως έχει να αεριζεται κιόλας :-)
  9. Έχω παραγγείλει http://www.ebay.it/itm/331255229514?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 αυτή και περιμένω να ερθει .Μεμβράνες δεν βρίσκω πουθενα οικονομικές.
  10. Σιγά βρε μην βάλεις και την γάτα σου να κλαίει!!:lol: Υπομονή και θα τα διορθώσουν αυτά τα θεματακια ;)
  11. Για να το αναφέρουν τα παιδιά εδώ μάλλον παρουσιάζονται δυσλειτουργίες με την κιτ κατ .Πάντως με την στοκ το μηχανάκι πετάει.Και φλας και wifi κομπλε. Προς το παρόν το αφήνω έτσι οπώς έχει κ εγώ και αναμένουμε ...
  12. Για δοκίμασε http://au.ibtimes.com/articles/533591/20140109/enable-flash-player-android-4-1-2.htm#.VAiyhsugEtB να δεις αν καταφέρεις κάτι. Εγώ δεν έχω αναβαθμιστεί ακόμα για να κάνω δοκιμές :-)
  13. Κοίτα για αυτά τα χρήματα είναι μια χαρά τ ταμπλετ. Ήχος μέτριος από το ενα ηχειακι που έχει, αλλά αν ψαξεις στα 99 δεν θα βρεις τίποτα με 2 ηχεία και σούπερ ήχο. Βασικό για μένα είναι το οτι παίρνει OTG , αναβάθμιση σε κιτ κατ , οθόνη πολύ καλή, και όσο για το 1gb ram δεν είδα να κολλάει πουθενά στη χρήση που του κάνω. Μπαταρία επίσης δυνατή.
  14. Το έχω στα χέρια μου κ εγώ και έχω πολύ καλές εντυπώσεις. Το ψαχουλευω λίγο με την 4.2 που είχε περασμένη και κάποια στιγμή θα κάνω και το update .Για το wifi σε μένα είναι αστέρι και γρήγορο και δυνατό. Με ποιόν browser στο κάνει αυτό ?Δοκίμασε τον chrome . Edit: Μήπως βάζεις τα δάχτυλα δίπλα από την κάμερα πανω από το λογότυπο? Εκεί είναι ο δέκτης και κοβεις το σήμα!
  15. Για το φλας δοκίμασε τον flashfox
×
×
  • Create New...