dream_master Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Σε εμενα εφτασε στην πολη μου δεμα με drone, ηρθε σημερα ο ταχυδρομος με χαρτακι και μου ειπε δεν μου το εφερε στο σπιτι γιατι ηταν μεγαλο το δεμα, του ειπα οτι καλα εκανε και δεν το εφερε γιατι δεν θα το παραλαβω και θα γυρισει απο εκει που ηρθε (εχω παρει refund απο gearbest). Τη συσκευασια δεν θα τη δω, εκτος αν περσαω απο το ταχυδρομειο και κανω "αρνηση παραλαβης" και παρει κατευθειαν το δρομο της επιστροφης για να μην καθετε 2-3 βδομαδες στο τοπικο ταχυδρομειο. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 15-11-2016 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 02-02-2017 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 03-02-2017 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 03-02-2017 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 06-02-2017 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 06-02-2017 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 06-02-2017 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 06-02-2017 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Δεν μπηκε τελωνει και το δεμα ειχε μεσα τα δυο προιοντα απο κατω http://www.gearbest.com/rc-quadcopters/pp_252339.html?wid=21 http://www.gearbest.com/mice-keyboards/pp_69490.html?wid=21 και γιατι δεν το παραλαμβανεις αφου ηρθε μετα απο 3 μηνες? πηρες και τα λεφτα σου πισω στην ουσια τζαμπα θα το παρεις αν πας και παραλαβεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 και γιατι δεν το παραλαμβανεις αφου ηρθε μετα απο 3 μηνες? πηρες και τα λεφτα σου πισω στην ουσια τζαμπα θα το παρεις αν πας και παραλαβεις! :worry: Δεν το παραλαμβανω για το λογο οτι εχω παρει πισω τα χρηματα μου και εχω ενημερωσει και το καταστημα για τη προθεση μου. Αν ηθελα να το κρατησω θα ζηταγα μια εκπτωση απο το καταστημα και αν μου εκαναν εκπτωση θα πληρωνα παλι μεσο paypal και θα το παραλαμβανα. Το tn δεν το βλεπω μονο εγω, το βλεπει και το καταστημα. Αν κανω αυτο που λες, να τους "μπηξω" μπορει να ειχα προβληματα. Το ποιο απλο ειναι να με κανει ban το καταστημα ή σε επομενη αγορα μου απο εκει να μου στειλει αδειο πακετο. Το αμεσος επομενο ειναι να πει το καταστημα "α.. Ελληνας... ? μας τα εχουν ξανακανει " σταματαμε τις αποστολες στην Ελλαδα και θα γινουμε σαν τους ιταλους στο ebay που με τα fake dispute ψαχνουν να βρουν καταστημα με τα κυαλια. Το αλλο που μπορει να κανει το καταστημα ειναι να ενημερωσει το paypal οτι παρελαβα και να με βαλει στη μαυρη λιστα το paypal, αντε μετα να κανω dispute στο paypal και να με παρουν στα σοβαρα...... Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickem7 Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 (edited) Καλησπέρα, θέλω να αγοράσω ένα κινητό από ebay Αγγλία. Κοστίζει 290 ευρώ περίπου. Επειδή έχω χαθεί στις σελίδες του θέματος και δεν βρήκα κάτι σχετικό, ξέρει κάποιος αν θα περάσει τελωνείο; Στην αποστολή γράφει "Standard Int'l Postage". Edited February 8, 2017 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Από Αγγλία δεν περνάει τελωνείο. Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantoflakias Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Καλησπέρα, θέλω να αγοράσω ένα κινητό από ebay Αγγλία. Κοστίζει 290 ευρώ περίπου. Επειδή έχω χαθεί στις σελίδες του θέματος και δεν βρήκα κάτι σχετικό, ξέρει κάποιος αν θα περάσει τελωνείο; Στην αποστολή γράφει "Standard Int'l Postage". Προσεξε στη χωρα αποστολής να είναι Αγγλια (το βλέπεις εκει κατω απο την τιμη) ομως γιατι στο αγγλικό ebay υπάρχουν και κινεζοι πωλητες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 και γιατι δεν το παραλαμβανεις αφου ηρθε μετα απο 3 μηνες? πηρες και τα λεφτα σου πισω στην ουσια τζαμπα θα το παρεις αν πας και παραλαβεις! Αυτή η νοοτροπία έχει ρίξει, δυστυχώς, την αξιοπιστία του έλληνα αγοραστή στο σημερινό επίπεδο, ακόμη και στους κινέζους πωλητές. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 (edited) και γιατι δεν το παραλαμβανεις αφου ηρθε μετα απο 3 μηνες? πηρες και τα λεφτα σου πισω στην ουσια τζαμπα θα το παρεις αν πας και παραλαβεις! Κρίμα και ντροπή για τον τρόπο σκέψης. Ναι να παραλάβει αλλά να στείλει μήνυμα στον πωλητή να του βάλει τα χρήματα στο paypal. Τη ***** νοοτροπία είναι αυτή. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Edited February 8, 2017 by impreza_sti Οφείλουμε να εκφραζόμαστε κόσμια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 (edited) Κρίμα και ντροπή για τον τρόπο σκέψης. Ναι να παραλάβει αλλά να στείλει μήνυμα στον πωλητή να του βάλει τα χρήματα στο paypal. Τη ***** νοοτροπία είναι αυτή. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Ελληνικη........... Edited February 8, 2017 by impreza_sti Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Μπορει να θεωρει απο αγνοια οτι το δεμα θεωρειται χαμενο ή οτι "αν δεν παραλαβεις σε Χ μερες, το παιρνεις δωρεαν" σαν Pizzaρια :) Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Ελληνικη........... Δεν είναι ελληνική στον άνθρωπο είναι. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 26-12-2016 17:19 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 27-12-2016 11:29 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 05-02-2017 09:18 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 05-02-2017 11:15 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 07-02-2017 13:56 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 07-02-2017 14:28 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 07-02-2017 15:56 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 08-02-2017 04:42 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 08-02-2017 05:42 Μ.Δ.Περιστερίου ΑΦΙΞΗ ΣΕ Μ.Δ.Περιστερίου 08-02-2017 06:47 Μ.Δ.Περιστερίου ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ 08-02-2017 07:46 Μ.Δ.Περιστερίου ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 08-02-2017 07:56 Μ.Δ.Περιστερίου ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Μ.Δ.Περιστερίου 08-02-2017 09:59 Μ.Δ.Περιστερίου Πρώτη φορά παραγγελία απο AliExpress πακέτου προτζέκτορες και xenon kit για το αυτοκίνητο συνολικού κόστους 120 ευρώ. Απο οτι φαίνεται το γλυτώσαμε και το τελωνείο. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Δεν είναι ελληνική στον άνθρωπο είναι. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Βρε οπως το γραφω......δυστηχως. Επι του θεματος τωρα. Ενα δεματακι παντως περασε εμενα σημερα,και μαλιστα με 2 συσκευες (κινητα) μεσα.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Βρε οπως το γραφω......δυστηχως. Επι του θεματος τωρα. Ενα δεματακι παντως περασε εμενα σημερα,και μαλιστα με 2 συσκευες (κινητα) μεσα.:) 2 φορές μου έχει τύχει να αργήσει το δέμα 80 μέρες και πάνω πήρα Refund ήρθε το δέμα μετά και το πληρωσα κανονικά. Δεν είναι όλοι οι Έλληνες απλά ο καθένας πως σκέφτετε. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream_master Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 εγω το παραδεχομαι το λαθος μου , εσεις ομως αντι να μου δωσετε απαντηση για ποιο λογο δεν ειναι σωστο , αρχισατε να με δικαζεται χωρις λογο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 εγω το παραδεχομαι το λαθος μου , εσεις ομως αντι να μου δωσετε απαντηση για ποιο λογο δεν ειναι σωστο , αρχισατε να με δικαζεται χωρις λογο! Δεν είναι σωστό γιατί εφόσον έχεις πάρει τα χρήματα πίσω δεν δικαιούσαι το προϊόν. Επίσης στο tracking φαίνεται ότι το παρέλαβε κάποιος οπότε θα ρίξουν σίγουρα μαύρο στον χρήστη με το συγκεκριμένο όνομα από στο Site. Παλιότερα αρκετοί αγόραζαν παιχνίδια από αγγλικά καταστήματα. Έρχονταν τα έπερναν έλεγαν ότι δεν τα παρέλαβαν και οι Άγγλοι τα ξανά έστελναν. Μέχρι που το πήραν χαμπάρι και δεν ξανά έστειλαν Ελλάδα σε κανέναν. Οπότε για λίγα άτομα την πλήρωσαν όλοι. Δεν χρειάζεται να γίνει αυτό και με τα καταστήματα της Κίνας. Δεν σε δικασαμε απλά το μήνυμα ήταν αρκετά λάθος. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Διαγράφηκαν ποστ. Παρακαλώ πολύ να σταματήσουν εδώ οι αντιπαραθέσεις και οι κόντρες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickem7 Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Προσεξε στη χωρα αποστολής να είναι Αγγλια (το βλέπεις εκει κατω απο την τιμη) ομως γιατι στο αγγλικό ebay υπάρχουν και κινεζοι πωλητες. Ναι είναι UK Λονδίνο. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasleon40 Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Θυμιστε μου λιγακι, απο ευρωπαικη αποθηκη του coolicool (δεν γνωριζω χωρα) υπαρχει περιπτωση τελωνειου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Θυμιστε μου λιγακι, απο ευρωπαικη αποθηκη του coolicool (δεν γνωριζω χωρα) υπαρχει περιπτωση τελωνειου? Από Ευρώπη όχι δεν έχεις 100% τελωνείο. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasleon40 Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Από Ευρώπη όχι δεν έχεις 100% τελωνείο. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
master_alarm Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 Παραγγελία από aliexress έναν programmer αξίας 2€ 5/11/2016 χωρίς συστημένο και ήρθε σήμερα!!! Χωρίς τελωνείο Στάλθηκε από το ZTE V967S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantoflakias Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 Παντως οπως και να ναι αν δειτε τη συζητηση στο υποφορουμ ''λοιπα κινητά τηλέφωνα'' οπου γινοταν κυρίως η συζητηση για οτι αφορουσε κινεζικα τηλεφωνα και αγορες απο κίνα, εδω και 1 μηνα δεν κινειται σχεδόν τιποτα. Εχουν ξενερώσει οι χρήστες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 Παντως οπως και να ναι αν δειτε τη συζητηση στο υποφορουμ ''λοιπα κινητά τηλέφωνα'' οπου γινοταν κυρίως η συζητηση για οτι αφορουσε κινεζικα τηλεφωνα και αγορες απο κίνα, εδω και 1 μηνα δεν κινειται σχεδόν τιποτα. Εχουν ξενερώσει οι χρήστες Λογικό το βλέπω παραγγέλναμε κινητά από κίνα για πιο οικονομικά τώρα που. Θέλω να πάρω 2 κινητά για φίλο και για μένα κάνα mi max αλλά 250 το max αν βάλεις φόρους πάει 70 ευρώ ακόμα που παει η καλή τιμή. Κρίμα για εμάς και για τους Κινέζους. Μόνο οι δημόσιοι υπάλληλοι καλο περνάνε που δεν έχουν τόση δουλειά. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 26-12-2016 17:19 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 27-12-2016 11:29 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 05-02-2017 09:18 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 05-02-2017 11:15 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 07-02-2017 13:56 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 07-02-2017 14:28 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 07-02-2017 15:56 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 08-02-2017 04:42 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 08-02-2017 05:42 Μ.Δ.Περιστερίου ΑΦΙΞΗ ΣΕ Μ.Δ.Περιστερίου 08-02-2017 06:47 Μ.Δ.Περιστερίου ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ 08-02-2017 07:46 Μ.Δ.Περιστερίου ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 08-02-2017 07:56 Μ.Δ.Περιστερίου ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Μ.Δ.Περιστερίου 08-02-2017 09:59 Μ.Δ.Περιστερίου Πρώτη φορά παραγγελία απο AliExpress πακέτου προτζέκτορες και xenon kit για το αυτοκίνητο συνολικού κόστους 120 ευρώ. Απο οτι φαίνεται το γλυτώσαμε και το τελωνείο. Τελικά όλα καλά. Το πακέτο πέρασε χωρίς επιπλέον δασμούς. Ισως να βοήθησε και η αξία που είχε δηλωθεί στα 20 δολλάρια. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 Να αναφέρω κι εγω για στατιστικούς λόγους ακόμα ένα κινητάκι κι από μένα πέρασε χωρίς τελωνείο σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts