stargr Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Όχι ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djibriliant Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Ίσως δεν διάβασες καλά το σχόλιό μου και επιχειρηματολογείς με συλλογισμό που αποδεικνύει ότι δεν έχεις καταλάβει τη λειτουργία των υπηρεσιών των ΕΛΤΑ που έχουν αρμοδιότητα τον εκτελωνισμό ταχυδρομικών δεμάτων που εισάγονται από τρίτες χώρες. Στις υπηρεσίες αυτές (ΥΕΔ Αθηνών, Θεσ/νίκης και Πειραιά) υπηρετούν υπάλληλοι των ΕΛΤΑ, που ασχολούνται με το ταχυδρομικό έργο, και τελωνειακοί υπάλληλοι του Υπ. Οικονομικών, που ασχολούνται με το τελωνειακό έργο. Το να προσλάβει η διοίκηση των ΕΛΤΑ "παιδιά" ή/και υπαλλήλους είναι ένα θέμα που έχει άμεση σχέση με την κυβερνητική πολιτική. Παρόμοιο πρόβλημα είναι και η αύξηση του αριθμού των τελωνειακών υπαλλήλων που υπηρετούν στις 3 ΥΕΔ των ΕΛΤΑ. Όπως είναι γνωστό, η εντολή που δόθηκε (άγνωστο από ποιους και για ποιο λόγο) στις αρχές ΝΟΕ 2016, για τον αυστηρότερο έλεγχο των ταχυδρομικών δεμάτων που εισάγονται από τρίτες χώρες, αφενός δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα και καθυστερήσεις στις παραλαβές σημαντικού αριθμού δεμάτων αφετέρου προκάλεσε την πληρωμή εξόδων εκτελωνισμού σε αριθμό παραληπτών δεμάτων. Επαναλαμβάνω ότι η νομοθεσία και τα τέλη των ΕΛΤΑ δεν νομοθετήθηκαν χθες και όσοι ασχολούνται με αγορές από το εξωτερικό γνωρίζουν ότι ισχύουν από πολλά χρόνια, αλλά δεν εφαρμόζονταν στον ίδιο βαθμό μέχρι το ΝΟΕ. Ήδη παρατηρείται χαλάρωση της εφαρμογής των εντολών τόσο στο αεροδρόμιο όσο και στη Θεσ/νίκη και αυτό οφείλεται, κατά τη γνώμη μου, στο ότι κατάλαβαν, και αυτοί που έδωσαν τις εντολές, τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν. Όλοι ελπίζουμε ότι θα επανέλθει σύντομα η προηγούμενη (χαλαρή) διαδικασία μέχρι τις επόμενες ... εντολές. Εχεις δίκιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NXONTZ Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Επειδή είμαι άσχετος παρακαλώ μία βοήθεια.Σε σχετική παραγγελία που περιμένω από Κίνα είδα αυτό στο tracking Electronic information,receive--26-Dec-2016 11:33 AM Small package Center, receive--26-Dec-2016 01:33 PM Parcel centre,sealing--26-Dec-2016 04:33 PM Small package Center, left--26-Dec-2016 06:06 PM Exchange Bureau, have been exported to open--28-Dec-2016 02:06 AM Exchange Bureau, have been exported directly--28-Dec-2016 08:10 PM Transit Center,left hand navigation--29-Dec-2016 01:43 AM GREECE, Arrived --10-Jan-2017 01:43 AM GREECE, the transfer of customs-- 10-Jan-2017 05:23 AM Eννοεί ότι θα περάσει τελωνείο; Βέβαια αυτά που περιμένω ( 2 Bluetooth hands free )είναι χαμηλής αξίας ( σύνολο 20 €) και έχω ακούσει ότι κάτω από κάποια αξία δεν βάζουν κερατιάτικα... Λέω βλακείες ή όχι;:rolleyes: Πότε να το περιμένω σπίτι μου περίπου;( Αθήνα - Πεντέλη ) Ουδείς;;;:wacko: Παράθεση XIAOMI REDMI NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdiv1972 Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Ουδείς;;;:wacko: το track number ειχε στο τελος 2 γραμματα π.χ. nl sg ; αν οχι τοτε δεν ειναι track number αλλα ενας αριθμος που το παρακολουθεις μεχρι να φτασει Ελλαδα,οπως και το δικο μου τα ιδια εγραφε και μετα απο 15 μερες μου ηρθε ειδοποιηση να παραλαβω Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harmon17 Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 5 δέματα εκ των οποίων τα 4 με tracking numbre περάσανε όλα άνευ επιβαρύνσεων και (ιδίως) χωρίς καθυστερήσεις από την στιγμή που έφθασαν Ελλάδα. Από αυτά μόνο ένα ήταν αξίας ~45 €, τα υπόλοιπα μέχρι ~10 €. Αλλά προς το παρόν το κόβω το "σπορ", άλλωστε ποτέ δεν έκανα πολλές παραγγελίες από Κίνα, άντε καμιά 30ριά τον χρόνο... http://i298.photobucket.com/albums/mm261/X-HarrisX/DIAFORA/Capture_2017-01-11-16-38-59_zps77tccbr7.jpg http://i298.photobucket.com/albums/mm261/X-HarrisX/DIAFORA/Capture_2017-01-11-16-37-00_zpszxnzrijz.jpg http://i298.photobucket.com/albums/mm261/X-HarrisX/DIAFORA/Capture_2017-01-11-16-35-35_zpso99xxll2.jpg http://i298.photobucket.com/albums/mm261/X-HarrisX/DIAFORA/Capture_2017-01-11-16-36-23_zpsyjsskcel.jpg Παράθεση Stay alive, keep riding Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Και αλλο 1 πακετο περασε σημερα και σε εμενα.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devblast Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Καλησπερα. Περιμενω ενα δεματακι (κινητο) το οποιο παρηγγειλα στις 27-11-2016. Απο 24-12-2016 ειναι κολλημενο στο "Arrival at the processing center" και σημερα που τσεκαρα γραφει ενα "Please call 1605". Γνωριζει κανεις τι σημαινει; Επικοινωνησα με τον πωλητη, να ρωτησει αυτος στην singapure post τι παιζει και περιμενω. Αν εχει παρομοια εμπειρια καποιος ας με βοηθησει... Ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Εσύ δλαδή διαμαρτύρεσαι για τον εαυτό σου ή για τους άλλους. Δηλαδή γινεται να περνανε απο την εθνική 100άδες αυτοκινητα και να τους σταματήσεις ολους να τους ελεγξεις? Αφου ρε φιλε εισαι παρανομος και το ξέρεις.Τι σε νοιαζει για τους αλους? Αλλα βέβαια όπως παντα να ψωφισει η κατσικα του γειτονα Το αντίθετο από αυτό που κατάλαβες εννοώ, ότι έγραψες δηλαδή στην τελευταία φράση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Καλησπερα. Περιμενω ενα δεματακι (κινητο) το οποιο παρηγγειλα στις 27-11-2016. Απο 24-12-2016 ειναι κολλημενο στο "Arrival at the processing center" και σημερα που τσεκαρα γραφει ενα "Please call 1605". Γνωριζει κανεις τι σημαινει; Επικοινωνησα με τον πωλητη, να ρωτησει αυτος στην singapure post τι παιζει και περιμενω. Αν εχει παρομοια εμπειρια καποιος ας με βοηθησει... Ευχαριστω... Το 1605 ειναι το τηλεφωνικό κεντρο της singapure post για την κινα.Περιμενεις ενημέρωση απο τον πωλητη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NXONTZ Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 το track number ειχε στο τελος 2 γραμματα π.χ. nl sg ; αν οχι τοτε δεν ειναι track number αλλα ενας αριθμος που το παρακολουθεις μεχρι να φτασει Ελλαδα,οπως και το δικο μου τα ιδια εγραφε και μετα απο 15 μερες μου ηρθε ειδοποιηση να παραλαβω Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Eυχαριστώ για την απάντηση φίλε. Το track number είχε το nl στην αρχή ( netherland post μαλλον ) και μετά κάποια νούμερα. Απλά ρωτάω για τα υπόλοιπα αν γνωρίζει κάποιος... Παράθεση XIAOMI REDMI NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdiv1972 Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Eυχαριστώ για την απάντηση φίλε. Το track number είχε το nl στην αρχή ( netherland post μαλλον ) και μετά κάποια νούμερα. Απλά ρωτάω για τα υπόλοιπα αν γνωρίζει κάποιος... αυτο εβγαλε εμενα οταν εκανα αναζητηση,πηρα τηλ στα ελτα και μου ειπαν οτι αυτος ο αριθμος δεν ειναι track number για να ηταν επρεπε να ειχε 2 γραμματα στο τελος ,τα ιδια πρεπει να βγαζει και σενα η αναζητηση Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NXONTZ Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 αυτο εβγαλε εμενα οταν εκανα αναζητηση,πηρα τηλ στα ελτα και μου ειπαν οτι αυτος ο αριθμος δεν ειναι track number για να ηταν επρεπε να ειχε 2 γραμματα στο τελος ,τα ιδια πρεπει να βγαζει και σενα η αναζητηση Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ΟΚ σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες σου :) Παράθεση XIAOMI REDMI NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyr13 Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 (edited) Θελω να παραγγειλω ενα ανταλλακτικα απο Αμερικη. Η αξια του ειναι 27,12€. Συμφωνα με την νομοθεσια θα περασει τελωνειο; Επισης η μεταφορα κοστιζει περιπου 30€. Edited January 12, 2017 by lyr13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Θεωρητικά, ναι, αφού η αξία cif είναι 57,12€ περίπου. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Τι καταλαβαινετε απο'δω γιατί μπερδεύτηκα; Powerbank είναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Το δέμα έφυγε από τη χώρα αποστολής για την Ολλανδία. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Νόμιζα απο Ολλανδία για Ελλάδα, ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Πιο αναλυτικά, το δέμα, αφού παραλήφθηκε από μεταφορική, ταξίδεψε μέσα στη χώρα αποστολής (in transit), έφτασε στο υποκατάστημα της NLPost στην ίδια χώρα και χθες (12/1) έφυγε για Ολλανδία. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Παρέλαβα σήμερα τα πρώτα 3 δέματα του τελωνείου Σύνολο χρέωσης 132€ Ο να μην πω κινέζος έχει γράψει και στα τρία δέματα τηλέφωνο Οπότε λογικά και σταμάτησαν τελωνείο..... Όσοι είναι να αγοράσετε να υπενθυμίζεται στον Κινέζο να γράφει ότι είναι είδος κυπου η κάτι αλλο Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
so93 Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Παρέλαβα σήμερα τα πρώτα 3 δέματα του τελωνείου Σύνολο χρέωσης 132€ Ο να μην πω κινέζος έχει γράψει και στα τρία δέματα τηλέφωνο Οπότε λογικά και σταμάτησαν τελωνείο..... Όσοι είναι να αγοράσετε να υπενθυμίζεται στον Κινέζο να γράφει ότι είναι είδος κυπου η κάτι αλλο Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ένα παιδί πριν μέρες ανέβασε φωτογραφία από δέμα που ανοίχτηκε σε τελωνείο που έγραφε MP4 Player... Επομένως δε νομίζω ότι έχει κάποια σημασία..Τα δέματα που περιέχουνε κινητά κάνουν μπαμ...Άμα θέλει ο άλλος να το εκτελωνίσει σιγά μη διστάσει επειδή δε γράφει cellphone... Παράθεση iPhone 4 -Xiaomi Redmi Note 3 Pro- Zuk Z2- Χiaomi Redmi Pro- Mi5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdiv1972 Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 (edited) εγω παρελαβα το δευτερο τηλεφωνο σημερα χωρις τελωνειο και ηταν μεγαλο το πακετο ειχε μεσα και vr γυαλια απο gearbest , ηρθε με nl post,τον δεκεμβρη κινητο απο vickmall περασε και αυτο αερα απο sg post ,εγω συνεχιζω να παιρνω πραγματα απο εξωτερικο και οτι γινει Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited January 13, 2017 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokonelos Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Στο τελωνειο δεν ειναι σοβαροι.εκτελωνισαν προιον με εισοδο 27.12 και οι πιο παλιοι ακομα περιμενουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexsitia Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 Μαλλον ειναι λοττο το ποιον σακο θα εκτελωνισουν τελικα κι οχι θεμα ημερομηνίας...στοιβαζουν κι ο,τι γινει...;;; τραγελαφικες καταστασεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 (edited) Μαλλον ειναι λοττο το ποιον σακο θα εκτελωνισουν τελικα κι οχι θεμα ημερομηνίας...στοιβαζουν κι ο,τι γινει...;;; τραγελαφικες καταστασεις... Στην Ελλαδα ολα ετσι γινονται δυστυχως.... Οτι να ναι. Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited January 14, 2017 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfilippos Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 ερωτηση : με nl post τα αντικειμενα περνουν τελωνειο??????? οποιος γνωριζει ας δωσει μια βοηθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts