Jump to content

djibriliant

Members
  • Δημοσιεύσεις

    32
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About djibriliant

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

djibriliant's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Εγώ έχω σοβαρά προβλήματα με το κινητό,οθόνη δεν αποκρίνεται πάντα, wifi δεν πιανει, ασταθης μπαταρια. Αφού έστειλα βιντεάκι στο τινυντιλ που μου ζήτησε πήρα πολύ σημαντικη βοήθεια. Οι τρόποι αντιμετωπισης είναι αυτοί: try another finger touching it for testing Do not operate the device when it is being charged, the touch may be insensitive due to the current interference Please restart your WiFi Router Please try it again in different WiFi circumstance including WIFI hotspot to check again. Στο μεταξύ αυτό ήταν η καβάτζα σε περιπτωση που ειχε πρόβλημα το leeco το οποίο έχει πρόβλημα :X Οποιος θέλει εδω ο χρυσοχερης του παραγγέλνω :cry:.
  2. Γεια σας απο το κινητό είμαι πολύ ικανοποιημένος μόνο κάμερα περίμενα καλύτερη. Εχω ενα προβλημα και αν γνωρίζει καποιος ας με βοηθήσει, δεν μου διαβαζει συσκευες bluetooth(handsfree,remote για σελφι στικ κλπ) υπάρχει κατι αντιστοιχο του στυλ οπως κατεβαζω ντραιβερς για τον υπολογιστη να κατεβασω για το κινητό? Δοκιμασα εφαρμογες του playstore χωρις να βρω κατι.
  3. Αύριο παραλαμβάνω αγορά απο βικμολ με σινγκποστ χωρίς απρόοπτα σε 20+ μέρες.(νομίζω χαλάρωσε η όλη ιστορία)
  4. Αν μπορεί ας μου πει κάποιος που πήρε απο Πατρα ή καποιος που ξέρει. Το δέμα θα έρθει Πατρα, την έχω γλιτώσει ή θα είναι σιγουρο οταν γράψει κλεισιμο απο κεντρο διαλογης αττικης? Επίσης παίζει να παραλαβω στα κεντρικά την ίδια μέρα αν φύγει νωρίς το δεμα? ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 11-01-2017 09:43 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 11-01-2017 11:58 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
  5. Τα ελτά με τρολαρουν, σήμερα παρέλαβα θήκη με untracked singpost που είχε γίνει παραγγελία μια εβδομάδα μετά το κινητό και είχε άφιξη 20 ιαν- 28 φεβ., το κινητό δεν έχει αργήσει ακόμη αλλά ειναι λίγο αστειο γιατί και τα 2 ειναι με singpost.
  6. Η ο σκοπός τους είναι ήδη αυτός και όλο αυτό είναι ενα μέτρο πίεσης προς τους καταναλωτές ωστε να στραφούν απο μόνοι τους στις ευρωπαικές αποθήκες.
  7. Έχει κανείς ίδεα απο κέντρο διαλογής Αττικής πόσο κάνει να φτάσει Πάτρα? 3 μέρες(εκτός απροόπτου) που υπολογίζω είναι λογικό?
  8. Δεν έχω κανένα θέμα με τους τελωνειακούς υπαλλήλους, εχω θέμα με το οτι αποφάσισαν να τηρήσουν τον νόμο χωρίς να έχουν την δυνατότητα και αυτό δεν είναι ευθύνη των υπαλλήλων, παιρνουν τόσα παιδιά με κοινοφελη εργασία κλπ και τα βάζουν να βαράνε μύγες(κάτι που ουτε τα ιδια τα παιδια θελουν) ας τους βάλουν σε κάποιο πόστο ωστε να μεταταχθούν για ενα διαστημα μονιμοι υπάλληλοι στα τελωνεία. Αυτό ναι δεν γίνεται με πάτημα κουμπιού αλλά δεν είναι πυρηνική φυσική,ουτε δική μας ευθύνη να γίνει σωστα. Και στο ξεκινάω απο το πιο απλό ασε το ΦΠΑ το οποιο είναι λογικό να πληρώσεις, τα κερατιατικά γιατι? και το ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ γιατί τόση καθυστέρηση? Δεν εχω δέμα στο τελωνείο και νομίζω οτι για αυτό το λόγο μπορω να λέω οτι μιλάω αντικειμενικά.
  9. Το να περιμένεις 1 μήνα για ναπεράσει τελωνείο δηλαδή να πληρώνεις 60-80 ευρω για μια υπηρεσία και να κάνει τόσο καιρό ο υπάλληλος να τα περάσει ειναι λογικό? Θα πληρώσεις το συνεργειο που θα κάνει 30 μέρες να σου αλλάξει τα λάδια?Γιατί η διαδικασία αυτή δεν μπορεί να είναι πάνω απο 10 λεπτά, θα μου πεις είναι λίγοι οι υπάλληλοι? Θα σου πω αν είναι τόσα πολλά τα δέματα ας βάλουν και αλλους 12 ευρω το δέμα παίρνουν. Ξεχνάς κάτι ψωνίζοντας απο κινα συνήθως εχεις καλύτερο value4money ακομη και με τελωνείο. Το οτι αυτό είναι καταστροφικό για την οικονομία μας είναι άλλη ιστορία. Όπως μια άλλη ιστορία είναι το πως είναι δομημένη η οικονομία μας με τα μεγάλα καταστήματα να έχουν καθιερώσει την δική τους φίρμα που παίρνουν το κάθε osio και thl και του αλλάζουν ετικέτα.
  10. Μην βιάζεσαι! Λογικά θα κάνει μερικές μέρες να εμφανιστεί στα ελτα, ετσί έχει γίνει και στο δικό μου και αναμένω, κάποιοι πιστεύουν οτι φταίει το site των ελτά και κάποιοι οτι κοροιδευουν οι κινεζοι. Το σιγουρο είναι οτι πρέπει να περάσουν αρκετές μέρες για να ανησυχίσεις.
×
×
  • Create New...