MAZ207 Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Παρατηρησα οτι στην εγγραφη βιντεο ο ηχος ειναο πολυ χαμηλος. Ξερει κανεις που ωφειλεται αυτο και πια η λυση του. Το κινητο ειναι δυο μηνων. Παράθεση Nokia 5800,Nokia Lumia 930,Microsoft Lumia 535 DS,Vernee Apollo Lite,Nokia 6.1 , xiaomi mi 9T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Παρατηρησα οτι στην εγγραφη βιντεο ο ηχος ειναο πολυ χαμηλος. Ξερει κανεις που ωφειλεται αυτο και πια η λυση του. Το κινητο ειναι δυο μηνων. Μάλλον στο χαλασμένο (Καμένο) μικρόφωνό οφείλεται, η πλειονότητα των 930 αν όχι όλα εχουν θέμα με το μικρόφωνο. Κάνε μια αναζήτηση στο νήμα και θα δεις και άλλους να το έχουν αναφέρει. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick10 Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Το quality control ήταν για ύπνο κατά την παραγωγή του 930. Η arvato sucks huge unicorn :X .. Για 2+ μήνες είχα το δικό μου 930 πήγαινε-έλα σ'αυτούς. Προφανώς θεωρούν λύση των πάντων το format.. Κανένα παράπονο από Nokia Care όμως. Εύχομαι να ευχαριστηθείς τη συσκευή σου από δώ και στο εξής και πάντα καλά νέα!! Σε ευχαριστώ για τις ευχές και εγώ ελπίζω να μην μου βγάλει τίποτα άλλο, πάντως μέχρι στιγμής δεν έχει θέμα. Τι πρόβλημα είχε το δικό σου και σου κάνανε 2+ μήνες να στο φτιάξουν; Παράθεση IPHONE X,NOKIA 8800,BLACKBERRY P9983,IPHONE 8 PLUS,NOKIA 808 PV,HTC 10,IPHONE 6S,SONY Z5 PREMIUM,NOKIA 8800 CARBON ARTE,SONY Z5, SAMSUNG NOTE 5, SAMSUNG NOTE 3,HTC ONE M9,SONY Z2,NOKIA LUMIA 930,IPHONE 5S,BLACKBERRY Q10,HTC ONE M7,BLACKBERRY Z30,BLACKBERRY Z10,SONY XPERIA Z1,NOKIA LUMIA 925,NOKIA N9,NOKIA E7, NOKIA N96,NOKIA 5250, SAMSUNG M3510, NOKIA N900, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Οι ιστορίες με τα μικρόφωνα συνεχίζονται. Είμαι με την 10586.36. Στο voice recorder, βίντεο και ανοιχτή ακρόαση δουλευει το μικρόφωνο που είναι στο ακουστικό. Άρα και με ακούνε κανονικά στην ανοιχτή ακρόαση. Τα υπόλοιπα 3 υπολειτουργούν ή δεν λειτουργούν καθόλου. Σε κανονική κλήση, λειτουργεί το κάτω μικρόφωνο της πρόσοψης. Στα hardware tests της ΝΟΚΙΑ, λειτουργούν ΟΛΑ τα μικρόφωνα... :wacko: :dizzy: Περιμένω επίσημα 10αρια με drivers και βλέπουμε... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Οι ιστορίες με τα μικρόφωνα συνεχίζονται. Είμαι με την 10586.36. Στο voice recorder, βίντεο και ανοιχτή ακρόαση δουλευει το μικρόφωνο που είναι στο ακουστικό. Άρα και με ακούνε κανονικά στην ανοιχτή ακρόαση. Τα υπόλοιπα 3 υπολειτουργούν ή δεν λειτουργούν καθόλου. Σε κανονική κλήση, λειτουργεί το κάτω μικρόφωνο της πρόσοψης. Στα hardware tests της ΝΟΚΙΑ, λειτουργούν ΟΛΑ τα μικρόφωνα... :wacko: :dizzy: Περιμένω επίσημα 10αρια με drivers και βλέπουμε... Σε 8.1 λειτουργούσαν όλα τέλεια. Στα 10αρια δε λειτουργεί το μικρόφωνο της ομιλίας. Μια με ακούνε, μια όχι. Κλάμα. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Έκανα το hard reset με τη διαδικασία της επαναφοράς τηλεφώνου ( από τα πρόσθετα+πληροφορίες ) και για την ώρα δε μαυρίζει η οθόνη. Απλά,κάποιες φορές εκεί που βρίσκομαι πχ στο store με "πετάει" στην αρχική οθόνη και πάει μόνο του τέρμα κάτω ( το έκανε και πριν το hard reset ), σα να κρασάρει. Επίσης,παρ'όλο το hard reset, μου γράφει στο μετρητή διάρκειας κλήσεων 00:19:33....!!!! ( χωρίς να έχω μιλήσει καθόλου ). Περίεργα πράγματα. Είναι φυσιολογική η ένδειξη της διάρκειας κλήσεων. ΔΕΝ μηδενίζει ακόμη και με hard reset, μετρά τη συνολική διάρκεια των κλήσεων, από την πρώτη φορά που ενεργοποιήθηκε η συσκευή. και η δική μου αναφέρει 180:11:00 Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fredometrios Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 καλησπέρα σε όλους , 2 θεματάκια έχουν προκύψει μετά από σχεδόν 1 χρόνο με το 930 . η ανοιχτή ακρόαση ακούγεται αλλά δεν με ακούει ο συνομιλητής και δεν μπορώ να συνδεθώ με συσκευή bluetooth ( για την ακρίβεια 2 διαφορετικές συσκευές έχουν παρουσιάσει ακριβώς τοίδιο πρόβλημα - δουλεύουν για ένα διάστημα και μετά δεν μπορούν να συνδεθούν .Σε άλλες συσκευές δουλεύουν κανονικά) Υπάρχει λύση; Φιλε μου εχω ακριβως το ιδιο θεμα με το bluetooth στο 1020 και το ειχα σε ολα τα 1020 που αγορασα.Συνδεεται 5-10 λεπτα και μετα κολλαει και πρεπει να κανεις restart το κινητο για να επανελθει.Στο εξωτερικο το εχουν αρκετοι αυτο το θεμα (οπως και με το wifi που κολλαει μερικες φορες και δεν μπορεις να το ανοιγωκλεισεις) στα 1020 αλλα για να εμφανίζετε και στο 930 ειναι θεμα λειτουργικου ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Για περάστε: Myphone Giveaway: Τρία κλειδιά για την εφαρμογή «Τσελεμεντές Χριστουγέννων»΅ :up: Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexvovo Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Στον έλεγχο αποθήκευσης στο "Άλλα" λέει ότι πιάνει χώρο σχεδόν 1GB. Πως διαγράφονται? soft reset δοκίμασα και δεν γίνεται τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Στον έλεγχο αποθήκευσης στο "Άλλα" λέει ότι πιάνει χώρο σχεδόν 1GB. Πως διαγράφονται? soft reset δοκίμασα και δεν γίνεται τίποτα. Άλλαξε ημερομηνία στην συσκευή και ξαναπροσπαθησε. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexvovo Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Άλλαξε ημερομηνία στην συσκευή και ξαναπροσπαθησε. Ευχαριστώ φίλε..το έκανα όμως και δεν έγινε κάτι! :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Ευχαριστώ φίλε..το έκανα όμως και δεν έγινε κάτι! :O Σε παλιά ημερομηνία πήγες ή σε μελλοντική? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Σε παλιά ημερομηνία πήγες ή σε μελλοντική? Παίζει κι αυτό ρόλο;:rolleyes: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
me00016 Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Καλημέρα και χρόνια πολλά, Να προσθέσω ένα ακόμα 930 που πήγε στο σέρβις για αλλαγή μικροφώνου. Απείραχτη ROM 8.1, χωρίς ποτέ να περαστούν τα 10ρια. Σημειωτέον, αγορασμένο από Γερμανό. Ελπίζω να μην ξαναβγάλει το ίδιο πρόβλημα. Επειδή διάβασα πάαααρα πολλά μηνύματα στο παρόν νήμα έχω δυο επιπλέον σχόλια σχετικά με τη συσκευή: - Όσοι χρησιμοποιείτε Shazam, πώς συγκρίνεται η εφαρμογή με αυτή της Cortana; - Όσοι έρχεστε από τον κόσμο του android, μην μπαίνετε στον κόπο να κάνετε εξαγωγή τις επαφές σας από gmail σε CSV, απλά προσθέστε το λογαριαμό του gmail σας στην συσκευή και οι επαφές σας είναι διαθέσιμες αμέσως! Καλές γιορτές! Παράθεση Philips Savvy->Panasonic GD93->Ericsson T20e->Motorola T2288 Talkabout->Mitsubishi M342i->Nokia N70->LG KS20->HTC P3470 Pharos->Samsung B7610 OMNIA PRO->Samsung i9000 Galaxy S->Samsung i9100 Galaxy SII->NOKIA LUMIA 930>LG G6+HUAWEI WATCH 2 LTE>Xiaomi Mi 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexvovo Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Σε παλιά ημερομηνία πήγες ή σε μελλοντική? Δοκίμασα και μελλοντική και προγενέστερη αλλά τίποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Σήμερα μου έγινε μια αναβάθμιση στο κινητό αλλά δεν κατάλαβα τι αλλαγές έκανε;; Μήπως ξέρει κανείς τι κυκλοφόρησε και τι άλλαξε ; Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Σήμερα μου έγινε μια αναβάθμιση στο κινητό αλλά δεν κατάλαβα τι αλλαγές έκανε;; Μήπως ξέρει κανείς τι κυκλοφόρησε και τι άλλαξε ; Μήπως κατέβασες καμία γλώσσα? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Σήμερα μου έγινε μια αναβάθμιση στο κινητό αλλά δεν κατάλαβα τι αλλαγές έκανε;; Μήπως ξέρει κανείς τι κυκλοφόρησε και τι άλλαξε ; Εμένα τίποτα. Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixos_trophy Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Άμα αλλάξω rom παίζει πρόβλημα με την εγγύηση? Υπάρχει περιπτωσει να λυθεί το πρόβλημα με το μικρόφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Άμα αλλάξω rom παίζει πρόβλημα με την εγγύηση? Υπάρχει περιπτωσει να λυθεί το πρόβλημα με το μικρόφωνο? Όχι, θέματα όπως τα μικρόφωνα και η οθόνη, είναι καθαρά hardwareϊκά και θέλουν σέρβις. Επίσης, όσον αφορά τη ROM, ναι, μπορεί και να στο βγάλουν εκτός εγγύησης. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Νομίζω πως και εγώ έχω αρχίσει να έχω θέμα με το μικρόφωνο. Σε δοκιμή με βίντεο και την εφαρμογή microphone tester, ακούω πολύ βαθειά ήχο ή και καθόλου. Μόνο service; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Νομίζω πως και εγώ έχω αρχίσει να έχω θέμα με το μικρόφωνο. Σε δοκιμή με βίντεο και την εφαρμογή microphone tester, ακούω πολύ βαθειά ήχο ή και καθόλου. Μόνο service; Μόνο, από ότι έχει αναφερθεί. Με κανένα μήνα αναμονή μέχρι να το πάρεις ξανά. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Όποιος έχει όρεξη να ψάξει και να βάλει τα hardware tests απ\ το Nokia Care Suite, θα του λυθούν οι απορίες για τα μικρόφωνα, αν είναι hardware ή όχι... Έμενα σαν hardware λειτουργούν κανονικά. Σε κάποια βίντεο μου γράφει ήχο μόνο απ' την μία πλευρά. Με κλείσιμο της εφαρμογής, φτιάχνει... Σε παλαιότερο post έχω γράψει και ποιο μικροφώνο βρίσκεται που, σύμφωνα με την αρίθμησή τους. Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 (edited) Για δώσε καμία πληροφορία παραπάνω, κάποιο link ίσως. Σε ποιο κατάστημα Nokia care είναι καλύτερα να απευθυνθώ; κάποιος που να έχει εντυπώσεις από κάποιο συγκεκριμένο, ας μου στείλει το τηλέφωνο με ένα μήνυμα. Edited January 4, 2016 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 το nokia care δεν τρεχει στα win 10 στο pc οπότε δεν μπορώ να το δοκιμάσω αλλά ειναι δεύτερη φορά που μου βγάζει το ίδιο προβλημα φυσικά δεν το ξαναστελνω για επισκευή 25 ήμερες μέχρι να το πάρω πίσω και ειχε πάει άλλη μια που απλά έβαλαν πάλι τα 8.1 φυσικά ούτε έτσι έπαιξε συν το χαλασμένο ακουστικό 20 ημέρες μετά την αγορά του τηλ έτριζε άλλες 7 ημέρες απαράδεκτη κατάσταση ειδικά για προϊόν NOKIA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts