azuli Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 το repeat στο ξυπνητήρι τι είναι? ειναι σχεδον ρητορικη η ερωτηση,εχουν ανοιχτει διαφορα threads γι αυτο κατα καιρους στο xda και αλλου και ειναι θεμα εντονων συζητησεων ακομα και τωρα.Σαφης απαντηση δεν υπαρχει σε γενικες γραμμες,τεινει προς φιλοσοφικα μονοπατια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 (edited) πέρασα s5 rom αλλά έχει κινέζικα... δεν γίνεται να έχει μόνο ελληνικά;θα δοκιμάσω και κάμερα σήμερα παρέλαβα καλή ρομ κάνω δοκιμές πρέπει να κάνω το wifi fix.... στο wifi fix την επιλογή store sto winrar πως την αλλάζω; (Πρέπει να έχουμε ρυθμίσει από πριν το winrar να έχει προεπιλογή συμπίεσης το store, γιατί αλλιώς θα μας χαλάσει το αρχείο) και το ''σέρνουμε'' - αποσυμπιέζουμε- στην επιφάνεια εργασίας. Edited February 16, 2015 by markosch Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 πέρασα s5 rom αλλά έχει κινέζικα... δεν γίνεται να έχει μόνο ελληνικά;θα δοκιμάσω και κάμερα σήμερα παρέλαβα καλή ρομ κάνω δοκιμές πρέπει να κάνω το wifi fix.... στο wifi fix την επιλογή store sto winrar πως την αλλάζω; (Πρέπει να έχουμε ρυθμίσει από πριν το winrar να έχει προεπιλογή συμπίεσης το store, γιατί αλλιώς θα μας χαλάσει το αρχείο) και το ''σέρνουμε'' - αποσυμπιέζουμε- στην επιφάνεια εργασίας. Έχει ελληνικά η s5 και γενικά είναι πολύ καλή ρομ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 το παρελαβα σημερα για τον πεθερο μου, καλα ρε παιδια ειναι δυνατον αυτο το τηλεφωνο να εχει τοσα λιγα χρηματα, πραγματικα εξαιρετικη ποιοτητα, επαθα πλακα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lucifer2223 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 :Xειναι σχεδον ρητορικη η ερωτηση,εχουν ανοιχτει διαφορα threads γι αυτο κατα καιρους στο xda και αλλου και ειναι θεμα εντονων συζητησεων ακομα και τωρα.Σαφης απαντηση δεν υπαρχει σε γενικες γραμμες,τεινει προς φιλοσοφικα μονοπατια.. Θεούλης...!!! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ0ssss Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 ειναι σχεδον ρητορικη η ερωτηση,εχουν ανοιχτει διαφορα threads γι αυτο κατα καιρους στο xda και αλλου και ειναι θεμα εντονων συζητησεων ακομα και τωρα.Σαφης απαντηση δεν υπαρχει σε γενικες γραμμες,τεινει προς φιλοσοφικα μονοπατια.. κλαιω..........:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 (edited) πέρασα s5 rom αλλά έχει κινέζικα... δεν γίνεται να έχει μόνο ελληνικά;θα δοκιμάσω και κάμερα σήμερα παρέλαβα καλή ρομ κάνω δοκιμές πρέπει να κάνω το wifi fix.... στο wifi fix την επιλογή store sto winrar πως την αλλάζω; (Πρέπει να έχουμε ρυθμίσει από πριν το winrar να έχει προεπιλογή συμπίεσης το store, γιατί αλλιώς θα μας χαλάσει το αρχείο) και το ''σέρνουμε'' - αποσυμπιέζουμε- στην επιφάνεια εργασίας. κατι εχεις μπερδεψει.Δεν το κανεις κατι με winrar το wifi fix zip ουτε καν με το pc.Aν ανοιξεις το wifi στο κινητο και σου βγαλει σαν διαθεσιμο δικτυο ''nv ram....'' τοτε μπαινεις στην recovery του κινητου και κανεις install zip το wifi fix zip. Παιδια αυτα τα πραγματα ειναι γενικα και βασικα στο android.Μην πειραζετε το κινητο σας αν δεν ξερετε τι ειναι αυτο που προκειται να κανετε γιατι γεμιζει το thread ασκοπα.Googlaρετε αυτο που θελετε και μαθετε τι κανει πριν το κανετε,το thread αυτο δεν ειναι γενικο για το πως λειτουργει το android,ειναι συγκεκριμενο thread για το coolpad F1 και εδω συζηταμε (η θα επρεπε τελοσπαντων) εξειδικευμενα θεματα για μια συγκεκριμενη συσκευη,οχι τι κανει ενα flashable zip η το repeat στο alarm..Γι αυτο ειναι το Google. Edited February 16, 2015 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Απο φωτο πως είναι? Μέγεθος αρχείου, ποιότητα (με τι εφαρμογη)? Αυτονομία? Πρέπει να είναι κοντά στην emuiunicom οι φωτογραφίες και η abettercamera τραβάει 1080p χωρίς ρύθμιση. Θα την δοκιμάσω μερικές μέρες και θα σας πω καλύτερα και για φώτο και για αυτονομία μετά. πέρασα s5 rom αλλά έχει κινέζικα... δεν γίνεται να έχει μόνο ελληνικά;θα δοκιμάσω και κάμερα σήμερα παρέλαβα καλή ρομ κάνω δοκιμές πρέπει να κάνω το wifi fix.... στο wifi fix την επιλογή store sto winrar πως την αλλάζω; (Πρέπει να έχουμε ρυθμίσει από πριν το winrar να έχει προεπιλογή συμπίεσης το store, γιατί αλλιώς θα μας χαλάσει το αρχείο) και το ''σέρνουμε'' - αποσυμπιέζουμε- στην επιφάνεια εργασίας. Σου χρειάζεται το custom fix? Πάντως έχω δώσει screenshot πως ρυθμίζεται αυτό στο winrar. Βρες στο σε παλιότερο μου ποστ πιο πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 το παρελαβα σημερα για τον πεθερο μου, καλα ρε παιδια ειναι δυνατον αυτο το τηλεφωνο να εχει τοσα λιγα χρηματα, πραγματικα εξαιρετικη ποιοτητα, επαθα πλακα Και οντωs ετσι ειναι....Δεν ειναι τυχαιο να ασχολητε τοσοs λαοs...ετσι ψαρωσα και εγω και λεω..ωπα..κατι γινετε εδω και ειναι καλο αυτο που γινετε....και οταν ειρθε λεω ενταξει ολα μια χαρα,,οπωs πρεπει...ειναι εργαλειο Σεβαστο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Σου χρειάζεται το custom fix? Πάντως έχω δώσει screenshot πως ρυθμίζεται αυτό στο winrar. Βρες στο σε παλιότερο μου ποστ πιο πίσω. o φιλος εχει 2 coolpad και χρειαζεται το fix αυτο η εχει ακουσει απλα για ενα wifi fix?Μαλλον εχουμε μπερδευτει με το edit για τα 2 coolpad και με το γνωστο wifi fix για τις αποσυνδεσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 o φιλος εχει 2 coolpad και χρειαζεται το fix αυτο η εχει ακουσει απλα για ενα wifi fix?Μαλλον εχουμε μπερδευτει με το edit για τα 2 coolpad και με το γνωστο wifi fix για τις αποσυνδεσεις. Αλλαξα τον οδηγό και ζήτησα να τροποποιηθεί και στην 1η σελίδα για να μην έχουμε τέτοια μπερδέματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikanta Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 ειναι σχεδον ρητορικη η ερωτηση,εχουν ανοιχτει διαφορα threads γι αυτο κατα καιρους στο xda και αλλου και ειναι θεμα εντονων συζητησεων ακομα και τωρα.Σαφης απαντηση δεν υπαρχει σε γενικες γραμμες,τεινει προς φιλοσοφικα μονοπατια.. ο λόγος που ρωτάω είναι επειδή ενώ έχω ενεργοποιημένα ξυπνητήρια με την επιλογή repeat επίσης ενεργοποιημένη άλλες φορές χτυπάνε και άλλες όχι και μου βγάζει ένα σωρό ειδοποιήσεις με ξυπνητήρια στο notification bar άμα κρίνω από την απάντηση σου το έχεις ψάξει πολύ το θέμα οπότε θα μπορούσες να με διαφωτίσεις και εμένα ή έστω να μου στείλεις κάποιο από αυτά τα θέματα στο xda για να βρω το φως σε αυτά τα φιλοσοφικά μονοπάτια...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proskima Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Καλημέρα σε όλους, έχω πάρει τρία coolpad f1. Έχω περάσει και στα 3 την AOSP_V4_KK_laek.17_with_v3_kernel. Το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισα ήταν η χαμηλή ένταση του ήχου κλήσης όταν είναι ''φορεμένα'΄τα ενσύρματα ακουστικά. Το διόρθωσα με τις παρακάτω οδηγίες με mobileuncle tool. Δυστυχώς η μέθοδος έπιασε μόνο στα δύο πρώτα τηλέφωνα. Στο τελευταίο κάνω τη ρύθμιση στο mobileuncle ή στο MTK engineering, πατάω set, αλλάζουν οι τιμές, αλλά μόλις βγω και ξαναμπώ δεν κρατάει τις τιμές. Απεγκατέστησα και εγκατέστησα ξανά το mobileuncle αλλά τίποτα. Καμιά ιδέα; Βοηθήστε γιατί το τρίτο τηλέφωνο ......είναι για τη γυναίκα μου (!!) μπες μεσα απο το mobile uncle στο engineer mode και αυξησε την ενταση ως εξης mobileuncletools/engineer mode/engineer mode (MTK) 1. Επιλεγεις την καρτελα HARDWARE TESTING http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=47152&stc=1&d=1404902487 2. Επιλεγεις την καρτελα AUDIO/LOUDSPEAKER MODE http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=47153&stc=1&d=1404902561 3. Επιλεγεις RING για την ενταση που αφορα τους ηχους κλισης και MEDIA για οτι αφορα Μουσικη/Ταινιες κτλ http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=47154&stc=1&d=1404902809 Για το επιπεδο εντασης σε μια κλιμακα απο 7 (min) - 14 (max), η αντιστοιχια με τις τιμες που βλεπουμε μεσα στο engineer mode ειναι περιπου ως εξης 14 - 250 13-230 12-200 11-190 10-180 09 - 168 08 - 160 07 - 152 Αντιστοιχες επιλογες εντασης υπαρχουν και για αλλα επιμερους υποσυστηματα, οπως για παραδειγμα για τα ακουστικα (Audio/Headset_LoudSpeaker Mode) ή στην διαδρομη Audio/Loudspeaker Mode/ Mic= ενταση μικροφωνου (μεσα στο normal mode για αυξησουμε την ενταση του μικροφωνου στις κλησεις, ποσο δυνατα μας ακουνε οι αλλοι δλδ) Ring=ενταση μεγαφωνου (για ringtone) FRM = fm radio Media = αναπαραγωγή τραγουδιών και ταινιών Ring = ringtone Sph = έξοδος ακουστικου Sip = Vοip Μπορουμε και αυτα με τον ιδιο τροπο να τα αλλαξουμε μεχρι να επιτυχουμε το επιθυμητο αποτελεσμα Μετα απο καθε μεταβολη θα πρεπει να πατησεις SET για να αποθηκευτει η επιλογη σου Κανε αλλαγες σε μικρα βηματα (με βαση την κλιμακα που εχω δωσει παραπανω σαν μπουσουλα),επανεκκινηση και τσεκαρεις την ενταση για να δεις αν σε ικανοποιει Σημειωση: Μεσα σε καθε καρτελα στα επιμερους υπομενου, υπαρχουν διαφορα levels τα οποια μπορουν επισης να παραμετροποιηθουν και να μεταβαλλουμε τις αντιστοιχες τιμες Θα συμβουλευα πριν επιχειρησετε οποιαδηποτε αλλαγη, να σημειωσετε τις default τιμες, ετσι ωστε να μπορειτε να επαναφερετε οτιδηποτε σας χαλαει την ποιοτητα του ηχου ή δεν σας κανει σαν ρυθμιση Υπαρχει και ενας πολυ καλος οδηγος εδω στο φορουμ απο τον @aiakos που μπορειτε να ριξετε και εκει μια ματια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Λοιπόν έτοιμη η νέα ρομ! Την κατεβάζετε από το Google Drive link: https://drive.google.com/file/d/0Bz8fBvFJSBpPaENyZTV4RlJWUWM/view?usp=sharing Φυσικά και είναι φλασαρίσιμο ζιπάκι και γι αυτό το google drive εμφανίζει τα περιεχόμενα. Κάνετε κλικ στο κεντρικό-πάνω εικονιδιο που έχει σχήμα βελάκι-κάτω για κατέβασμα. ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ πριν την εγκατάσταση: wipe cache, wipe dalvik cache, format system, format internal sd ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ απο recovery. Έχουμε και λέμε: - Ονομασία: mlais_Aosp4.4.3_Coolpad_20141225_Lbxb_Alg0r1thm.zip ............................................................................................................. Η εμπειρία σας μπορεί να είναι διαφορετική φυσικά - όλα τα coolpad f1 είναι διαφορετικα με ξεχωριστές προσωπικότητες. Πείτε μου γνώμες για τη ρομ όσοι τη βάλετε (ευγενικά please:lol:) Δεν είμαι υπεύθυνος για οτιδήποτε συμβεί: απαγωγή γάτου από εξωγήινους, βούλωμα λεκάνης καθώς και απόλυση επειδή πέθανε το κινητό-ξυπνητήρι (παντα και δευτερο ξυπνητήρι κανονικό παιδιά...) Τελικά αυτή είναι η καλύτερη ΡΟΜ που κυκλοφορεί για το κινητό; Μου είχε έρθει τον Οκτώβριο ένα Coolpad F1 όπου περάσαμε την πολύ καλή "Laek_17". Περιμένω ένα ακόμα καινούριο. Να περάσω εκείνη ή αυτήν εδώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Τελικά αυτή είναι η καλύτερη ΡΟΜ που κυκλοφορεί για το κινητό; Μου είχε έρθει τον Οκτώβριο ένα Coolpad F1 όπου περάσαμε την πολύ καλή "Laek_17". Περιμένω ένα ακόμα καινούριο. Να περάσω εκείνη ή αυτήν εδώ; Εγώ την έχω από πρώτη του χρόνου την algorom και δεν έχω κανένα πρόβλημα. GPS, Google maps, σήμα κομπλέ. Ένα φυσιολογικό κινητό και πολύ γρήγορο. Πάρε και μερικές εικόνες να δεις πως είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Εχει λιγες μερες το κινητο εχει ξεκινησει και κανει καθετες γραμμες σε διαφορα σημεια της οθονης, μαλλον παει για επιστροφη? http://i1372.photobucket.com/albums/ag340/razorh333/20150217_124909_zps2c1ea5e6.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 17, 2015 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Αυτό που φαίνεται στο τζάμι... είναι ράγισμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Εχει λιγες μερες το κινητο εχει ξεκινησει και κανει καθετες γραμμες σε διαφορα σημεια της οθονης, μαλλον παει για επιστροφη? http://i1372.photobucket.com/albums/ag340/razorh333/20150217_124909_zps2c1ea5e6.jpg oχι.Κατεβαζεις αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nema.batterycalibration&hl=en και ακολουθεις τις οδηγιες στην εφαρμογη (και αυτα που λεει οτι δεν ειναι απαραιτητα) και θα φτιαξει. Αν ειναι ραγισμα θες οθονη,αλλα πρωτα δοκιμασε αυτο που λεω γιατι το εχουμε παθει πολλοι και εφτιαξε ετσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 17, 2015 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 oχι.Κατεβαζεις αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nema.batterycalibration&hl=en και ακολουθεις τις οδηγιες στην εφαρμογη (και αυτα που λεει οτι δεν ειναι απαραιτητα) και θα φτιαξει. Τι σχέση έχει το battery calibration με τις γραμμές στην οθόνη; :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Τι σχέση έχει το battery calibration με τις γραμμές στην οθόνη; :blink: εχει,ειναι γνωστο θεμα εδω και μηνες και γνωστη η αντιμετωπιση του.Αν καλιμπραρεις την μπαταρια φευγουν οι γραμμες,εκτος κι αν ειναι απο πεσιμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 (edited) Δεν ειναι ραγισμα στην οθονη, το digitizer ειναι αψογο, επισης το κινητο ειναι μονιμα σε θηκη. Μαλλον η οθονη τα επαιξε, δεν τις εβγαλε ολες τις γραμμες με την μια, αλλα σταδιακα. -Azuli, να περασω μια custom rom? Υπαρχει περιπτωση με hard reset, νεα rom και calibration να παιξει? Edited February 17, 2015 by RaZoR333 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 (edited) Δεν ειναι ραγισμα στην οθονη, το digitizer ειναι αψογο, επισης το κινητο ειναι μονιμα σε θηκη. Μαλλον η οθονη τα επαιξε, δεν τις εβγαλε ολες τις γραμμες με την μια, αλλα σταδιακα. δοκιμασε αυτο που εγραψα αν και φαινονται λιγο διαφορετικες απο το πως βγαινουν συνηθως οταν οφειλεται στην μπαταρια.Εμενα μου το ειχε κανει μεσα σε 1-2 μερες απο τοτε που το πηρα και αφου εκανα calibration στην μπαταρια δεν ξαναεμφανιστηκαν.Αλλα μπορει να ειναι και προβλημα της οθονης. Edited February 17, 2015 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 17, 2015 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 εχει,ειναι γνωστο θεμα εδω και μηνες και γνωστη η αντιμετωπιση του.Αν καλιμπραρεις την μπαταρια φευγουν οι γραμμες,εκτος κι αν ειναι απο πεσιμο Μπορείς να μου υποδείξεις την πηγή αυτής της λύσης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Μπορείς να μου υποδείξεις την πηγή αυτής της λύσης; εχει γραφτει πολλες φορες στο thread που ειμαστε αυτη τη στιγμη καθως και στα αντιστοιχα του modaco.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnickz1 Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 (edited) Για την EMUI B262 που ποσταρε ο φιλος μας πιο πανω, δεν προσεξα κατι αλλο εκτος απο το Twich που δεν αναπαραγει τιποτα κ καποιες εφαρμογες που λενε οτι δεν ειναι συμβατες με το κινητο (ενω με την γνωστη UNICOM τρεχουν κανονικα). Γενικα απο EMUI δεν εχω βρει κατι που να μου αρεσει κ να λειτουργει οπως πρεπει αν κ εχουν βγει μυρια εκδοσεις. Μονο αυτη απο needrom δεν εχω δοκιμασει ακομη. Περασα κ την MIUI6 απο NEEDROM, φαινεται οτι κανει πολυ καλη δουλεια το παλικαρι με συνεχομενα update. Μου αρεσε εμφανισιακα κ ειναι σε πολυ πολυ καλο δρομο. Εχει κατι bugιδια αλλα τα λυνει στις επομενες εκδοσεις. Δεν εχει Ελληνικα προς το παρον αλλα χρησιμοποειται πολυ ανετα. Οσον αφορα το προβλημα του παιδιου, αυτο φαινεται να ειναι απο λαθος της οθονης κ οχι απο μπαταρια. Αυτο με την μπαταρια ειναι οταν σου βγαζει γκρι γραμμες κ φαινεται οτι σβηνει σιγα σιγα κ ειναι προβλημα καλιμπραρισματος (συμβαινει οταν αλλαζεις ΡΟΜ). Εδω φαινεται οτι ειναι προβλημα της οθονης (σαν να εχει σπασει σε καποιο σημειο). Edited February 17, 2015 by johnickz1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts