Jump to content

christ0ssss

Members
  • Δημοσιεύσεις

    77
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by christ0ssss

  1. Ισως οτι πιο γρηγορο μου εχει τυχει απο Κινα... Εχουν βελτιωθει λιγακι ή ειναι ιδεα μου? 24 dispatched, 27 arrived!! http://i58.tinypic.com/v79loi.png
  2. Oδηγιες για να περασω την cloudy σε ποια σελιδα θα βρω? Eπιπλεον, με την στοκ, με το καλημερα μου φευγει 1.1gb ram.. με την cloudy φτιαχνει καθολου?
  3. Μερικες σκορπιες ερωτησεις.. Τι λεει η cyanogen για το κινητο μας? Αν βαλω καποια αλλη ρομ, αν τυχον παρει update για λολιποπ, θα μπορεσω να την περασω?
  4. Ησουν απλα ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟΣ! Σε ευχαριστω :) Οποτε το παω στο service και θα κανω τον σταυρο μου να ειναι λογικο το κοστος της επισκευης..
  5. Nα το ποσταρεις στο θεμα του κινητου σου ;) Εδω δεν παιζει να παρεις απαντηση..
  6. Τα εχω δοκιμασει ολα αυτα...Αλλα καλωδια, αλλους φορτιστες... Η βλακεια ειναι οτι το πηρα απο Ντουμπαι οποτε δεν το καλυπτει η εγγυηση.. Θα το στειλω ομως:) Ευχαριστω πολυ!
  7. Καλημέρα, εχω ενα θεμα με το τηλεφωνο. Οταν το φορτιζω το βραδυ, το πρωι το βρισκω σχεδον παντα σβηστο...Το τηελφωνο εχει φορτισει κανονικα βεβαια.. Εχω δοκιμασει και αλλον φορτιστη..Αν το αφησω στον υπολογιστη, φορτιζει κανονικα και δεν εχει κανενα θεμα. Επιπλεον, με τον φορτιστη του, ανεβαζει θερμοκρασια...Δεν ξερω αν αυτο παιζει ρολο. Τι μπορει να εχει?
  8. Καλημερα παιδες.. Θελω ενα 2καρτο τηλεφωνο, 5.5 ιντσων, 2gb RAM τουλαχιστον που να εχει και φοβερη φωτογραφικη.. Ποσταρω να ρωτησω επειδη τα λοιπα χαρακτηριστικά μπορω να τα συγκρινω αλλα δεν μπορω να συγκρινω τις καμερες..Και θελω να εχει πολυ καλη καμερα(συνηθισα απο το g2) Αυτη τη στιγμη εχω ενα LG G2 και εχω χιλιοχρησιμοποιησει το Coolpad f1(εχω φερει περιπου 10 για φιλους κτλ και το εχω δουλεψει τρελά) και το Cubot X9(στιβαρη κατασκευη..το δουλεψα 1 μερα ομως..δεν μου αρεσε τοσο η αφη..ηταν λογω software μαλλον..δεν το πειραξα (rom κτλ) οπως στο coolpad ομως)
  9. christ0ssss

    ZTE Nubia Z5S

    Ρε παιδες, το πηρε ενας φιλος και δεν μπορει με τπτ να συνδεσει τον gmail λογαρισμο του...Λεει πως οι σερβερς δεν αποκριθηκαν αλλα το θεμα εινια πως το κανει τοοοοσο γρηγορα που ειναι σιγουρο οτι δεν ψαχνει καν για σερβερς... Ειναι καμια ρυθμιση ή θελει να περασω καποια αλλη ρομ για να τελειωνω? Και για ρομ, ποια λετε?Εχω δει τις μισες σελιδες του thread και δεν εχω δει οδηγιες για ρομ κτλ κτλ..
  10. Καλησπέρα παίδες, έχω ενα θεμα με το κινητο.. Απο την αρχη δεν αναγνωριζε τις καρτες σιμ. μου δινει την επιλογη να εισαγω το πιν αλλα μετα μουη εμφανιζει ενα "X" στο σημα. Πρεπει να κανω καποιες ρυθμισεις? Αυτη τη στιγμη εχω περασει την Lenovo A850+ V2 by jayXz
  11. Παλι τα ιδια...εχει "μπρικαρει"???? pffff....
  12. Το διαβασα..απλα δεν το ειδα :p Ακολουθησα τις οδηγιες, εχω ξανακανει την διαδικασια σε αλλα κινητα.. Απλα βγαινει ενα προβλημα. Οταν παω να κανω την εγκατασταση απο την sdcard, μου λεει " Can't open -directory tou zip- Installation Aborted" Πλεον δεν προχωραει μετα το λογοτυπο του Lenovo.. Να κατεβασω καποια αλλη αι να δοκιμασω?Φταιει το οτι δεν το εριξα χυμα αλλα στον φακελο /Android ?
  13. Διαβαζω εδω και μερικες σελιδες για το κινητο αυτο μιας και μου το εφερε ενας φιλος να του φλασαρω την ρομ επειδη του κανει κατι τσαλιμακια.. Ποια ρομ να του βαλω? αν μπορειτε στειλ'τε λινκ με το που βρισκονται οι οδηγιες σε αυτο το νημα επειδη δεν βρηκα κατι :) Με αυτη που εχει τωρα πατνως, η καμερα ειναι ελεηνη...απλα..
  14. Εν τελει το πηρα απο open365. Εδιναν 3 δοσεις και βγηκε με μεταφορικα και τα συναφη, στα 303.
  15. Ρε παιδες, εκανα μια επανεκκινηση στο κινητο και χαθηκαν οι ρυθμισεις που ειχα..αφου ειχα την γλωσσα στα αγγλικα και μου το γυρισε στα ελληνικα να φανταστειτε.. πλεον δεν του εχω κανει restart μπας και ξαναχαθουν οι ρυθμισεις. συμβαινει και σε αλλους αυτο?
  16. Καλησπερα! Θελώ 2 τηλεφωνα για 2 φιλες..Ενα μεχρι 150 και ενα μεχρι 130-140. Τι εχετε να προτεινετε? Δεν σκεφτομαι το coolpad f1 επειδη το πηρα για εναν φιλο και ηταν εκνευριστικο στο οτι δεν ακουγεται δυνατα το ηχειο!
  17. Παιδες, το κινητο με δοσεις με πιστωτικη, απο πιο καταστημα μπορω να το προμηθευτω? Εχει το seven δοσεις αλλα ειναι out of stock το G2...κανα αλλο καταστημα που να το εχει εξισου φθηνα? (γυρω στα 300) και να μπορω να το παρω με πιστωτικη?
×
×
  • Create New...