Jump to content

christ0ssss

Members
  • Δημοσιεύσεις

    77
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About christ0ssss

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

christ0ssss's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ισως οτι πιο γρηγορο μου εχει τυχει απο Κινα... Εχουν βελτιωθει λιγακι ή ειναι ιδεα μου? 24 dispatched, 27 arrived!! http://i58.tinypic.com/v79loi.png
  2. Oδηγιες για να περασω την cloudy σε ποια σελιδα θα βρω? Eπιπλεον, με την στοκ, με το καλημερα μου φευγει 1.1gb ram.. με την cloudy φτιαχνει καθολου?
  3. Μερικες σκορπιες ερωτησεις.. Τι λεει η cyanogen για το κινητο μας? Αν βαλω καποια αλλη ρομ, αν τυχον παρει update για λολιποπ, θα μπορεσω να την περασω?
  4. Ησουν απλα ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟΣ! Σε ευχαριστω :) Οποτε το παω στο service και θα κανω τον σταυρο μου να ειναι λογικο το κοστος της επισκευης..
  5. Nα το ποσταρεις στο θεμα του κινητου σου ;) Εδω δεν παιζει να παρεις απαντηση..
  6. Τα εχω δοκιμασει ολα αυτα...Αλλα καλωδια, αλλους φορτιστες... Η βλακεια ειναι οτι το πηρα απο Ντουμπαι οποτε δεν το καλυπτει η εγγυηση.. Θα το στειλω ομως:) Ευχαριστω πολυ!
  7. Καλημέρα, εχω ενα θεμα με το τηλεφωνο. Οταν το φορτιζω το βραδυ, το πρωι το βρισκω σχεδον παντα σβηστο...Το τηελφωνο εχει φορτισει κανονικα βεβαια.. Εχω δοκιμασει και αλλον φορτιστη..Αν το αφησω στον υπολογιστη, φορτιζει κανονικα και δεν εχει κανενα θεμα. Επιπλεον, με τον φορτιστη του, ανεβαζει θερμοκρασια...Δεν ξερω αν αυτο παιζει ρολο. Τι μπορει να εχει?
  8. Καλημερα παιδες.. Θελω ενα 2καρτο τηλεφωνο, 5.5 ιντσων, 2gb RAM τουλαχιστον που να εχει και φοβερη φωτογραφικη.. Ποσταρω να ρωτησω επειδη τα λοιπα χαρακτηριστικά μπορω να τα συγκρινω αλλα δεν μπορω να συγκρινω τις καμερες..Και θελω να εχει πολυ καλη καμερα(συνηθισα απο το g2) Αυτη τη στιγμη εχω ενα LG G2 και εχω χιλιοχρησιμοποιησει το Coolpad f1(εχω φερει περιπου 10 για φιλους κτλ και το εχω δουλεψει τρελά) και το Cubot X9(στιβαρη κατασκευη..το δουλεψα 1 μερα ομως..δεν μου αρεσε τοσο η αφη..ηταν λογω software μαλλον..δεν το πειραξα (rom κτλ) οπως στο coolpad ομως)
×
×
  • Create New...