Tragos13 Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Ωραιος. Αντε καλως να σου ελθει κ εσενα (οσο πιο νωρις γινεται)!! Ευχαριστω! Αλλη απορια εχω: στο πακετο που εβαλα, θα εχει κ σιλικονατη θηκη? Υπαρχει κ Tempered Glass αποτι ειδα για το κινητο... ebay k AliExpress Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnickz1 Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Φιλε μου σε εμενα ειχε σιλικονατη, card reader κ πενακι κ κατι σαν βαση (δεν το χρησιμοποιησα ποτε). Βεβαια την σιλικονατη δεν την χρησιμοποιησα γιατι παραγγειλα κ μια nillkin μαυρη κ μου εμεινε, παντως την ειχα κανει μια δοκιμη κ εφαρμοζε κομπλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tragos13 Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 OK... Κατι αλλο, απο μπαταρια πως παει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnickz1 Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Οσο περναει ο καιρος κ καλυτερα. Η μπαταρια του ειναι πολυ καλη, κραταει με νορμαλ χρηση 1,5 μερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tragos13 Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Κανενα 6ωρο βγαζει με 3G? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnickz1 Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Κανενα 6ωρο βγαζει με 3G? 3G καρτα εχω κ ολα ειναι κομπλε. Τωρα αν εννοεις για surfαρισμα με 3G δεν ξερω αν αυτο καταναλωνει παραπανω μπαταρια απο το κανονικο σημα 3G που εχω καθε μερα, παντως με wifi on ολη μερα κραταει μια μιση μερα με ιντερνετ, τηλεφωνα κ πειραγματα νορμαλ χρηση. Τωρα για hardcore χρηση μπορεις να την τελειωσεις σε μια μερα αν βλεπεις κ video παραλληλα ενω με απαιτητικα games τελειωνει κ σε 4 ωρες αλλα αυτο νομιζω συμβαινει με ολα τα τηλεφωνα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospao53 Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Καλησπερα,παιδια.Σκευτομαι να παραγγειλω συντομα το κινητο απτο chinatronic του aliexpress αλλα εχω μερικες αποριες.Γραφει οτι το χρωμα των αξεσουαρ (θηκες,πενακια κλπ) επιλεγεται τυχαια..δλδ μπορει να μ στειλουν και ροζ χρωμα ??? :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnickz1 Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Γραψτου μηνυμα κ λογικα θα μπορει να σε εξυπηρετησει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tragos13 Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 3G καρτα εχω κ ολα ειναι κομπλε. Τωρα αν εννοεις για surfαρισμα με 3G δεν ξερω αν αυτο καταναλωνει παραπανω μπαταρια απο το κανονικο σημα 3G που εχω καθε μερα, παντως με wifi on ολη μερα κραταει μια μιση μερα με ιντερνετ, τηλεφωνα κ πειραγματα νορμαλ χρηση. Τωρα για hardcore χρηση μπορεις να την τελειωσεις σε μια μερα αν βλεπεις κ video παραλληλα ενω με απαιτητικα games τελειωνει κ σε 4 ωρες αλλα αυτο νομιζω συμβαινει με ολα τα τηλεφωνα.. Σιγουρα τρωει παραπανω με 3G σερφαρισμα αποτι με wifi, Τωρα για τα παιχνιδια ισως τρωει παραπανω απο σερφαρισμα με 3G, αν ξερει καποιος ας πει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finakis Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 παιδια σημερα το μεσημερι το παραγγειλα σε λευκο με το Acc Pack. θελω μολις το παρω να του περασω την Miui γιατι αυτη ξερω να δουλευω και με εχει βολεψει. στην SD Card την βαζεις και κανεις Recovery και INstall ? ειναι τοσο ευκολο η θελει και αλλα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hammer Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 παιδια σημερα το μεσημερι το παραγγειλα σε λευκο με το Acc Pack. θελω μολις το παρω να του περασω την Miui γιατι αυτη ξερω να δουλευω και με εχει βολεψει. στην SD Card την βαζεις και κανεις Recovery και INstall ? ειναι τοσο ευκολο η θελει και αλλα ? Mε το καλο να σ'ερθει στην SD Card την βαζεις και κανεις Recovery και INstall οπως τα ξερεις ειναι , τα γραφει και ο john μερικες σελιδες πισω πιο αναλυτικα Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Μολις εφυγε κ η δικια μου απο εδω http://www.aliexpress.com/item/Original-Coolpad-F1-Octa-Core-WCDMA-5-inch-Coolpad-F1-2G-RAM-13MP-Camera-1280-x/1824573104.html μετα απο επικοινωνια (πολυ επικοινωνιακος) κ θηκη σκεφτομαι αυτην http://www.aliexpress.com/item/Original-MOFI-New-Core-Series-Embedded-manganese-Flip-leather-case-Screen-protector-for-Coolpad-F1-8297/1637672438.html εκτος αν εχει καποιος να προτεινει κατι καλυτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finakis Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 εγω το παραγγειλα απο chinatronic Που εχω ακουσει τα καλυτερα. γιατι δεν το πολυεμπιστευομαι το ali σε ακριβες αγορες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Ειναι πωλητης με υπερδιπλασιες παραγγελιες απο chinatronic με καλυτερο feedback Απατεωνας δεν ειναι σιγουρα σιγουρα ,ο chinatronic εχει πολλα περισσοτερα κομματια πουλημενα αλλα κ αυτον καποιος τον εμπιστευτηκε πρωτα κ τον εδειξε στους αλλους Ασε που εχω ΑΠΟΛΥΤΗ εμπιστοσυνη στο συστημα του ali(μεγαλη μπουκια φαε μεγαλη κουβεντα μη λες)απο προσωπικες εμπειριες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 (edited) ...κ θηκη σκεφτομαι αυτην http://www.aliexpress.com/item/Original-MOFI-New-Core-Series-Embedded-manganese-Flip-leather-case-Screen-protector-for-Coolpad-F1-8297/1637672438.html... Για το είδος της, νομίζω ότι είναι πολύ καλή. Εκείνο που θέλει σκέψη (και είναι αυτό που σκέφτομαι και εγώ, μια και δεν έχω παραγγείλει ακόμα θήκη), είναι μήπως το τελικό πάχος αλλά και μέγεθος γενικά είναι πολύ μεγάλο. Κάτι άλλο επίσης, είναι ότι μάλλον θα είναι άβολο όταν μιλάει κανείς στις κλήσεις. Edited May 26, 2014 by Baniko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Για το είδος της, νομίζω ότι είναι πολύ καλή. Εκείνο που θέλει σκέψη (και είναι αυτό που σκέφτομαι και εγώ, μια και δεν έχω παραγγείλει ακόμα θήκη), είναι μήπως το τελικό πάχος αλλά και μέγεθος γενικά είναι πολύ μεγάλο. Κάτι άλλο επίσης, είναι ότι μάλλον θα είναι άβολο όταν μιλάει κανείς στις κλείσεις. Στις ποιες; :lol: Την ανοιγεις, απαντας και την ξανακλεινεις πριν την βαλεις στο αυτι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Στις ποιες; :lol:... Άχ ο ορθογράφος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BurningSkies Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Παιδια το παραγγειλα και εγω απο Chinatronic. Μου εστειλαν μηνυμα οτι θα εγκαταστησουν πριν την αποστολη αυτη την rom: http://www.needrom.com/mobile/coolpad-f1-8297w-aosp/ Καλο ειναι αυτο ή κακο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnickz1 Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Παιδια το παραγγειλα και εγω απο Chinatronic. Μου εστειλαν μηνυμα οτι θα εγκαταστησουν πριν την αποστολη αυτη την rom: http://www.needrom.com/mobile/coolpad-f1-8297w-aosp/ Καλο ειναι αυτο ή κακο; Μια χαρα ειναι, η πιο γρηγορη ρομ που υπαρχει μεχρι στιγμης. Θα το καταλαβεις οταν ερθει. Δειξτε απολυτη εμπιστοσυνη στον Chinatronic μπορει να μην εχει τοσο μεγαλο feedback οσο κατι ET στο ali αλλα πιστεψτε με ειναι πολυ καλυτερος. Βλεπω οτι γινομαστε πολλοι! Δεν ειναι τυχαιο που μετα απο μενα θελει να το παρει η αδελφη μου, ενας φιλος μου. Σουπα θα το κανουμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Χθες στις 20.00 παραγγελια σημερα το πρωι εγινε απο ali η εγκριση της παραγγελιας (γυρω στις 07.00) κ πριν 10 λεπτα μου εστειλε το tracking δηλαδη μεσα σε ενα πενταωρο μεχρι στιγμης ο τυπος απο το ali πολυ εξυπηρετικος κ γρηγορος τωρα περιμενουμε να δουμε τι θα βγει;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGK Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Καλησπέρα σας παιδιά! Είμαι καινούριος στο forum, τουλάχιστον σαν εγγεγραμμένο μέλος καθώς το παρακολουθώ αρκετά χρόνια. Ενδιαφέρομαι και εγώ τον τελευταίο καιρό να πάρω ένα κινητό από Κίνα και χθες το βράδυ κατέληξα πως το Coolpad F1 είναι στα μέτρα μου. Μέχρι πρόσφατα ήμουν χρήστης ενός XPERIA Sole το οποίο είχα ROOTάρει και είχα περάσει Custom ROM. Δεν είχα καθόλου καλή εμπειρία με τις Custom ROM γιατί αν και πιο γρήγορες από την Stock, πάντα κάτι τους έλειπε. Στην μία έλειπε η κάμερα, στην άλλη σκάλωνε το keyboard και τελικά πολύς κόπος για το τίποτα. Για αυτόν τον λόγο είμαι αρκετά επιφυλακτικός όσον αφορά την αγορά του F1 και πέρασμα κατευθείαν μιας Custom ROM. Αλλά είναι ντούκι με 150€ ρε ****το και ένα κάρο καλούδια μέσα στην τιμή. Οπότε, αν και διάβασα όλες τις προηγούμενες σελίδες και επειδή είμαι φοιτητής που μετράει τα cents σαν να ταν προβατάκια, μπορείτε να μου πείτε από που θα ήταν καλύτερα σύμφωνα με την εμπειρία σας για να το αγοράσω? Ο σωστός κινέζος από ali που αναφέρετε είναι αυτός εδώ? Αφού μαζέψω τα υπόλοιπα χρήματα και όταν με το καλό μου έρθει, έχω σκοπό να βοηθήσω εδώ την ελληνική κοινότητα. Έχω κάποιες γνώσεις καθώς στο παρελθόν έχω γράψει και πρόγραμμα για Android. Και εδώ κολλάει τελευταία ερώτηση: Ξέρετε αν τα κινέζικα κινητά υποστηρίζουν σωστά το debugging προγράμματος? Κάτι είχα ψάξει αλλά δεν βρήκα και πολλά πράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 StratosGK δεν βγαινει 150€ αλλα 130 και γι'αυτα τα λεφτα ειναι ντουκι οπως λες! ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σημερα παρελαβα και την θηκη την γνησια σε μπλε σκουρο χρωμα,οι διαστασεις του κινητου που το συγκρινα με τις γυναικας μου το THL T5s ειναι σχεδον ιδιες αρα πολυ σημαζεμενο το coolpad αν αναλογιστουμε οτι εχει και αρκετα μεγαλυτερη οθονη απο το Τ5s (5 ιντσες αντι 4,7)και πολυ μεγαλυτερη μπαταρια,απλα το υλικο της πλατης του flip case μου φανηκε πολυ πλαστικουρα,ετσι ειναι και η πλατη του τηλεφωνου ρε παιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGK Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Ναι 130€ αλλά εντελώς σκέτο. Σκέφτομαι να πάρω το πακέτο των 136€ που έχει μέσα ζελατίνα και θήκη. Αλλά επειδή σπάνια τοποθετώ σωστά με την πρώτη την ζελατίνα, πρέπει να πάρω και άλλες! Για κάρτα μνήμης θα πάρω αυτήν από εδώ. Ποτέ ως τώρα δεν χρειάστηκα περισσότερο και γεμίζω το κινητό με PDF και μουσική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hammer Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Eκανα αναβαθμιση σε miui 4.5.26 ολα καλα Εχει και Ελληνικα, το αρχειο ειναι 464mb προσπαθησα για αναβαθμιση μονο wipe cache και dalvic χωρις format , βρηκε την rom σαν αναβαθμιση την εγκατεστησε , αλλά ξανα ολα απο την αρχη . Με το backup της miui εκανα restore ολα καλα ,οποτε προτείνω καθαρη εγκατάσταση της rom και backup απο πριν και restore απο την εφαρμογη της miui. Οι αναβαθμισεις ειναι : v 0.3: - MIUI updated to 4.5.26 - added italian and greek language files - GAPPS now included - WSM Tools included - improved camera video performance (from 4.5.26 by xs) - should now work on both TD-SCDMA and WCDMA versions - uses ad blocking hosts file from AdAway Σε λιγο εντυπωσεις - πιθανα προβληματα .... Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AKIS1 Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Kαλησπέρα σας. Διαβάζοντας το συγκεκριμένο νήμα, έχω φτάσει ένα βήμα πριν παραγγείλω το συγκεκριμένο τηλέφωνο, γιατί δεν ανακάλυψα κάποιο άλλο σε παραπλήσιο κόστος, στα χαρακτηριστικά του, παρότι ξεκίνησα την έρευνα κοιτώντας το Huawei honor 3c. Έχω κάποιες απορίες για το τηλέφωνο & θέλω αν μπορεί κάποιος κάτοχος να με βοηθήσει. α) Η οθόνη του τηλεφώνου σε ήλιο είναι ευδιάκριτη ικανοποιητικά; β) Led notification διαθέτει το τηλέφωνο; (νομίζω ότι διάβασα ότι διαθέτει, αλλά επειδή διάβασα και για άλλα τηλέφωνα, δεν θυμάμαι για ποιό διάβασα ότι διαθέτει) γ) Επειδή πιστεύω ότι δεν θα έχω λόγους να κάνω root το τηλέφωνο, αν το παραγείλω από το chinatronic θα πρέπει να το αγοράσω με την rom του καταστήματος ή μπορώ να τους πω (αν υπάρχει η επιλογή να το γράψω στην παραγγελία, να το παραλάβω με την εργοστασιακή rom στα αγγλικά, για να έχω αναβαθμίσεις της εταιρίας.) Ποιά είναι η καλύτερη επιλογή για σταθερότητα του τηλεφώνου, από τις rom; η εργοστασιακή ή του καταστήματος; Αν το παραλάβω με εργοστασιακή rom στα αγγλικά, φαντάζομαι ότι θα μπορώ αργότερα να περάσω μια άλλη rom ή είναι δεσμευτική η εργοστασιακή rom; δ) Από αρχεία μουσικής μήπως έχετε δοκιμάσει εάν παίζει flac αρχεία; Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts