Jump to content

StratosGK

Members
  • Δημοσιεύσεις

    57
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by StratosGK

  1. Δεν είναι η official 036 αυτή όμως. Δεν μπορείς να κάνεις το OTA update.
  2. Όσον αφορά τα ακουστικά, μόλις παρέλαβα τα Xiaomi Pistons V2 από εδώ σε απίστευτη τιμή και είναι 100% αυθεντικά. Ανέβασα και εικόνες από την συσκευασία και τα χαρτιά στο feedback μου και φαίνεται καθαρά ότι είναι της Xiaomi. Ο ήχος είναι απίστευτος και δουλεύουν κανονικά και τα 3 πλήκτρα με το F1.
  3. Υπέροχα! Είδες πως τελικά δεν ήταν τίποτα? Η 015 στην οποία είσαι θέλει να γίνει ROOT. Οπότε δες τι κάνεις: 1) Κατεβάζεις το Vroot από εδώ. Το κάνεις εγκατάσταση στο PC σου. 2) Στο κινητό πας στις ρυθμίσεις, About Phone -> πατάς 7 συνεχόμενες φορές το Build Number για να ανοίξεις το Developer options. 3) Πας πίσω στα settings και πάνω από το About Phone υπάρχει πλέον το Developer Options. Τικάρεις το USB debugging. 4) Ανοίγεις στο PC το Vroot 5) Συνδέεις το κινητό με το PC 6) Παρατηρείς πως το Vroot αρχίζει μια αναζήτηση. Μέσα σε ένα λεπτό θα πρέπει να εμφανίσει πως έχεις συνδέσει το 8297. Όταν το δείξει αυτό πατάς το πράσινο κουμπί. 7) Το κινητό θα κάνει restart και όταν ανοίξει ξανά θα έχει γίνει ROOT. 8) Περνάς Mobile UncleTools και την recovery της επιλογής σου. 9) Flashάρεις νέα ROM. 10) Πας για μπύρες! :P
  4. Αν δεν έχεις όρεξη και σκοπό να δοκιμάζεις ROM, να πάρεις ρίσκο για bootloop και διάφορα τέτοια τότε πάρε κάτι άλλο. Όμως φίλε όταν καθόμαστε με παρέα και γνωστούς και βγάζουμε όλοι τα κινητά στο τραπέζι, κάτι Samsung S4 και άλλα ίδιας κατηγορίας που πήρανε με 400-500€ κρύβονται πάλι στις τσέπες... Να σημειωθεί ότι το κινητό δεν έχει υποστεί ακόμα σοβαρή βελτιστοποιήση σε kernel, libraries κτλ. Και εγώ Win7, 64bit έχω. Κατέβασε τα αρχεία από αυτόν τον σύνδεσμο. Ίσως να τα έχεις κατεβάσει ήδη, για αυτά μιλούσα και στα προηγούμενα ποστ. Έχει drivers μέσα για 64bit. Θα μπορέσεις να το φτιάξεις, μην ταράζεσαι! Στέλνε μου PM αν θέλεις περισσότερη βοήθεια. Έχω τα data πάντα ανοιχτά στο κινητό και θα βλέπω άμεσα το mail ειδοποίησης. ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για όποιον θέλει να ακολουθήσει την Official ROM (Αγγλικά και Κινέζικα μόνο), ένα παλικάρι στο Modaco το έκανε πραγματικά εύκολο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να περάσετε TWRP μέσω του Mobile UncleTools και μετά να κάνετε restore τα παρακάτω backup αρχεία. Τα αρχεία θα πρέπει να τοποθετηθούν στο παρακάτω directory: SD\TWRP\BACKUPS\0000000000000000\ "Φάκελος με backup εδώ"\ Το backup είναι στην πιο αγνή μορφή και έχει γίνει πριν το πρώτο άνοιγμα του κινητού μετά από flashάρισμα απ' ότι κατάλαβα. Οπότε δεν έχει προσωπικά του δεδομένα και η πρώτη εκκίνηση θα πάρει κάποια ώρα.
  5. @filosofos77 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω σε τι κατάσταση είναι τώρα το κινητό σου. Έχεις μπει σε bootloop? Βγάλε την μπαταρία του κινητού, ξανα βάλτην και πάτα μαζί τα 3 παρακάτω πλήκτρα: Volume + Volume - Power Κράτα τα πατημένα για 10 δευτερόλεπτα ή μέχρι να εμφανιστεί στην οθόνη κάτω το: Fastboot Mode Fastboot Mode Αν εμφανίζεται αυτό το μήνυμα τότε λογικά το κινητό έχει ακόμα στην ROM του τον απαραίτητο κώδικα για να flashαριστεί από το PC. Μην μπεις στον κόπο να δοκιμάσεις τον πρώτο τρόπο από το Modaco. Δώσε όλη σου την προσοχή στον δεύτερο τρόπο. Προσπάθησε ότι γράφεις εδώ να είναι με λεπτομέρειες.
  6. Το βρίσκω πραγματικά δύσκολο να πάρεις αυτό το κινητό και να μην το πειράξεις καθόλου.
  7. Δεν θέλει μπαταρία στην αρχή νομίζω όταν περνάς τους drivers. Μετά απ ότι θυμάμαι θέλει μπαταρία. Είναι λίγο μπερδεμένος ο οδηγός επειδή έγινε μετάφραση από κινέζικα αλλά λειτουργούν αυτά που λέει. Σκέψου πως λέει ότι καλύτερα να έχεις XP και ότι η χειρότερη περίπτωση είναι με 7/8 64bit και εγώ το έκανα σε 7 64bit... Δώσε βάση στο κομμάτι με τους drivers και αφού βεβαιωθείς ότι τους πέρασες σωστά, προχώρα παρακάτω. Στο 2ο κομμάτι της διαδικασίας που χρησιμοποιείς το flash_tool.exe θα ήταν καλύτερα να το διαβάσεις μία όλο, να το κατανοήσεις και μετά να το κάνεις. Σε ένα σημείο αναφέρει: (2) Plug in the USB cable into the computer's USB port. Now click on the red box in Figure button "download (download)", press and hold the volume + button (or both volume buttons, as one user reported) and don’t let go. Plug the USB cable into the phone, this time the progress bar will begin to move. When the Flash tool has completed the first red progress bar - only then let the buttons go. Επειδή εμένα με μπέρδεψε λίγο εδώ και τελικά δεν άφησα τα πλήκτρα αφού έγινε 100% η κόκκινη μπάρα, η διαδικασία απέτυχε αλλά χωρίς ζημιά στο κινητό. Απλά την ξανά έκανα. Οπότε τι κάνεις σε αυτό το κομμάτι: 1) Έχεις το καλώδιο στο PC 2) Πατάς τα πλήκτρα +- Volume και τα κρατάς. 3)Βάζεις το USB στο κινητό 4) Πατάς Download στο software 5) Κοιτάς την μπάρα και μόλις γίνει 100% η κόκκινη μπάρα αφήνεις τα πλήκτρα. Από εδώ και πέρα απλά παρακολουθείς. Σημείωση: Δοκίμασα και τον πρώτο τρόπο από το λινκ που σου έδωσα και απέτυχε αρκετές φορές στο 98%. Δοκίμασα με όλες τις εκδόσεις του software που δίνει τουλάχιστον 3 φορές. Ο τρόπος που σου λέω να ακολουθήσεις πέτυχε με την πρώτη.
  8. Προσπάθησε να μπεις στο recovery menu. Αν μπαίνει τότε μπορείς απλά να flashάρεις μια άλλη ROM ή να κάνεις restore. Αν δεν μπαίνει τότε ακολουθείς τον οδηγό που θα βρεις εδώ. Όχι τον πρώτο όμως οδηγό, αλλά αυτόν που λέγεται "Soda's Factory Rom 015 Flash Tutorial & Tools (tested)". Τον έχω δοκιμάσει και εγώ και δούλεψε με την πρώτη. Απλά προσπάθησε να το κάνεις σε PC που δεν τρώει συχνά blue screen γιατί αν διακοπή η διαδικασία στην μέση τότε το κινητό πάει για πέταμα.
  9. Πριν λίγο την πέρασα. Μια χαρά είναι η κάμερα, δεν έχω παράπονο αλλά δεν είμαι ψείρας σε αυτό το θέμα. Έσβησα και μερικές κινεζιές με το root browser. Καλύτερη από την 029 σίγουρα. Δεν έχει τα γνωστά προβλήματα των Miui. Εγώ θα μείνω στην official έκδοση γιατί όσες custom και να πέρασα είχαν κάποιο πρόβλημα που κατέστρεφε την εμπειρία...
  10. Απλά αλλάζεις ROM. Στην σελίδα 12 υπάρχει ένας οδηγός. Είναι πραγματικά εύκολο, απλά βεβαιώσου πως έχεις αρκετή μπαταρία.
  11. Μοιράσου την πηγή μαζί μας βρε άνθρωπε! :P
  12. Ο Emjot πούλησε το κινητό πριν κάποιες μέρες οπότε πολύ πιθανό να μην υπάρξουν ενημερώσεις για την ROM του.
  13. Ναι κλείνω το WiFi όταν δεν το χρησιμοποιώ γιατί έχω τον υπολογιστή όλη μέρα ανοιχτό και δεν μου χρειάζεται σε κάτι στο κινητό. Αλλά όταν είμαι έξω έχω όλη την ώρα ανοιχτά τα δεδομένα. Δεν ξέρω να σου πω πόσο screen time είχα. Δεν με απασχόλησε είναι η αλήθεια, γνωρίζω με την δική μου χρήση απλά πόσο κρατάει.
  14. Με Miui 4.6.13 Lbxb Το έβγαλα από την πρίζα στις 25/6 ώρα 16:50. Ξέχασα το WiFi ανοιχτό μια νύχτα. Έπαιξα λίγο 2048. Ανέβασα κάτι εικόνες και surfara αρκετά. Λίγο youtube και γενικότερα νορμάλ απασχόληση. Έχει φτάσει τώρα στο 25% και έχουμε 28/6 και 2:47 πμ. Να προσθέσω ότι έκανα και ένα flasharisma νέας ROM 2 φορές αλλά δεν μου άρεσε και τράβηξα και ένα restore.
  15. Για προβλήματα δεν ξέρω αλλά σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί... Μόλις μπήκα σε softbrick εγώ... Με την ColorOS V1.4.... Αν καταφέρω να το φτιάξω, θα κάνω restore την Miui που είχα και θα το αφήσω έτσι για αρκετό καιρό μέχρι να κυκλοφορήσει κάτι σίγουρο.
  16. @johnickz1 Αυτό το έχω ξαναδεί στο 3DS. Κάποια μοντέλα είχαν yellow tint στις οθόνες και η Nintendo έλεγε πως είναι φυσιολογικό. Δεν ξέρω αν τα άλλαζε με εγγύηση να σου πω την αλήθεια. Αν ενοχλεί στο μάτι, ζήτα αντικατάσταση με ένα από τα άλλα. @alxias79 Καλορίζικο! Δεν ξέρω γιατί δεν μπαίνει στο playstore, πάντως μην περιμένεις να το κρατήσεις με την ROM που ήρθε. Δεν έχει pc suite και καλύτερα θα έλεγα. Ποτέ δεν τα συμπάθησα. Ή θα κάνεις extract τις επαφές στην SD από το HTC και θα τις κάνεις import στο Coolpad ή με συγχρονισμό της Google.
  17. Εμένα είναι μια χαρά η οθόνη. Τα χρώματα παίζουν κανονικά και όσο κοντά και αν κοιτάξω δεν φαίνονται τα pixel.
  18. Όταν λέει Unicom version τι εννοεί ρε παίδες? Λέω να περάσω αυτήν την ROM: http://pan.baidu.com/share/link?shareid=515520456&uk=1730917217&from=name
  19. @johnnickz1 Ορίστε τα αποτελέσματα του AnTuTu: Νομίζω ότι είναι καλό σκορ. @BurningSkies Πρόσεχε να μην καλύπτει τον proximity sensor η ζελατίνα. Αργότερα θα ανεβάσω κάτι φώτο που τράβηξα στην παραλία. Έσκαγαν και κάτι κεραυνοί και τους έπιασα. Αύριο θα δοκιμάσω και την ColorOS που βλέπω ότι λένε πως δεν έχει πρόβλημα με θερμοκρασίες στο Modaco.
  20. Καμία απολύτως διαφορά στις θερμοκρασίες. Στα ίδια είναι και με την lbxb. Αν κάποιος έχει τρόπο να πάρει μέτρηση θερμοκρασίας ας το κάνει ρε παιδιά σας παρακαλώ, να συγκρίνουμε. Ο άλλος στο Modaco μου λέει ότι είναι λογικό και γίνεται με όλους...
  21. Αρχικά παρατηρώ πως και αυτός αφαίρεσε το MTKTweaks από την ROM. Έχω 50% μπαταρία. Πιστεύω φτάνει για να flashάρω! Edit: Όποιος ενδιαφέρεται για την 4.6.13 MIUI του Lbxb ας κοιτάει αυτό το ποστ, θα προσθέτω παρατηρήσεις μέσω edit. 1) RAM: 1309MB ελεύθερα μόλις άνοιξε και πήγε στα 1400MB με ένα καθάρισμα. Αυτή του Emjot ήταν 900MB και 990MB με καθάρισμα. 2) Δεν έχει ούτε αυτή η ROM περιστροφή στα sms. 3) Έχει χαζές κινέζικες εφαρμογές που φεύγουν πολύ εύκολα και γρήγορα. 4) Στο AnTuTu στα γραφικά πιάνει 4-5fps περισσότερα από του Emjot.
  22. Σε παρακαλώ πολύ, δώσε ένα link για download γιατί δεν καταλαβαίνω από που να το κατεβάσω ακόμα και αν γίνει το translate. Πρέπει να είσαι registered για αν δεις link? edit: Έκανα εγγραφή και σχόλιο και πλέον βλέπω το λινκ. Το κατάλαβα γιατί κάπου με έλεγε τουρίστα και πως πρέπει να σχολιάσω! :P. Για Gapps θα περάσω ένα αρχείο που έχω κρατημένο με όνομα gapps-jb-4.2.2-miui.zip. Πιστεύω ότι κάνουν.
  23. Την Lbxb που μου είχες δώσει Link σε προηγούμενο ποστ έβαλα αρχικά και σκάλωσε στο boot. Αλλά με βλέπω να κάνω καμιά αλλαγή τώρα γιατί δεν θα μου φύγει το άγχος. Να και τώρα που μπήκα σε 2-3 σελίδες στον browser πάλι έπιασε 42.5°C. Μπορεί να φταίει και το ότι είναι καλοκαίρι. Για παράδειγμα, η κάρτα γραφικών μου ηρεμούσε στους 25°C και τώρα στους 32°C. Έπιανε το πολύ 57°C και τώρα βλέπω πάει μέχρι 62°C . (στο ίδιο παιχνίδι πάντα.) Σκέφτομαι να ξανα προσπαθήσω του Lbxb με νέο download μήπως είχε πάει κάτι στραβά.
  24. Ok αν εμφανιστεί ξανά το θέμα με τον proximity θα το κάνω, thanks. Και το XPERIA Sole που είχα έπιανε γερές θερμοκρασίες αλλά αυτό εδώ με άγχωσε. Εσύ τι ROM είπαμε ότι χρησιμοποιείς αυτή τη στιγμή? Ναι με το WiFi απλά ενεργό δεν αυξάνεται σημαντικά η θερμοκρασία. Χωρίς το θερμόμετρο δεν θα το καταλάβαινα. Μπορεί να δοκιμάσω καμιά άλλη ROM. @hammer Ναι το παρατήρησα και εγώ ότι είχε επιλογή MP4. Θα δοκιμάσω να τραβήξω video να δω πως φαίνεται.
  25. Έκανα ένα μικρό τεστ: Αρχικά το άφησα για μισή ώρα + να "ηρεμήσει" χωρίς να κάνει τίποτα. Με Wi-Fi, bluetooth και λοιπά κλειστά έκανα το παρακάτω: Πήρα μέτρηση λίγο πιο κάτω από το ηχείο και έλεγε 32.7°C Το κράτησα για 3 λεπτά στην κεντρική οθόνη χωρίς να κάνει τίποτα, απλά με την οθόνη on και πήρα μέτρηση 33.5°C Κάλεσα στο 1314 και άρχισα να παίρνω μετρήσεις καθώς μιλούσε. Στα 0:50 ήταν 34.1°C Στα 1:30 ήταν 35°C και σταθεροποιήθηκε εκεί μέχρι και το 4:47 όπου έκλεισε η κλήση. Ανοίγω Wi-Fi, δεν κάνω καμία κλήση απλά κρατάω την οθόνη ανοιχτή: Την στιγμή που το άνοιξα η θερμοκρασία ήταν 34.7°C. 2 λεπτά μετά 35.5°C 4 λεπτά μετά παίζει από 35.7°C ως 36°C. Εδώ σταθεροποιείται, αλλά πάντα χωρίς να κάνω τίποτα. Σε αυτό το σημείο άνοιξα το πλαστικό και η μπαταρία είχε 32°C. Αριστερά από την κάμερα είχε 36°C και δεξιά της 35°C. Οπότε θεωρώ πως η μπαταρία είναι εντάξει. Ο τύπος το έστειλε με την μπαταρία κουμπωμένη αλλά με αυτοκόλλητο στους πόλους ώστε να μην κλείνει κύκλωμα. Βάζω να δω βίντεο στο youtube. 1:30 μέσα στο βίντεο πλέον αριστερά της κάμερας (πάντα όπως βλέπεις την κάμερα) έχει πιάσει 42.2°C και δεξιά της 39°C. Υποθέτω πως εκεί βρίσκεται η μονάδα του Wi-Fi.... Η μπαταρία συνεχίζει να έχει την ίδια θερμοκρασία. edit: max temp που έπιασε και κατέγραψα ήταν 43.2°C. Αφού σβήσω όμως το Wi-Fi σιγά σιγά πέφτει ξανά στους 34°C . Όσον αφορά το φωτοκύτταρο, μετά δούλεψε κανονικά. Κατά την διάρκεια της πρώτης κλήσης άρχισε να κάνει διάφορα update και σκάλωσε απλά. Μόλις έκλεισε την κλήση ο συνομιλητής το κινητό επανήλθε και όλα καλά σε κάθε κλήση από τότε. Την V5 Miui του Emjot έβαλα τελικά φίλε. Για το rotation διάβασα πως επειδή δυσλειτουργούσε, ο σχεδιαστής του MIUI αποφάσισε να το αφαιρέσει μέχρι να βγάλει ένα σωστό.
×
×
  • Create New...