Lucifer2223 Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Gravity- τηλέφωνο - messaging-strip unicode όλους τους χαρακτήρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
archiezulu Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Επίσης εαν βρεθεί και wsm tools πουνα συνεργάζεται με τη συγκεκριμένη miui θα ηταν τέλεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Εχθες που δοκιμασα xpose μπενει gravity box όχι όταν κατεβάζουμε το gravity box.apk κανει εγκατάσταση αλλά δεν δουλεύει τίποτα. Wsm tools όσα δοκιμασία δεν κανουν καν εγκατάσταση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
archiezulu Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Εχθες που δοκιμασα xpose μπενει gravity box όχι όταν κατεβάζουμε το gravity box.apk κανει εγκατάσταση αλλά δεν δουλεύει τίποτα. Wsm tools όσα δοκιμασία δεν κανουν καν εγκατάσταση... Και εγώ μια από τα ίδια όλα τα wsm tools που βρήκα κατεστραμένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi13 Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Gravity- τηλέφωνο - messaging-strip unicode όλους τους χαρακτήρες Φιλε lucifer στην καρτελα τηλεφωνο μου βγαζει μονο ρυθμισεις για το τηλεφωνο και τα δεδομενα.Κανω κατι λαθος ή ειναι καπου αλλου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ga2618 Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Το xposed φταίει όχι το SuperSU. Επιβεβαιωνω. Πέρασα σε algorom και μάλλον μένω εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnickz1 Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Ρουτ υπάρχει κανονικά στο κεντρο ασφαλείας, στην τελευταια καρτέλα κ στην επόμενη οθόνη, η τριτη επιλογή. Wsm δεν δοκιμασα κανένα. Ας ελπίζουμε κάποια στιγμή να δουλέψει η ROM τζιτζι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
archiezulu Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Ρουτ υπάρχει κανονικά στο κεντρο ασφαλείας, στην τελευταια καρτέλα κ στην επόμενη οθόνη, η τριτη επιλογή. Wsm δεν δοκιμασα κανένα. Ας ελπίζουμε κάποια στιγμή να δουλέψει η ROM τζιτζι.. Υπάρχει κάποιο σοβαρό ψεγάδι που μας αποτρέπει στοβναωτην περάσουμε πέραν των wsm tools? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Υπάρχει και το Greek keyboard για 160 στα sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Παιδια τελικά στην xtreme vanilla δουλεύει η art? Αν ήταν δικό μου το κινητό θα το δοκίμαζα, αλλά είναι φίλου μου και δεν θα του πολυαρεσει αν το κινητό πέσει σε bootloop. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virvilis Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Μολις εγκατεστησα την vanilla v2.1 χωρις κανενα προβλημα.χωρις Bootloop οπως ειχε αναφερθει.Ειχα δοκιμασει με το παλιο update που ειχε βγαλει και ειχα πεσει και εγω σε Bootloop αλλα με το καινουργιο update διορθωθηκε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaggelo Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Αν μιλάς για την miui με προθήκη ελληνικών από τον johnickz1, το bluetooth δουλεύει. Και σε μένα δουλεύει με την miui6 του needrom μετά τα τελευταία updates χωρίς να κάνω κάτι άλλο. Τα updates τα περνώ χωρίς wipes και η rom κρατά όλες τις ρυθμίσεις χωρίς κανένα πρόβλημα. Πάντως το security center της miui δεν έχει αντίπαλο. Root, permissions, cleaner, antivirus τα πάντα όλα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lucifer2223 Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Φιλε lucifer στην καρτελα τηλεφωνο μου βγαζει μονο ρυθμισεις για το τηλεφωνο και τα δεδομενα.Κανω κατι λαθος ή ειναι καπου αλλου? Μηπως θελει update το gravity?? (xposed - modules) Aν ναι, κανε update, reboot και ξανανοιξε το gravity. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_389 Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Σήμερα παρέλαβα και εγώ το κινητό ,Είμαι ενθουσιασμένος ,πολύ καλό κινητό,μενώ με την μαμα rom μιας και αφού κάνει αυτά που θέλω και με το παραπάνω δεν βρίσκω το λογο να την πειράξω.Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά που έχουν γεμίσει τις σελίδες ,θα συνεχίσω να τις διαβάζω και αν προκύψει στο μέλλον Πρόβλημα ξέρω ότι μέσα από δω θα βρω την λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi13 Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Μηπως θελει update το gravity?? (xposed - modules) Aν ναι, κανε update, reboot και ξανανοιξε το gravity. Το εκανα αναβάθμιση και δούλεψε όπως μου ειπες.ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
archiezulu Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Ευχαριστώ τον johnickz1 για την άψογη miui6 gravity box περνάτε χειροκίνητα αφότου περάσετε xposed λινκ http://onhax.net/gravity-box-kk/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 (edited) Πέρασα την miui(johnickz)και όλα δουλεύουν κομπλε! Αυτό που δεν μπορω να κάνω είναι να βάλω δικο μου ήχο κλήσης, δοκιμασα τα παντα αλλά δεν κατάφερα τίποτα :mad: Edit:Τελικά τα κατάφερα! Κατέβασα ενα ringtone maker και το εκανα απευθείας απο'κει! Edited February 25, 2015 by dimi_1982 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toledo Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 να ρωτισω κατι ρε παιδια? ακουω απο ολους οτι αλλαζετε rom ram mui mai κλπ εχει 700 σελιδες με πειραγματα του εν λογο τηλεφωνου ηθελα να το παρω αλλα βλεπω οτι με το που το περνεται του αλαζεται τον αδοξαστο!!!!! γιατι γινεται αυτο? τοσο χαλια ειναι με την μαμα ρομ? Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 να ρωτισω κατι ρε παιδια? ακουω απο ολους οτι αλλαζετε rom ram mui mai κλπ εχει 700 σελιδες με πειραγματα του εν λογο τηλεφωνου ηθελα να το παρω αλλα βλεπω οτι με το που το περνεται του αλαζεται τον αδοξαστο!!!!! γιατι γινεται αυτο? τοσο χαλια ειναι με την μαμα ρομ? Μια χαρά είναι απλά δεν λαμβάνει sms από 4ψήφια όπως και άλλα κινέζικά (η λύση υπάρχει φυσικά στις πρώτες σελίδες) Με κάποιες ρομ όμως μπορείς να ταιριάξεις καλύτερα το τηλέφωνο στα γούστα σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 να ρωτισω κατι ρε παιδια? ακουω απο ολους οτι αλλαζετε rom ram mui mai κλπ εχει 700 σελιδες με πειραγματα του εν λογο τηλεφωνου ηθελα να το παρω αλλα βλεπω οτι με το που το περνεται του αλαζεται τον αδοξαστο!!!!! γιατι γινεται αυτο? τοσο χαλια ειναι με την μαμα ρομ? .... Ειναι πορωση... :lol: Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Μολις εγκατεστησα την vanilla v2.1 χωρις κανενα προβλημα.χωρις Bootloop οπως ειχε αναφερθει.Ειχα δοκιμασει με το παλιο update που ειχε βγαλει και ειχα πεσει και εγω σε Bootloop αλλα με το καινουργιο update διορθωθηκε Xposed ενεργοποίησες; Και εγώ έκανα καθαρή εγκατάσταση όπως λέει αλλά με το που ενεργοποιώ xposed με τη μια Bootloop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontokeras Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 miui6...........Μακράν η καλύτερη ρομ που έχω δοκιμάσει......Δεν παίζετε....δεν συγκρίνετε.....δεν βάζω δίπλα της καμία..... Προτείνω σε όσους ...."το σκέφτονται".....για αλλαγή,να προχωρήσουν τουλάχιστον για δοκιμή......έστω να την δουν.......Αξίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rantosp Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Xposed ενεργοποίησες; Και εγώ έκανα καθαρή εγκατάσταση όπως λέει αλλά με το που ενεργοποιώ xposed με τη μια Bootloop. μια απο τα ιδια... bootloop after xposed.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 .... Ειναι πορωση... :lol: :up::up::up::up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnickz1 Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Παιδες μην ζητατε ευχαριστω σε εμενα, εγω δεν κανω τιποτα απλα περναω τα depositories στην ΡΟΜ. Το ευχαριστω παει στον developer για το port κ στην MIUI-HELLAS για τις μεταφρασεις. Θα πρηξω λιγο τον developer για οποια bugs βρουμε (ηδη του εγραψα στα σχολια για τους ηχους) κ οταν βρουμε την καλυτερη κ πιο σταθερη την κανω Ελληνικη κ ειμαστε κομπλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts