Jump to content

pontokeras

Members
  • Δημοσιεύσεις

    515
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by pontokeras

  1. Εγώ πάλι μετά την αναβάθμιση διαπίστωσα ακριβώς το αντίθετο από αυτό που λέει ο φίλος επάνω . Βλέπω να "ρουφάει" την μπαταρία και να αδειάζει πολύ γρηγορότερα από πριν.
  2. ΟΧΙ παιδιά , δεν έγινε ποτέ εγκατάσταση του teamviewer....ούτε το βλέπω στις εφαρμογές. Το μόνο περίεργο που βλέπω και δεν ξέρω τι είναι και βρίσκεται στις εφαρμογές είναι το "mobile device information provider" το οποίο νομίζω (αλλά δεν ξέρω αν είναι ) κάποια ενσωματωμένη εφαρμογή του λειτουργικού . Στις πληροφορίες βλέπω ότι έγινε εγκατάσταση στις 29/10/20 και δεν μπορώ να το διαγράψω διότι η "απεγκατάσταση εφαρμογής" είναι αχνό....και μπορείς να διαγράψεις μόνο τα δεδομένα της εφαρμογής
  3. ​Καλησπέρα παιδιά .... Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει τύχει σε κάποιον από εσάς παρόμοιο πρόβλημα είτε στο redminote 7 , είτε σε άλλο τηλέφωνο γιατί εχω τρελαθεί και δεν βγάζω ακρη. Το κινητό από μόνο του και ΧΩΡΙΣ να το αγγίξεις....μπαίνει σε facebook....πατάει like....πάει πίσω...μπορεί να μπει στα μηνύματα....ξαναβγαίνει μπαίνει instagram και μου έχει τύχει να πραγματοποιήσει ΚΑΙ κλήση μόνο του χωρίς να το ακουμπήσεις. Πάει κάπου το μυαλό σας ; Υπάρχει λύση ; Είναι οθόνη ; digitizer; Πέρασμα Ρομ ; Τι προτείνετε ;​
  4. Έχω διαβάσει εδώ και έχει ειπωθεί ότι δεν δίνεται σε όλους συγχρόνως η αναβάθμιση αλλά τμηματικά....για να μην πέσει ο σέρβερ κτλ. Αλλά υπάρχει εξήγηση , υπάρχει κάποιο χρονοδιάγραμμα....πως γίνεται να έχω πάρει εγώ την αναβάθμιση σε miui 12 εδώ και τόσες μέρες και στης γυναίκας μου να συνεχίζει να μην "την βλέπει " ?
  5. Δουλεύει κανονικότατα
  6. Αυτό ακριβώς - όπως το λες....ΔΕΝ υπάρχει συμβόλαιο να σε δεσμεύει...οποιαδήποτε στιγμή μπορείς να φύγεις.
  7. XAXA....το support ε ? Ε βέβαια...λογικό να είμαστε επιφυλακτικοί αφού τόσα χρόνια οι γνωστές εταιρίες στις περισσότερες των κλήσεων μας απαντούν μηχανικά χωρίς να κοιτούν το πρόβλημα. Λοιπόν....μην φοβάστε τίποτα....υπάρχεςι 5ψηφιο που δεν γνωρίζω αν χρεώνετε αλλά υπάρχει σταθερό που σίγουρα δεν χρεώνετε. Εγώ εκεί παίρνω...εύλογο διάστημα αναρωτιέσαι φίλε μου ? πιο εύλογο δεν γίνεται. Αμέσως απαντάνε. και αν δεν απαντήσουν εκείνη την ώρα σε παίρνουν πίσω σε λιγότερο από 10-15 λεπτά. Μια χαρά υποστήριξη υπάρχει...μην φοβάστε...προχωρήστε και δεν θα το μετανιώσετε. Και να σας πω κάτι πολύ απλό ? από την στιγμή που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ να σε κρατάει όμηρο 2 χρόνια όπως κάνουν οι "γνωστές" εταιρίες.....τι φοβάστε ? οποιαδήποτε στιγμή μπορείτε να φύγετε. Αυτό και μόνο τα λέει ΟΛΑ.
  8. Μια από τα ίδια....Ξαφνικά από χτες-προχθές αρχίζει να μου κάνει κάτι τρελά η μπαταρία είτε κατά την διάρκεια της φόρτισης...είτε μετά που κατεβαίνει σαν αντίστροφη μέτρηση όπως λέει ο mol. Εχω δοκιμάσει διαφορετικά καλώδια,φορτιστές....ΤΊΠΟΤΑ....άντε πάλι τα ίδια....εποχές redminote2. Και εγώ νόμιζα ότι αυτό μας έτυχε μόνο στο redmi note 2.....άρα πρόβλημα των xiaomi γενικό είναι αυτό ? στον 1-1,5 χρόνο πάπαλα ? Και να φανταστώ ότι θα ισχύει μια από τα ίδια ε? μην μπω σε διαδικασία να ψάξω για καινούργια μπαταρία γιατί δεν θα αλλάξει τίποτα ε? 4 είχα πάρει για το redmi note 2....τι genius...τι official....τι 100% new....τι νόχον πως την έλεγαν...τίποτα - καμία....σαν είπε το κινητό τέλος....ΤΕΛΟΣ. Τώρα όπως λέει και ο mol και εγώ ακριβώς στον 1,5 χρόνο είμαι....τι γίνεται ? χρονοδιακόπτη τα βάζουν και ξαφνικά ένα ωραίο πρωί τα φτύνει η μπαταρία? Εχει τύχει και σε άλλους ? τι κάνατε ? Αξιζει ο κόπος να αλλάξουμε μπαταρία ή πάμε για άλλο τηλέφωνο ?
  9. Το απενεργοποίησα και αυτό φίλε μου αλλά τίποτα...τα ίδια...ευχαριστώ πάντως
  10. Κάτι παράξενο που παρατήρησα τυχαία.Οταν ειναι συνδεμένο το τηλέφωνο στο wifi του σπιτιου...το ιντερνετ σέρνεται και το ping ειναι 500-700....μόλις κλείνω το wifi του τηλεφώνου και ξαναφορτώνω σελίδες είναι όλα μια χαρά. Και το ping στο 10. Αλλαξα απο τις ρυθμίσεις του ρουτερ το κανάλι αλλά τίποτα. Παει κάπου το μυαλό κάποιου ή έχει τύχει το ίδιο σε εσάς?
  11. Ευχαριστούμε για τα δώρα και τους διαγωνισμούς.
  12. Χαιρετώ την παρέα...μία ερωτησούλα....Μπορώ να περάσω στο κινητό μόνο TWRP για να μπορώ να κάνω wipe σε dalvik cache,cache ? Είμαι με Stable και official ρομ όπως το πήρα από το σκρουτζομάγαζο....Δεν θέλω να μπω σε διαδικασία να ξεκλειδώσω bootloader...να περάσω custom rom κτλ....θέλω μόνο να κάνω τα wipe αλλά μπαίνοντας σε recovery όπως είμαι...το μόνο που μπορώ να κάνω είναι factory reset και MI Assistan....δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. ή στο φινάλε αν υπάρχει άλλος τρόπος ή κάποια εφαρμογή που το κάνει....δεν με πειράζει....εννοώ αν μπορεί να γίνει και χωρίς να περάσω TWRP
  13. Δεν γνωρίζω γιατί σε κάποιες συσκευες λειτούργησε μια χαρα η αναβάθμιση...ενώ σε κάποιες άλλες όχι.Ισως να ισχύει και αυτό που συζητάμε (για διαφορετικές συσκευές ). Πάντως για να τα ΄λέμε όλα....ενώ γκρίνιαξα και δεν μ άρεσε που στην 9.5.4.0 έβγαλαν την διπλή οθόνη από την κουρτίνα που κατεβάζουμε και αφαίρεσαν την ασύρματη μετάδοση από τα γρήγορα εικονίδια....οφείλω να πω και να παραδεχτώ ότι τουλάχιστον σε εμένα η διαφορά στην δειάρκεια της μπαταρίας ήταν και είναι εμφανέστατη στο πολύ καλύτερο από ότι πριν. Επίσης δεν είχα κανένα πρόβλημα ούτε σε συνδέσεις με ρουτερ ή ξυπνητήρι που δεν λειτουργεί κτλ. Με 2 λόγια θέλω να πω ότι η αναβάθμιση σε stable 9.5.4.0 ήταν χωρίς προβλήματα και πολύ πετυχήμενη (στην δική μου συσκευή)...το γιατί την απέσυραν...δεν το καταλαβαίνω...το καταλαβαίνω με την έννοια ότι υπήρχαν κάποια προβλήματα...οκ....δεν καταλαβαίνω ΠΩΣ γίνεται σε άλλους να λειτουργούν όλα άψογα και σε άλλους όχι.... Επίσης καταλαβαίνω γιατί στο redmi note 2 είχαμε φτάσει τις 1500 σελιδες αναλύωντας όλο τέτοια θέματα. Αρα μιλάμε για ένα χαρακτηριστικό των xiaomi ....αφού από την εποχή που είχαμε το redmi note 2 μετά το 3 και τώρα το 4...τα ίδια συζητάμε...σε άλλους υπάρχουν κάποια θέματα ..σε άλλους όχι...τυχαίο?δεν νομίζω
  14. Το εικονίδιο για τη μετάδοση της οθόνης ...απλά....έφυγε...το έβγαλαν. Οπως επίσης κατεβάζοντας την κουρτίνα....ΔΕΝ έχουμε πλέον την δυνατότητα για 2 οθόνες. Δεν μπορώ να συνηθίσω με τίποτα την μία οθόνη όπου όλα είναι μπερδεμένα. Συγχαρητήρια στους φωστήρες που βγάζουν τις αναβαθμίσεις....το "κλείδωμα" ή το "DND" ή τα "κουμπιά" είναι μάλλον πιο σημαντικά από την "ασύρματη οθόνη"....ήταν πολλά φαίνεται και τους ενοχλούσε η ασύρματη μετάδοση.Τώρα που την έβγαλαν...δείχνουν να έχουν στρώσει τα πάντα και να είναι όλα καλά...όπως και το ότι "έκοψαν" την διπλή οθόνη.
  15. Προφανώς ΝΑΙ....το λέει μία σελίδα πριν και άλλο παιδί...εσύ το επιβεβαιώνεις 2ος...και εγώ 3ος. Σαββατο βράδυ μου την έδειχνε και εμένα αλλά επειδή δεν είχα μπαταρία την άφησα για Κυριακή...το βράδυ που μπήκα όμως για να την κάνω....εξαφανίστηκε. Και στον έλεγχο που κάνει ...δεν υπάρχει διαθεσιμη ενημέρωση λέει.
  16. Επιβεβαιώνω και εγώ αυτό που λένε τα παιδιά για την μπαταρία....πέφτει η απόδοσή της πιο γρήγορα μετά την αναβάθμιση. Μ αρέσει που κάποιοι ανέφεραν από την nightly έκδοση ακόμη (που είχε σταλεί σε κάποιους) ότι είδαν βελτίωση. Μάλλον τελείως υποκειμενικό ζήτημα που δεν βγαίνει άκρη. Οι μισοί αναφέρουν καλύτερη μπαταρία ή άλλοι χειρότερη.Αντε βγάλε άκρη τι ισχύει.:blink:
  17. Kαλή τύχη....ευχαριστούμε myphone για το δώρο.Πάντα τέτοια !!!!
  18. Γνωρίζει κάποιος ή έχει ανακοινωθεί κάπου για το πότε έχουν σκοπό να δώσουν την Miui 9 stable ?
  19. Ναι όντως...Πέμπτη πρωί ήρθε η stable miui 9 σε redmi note 4 φίλου. Ας ελπίσουμε να έρθει και στο δικό μας...έστω και στα τέλη του μήνα.
  20. Τελικά το redmi note 2 θα πάρει ή δεν θα πάρει την miui 9 stable ? Mέχρι τώρα τίποτα πάντως....βλέπω και το νήμα να το έχει παρατήσει το τηλέφωνο. Λίγα σχόλια πλέον....οι περισσότεροι πήγαν στο redmi note 4 και πολύ καλά έκαναν. Για εμάς που δεν μπορούμε να αλλάξουμε συσκευή....συνεχίζουμε να ταλαιπωρούμαστε με το νοτε 2 και την μπαταρία του.
  21. Μετά την εγκατάσταση της ρομ , μπήκες ξανά recovery για να κάνεις wipe dalvik και cache ?....Αν όχι ...κάνε.
  22. Εαν δεν τίκαρες το κουτάκι "εσωτερική μνήμη" ή "internal storage" λογικό είναι να σου κράτησε τους φακέλους. Πρόσεξε όμως να μην το κάνεις εάν έχεις την ρομ που πρόκειτε να φλασάρεις στην εσωτερική μνήμη....γιατί με το wipe που θα κάνεις θα σβήσει και την ρομ. Να κάνεις το wipe της εσωτερικής μόνο αν θα φλασάρεις την ρομ από την sd.
  23. Έχεις pm ...δεν ξέρω αν μπορώ να το γραψω εδώ.[/url]
×
×
  • Create New...