Jump to content

jaggelo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    228
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About jaggelo

  • Ημ. Γέννησης 28/04/1972

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

jaggelo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Γι'αυτό έχεις πάρει τα backup σου και είσαι ασφαλής. Επειδή έχω φλασάρει πολλές φορές miui πάνω από miui χωρίς factory reset, όταν είχα πρόβλημα παρουσιάστηκε αμέσως μετά το φλασάρισμα. Ξαναλέω ότι το σωστό είναι με factory reset, αλλά μου αρέσει να πειραματίζομαι :wacko:
  2. Από gtv stable v.8 σε thunder stable v.8 χωρίς factory reset και δεν βλέπω μέχρι στιγμής κάποιο πρόβλημα. Αλλά το ασφαλές είναι σίγουρα με factory reset.
  3. Την έχω πάρει από banggood. Μου φαίνεται ότι έχει ίδια απόδοση με την γνήσια αλλά όταν φορτίζει το κινητό ανοικτό, μετά από λίγη ώρα στο 100% σβήνει μόνο του, και συνεχίζει την φόρτιση μόνο σβηστό. Αν το ξανανοίξω και το βάλω στο φορτιστή με 100% μπαταρία μετά από λίγο ξανασβήνει.
  4. Λέει unibody, άρα με ενσωματωμένη μπαταρία. Το ίδιο έχει κάνει και η xiaomi με όλα τα νέα κινητά της. Απαγορευτικό για όποιον φλασάρει συνεχώς. Κατά τα άλλα φαίνεται τούμπανο!
  5. Είχα αυτό το καπάκι και έκανε πολύ κομψό το κινητό αλλά όπως λες όταν χτυπηθεί ξεβάφει. Για δες την σκληρή θήκη της nillkin (frosted shield) που δεν δίνει καθόλου όγκο: http://m.ebay.com/itm/Nillkin-Frosted-Shield-Matte-Hard-Case-Film-For-Xiaomi-Mi-4i-4s-5-Redmi-Note-2-3-/291737508631?nav=SEARCH
  6. Μπορεί και να πιάσει. Αλλιώς αν έχεις δικαιώματα root, μπορείς να το κάνεις και με flashify app.
  7. Μόνο από stable σε stable και εγώ, και δεν βρίσκω κάποιο bug σε αυτά που δουλεύω. Με την 7.5.1.0, το άφησα χτες μέχρι 2% μπαταρία και είδα περίπου 5 ώρες οθόνη. Οι κύκλοι φόρτισης μου είναι 36 εώς 48 ώρες με χρήση λίγο από όλα και πολύ ελαφρό gaming. Όπου μπορώ χρησιμοποιώ wifi, που δεν επιβαρύνει πολύ την μπαταρία, και το δίκτυο το έχω σε 2G. Μόνο όταν χρειαστώ mobile data, το γυρνάω σε 3G/4G, που ρουφάει πολύ μπαταρία. Και εννοείται το κινητό μένει τουλάχιστον μια ώρα επιπλέον στο φορτιστή μετά το 100%. Όποιος θέλει πλήρη ανάλυση γύρω από την κατανάλωση της μπαταρίας, βάζει το BetterBatteryStats από xda (υπάρχει και επί πληρωμή στο playstore).
  8. Μην το λες. Η lg επιμένει σε αποσπώμενες μπαταρίες. http://www.digitaltrends.com/mobile/lg-tweet-teases-samsung-removable-battery/
  9. Αν σου κολλήσει πάνω σε φλασάρισμα, μόνο βγάζοντας μπαταρία ξεκολλάς.
  10. Επιπλέον όποιος ασχολείται πολύ με φλασαρίσματα σίγουρα θα του χρειαστεί να βγάλει μπαταρία σε κάποιο κόλλημα. Αλλιώς περιμένεις να μείνει από μπαταρία και να σβήσει μόνο του.
  11. Κόβει την πρόσβαση στο δίκτυο σε αρκετές εφαρμογές για εξοικονόμηση ενέργειας και δεν βγάζουν notifications.
  12. Στις ρυθμίσεις μπαταρίας, έχει power savings mode μέσα στο manage apps battery usage. Το βάζεις off.
  13. Settings>Additional Settings>Privacy>Privacy protection>Guest Mode ;)
  14. H ipaky μεγαλώνει αισθητά το κινητό αλλά το προστατεύει πολύ, ενώ η σκληρή θήκη της nillkin (frosted shield) μεγαλώνει ελάχιστα το κινητό αλλά προστατεύει λιγότερο.
×
×
  • Create New...