Jump to content

Redmi Note 3G

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και εγώ πριν λίγο επέστρεψα στην 4.9.5 λόγω mi-tools.Μήπως έχει βρει κάποιος λογότυπο cosmote για να βάλω στην status bar; wind και vodafone υπάρχουν ήδη

Εγώ έφτιαξα ένα png 50χ50, το επέλεξα από το own carrier logo, έκανα επανεκκίνηση, αλλά δεν το εμφανίζει και εξαφανίστηκε και το λογότυπο της vodafone. Μόλις απενεργοποίησα την επιλογή own carrier logo επανήλθε της vodafone αλλά στης cosmote είναι το λογότυπο της mi-tools εφόσον δεν υπάρχει μέσα.

Το θέμα είναι αν υπάρχει αρχείο στο σύστημα κάπου με τα λογότυπα, ώστε να το πετάξουμε μέσα και να κάνουμε τη δουλειά μας. Εγώ μέχρι στιγμής δεν το βρήκα...

edit

Βρήκα αυτό:

Κάτι άλλο, είμαι με Go Launcher, και χάθηκε η διαφάνεια της γραμμής κατάστασης (το φόντο έγινε μαύρο). Προσπάθησα με το mi-tools να το κάνω διάφανο αλλά δεν τα κατάφερα. Ξέρει κανείς πώς γίνεται;

Edited by ggtaxo
I believe that if life gives you lemons, you should make lemonade... And try to find somebody whose life has given them vodka, and have a party.

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Mi tools....

Το κατέβασα το φλασαρα, και μου έβγαλε δύο εικονίδια.

Μπήκα να δω λίγο για να κάνω τη bar, αλλά μου βγάζει κάτι περίεργα που δε τα πιάνω και φοβάμαι μη κάνω καμιά ζημιά.... :)

Edited by mike_k
:)

Mi tools....

Μπήκα να δω λίγο για να κάνω τη bar, αλλά μου βγάζει κάτι περίεργα που δε τα πιάνω και φοβάμαι μη κάνω καμιά ζημιά.... :)

Έτσι δεν μπορώ να καταλάβω και να σε βοηθήσω. Ανέβασε αν μπορείς screenshot.

Edited by sso

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

Mη το φοβάσαι.Ολα είναι αναστρέψιμα.Δοκίμασα και εγώ μόλις τώρα μια png εικόνα αλλά με μεγάλες διαστάσεις για να δω αν θα την πάρει ολόκληρη ή μόνο ένα κομμάτι και μετά το reboot δεν έδειχνε κανένα λογότυπο στην μπάρα.Και δεν έμπαινε και στο mi-tools για να το φτιάξω,οπότε έκανα εκκαθάριση δεδομένων στο mi-tools και το ξαναέστησα απο την αρχή

Mi tools....

Μπήκα να δω λίγο για να κάνω τη bar, αλλά μου βγάζει κάτι περίεργα που δε τα πιάνω και φοβάμαι μη κάνω καμιά ζημιά....

Αυτό δεν είναι το mi-tools αλλά το wsm tools μέσω του οποίου λειτουργεί το mi-tools.Μη πατήσεις install αν δεν έχεις πάρει πρώτα backup της ρομ σου στο recovery και δεν ξέρεις πως να το επαναφέρεις.

Edited by bbbb

..Αυτό δεν είναι το mi-tools αλλά το wsm tools μέσω του οποίου λειτουργεί το mi-tools.Μη πατήσεις install αν δεν έχεις πάρει πρώτα backup της ρομ σου στο recovery και δεν ξέρεις πως να το επαναφέρεις.

Και αν πρώτα δεν σβήσεις όλα τα .Jex αρχεία από system/framework (όπως έχουμε πει πολλές φορές):)

Χα χα χα.... Τουλάχιστον από 20 ο καθένας σας.

Κάθομαι στα αυγά μου προς το παρόν :)

Χαχα.....Και σε είχα για πιο τολμηρό:)

Κάτι άλλο, είμαι με Go Launcher, και χάθηκε η διαφάνεια της γραμμής κατάστασης (το φόντο έγινε μαύρο). Προσπάθησα με το mi-tools να το κάνω διάφανο αλλά δεν τα κατάφερα. Ξέρει κανείς πώς γίνεται;

Δεν θυμάμαι να έχει αναφερθεί παλιότερα, αλλά όσοι είμαστε με τη miui rom και έχουμε εγκαταστήσει άλλο launcher (πχ Nova κλπ) έχουμε πρόβλημα στη status bar... δεν είναι διαφανής...

Η λύση εδώ :p

........ :)

various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 

Χαχα.....Και σε είχα για πιο τολμηρό:)

Το χρειάζομαι πολύ αυτές τις μέρες το κινητό ρε συ.... Και στη δουλειά, και λείπει η γυναίκα Δανία-Σουηδία με τη δουλειά της οπότε είμαστε με Skype.

Παρεμπιπτόντως το Skype πάει σφαίρα και δουλεύει άριστα....η 5αρα μπροστινή κάμερα δίνει πολύ καλή εικόνα !!!!

Τι να πω. Το έχω κατά ευχαριστηθει το τηλέφωνο!!!!

Edited by mike_k

Ναι βρε, αστειεύομαι. Πρώτα κοιτάμε να κάνουμε την δουλειά μας και μετά τα...φρου-φρου.

Και ο,τι αισθάνεσαι ότι δεν το "έχεις" Μην το κάνεις. Ζητάς την βοήθεια του...κοινού...χαχα

Και αν πρώτα δεν σβήσεις όλα τα .Jex αρχεία από system/framework (όπως έχουμε πει πολλές φορές):)

Εγώ δεν τα έσβησα αυτά τα αρχεία και έκανα εγκατάσταση κανονικά χωρίς κάποιο πρόβλημα. Γιατί πρέπει να τα σβήσουμε;;

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Εγώ δεν τα έσβησα αυτά τα αρχεία και έκανα εγκατάσταση κανονικά χωρίς κάποιο πρόβλημα. Γιατί πρέπει να τα σβήσουμε;;

http://en.miui.com/thread-24903-1-1.html

To avoid freezing or hang on at your redmi note, you must delete all "*.jex" files in /system/framework/

Κοίταξα για αρχεία jex δεν έχει Κανένα μόνο jar δεν καταλαβαίνω τι να σβήσω.

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Κοίταξα για αρχεία jex δεν έχει Κανένα μόνο jar δεν καταλαβαίνω τι να σβήσω.

Το ίδιο και εγώ. Μετά την εγκατάσταση έψαχνα για τα *.jex αλλά δεν υπήρχε τίποτα. Οπότε όλα οκ.

I believe that if life gives you lemons, you should make lemonade... And try to find somebody whose life has given them vodka, and have a party.

Τι γίνεται ρε παιδιά; Κάθε εβδομάδα ακριβαίνει το κινητό μας :p

Φίλος ήθελε να το αγοράσει αλλά με τις τιμές να έχουν πάρει την ανιούσα, μάλλον για coolpad f1 τον βλέπω..

various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 

Το χρειάζομαι πολύ αυτές τις μέρες το κινητό ρε συ.... Και στη δουλειά, και λείπει η γυναίκα Δανία-Σουηδία με τη δουλειά της οπότε είμαστε με Skype.

Παρεμπιπτόντως το Skype πάει σφαίρα και δουλεύει άριστα....η 5αρα μπροστινή κάμερα δίνει πολύ καλή εικόνα !!!!

Τι να πω. Το έχω κατά ευχαριστηθει το τηλέφωνο!!!!

Εμένα το Skype υπολειτουργεί κάπως οι κλήσεις που μου κάνουν δεν τις δέχεται κοιμάται εάν δε μου στέλνουν πρώτα ένα μήνυμα για να ξυπνήσει και επειδή έχω κλείδωμα οθόνης ,απλά ανάβει μόνο η οθόνη αν χτυπάει. .. Δεν ξέρω αν φταίει που δεν έχω ανοίξει όλα τα δικαιώματα της εφαρμογής αυτά που δεν ερώτηση τουλάχιστον . Αυτό πάλι που πολλές εφαρμογές ζητάνε ένα δικαίωμα αποστολή mms τι είναι ξέρει κάποιος; … Επίσης ξέρει κάποιος κάποιο πρόγραμμα να διαχειριζόμαστε από το pc το κινητό όπως το team viewer ; Με το παλιό μου κινητό λειτουργούσε με αυτό οχι

Xiaomi Redmi Note MTK - MIUI GR V4.9.5 INTERCOOLER

Τελικά εγώ χθες δοκίμασα την CM11 v1.1 και γενικά μπορώ να πω οτι δεν έχω αντιμετωπίσει ακόμα κανένα πρόβλημα. Όλα μια χαρά!

Η αλήθεια είναί ότι άφησα τη MIUI με βαριά καρδιά καθώς την είχα βολευτεί και μου άρεσε. Ο μόνος αλλά σημαντικός λόγος για μένα που με ανάγκασε να πάω σε aosp ήταν το γεγονός ότι έπρεπε να εναλλάσσω το 3G ανάμεσα στις δύο κάρτες πάρα πολύ συχνά! Δεν καταλαβαίνω γιατί η miui κρατάει κλειδωμένο το 3G μόνο στη μία κάρτα ωστόσο να ενημερώσω ότι στις aosp το 3G παίζει και στις δύο θύρες sim (οχι ταυτόχρονα εννοείται, αλλά εναλλαξ, ή στη μία ή στην άλλη).

Έχοντας δουλέψει αρκετά αυτό το διάστημα τη miui θα έλεγα ότι τη βρίσκω πιο πλήρη από εφαρμογές, πιο όμορφη και με περισσότερες παραμετροποιήσεις σε λεπτομέρειες. Η cm11 που έβαλα από την άλλη φαίνεται να είναι πιο ελαφριά και πιο αεράτη, αλλά λίγο πιο μονόχνοτη και άδεια. Πρέπει να βρίσκεις και να κατεβάζεις εφαρμογές για το κάθετι που θες. Ωστόσο όλα αυτά είναι προσωπικό γούστο του καθενός και το βασικότερο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι το πως βολεύεται ο καθένας. Πάντα κάτι θα κερδίζεις και κάτι θα χάνεις με τις rom!!!

• Administrators
Εσείς πόσες εφαρμογές έχετε συνολικά στο Redmi Note;

Μην περιμένεις σαφή απάντηση, ο καθένας βάζει όσες εφαρμογές θέλει, δεν υπάρχει κάτι να σε περιορίζει.

Modpic.gif

Φίλος ήθελε να το αγοράσει αλλά με τις τιμές να έχουν πάρει την ανιούσα, μάλλον για coolpad f1 τον βλέπω..

Οι πληροφορίες μου λένε ότι έχουν μείνει πολύ λίγα κομμάτια. Γι'αυτό και ακριβαίνει. Η xiaomi παράγει μόνο το 4g τώρα.

Στο minideal και to2c είναι out of stock. Μάλλον σταμάτησε την παραγωγή του η Xiaomi. Το Vickmall που έχει stock, κάνει πάρτι :-)

HTC DESIRE 825

Τελικά εγώ χθες δοκίμασα την CM11 v1.1 και γενικά μπορώ να πω οτι δεν έχω αντιμετωπίσει ακόμα κανένα πρόβλημα. Όλα μια χαρά!

Η αλήθεια είναί ότι άφησα τη MIUI με βαριά καρδιά καθώς την είχα βολευτεί και μου άρεσε. Ο μόνος αλλά σημαντικός λόγος για μένα που με ανάγκασε να πάω σε aosp ήταν το γεγονός ότι έπρεπε να εναλλάσσω το 3G ανάμεσα στις δύο κάρτες πάρα πολύ συχνά! Δεν καταλαβαίνω γιατί η miui κρατάει κλειδωμένο το 3G μόνο στη μία κάρτα ωστόσο να ενημερώσω ότι στις aosp το 3G παίζει και στις δύο θύρες sim (οχι ταυτόχρονα εννοείται, αλλά εναλλαξ, ή στη μία ή στην άλλη).

Έχοντας δουλέψει αρκετά αυτό το διάστημα τη miui θα έλεγα ότι τη βρίσκω πιο πλήρη από εφαρμογές, πιο όμορφη και με περισσότερες παραμετροποιήσεις σε λεπτομέρειες. Η cm11 που έβαλα από την άλλη φαίνεται να είναι πιο ελαφριά και πιο αεράτη, αλλά λίγο πιο μονόχνοτη και άδεια. Πρέπει να βρίσκεις και να κατεβάζεις εφαρμογές για το κάθετι που θες. Ωστόσο όλα αυτά είναι προσωπικό γούστο του καθενός και το βασικότερο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι το πως βολεύεται ο καθένας. Πάντα κάτι θα κερδίζεις και κάτι θα χάνεις με τις rom!!!

φιλέ μου για δοκιμασία το otg δουλεύει; παιζει ραδιο χωρίς καλοδιο?

φιλέ μου για δοκιμασία το otg δουλεύει; παιζει ραδιο χωρίς καλοδιο?

To otg δεν το έχω δοκιμάσει γιατί δεν το χρησιμοποιώ (αν και νομίζω πως άλλοι έχουν αναφέρει ότι δεν παίζει),

το ραδιόφωνο χωρίς ακουστικά που το δοκίμασα δε παίζει πάντως! Βέβαια δεν κάθισα να το παιδεύσω μήπως μπορεί να γίνει καμιά ενεργοποίηση πλαγίως...