Jump to content

Sony Xperia M2

S0LvE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όχι αγαπητε μου , ηταν ολοκαίνουργιο

Εδω σου λέω δεν απενεργοποιειται με τίποτα :mad:

Συνδέει ακουστικά την ώρα που εμφανίζεται αυτό το τρελό;

Κάνε ένα hard reset και ξαναδές αν στο κάνει (και φυσικά κοίτα στις ρυθμίσεις μήπως έχει ενεργοποιηθεί κάποιο πρόγραμμα που να λέει ό,τι κάνεις)

• Απαντήσεις 380
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για πάτα το reset κουμπάκι που είναι πίσω από το καπάκι των καρτών...

Παιδια έκανα και reset και πάλι τα ίδια :ninja:

Πάω για αλλαγη συσκευής :mad:

λοιπον παιδια ακουστε την συνεχεια

παω σημερα στο καταστημα που το πηρα της Vodafonre και αναφερω το προβλημα

η κοπελλα χαμογελα και μου λεει οτι εχω ενεργοποιησει την εφαρμογη για τυφλους !!!

πραγμα που δεν νομιζω οτι εκανα (εκτος και η συζυγος να το εκανε πραγμα λιγο δυσκολο)

το κινητο δουλευει τωρα βεβαια

και εχω καποιες αποριες 1) αφου εκανα reset δεν επρεπε να σταματησει αυτη η εφαρμογη ?

2) μετα το reset οι φωτογραφιες που ειχαν βγει δεν επρεπε να μην υπαρχουν ?

3) στους ηχους κλησης βλεπω διαφορα στην εμφανιση των ηχων και στους ηχους επισης ?

4) τελος η εφαρμογες walkman , movies που ειχα αναβαθμισει πως και παρεμεινανα αναβαθμισμενες ?

Ελπιζω να μην σας κουραζω φιλοι μου

Έλα βρε μεγαλε, κομπλέ είσαι. .αφού ήσουν εκεί δεν το ρώταγες το κορίτσι; :lol:

Καλομιλητο το τηλεφωνακι, καλά να είστε

Konakis.

Μην μπερδεύεσαι, δεν έκανες reset στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Το κουμπάκι που πάτησες αναπαριστά το βγάλσιμο και την επανατοποθέτηση της μπαταρίας! ;)
Sony Ericsson W800i --> Sony Ericsson K800i --> Sony Ericsson Yari --> Sony Ericsson Live with Walkman --> Sony Xperia SP --> Sony Xperia XZ1

Μην μπερδεύεσαι, δεν έκανες reset στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Το κουμπάκι που πάτησες αναπαριστά το βγάλσιμο και την επανατοποθέτηση της μπαταρίας! ;)

αγαπητε φιλε αν αυτο που προτειναν τα αλλα παιδια ηταν αυτο που αναφερεις τοτε πως θα μπορουσα να κανει το reset ?

θα χαιρομουν να με βοηθησεις

αγαπητε φιλε αν αυτο που προτειναν τα αλλα παιδια ηταν αυτο που αναφερεις τοτε πως θα μπορουσα να κανει το reset ?

θα χαιρομουν να με βοηθησεις

Reset κανεις μεσα απο τις ρυθισεις -δημιουργια αντιγραφου ασφαλειας - επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το ψιλάφησα σήμερα πάλι στα public.. πολύ ποιοτικό κινητάκι! Πραγματικά τώρα αν είχε και 720p ανάλυση δεν θα υπήρχε ούτε ενας λόγος να πάρεις moto G! Αλλά και πάλι το Μ2 θα έπαιρνα. Το λευκό είναι το καλύτερο!

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Μετά την 4.4.4 έχω πάθει την πλάκα μου με την μπαταρία. Με σκληρή χρήση βγάζει άνετα δύο ημέρες! Και πριν καλή αυτονομία είχε, απλά τώρα είναι κορυφαία! Μπράβο στην Sony!
Less is more...

Έτσι ;) εδώ το Ζ με FHD οθόνη μου βγάζει με κανονική χρήση άνετα δυο μέρες είναι λογικό το Μ2 με τέτοια ανάλυση οθόνης και με 4.8 " να κρατάει ακόμα περισσότερο
Konakis.

ευχαριστω konstantinoslp, λες να κανω τελικα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων ή αφου δουλευει τωρα να το αφησω ?

αληθεια στο Μ2 aqua δεν εχει ερθει ακομα η 4.4.4 .. η κανω λαθος ?

παιδια τωρα που εχει αναβαθμιστει σε 4.4.4 ,θα αναμενουμε τωρα να παρει και την lolipop βασει με αυτο το αρθρο,ειναι συγουρο οτι θα την παρει?

http://mobile.softpedia.com/blog/Sony-Xperia-M2-and-M2-Dual-Now-Receiving-Android-4-4-4-KitKat-Update-466164.shtml

παιδια τωρα που εχει αναβαθμιστει σε 4.4.4 ,θα αναμενουμε τωρα να παρει και την lolipop βασει με αυτο το αρθρο,ειναι συγουρο οτι θα την παρει?

http://mobile.softpedia.com/blog/Sony-Xperia-M2-and-M2-Dual-Now-Receiving-Android-4-4-4-KitKat-Update-466164.shtml

Βρηκα και παρηγγηλα το xperia m2 dual σε καλη τιμη, το αναμενω πως και πως! Προερχομενος απο 4.1.2 η 4.4.4 θα μου φανει μια χαρα! Τωρα για το lolipop δυστυχως σε διαφορες ιστοσελιδες και blog διαβασα οτι η sony θα το δωσει μονο στη σειρα Ζ :(

iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro 

Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra

Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a

Με δεδομένο ότι το M2 aqua κυκλοφόρησε πριν 2 μήνες, οι πιθανότητες να αναβαθμιστεί σεLollipop είναι αυξημένες. Η Sony ανακοίνωσε ότι όλη σειρά Ζ θα πάρει σίγουρα την αναβάθμιση, αλλά δεν είπε ότι θα είναι μόνη αυτή η σειρά.

Λογικά σε λίγο καιρό θα πρέπει να ξεκαθαριστεί το θέμα.

Less is more...

Το ειχα παραγγειλει για μια ξαδερφη μου, τωρα ζηλεψε η αλλη μου ξαδερφη και το παρηγγειλα και για αυτη. Αυτη καταφερα να τη πεισω να παρει το μωβ που στις φωτογραφιες τουλαχιστον δειχνει τελειο. Απορω γιατι η sony εχει αρχισει να εγκαταλειπει αυτο το χρωμα. Απο θηκες τι προτασεις εχετε?

Με δεδομένο ότι το M2 aqua κυκλοφόρησε πριν 2 μήνες, οι πιθανότητες να αναβαθμιστεί σεLollipop είναι αυξημένες. Η Sony ανακοίνωσε ότι όλη σειρά Ζ θα πάρει σίγουρα την αναβάθμιση, αλλά δεν είπε ότι θα είναι μόνη αυτή η σειρά.

Λογικά σε λίγο καιρό θα πρέπει να ξεκαθαριστεί το θέμα.

Για την ακρίβεια η Sony ξεκαθάρισε απλώς πια σειρά θα πάρει πρώτη την αναβάθμιση. Θεωρητικά όλα τα κινητά που βγήκαν το τελευταίο δίμηνο θα πρέπει να πάρουν την lollipop λόγω 18μηνου...

1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763

2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312.

Το M2 Dual υποστηρίζει MHL για έξοδο σε HDMI?

Είναι περίεργο. Αλλού αναφέρεται ότι υποστηρίζεται και αλλού όχι. Το έχει δοκιμάσει κάποιος;

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης"

Παιδιά μετά την αναβάθμιση σε 4.4.4 χάθηκαν 2 widget,το είναι η ηχογράφηση και το άλλο δεν θυμάμαι!Δεδομένου ότι εξαφανίστηκαν και οι "Σημειώσεις" όπου εκεί αποθηκεύονταν οι ηχογραφήσεις ,από που μπορούμε να ηχογραφήσουμε τώρα;Δεν το βρίσκω!

Η ερώτηση απευθύνεται κυρίως σε εμπειρους σε διαφορα smartphones:

Ειναι χαμηλή η ένταση ηχου στα ακουστικά όπως αναφέρει το review του gsmarena ; Στην 4.4.4 και ΔΕΝ αναφέρομαι στα ακουστικά τα ίδια αλλα στη δυνατότητα του κινητού να αποδώσει υψηλή ενταση

Παιδιά μετά την αναβάθμιση σε 4.4.4 χάθηκαν 2 widget,το είναι η ηχογράφηση και το άλλο δεν θυμάμαι!Δεδομένου ότι εξαφανίστηκαν και οι "Σημειώσεις" όπου εκεί αποθηκεύονταν οι ηχογραφήσεις ,από που μπορούμε να ηχογραφήσουμε τώρα;Δεν το βρίσκω!

Ξέρει κάποιος?

• The title was changed to Sony Xperia M2