Jump to content

Vagos55

Members
  • Δημοσιεύσεις

    262
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Vagos55

  1. Πιστεύω έχει να κάνει με κάποια ενημέρωση για ασφαλεία (;?).. Αλλά αν το έχει δει κανείς άλλος ας λαλήσει για να μου φύγει η ανησυχία..
  2. Καλησπέρα, λίγο πριν σε ένα Xperia Z5 που έχω πετάχτηκε στο notification bar μια ενημέρωση, η κλασσική που δείχνει το βελάκι προς τα κάτω όπως όταν κάνει ενημέρωση το Google play store πχ.. Τελοσπαντων όταν εσυρα προς τα κάτω για να δω ποιας εφαρμογής κάνει update έγραφε, λειτουργία : χακερ... Αυτό πρόλαβα να δω και μετά χάθηκε. Τι παίζει..;
  3. Καινούργιο είναι. Ξέρεις τι; Μου αρέσει το συγκεκριμένο και το βρήκα στο χρώμα που θέλω, το lime (κίτρινο).
  4. Δεν θα με έλεγα αρχάριο αλλά άσχετο στο συγκεκριμένο θέμα αλλά αφού αλλάζει θα βρεθεί άκρη. Thnx για την απάντηση
  5. Καλησπέρα παιδιά, έχω βρει καινούργιο Z5 Compact στα 150Ε. Πρώτον αξίζει και δεύτερον κολλάω λίγο επειδή ανοίγει με Cosmote Logo κλπ. Διορθώνεται; ( Επίσης έχει άλλες εφαρμογές μέσα της Cosmote ή μόνο στο άνοιγμα έχει το logo; ) Ευχαριστώ.
  6. Ε λογικότατο είναι.
  7. Καλησπέρα, πως μπορώ να μεταφέρω την πορεία (Data) ενός παιχνιδιού (real racing 3)από ενα ZTE Blade στο καινούργιο Xperia XA1 που πήρα χωρίς να χαθεί κάτι; Ευχαριστώ.
  8. Γνωρίζει κάποιος;
  9. Καλησπέρα, μετά από ενημερώση δύο συγκεκριμένων επαφών (από την ίδια εταιρεία και οι δύο), στα εικονίδια τους βγαίνει το ανθρωπάκι android αντί για το δικό τους εικονίδιο. Έκανα μια δοκιμή και έκανα απεγκατασταση - εγκατάσταση στη μία άλλα δεν έφτιαξε. Ξέρετε κάποια λύση; Υ.Σ από τότε που έγινε αυτό ξαναηρθε ενημέρωση και στις δύο αλλά δεν διορθώθηκε το πρόβλημα.
  10. Εντάξει δεν έχει να λέει, όλες οι γνώμες πρέπει να εκφράζονται επειδή υπάρχουν πολλών ειδών χρήστες, καλά κάνεις. Απλώς μόνο και μόνο για την δυναμικοτητα του κινητού τα ανέφερα. Έχει όλα αυτά παραπάνω + FB, Skype κλπ. Παιχνίδια (16 στο σύνολο)που είναι 3Giga επίσης. Τα Sony γενικά είναι αλαγκάριστα σε σχέση με άλλα κινητά
  11. Καλησπέρα φίλε μου, το κινητό είναι υπερβολικά καλό σε όλους τους τομείς. Πως πάει η μπαταρία πλέον, την δοκίμασες μετά την αποφορτιση; ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα το γράψω και εδώ για το δικό μας νήμα να υπάρχει. Το κινητό πλέον είναι απίστευτο. Ζ5Ρ Dual εδώ και έχω 178 εφαρμογές(αναφερόμενες από το play store) , πότε clean install, η μία πάνω στην άλλη δηλαδή και το είχα 17 ημέρες και κάτι ώρες δίχως επανεκκίνηση + ότι έπαιζα ένα 7ημερο τουρνουά στο NFS No Limits καθημερινά. Δεν κόλλησε ούτε μία φορά πάρα μόνο κάποια κομπιάσματα μισού δευτερόλεπτου,μετά τις 10-11 μέρες .
  12. Ακριβώς, είναι απίστευτο. Ζ5Ρ Dual εδώ και έχω 178 εφαρμογές(αναφερόμενες από το play store) , πότε clean install, η μία πάνω στην άλλη δηλαδή και το είχα 17 ημέρες και κάτι ώρες δίχως επανεκκίνηση + ότι έπαιζα ένα 7ημερο τουρνουά στο NFS No Limits καθημερινά. Δεν κόλλησε ούτε μία φορά πάρα μόνο κάποια κομπιάσματα μισού δευτερόλεπτου,μετά τις 10-11 μέρες .
  13. Ξέρει κανείς τις αλλαγές; Για να χουμε μια ιδέα
  14. Vagos55

    Sony Xperia X

    Ακόμα και στο Xperia M2 που έχω του 2014 έχει αναγνώριση προσώπου!
  15. Εντάξει πιστεύω είναι υπερβολή να αλλάξεις συσκευή για αυτό τον λόγο. Άσε που πιστεύω ότι είναι software και όχι hardware. Οπότε δεν χρειάζεται αντικατάσταση..
  16. Μάλιστα.. Προς το παρόν το άφησα έτσι γιατί δείχνει ότι δεν έχει παραβιαστεί κάτι αλλά πήγε να παραβιαστεί.. Αλλά ίσως κάνω μία αλλαγή αν και δεν νομίζω.. Πιστεύω κάποιο μπέρδεμα είναι γιατί το έκανε πρώτη φορά και είχα να κλείσω το κινητό 12 μέρες.. Θα δείξει
  17. Τι σπαστικά που είναι αυτά... Προς το παρόν το άφησα και ευελπιστώ να ήταν ένα απλό κοκομπλόκο.. Έκανα και ένα μικρό έλεγχο σε συνδεδεμένες συσκευές και έδειξε μόνο το κινητό..
  18. Καλησπέρα, μία απορία. Έκλεισα το κινητό το μεσημέρι καί το άνοιξα πριν λίγο, όταν άνοιξε μου έβγαλε στις ειδοποίησεις στο notification bar ότι χρειάζεται επαλήθευση ο λογαριασμός Goggle για να είναι ασφαλές, κάπως έτσι. Πάτησα πάνω και εγραφε ότι φαίνεται ότι έχω αλλάξει αριθμό και να βάλω τον καινούργιο για επαλήθευση(αριστερά από εκεί που θα έβαζα το νούμερο είχε αμερικανική σημαία). Πάτησα πίσω και όλα οκ,δεν έκανα τίποτα .. Ούτε άλλαξα αριθμό, ούτε έιχα βάλει τον υπάρχον στον λογαριασμό Google, τι παίχτηκε;
  19. Καλησπέρα, υπάρχει πουθενά το Ζ5 compact για αγορά καινούργιο;
  20. Ναι Sforti, απλώς ανέφερα ότι με την Marshmallow πρόσθετε χρόνο μόνο όταν έκλεινε η οθόνη ενώ από την Nougat και μετά γράφει χρόνο πάντα. ( Ωραίος για το night mode , δεν το ήξερα). ΥΣ. Το σπαστικό που κάνει σε μένα μετά την Nougat, προφανώς δεν έκατσε καλά, είναι ότι όταν πατάω το sim toolkit μου βγάζει τo unfortunately the process android.com.phone έχει σταματήσει κάι κάνει restart τις sim. Ξέρετε πως διορθώνεται αυτό χωρίς ολική επαναφορά; Έχω κάνει 1-2 πράγματα αλλά δεν..
  21. Λοιπόν πρώτον, sfortis δεν υπάρχει night light δυστυχώς, δεν το βάλανε. Και δεύτερον τα bugs που έλεγα Nick , 1)Άνοιξε την εφαρμογή επαφές και επέλεξε να ανοίξεις μία συγκεκριμένη επαφή για να δεις τα στοιχεία της, μετά πήγαινε πίσω και κατευθείαν πήγαινε στην εφαρμογή μηνύματα. Εμένα για 1 με 2 δευτερόλεπτα μου πετάει τις επαφές πρώτα. 2)Στις ρυθμίσεις πήγαινε στην μπαταρία και πήγαινε εκεί που έχει το διάγραμμα. Από κάτω δείχνει πόσο μπαταρία έχει φάει η κάθε εφαρμογή,η οθόνη κλπ. Λοιπόν έχει και ένα που λέγεται ' τηλέφωνο σε αδράνεια', μετράει τον χρόνο που μένει το κινητό με κλειστή την οθόνη. Από όταν μπήκε η Nougat όμως μετράει συνεχόμενα, ακόμα και όταν έχεις το κινητό ανοιχτό και χαζεύεις. Τσέκαρε το πηγαίνοντας στην μπαταρία, μπες στην αδράνεια που λέει και δες το χρόνο, πήγαινε μετά πάλι πίσω στο μενού των ρυθμίσεων και ξαναμπες, θα έχει προστεθεί χρόνος. 3)Όταν έχω το κινητό απενεργοποιημένο και το ανοίξω, πατάω το pin και το αφήνω για 2 λεπτά. Από οταν μπήκε η Nougat μου ξαναανανεώνει τα εικονίδια, σαν να κάνουμε refresh στο pc, ενώ παλιά δεν το έκανε. Είδα και στο θέμα του Ζ5 compact που του το κάνει ενός παιδιού. 4)Το κλασσικό με τις εικόνες στο άλμπουμ που αργεί να φτιάξει την ποιότητα, δεν το διόρθωσα δυστυχώς. 5)Και αυτό που είπες μετά την κλήση, πρώτα δονειται και χτυπάει και μετά ανοίγει η οθόνη. Όλα τα παραπάνω ισχύουν καί με την 7.0 και μετά την 7.1.1 οπότε οποίος θέλει τη δοκιμάζει και λέει αν τα χει. Μπας και στείλουμε κάνα email παραπονων και φιλοτιμιθούν με μικρό update διορθώσης.
  22. Το θέμα δεν είναι το ασήμαντο, είναι ότι δεν βελτιωσανε τα προηγούμενα..
  23. Τελικά όντως όταν σε καλεί κάποιος, πρώτα δονειται και ακούγεται ο ήχος κλήσης και μετά ανοίγει η οθόνη, περίπου κάνα δευτερόλεπτο αργότερα, οπότε δεν διορθώθηκε λογικά.. Σε λίγο θα σου γράψω τα bugs
  24. ( Sfortis το night light τι είναι; ) Νίκο δεν το είχα εγώ αυτό οπότε δεν μπορώ να γνωρίζω αλλά κάποια άλλα που είχα δεν τα φτιάξανε. Βασικά αν είναι να τα γράψω όσα έχω, να τα τεστάρεις και συ για να δούμε αν στα έχει και σένα.
×
×
  • Create New...