Jump to content

damin26

Members
  • Δημοσιεύσεις

    237
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by damin26

  1. damin26

    Sony Xperia XZ1

    Καλησπέρα, Έχω παρατηρήσει ένα εσωτερικό ράγισμα στην οθόνη του XZ1 μου περίπου 2,5 εκατοστά. Είναι κατακόρυφο, στο ύψος του power button, και περίπου στην ευθεία της μπροστινής κάμερας. Το κινητό δεν μου έχει πέσει ποτέ κάτω και γενικά το προσέχω σαν τα μάτια μου. Είμαι πεπεισμένος ότι το ράγισμα είναι στο εσωτερικό του γυαλιού, καθώς δεν παρατηρώ καμία ανωμαλία στις αντανακλάσεις που κάνει όπως το βλέπουμε κανονικά. Εδώ και κανα δυο μέρες επίσης βλέπω και πρόσθετο ράγισμα στο κάτω άκρο αυτού που περιέγραψα παραπάνω, το οποίο σαν να σχηματίζει ένα τριγωνάκι. Υπάρχει περίπτωση να δέχεται κάποια πίεση το γυαλί λόγω κατασκευής και να ραγίσει; Μήπως έπεσα σε ελλατωματικό κομμάτι; Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω σε αυτή την περίπτωση, καλύπτομαι από εγγύηση; Ας απαντήσει κάποιος που είχε παρόμοιο περιστατικό, το λυπάμαι τόσο ωραίο κινητό... Και πάνω που ήθελα να το κάνω και κανένα μπάνιο έτσι για απολύμανση, τώρα φοβάμαι μην πάθει τίποτα. Ευχαριστώ και συγγνώμη για το μακροσκελές post.
  2. damin26

    Sony Xperia XZ1

    Καλησπέρα σας!! Από εχθές είμαι κι εγώ κάτοχος αυτής της υπέροχης συσκευής και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος!! Υπάρχει μια προσφορά σε μεγάλο κατάστημα που δίνει 20% επιστροφή της αξίας του προϊόντος στις κάρτες Eurobank μέχρι την Κυριακή, οπότε είναι ευκαιρία για όποιον ενδιαφέρεται να το αποκτήσει στα 560 ευρώπουλα (140 ευρώ έκπτωση τις εποχές αυτές δεν είναι λίγα!). Αυτό που ήθελα να ρωτήσω όμως τους ήδη κατόχους αυτής της συσκευής είναι δύο πράγματα: 1. Όταν βάζω πολύ δυνατά τη μουσική, το κάτω ηχείο σαν να "τρίζει" λίγο στις υψηλές συχνότητες. 2. Παρατηρώ στην οθόνη πολύ λεπτές διαγώνιες γραμμές. Τις βλέπω μόνο όταν φέρω το κινητό πολύ κοντά στα μάτια, και εκτείνονται σε όλο το μήκος της. Δεν είνια πολύ ευδιάκριτες, θέλει λίγο να παρατηρήσεις την οθόνη με άσπρο φόντο που φαίνεται καλύτερα. Παρατηρούνται και στις δικές σας συσκευές, ή μόνο σε μένα τυχαίνουν αυτά;; :P Όπως και να 'χει πάντως είμαι υπερευχαριστημένος με την αγορά μου, και ακόμα και ελλατώματα να είναι τα παραπάνω που ανέφερα, δεν είναι ικανά να με σύρουν μέχρι το service για έλεγχο!! Υ.Γ.: Admin σε παρακαλώ βάλε το avatar του XZ1 στις διαθέσιμες επιλογές για να αναβαθμίσουμε το προφίλ μας!! :D
  3. Κάτω τα χέρια σας, είναι δικό μου!!! :lol: Πιάσε ένα σε Luminous Chrome σε παρακαλώ. Άντε και σε Deepsea Black, το δέχομαι!! :D
  4. Νομίζω 4 χρόνια με το XPERIA SP είναι αρκετά, καιρός για αναβάθμιση.
  5. damin26

    Sony Xperia SP

    Εδώ και ένα μήνα του έχω περάσει την CM13 και πραγματικά είναι άλλο τηλέφωνο. Οκ μην περιμένεις θαύματα τύπου άμεση εναλλαγή εφαρμογών όπως στο S7, αλλά πλέον πιστεύω θα το κρατήσω για τουλάχιστον άλλο ένα χρόνο. Η CM13 είναι μονόδρομος!!! :D
  6. damin26

    Lenovo A6000

    Έχω το Lenovo A6010 8Gb με εργοστασιακή ROM android 5.0.2 αλλά έχω απίστευτα lagαρίσματα και παγώματα οθόνης από την πρώτη στιγμή που το αγόρασα. Μπορεί κανείς να με βοηθήσει για το που μπορώ να βρω να κατεβάσω την official rom του κινητού και να την περάσω ξανά με recovery ή με κάποιον άλλο τρόπο? Ολόκληρο XDA έψαξα και δεν υπάρχει καν thread με το μοντέλο αυτό. Επίσης, αν δεν βρεθεί λύση, ξέρει κανένας που είναι το σερβις της Lenovo στην Θεσσαλονίκη? Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!!
  7. Κατά πάσα πιθανότητα θα έρθω κι εγώ!! :D
  8. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Τελικά αποκλείω το Vibe P1m λόγω υποδεέστερου επεξεργαστή και σφιχτού budget. Επίσης οι οθόνες της Samsung δεν μου γεμίζουν το μάτι. Είμαι πλέον ανάμεσα σε Motorola Moto G (3rd Gen) και Lenovo A6010. Ή ίσως το Lumia 640 από Windows Phone υλοποιήσεις.
  9. Θα το σκεφτώ για το P8 αν και τα 150 ευρώ είναι το μέγιστο που μπορώ να διαθέσω.. Από επιδόσεις, ο Snapdragon 410 στα 1.2 ή στα 1.4GHz έχει καμία διαφορά με τον MT6735P της MediaTek στο 1GHz?
  10. Καλησπέρα. Ανάμεσα στα: 1. Samsung Galaxy J5 2. Motorola Moto G (3rd Gen) 3. Lenovo A6010 4. LG G4c 5. Lenovo Vibe P1m ποιο θα επιλέγατε και γιατί? Να σημειώσω ότι η χρήση που το θέλω είναι για GPS στο αυτοκίνητο, οπότε θέλω μεγάλη οθόνη και αν γίνεται καλή αυτονομία. Προτείνετε όποιο άλλο εσείς κρίνετε καλό. Επίσης, πιστεύω ότι σε σύνολο το καλύτερο κινητό από τα παραπάνω είναι το Lenovo Vibe P1m γιατί έχει 16Gb ROM & 2Gb RAM, αλλά με προβληματίζει πολύ η ύπαρξη MediaTek επεξεργαστή. Οι άλλες επιλογές έχουν τον 410. Τι να κάνω?? Έχω προβληματιστεί πολύ...
  11. damin26

    Sony Xperia SP

    Ξέρει ο παλιός!! ;) Μου το έχει κάνει δύο φορές. Πιστεύω είναι από τις πολλές τούμπες που έχει φάει, κάτι δεν κάνει καλή επαφή ή μπορεί να έχει συσσωρευτεί σκόνη στο ένωμα, δυόμιση χρόνια που έχω το κινητό.
  12. damin26

    Sony Xperia SP

    Χτυπήστε το κανά δυό φορές στην πλάτη ενώ παίζει μουσική και θα στρώσει!! :lol: Μου το έκανε κι εμένα. (το χτύπημα πρέπει να είναι δυνατό και να γίνει με χρήση των δαχτύλων, με ολόκληρη την παλάμη δεν γίνεται. Πρέπει να είναι στοχευμένο. Δεν τρολλάρω!! :p )
  13. Άντε νομίζω πως ήρθε η ώρα να αλλάξω επιτέλους το γερασμένο μου SP!
  14. Λόγω Erasmus στην Πράγα δεν θα μπορώ να παρεβρεθώ αυτή τη φορά στο meeting.. :( Καλό καφέ παιδιά!!
  15. Ε ναι ρε myphone!! Νομίζω πως ήρθε η σειρά μου να κερδίσω! :D
  16. Δοκίμασε και πες μας.
  17. Το WiFi από την 4.3 νομίζω και μετά, έχει τη δυνατότητα να είναι μονίμως ενεργοποιημένο για να βοηθάει στο γρηγορότερο εντοπισμό της θέσης του κινητού στο χώρο (ως βοήθεια στο GPS). Δεν καταναλώνει πολλή μπαταρία, μην αγχώνεσαι. Υπό αυτές τις συνθήκες, θα δεις την μπάρα του WiFi να διακόπτεται στη διαχείρηση ενέργειας μόνο αν αφήσεις το κινητό σε flight mode. Επανενεργοποιείται με την πρώτη δική σου εντολή για ενεργοποίηση του WiFi. Αν θες να το απενεργοποιήσεις αυτό, πάνε στις σύνθετες επιλογές του WiFi και ξετσέκαρε το "Σάρωση πάντα διαθέσιμη".
×
×
  • Create New...