Jump to content

Jiayu F1

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το τηλεφωνο παιδια παει μια χαρα το εχει η γυναικα μου ενα χρονο τωρα και δεν εχει κανενα θεμα...μπαταρια καλη κλειδωμα δορυφορων μια χαρα (της εχω το sygic επανω) παρολο που εχει 512 ram δεν κολλαει καθολου επανω εχει 3-4 εφαρμογες και facebook οχι τo light αλλα την κανονικη εφαρμογη που ειναι σιγουρα πιο βαρια και facebook messenger και γεματο φωτο....η καμερα μια χαρα δουλευει για τα λεφτα του κινητου wifi μια χαρα κανενα προβλημα 3g οκ...και οι καρτες σιμ απο διαφορετικα δικτυα που εχει επανω κανενα προβλημα....και ουτε της εχει βγαλει μηνυμα ποτε για διαγραφη στοιχειων λογω ram και θεμα μνημης συσκευης. Edited by olympiakos

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

-Πολυ καλη και μεγαλη μπαταρια!! Με λιγη καθημερινη χρηση μου βγαζει ακομα και 7-8 μερες!! :D

Αν διαβασετε πιο πισω,παρελαβα το κινητο 27 Φεβρουαριου,για την γυναικα μου.

Πιο πολυ μιλαει και ελαχιστα wifi.

Το φορτισα οταν το παρελαβα και το ξανα φορτισα 19 Μαρτιου !! Επαθα πλακα !!

:blink::blink:

Μετά απο πολυ καιρό το κινητό που είχα στείλει για service λόγω χαλασμένου μεγαφώνου άρχισε να κάνει νερά στην touch screen. Δείχνει να έχει λάθος απόκριση. Πχ κατα την πληκτρολόγηση φαίνεται να "καταλαβαίνει" μερικά χιλιοστά πιο αριστερά απο εκεί που πραγματικά ακουμπάω. Με αποτέλεσμα να στοχεύω πάντα ελαφρώς πιο δεξιά απο εκεί που θέλω να πατήσω.

Τι κάνω στην περίπτωση αυτή; Φτιάχνει εύκολα ή να το στείλω πάλι πίσω;

[ f i l i p p o s ]

Αν διαβασετε πιο πισω,παρελαβα το κινητο 27 Φεβρουαριου,για την γυναικα μου.

Πιο πολυ μιλαει και ελαχιστα wifi.

Το φορτισα οταν το παρελαβα και το ξανα φορτισα 19 Μαρτιου !! Επαθα πλακα !!

:blink::blink:

δηλαδη το φορτιζεις καθε 20 μερες;

Ναι,η πρωτη φορα τοσο κρατησε. Μια φορα το εχω φορτισει,πριν 3 μερες. Δεν ξερω ποτε θα γινει η επομενη. Θα το γραψω εδω ! :) Edited by kokolokor5a

Μετά απο πολυ καιρό το κινητό που είχα στείλει για service λόγω χαλασμένου μεγαφώνου άρχισε να κάνει νερά στην touch screen. Δείχνει να έχει λάθος απόκριση. Πχ κατα την πληκτρολόγηση φαίνεται να "καταλαβαίνει" μερικά χιλιοστά πιο αριστερά απο εκεί που πραγματικά ακουμπάω. Με αποτέλεσμα να στοχεύω πάντα ελαφρώς πιο δεξιά απο εκεί που θέλω να πατήσω.

Τι κάνω στην περίπτωση αυτή; Φτιάχνει εύκολα ή να το στείλω πάλι πίσω;

Επειδή το ίδιο πρόβλημα, είχα σε άλλη συσκευή και ρώτησα τεχνικό, μου είπε ότι η μόνη λύση είναι η αλλαγή digitizer. Το τζαμάκι δηλαδή που είναι πάνω απ την οθόνη. Θα χρειαστείς το ανταλλακτικό 15$ συν κάτι φύλλα κόλλας για να κολλήσει στην οθόνη και κάποιον έμπειρο τεχνικό για να το κάνει. Εσύ κρίνεις.

Τις τελευταίες φορές που το έβαλα να φορτίζει, το κόκκινο led, αντί να είναι μόνιμα αναμμένο, αναβόσβηνε γρήγορα. Το ίδιο έγινε και την τελευταία φορά που το φόρτισα σε USB port του ΗΥ. Τώρα που το φορτίζω και πάλι στην ίδια USB θύρα, η ένδειξη είναι κανονική: μόνιμα αναμμένο το κόκκινο led. Ξέρει κανείς τι μπορεί να σημαίνει αυτό το αναβόσβημα;

Σκεφτόμουν λόγω της χαμηλής τιμής του κινητού να το πάρω σαν δεύτερο για να το έχω στο αυτοκίνητο να το χρησιμοποιώ κυρίως ως GPS. Έχει καλό GPS και εξωτερικό ηχείο?

Το Gps δεν το έχω πολυδοκιμάσει, το εξωτ. ηχείο όμως δεν είναι πολύ δυνατό. Τα χρήματά του όμως τα αξίζει με 1.000!!!

Σκεφτόμουν λόγω της χαμηλής τιμής του κινητού να το πάρω σαν δεύτερο για να το έχω στο αυτοκίνητο να το χρησιμοποιώ κυρίως ως GPS. Έχει καλό GPS και εξωτερικό ηχείο?

Το GPS είναι απο τα καλύτερα που έχω συναντήσει , κλειδώνει πολύ γρήγορα - έχει ακρίβεια μέτρου , δοκιμασμένο με Igo Primo - Nokia Here - Tom Tom - Sygic , το εξωτερικό ηχείο δεν σε ξεκουφαίνει αλλά για την πλοήγηση είναι οτι πρέπει , μπορείς να αλλάξεις την ένταση του ήχου όπως έχει αναφερθεί και σε παλαιότερα πόστ.

Xiaomi Redmi 3s - Redmi 4x - Redmi 4 Prime - Note 4x - Redmi Note 8

Και εγώ για λίγο που το είχα μέχρι να το δώσω στο άτομο που προοριζόταν, το gps βρήκε γρήγορα δορυφόρους από την πρώτη φορά!

Τις τελευταίες φορές που το έβαλα να φορτίζει, το κόκκινο led, αντί να είναι μόνιμα αναμμένο, αναβόσβηνε γρήγορα. Το ίδιο έγινε και την τελευταία φορά που το φόρτισα σε USB port του ΗΥ. Τώρα που το φορτίζω και πάλι στην ίδια USB θύρα, η ένδειξη είναι κανονική: μόνιμα αναμμένο το κόκκινο led. Ξέρει κανείς τι μπορεί να σημαίνει αυτό το αναβόσβημα;

Από την αρχή όταν το φορτιζω, πάντα αναβοσβήνει το led. Δεν θυμάμαι να ήταν ποτέ μόνιμα αναμμένο.

Από την αρχή όταν το φορτιζω, πάντα αναβοσβήνει το led. Δεν θυμάμαι να ήταν ποτέ μόνιμα αναμμένο.

Σε μένα πότε έτσι, πότε αλλιώς :)

Παιδιά για την κάμερα που ξεβιδώνει έχει βρει κανείς λύση?....γιατί δεν γίνεται να το ανοίγω κάθε δύο μέρες για να την βιδώνω....Ευχαριστώ.

Παιδιά για την κάμερα που ξεβιδώνει έχει βρει κανείς λύση?....γιατί δεν γίνεται να το ανοίγω κάθε δύο μέρες για να την βιδώνω....Ευχαριστώ.

Απλά βάλε κολλιτικη ταινία που να κολλήσει ο φακός που ξεβιδώνει συνέχεια με την γωνία της κάμερας, διαγώνια στη γωνία χωρίς να επηρεάζει το φακό όταν κάνει λήψη, δεν ξέρω αν κατάλαβες τι εννοώ.. Αυτό είχα κάνει και δεν ξεβιδώθηκε ποτέ ξανα.

Στο δικό μου πρέπει να έχει πρόβλημα η μπαταρία τελικά. Εκτός από τις περίεργες ενδείξεις και την απότομη πτώση κάτω από το 30%, στις τελευταίες 2 φορτίσεις έχει ελαττωθεί σημαντικά και η συνολική διάρκεια. Μόλις 1 μέρα και 9 ώρες! Με 1 κάρτα στην ουσία ενεργή (σε 3G). H χρήση περιλαμβάνει αρκετά τηλεφωνήματα, emails και im. Πόσο περίπου κρατάει σε σας; Πριν λίγο καιρό με έβγαζε περίπου 3 μέρες και δεν άλλαξε η χρήση που κάνω. Στην ουσία έχει πέσει στο μισό. Έχω κάνει και 2-3 battery calibration.

Η μπαταρία καλύπτεται από την εγγύηση; Λέω να επικοινωνήσω και με το vickmall να δω τι θα μου πούνε και κει. Αλλά αν είναι να τη στείλω να τη δουν και να μου στείλουν νέα, που σημαίνει ότι δε θα έχω το τηλέφωνο για 1,5-2 μήνες και θα πληρώσω και 5-6 € ταχυδρομικά, ίσως είναι καλύτερα να αγοράσω μια καινούρια κατευθείαν! Στο vickmall δεν έχει, αλλά στο ebay βρήκα με 12€...

Απλά βάλε κολλιτικη ταινία που να κολλήσει ο φακός που ξεβιδώνει συνέχεια με την γωνία της κάμερας, διαγώνια στη γωνία χωρίς να επηρεάζει το φακό όταν κάνει λήψη, δεν ξέρω αν κατάλαβες τι εννοώ.. Αυτό είχα κάνει και δεν ξεβιδώθηκε ποτέ ξανα.

Σε ευχαριστώ πολύ,θα το δοκιμάσω.....!!

Πήγα να βγάλω την κάρτα SIM και δυστυχώς τράβηξα προς τα έξω το ένα μεταλλικό έλασμα που κάνει επαφή. Με ένα μαχαίρι το πίεσα και μπήκε μέσα αλλα είναι στραβό και δεν κάνει επαφή με αποτέλεσμα οποια SIM και να βάλω να μην την βλέπει το κινητό. Τι κάνω στην περίπτωση αυτή; Να το πάω σε κανεναν Γερμανό μήπως το ανοίξουν και ισιώσουν το έλασμα; Ή να το στείλω πίσω και να περιμένω κανενα 3μηνο;

[ f i l i p p o s ]

Πήγα να βγάλω την κάρτα SIM και δυστυχώς τράβηξα προς τα έξω το ένα μεταλλικό έλασμα που κάνει επαφή. Με ένα μαχαίρι το πίεσα και μπήκε μέσα αλλα είναι στραβό και δεν κάνει επαφή με αποτέλεσμα οποια SIM και να βάλω να μην την βλέπει το κινητό. Τι κάνω στην περίπτωση αυτή; Να το πάω σε κανεναν Γερμανό μήπως το ανοίξουν και ισιώσουν το έλασμα; Ή να το στείλω πίσω και να περιμένω κανενα 3μηνο;

Αν εισαι απο θεσσαλονικη ξερω που να σε στειλω

kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou

Σε συσκευή φίλου μου μετά από πτώση "ξεκουμπώνει" η καλωδιοταινία της κάμερας και νεκρώνει φωτογραφική και φλας.

Την έβαλα ξανα στη θέση της πιέζοντας τη φίσα στην υποδοχή πάνω στη μητρικη αλλά σε μερικές μέρες το παθαίνει ξανά. Ψάχνω λύση.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν πιάνουν τα χέρια σου, διορθώνεται. Θέλει όμως υπομονή και ...γυαλιά πρεσβυωπίας (για μένα). Μικρά ίσια κατσαβιδάκια και τσιμπιδάκι-λαβίδα χρησιμοποίησα εγώ. Δυο F1 με στραβωμένα (από αντάπτορες) ελάσματα έχω φτιάξει:)

• 2 weeks later...

Επιτέλους έφτασε το επισκευασμένο jiayu της φίλης μου. Είναι σαν καινούργιο, τόσο που να πιστεύω ότι μας στείλαν άλλο.

Θα το ελέγξω όταν έρθει απο εδώ η φίλη. Να φέρει το αυτοκόλλητο που είχε στο κουτί της με το IMEI , γιατί και να της το πω απο το τηλ, δεν θα καταλάβει χαχα

Εχει την μικρή αυτοκόλλητη ταινία, πάνω αριστερή βίδα, όπως ανοίγουμε το καπάκι και στην οθόνη ταινία προστασίας με το χάρτινο αυτοκόλλητο που γράφει jiayu.

Το τράβηξα λίγο απο την γωνία και η οθόνη απο κάτω είναι σαν καινούργια. Θα δούμε.

Θα την αφήσω να το δουλεψει λίγο για να σιγουρευτούμε ότι το μικρόφωνο δεν κάνει πλέον παράσιτα...επειδή δεν το έκανε σε όλες τις κλήσεις και θα ενημερώσω.

Εφυγε απο δω 17 Ιανουαρίου και με τις γιορτές τους και τις γιορτές μας, κάναμε τρεις μήνες να το δούμε.

Υπενθυμίζω ότι η επισκευή έγινε απο vickmall ( μικρ και εξωτερικό ηχείο ) με αγορά του κινητού τον περασμένο Μάιο.

Μήπως τυχαίνει να έχει και καμιά νεότερη ρομ; (λέω τώρα...)

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Βαρέθηκα να ασχοληθώ και να του βάλω την μπαταρία απο το δικό μου για να το κοιτάξω αυτό, αλλά θα το δω όταν έρθει η κάτοχος κα του βαλουμε καπάκι και μπαταρία και θα σας πω.

edit 28/4: Το τηλέφωνο σεταρίστηκε και δοκιμάστηκε. Επιτέλους ακούσαμε ξανα την φωνούλα του! Και το μικρόφωνο δείχνει να λειτουργεί , χωρίς παράσιτα , τουλάχιστον για την ώρα. Τέλειο το vickmall.

Η συσκευή είναι η ίδια και έχει την rom που του είχα βάλει την τελευταία φορά.

Ολα καλά λοιπόν, αν εξαιρέσουμε την αναμονή των 3 μηνών, αλλά δεν φταίει το vickmall γι αυτό. Μια οι γιορτές τους, μια τα ελτα, φάγαμε την καθυστέρηση στα μούτρα.

Edited by trust0