Jump to content

stmtis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    281
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by stmtis

  1. ναι , τότε κανε factory reset και εγκατάσταση απο την αρχή.
  2. Το πρόβλημα μάλλον ειναι στο persist , μπορείς να κατεβάσεις την V12.0.2.0.RCOMIXM fastboot rom και να την εγκαταστήσεις απο το Miflash με επιλογή clean all (θα χαθούν οτι είχες) ή μεσω twrp να κάνεις εγκατάσταση το persist partition που υπάρχει μέσα στην fastboot rom.
  3. Για πες εντυπώσεις ...
  4. stmtis

    Realme 7 pro

    Πολύ καλή παρουσίαση , να είσαι καλά !
  5. Όχι δεν αλλάζει κατι , μόνο αν αλλάξεις και πας απο miui 11 σε 12 .
  6. Μπορείς να κάνεις rollback στο κινητο μας , δεν ειναι κλειδωμένο οπως σε κάποια παλιότερα κινητά . Το android 10 μαζι με Miui 12 δίνουν μια φρεσκάδα , ολα ειναι πιο γρηγορα και smooth .
  7. Υπάρχει τροπος να βγάλετε τις εφαρμογές του Miui που δεν χρειάζεστε χωρίς να ειναι root το τηλέφωνο , το εχω δοκιμάσει και δουλεύει μια χαρά απλως θέλει προσοχή τι εφαρμογές θα βγάλετε. https://c.mi.com/thread-2847667-1-1.html
  8. Νεο update για recovery V12.0.2.0.QCOMIXM
  9. Κατεβάζεις το Xiaomi Mi FlashTool 20180528 , κατεβάζεις την fastboot rom που έγραψα , την κάνεις αποσυμπιεση καλύτερα στην επιφάνεια εργασίας , τρέχεις το mi flash tools , απο το select βαζεις εκεί που εχεις κανει αποσυμπιεση την ρομ , βαζεις το κινητο σε fastboot mode και το συνδεεις στον υπολογιστή , πατας refresh και σου βγάζει κατι νούμερα , επιλεγεις απο κατω δεξια το clean all , πατας flash και περιμενεις να γινει εγκατασταση για να δουλεψει πρεπει να εχεις ξεκλειδώσει το κινητο σου. Υπάρχουν πολλά βίντεο που μπορείς να δεις αυτά που έγραψα ... https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/37799-%CE%95%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-official-fastboot-rom-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-miflash-tool-update-11-06-2019/#post729814
  10. Εγώ έκανα εγκατάσταση της 12 με fastboot (fastboot rom) και με επιλογή το clean all και δεν βρισκω κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής .
  11. Κανε την συσκευή σου Root και κανε απεγκατάσταση ότι νομίζεις οτι δεν θες ...
  12. Μπορείς να το επαναφέρεις στην επίσημη ΡΟΜ σε περίπτωση που χρειαστεί σέρβις , δεν ξέρω αν χάνεις την εγγύηση .
  13. stmtis

    Redmi 3

    Είναι πάρα πολύ εύκολο μην σε τρομάζουν οι εικόνες , δεν θα σου πάρει παραπάνω απο 10 λεπτά !
  14. stmtis

    Redmi 3

    Ρίξε μια ματιά και εδώ
  15. Ουδέν μονιμότερο του προσωρινού… ;)
  16. Όταν συμβεί αυτό Κώστα θα έχουμε βρει το επόμενο μας xiaomi αν δεν μας καλύπτει αυτό που έχουμε :D
  17. Με την Vodafone Cosmote μέχρι στιγμής δεν έχω κάποιο πρόβλημα και λογικά ούτε στο μέλλον ... ;) μέχρι τότε βλέπουμε αλλά δεν νομίζω να αλλάξει τπτ !
  18. Σου έχω στείλει π.μ ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είναι το καλύτερο κινητό που έχει περάσει από τα χέρια μου γενικά σε όλα τα χαρακτηριστικά του ακόμα καλύτερα και απο τα υπόλοιπα xiaomi που εχω , Nougat είναι πιθανό να δούμε άλλα φοβάμαι πως θα ειναι καμιά ξεπέτα(στις αναβαθμίσεις είναι λίγο εως πολύ περίεργοι της xiaomi) ;) to 4x που εχω εχει αλλα δεν μπορώ να σου πω οτι βλέπω κάτι το οποίο με ενθουσιάζει τουλάχιστον στην χρήση που κάνω εγω , το split screen είναι ενδιαφέρον αλλα δεν το χρησιμοποιώ . Ρίξε μια κρυφή ματιά εδω ...
  19. Πέρασε την παλιά τότε πάλι .
  20. Ρίξε μια ματια εδώ
  21. Και στο θέμα μπαταρίας δεν υπάρχει σημαντική διάφορα ... προσωπικά το 7 με αφήνει αδιάφορο (λογικά όλο και κάποια προβλήματα θα προκύψουν)
  22. stmtis

    Redmi 3S

    Ok σε ευχαριστώ , κατεβάζω μια παλιά για να δοκιμάσω !
  23. stmtis

    Redmi 3S

    Αν μπορεί ο φίλος σου να μας πει ποια ΡΟΜ είχε βάλει να το δοκιμάσουμε , αν πάει στις Ρυθμίσεις και στο Σχετικά με το τηλέφωνο θα φαίνεται ποια έχει περάσει .
  24. Στην Αρχική οθόνη πάτα συνεχόμενα για 2-3 δευτερόλεπτα τις 3 γραμμούλες κάτω και διάλεξε Ρυθμίσεις (Settings) , απο το μενού βρες αυτο που θα σου κάνει την δουλειά που θες ή απο τις ρυθμίσεις της οθόνης ... ;)
  25. stmtis

    Redmi 3S

    Απο αυτά που έχω διαβάσει δεν θα καταφέρει τπτ (έχω βάλει σχεδόν οτι κυκλοφορεί απο ΡΟΜ σε ένα 4χ και δεν άλλαξε τπτ )δυστυχώς καλύτερα να το στείλει πίσω για αντικατάσταση ή ανταλλαγή με νέο κινητό ...
×
×
  • Create New...