Jump to content

Sony Xperia Z2

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα.. ξέρει κανείς να με ενημερώσει πως μπορώ να κλείσω το κινητό τηλέφωνο Ζ2 απο την στιγμή που έχει κολλήσει? Πατάω το κουμπί απενεργοποίησης βγάζει το μενού και μετά δεν ακούει η οθόνη. ούτε ξεκλειδώνει ούτε κάτι άλλο μπορείς να κάνει στο τηλέφωνο. Απλά ρωτάω πως μπορούμε να κάνουμε "θερμή εκκίνηση" (όπως λέμε στους υπολογιστές) εαν γνωρίζει κανείς παρακαλώ ας μου απαντήσει

Ευχαριστώ

Ηλίας

Ανοιγεις την ταπα (λογικα στα δεξια) και βρισκεις ενα κοκκινο κουμπακι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Αν κάποιος βαρέθηκε το Ζ2 του (Εκτός του μοβ)έχω βάλει αγγελία.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Αυτό φίλε μου λογικά δεν γίνεται. Ο αισθητήρας της συσκευής έχει διαστάσεις 4:3 άρα σε αυτήν την αναλογία αποδίδει τα πλήρη πιξελ του. Δεν είναι θέμα software αλλά hardware.

Εγώ πάλι δεν μπορώ να βρώ μια φωτογραφική εφαρμογή κάπως πιο "επαγγελματική", όπως φερ'ειπείν η νοκια κάμερα στα wp, να δίνει δυνατότητα σε ρυθμίσεις στην ταχύτητα του κλείστρου, στην εστίαση κτλ. Είναι κρίμα τέτοια κάμερα να μην μπορείς να την εκμεταλλευτείς στο έπακρο...

Illusionary profit !

Καλησπερα παιδια. Εχει κανενας αλλος προβλημα με την ενταση του ηχου της ειδοποιησης στο Viber?? Για τι ακομα κ τερμα που το εχω η ενταση ειναι παρα πολυ μικρη. Δεν εχω πουθενα αλλου προβλημα εντασης παρα μονο εκει γι αυτο μ εχει φανει παραξενο. Πολλες φορες μου ερχονται μηνυματα κ δε τα ακουω. Δε το εχω ξανασυναντησει....

Εχει καποιος απαντηση??

CURRENT DEVICES: ONEPLUS 3 64GB, Nexus 5X 32GB, iPad 2, Macbook Pro 13'' (Early 2015)

το Ακουστικό με τεχνολογία ψηφιακής εξάλειψης θορύβου το δινει η συσκευασια η το αγοραζετε ?
Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω.

το Ακουστικό με τεχνολογία ψηφιακής εξάλειψης θορύβου το δινει η συσκευασια η το αγοραζετε ?

Εμενα το ειχε μεσα στη συσκευασια. Το μοντελο ειναι Ιταλικο αν σε βοηθαει

CURRENT DEVICES: ONEPLUS 3 64GB, Nexus 5X 32GB, iPad 2, Macbook Pro 13'' (Early 2015)

σε ευχαριστω. περιμενω κανα 2μηνο να πεσει να το παρω. ειμαι αναμ,εσα σε αυτο και note 3. θα δουμε.

Υπαρχουν εκδοσεις που το δινουν μαζι με τη συσκευη, οπως επισης και εκδοσεις με το smartband ή την θηκη. Το δικο μου ηταν ελληνικο και τα ειχε μεσα στη συσκευασια.

Nokia 5800-> LG Αrena km900-> Samsung Galaxy S-> Nokia Lumia 820-> Sony Xperia Z2-> Samsung Galaxy A5(2017)-> Xiaomi Mi A1

iPad mini-> iPad Air 2

Sony Smartwatch2-> Moto 360-> Xiaomi mi Band 2-> Xiaomi Mi Band 3-> Xiaomi Amazfit Bip

σε ευχαριστω. περιμενω κανα 2μηνο να πεσει να το παρω. ειμαι αναμ,εσα σε αυτο και note 3. θα δουμε.

Ειχα το Note 3 και το πουλησα για να παρω αλλη συσκευη. Τελικα κατεληξα σε Ζ2. Δε το μετανιωνω ουτε στιγμη. Κορυφαία σε ολα της!!

Είχα το Ζ2 και το πούλησα για να πάρω το Note. Ευτυχώς που δεν το κράτησα ούτε μέρα παραπάνω

Όλοι έχουμε μαζευτεί παρέα για να δούμε ταινία σε κάποιο φιλικό σπίτι.Όλοι έχουμε βαρεθεί να μαλώνουμε για το ποια ταινία θα δούμε.Για αυτό δημιουργήσαμε το Buddy Movie Night Reviews ένα blog με reviews σφηνάκια.

http://buddymovienight.blogspot.gr/

Προερχόμενος από iphone σκέφτομαι κι εγώ να αποκτήσω το Ζ2. Ψάχνοντας στο σκρουτζ για το τηλέφωνο εμφανίζονται δύο επιλογές. Πρόκειται για το ίδιο τηλέφωνο? Έχουν μεγάλη διαφορά στην τιμή...

http://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?from=catspan&keyphrase=sony+xperia+z2

Επίσης, ποιο μαγαζί θεωρείται πιο αξιόπιστο για τέτοια αγορά;

Ευχαριστώ πολύ

Never argue with an idiot. They drag you down to their level then beat you with experience!

Προερχόμενος από iphone σκέφτομαι κι εγώ να αποκτήσω το Ζ2. Ψάχνοντας στο σκρουτζ για το τηλέφωνο εμφανίζονται δύο επιλογές. Πρόκειται για το ίδιο τηλέφωνο? Έχουν μεγάλη διαφορά στην τιμή...

http://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?from=catspan&keyphrase=sony+xperia+z2

Επίσης, ποιο μαγαζί θεωρείται πιο αξιόπιστο για τέτοια αγορά;

Ευχαριστώ πολύ

Είναι το ίδιο τηλέφωνο, το ακριβό είναι από την ελληνική αντιπροσωπεία ενώ το φτηνό είναι παραεισαγωγής.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Είναι το ίδιο τηλέφωνο, το ακριβό είναι από την ελληνική αντιπροσωπεία ενώ το φτηνό είναι παραεισαγωγής.

επειδή δεν γνωρίζω... όταν αγοράζω παραεισαγωγής είναι κάποια διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω (π.χ. να βάλω Ελληνικά, να δουλέψει με cosmote / vodafone κλπ). Θα χρειαστώ κάποιο πρόγραμμα στο κομπιουτερ μου γι' αυτό;

Συγγνώμη αν ρωτάω πολύ γενικά πράγματα, ίσως κάποιο έγκυρο link με tutorial? κάτι να μου ανοίξει τα μάτια τέλος πάντων...

Ευχαριστώ και πάλι!

Never argue with an idiot. They drag you down to their level then beat you with experience!

επειδή δεν γνωρίζω... όταν αγοράζω παραεισαγωγής είναι κάποια διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω (π.χ. να βάλω Ελληνικά, να δουλέψει με cosmote / vodafone κλπ). Θα χρειαστώ κάποιο πρόγραμμα στο κομπιουτερ μου γι' αυτό;

Συγγνώμη αν ρωτάω πολύ γενικά πράγματα, ίσως κάποιο έγκυρο link με tutorial? κάτι να μου ανοίξει τα μάτια τέλος πάντων...

Ευχαριστώ και πάλι!

Δ υπαρχει διαφορα. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστώ και πάλι!

Αυτά που πρέπει να προσέξεις είναι η συσκευή να είναι για την αγορά της Ευρώπης έτσι ώστε να έχεις εγγύηση αντιπροσωπίας(δεν νομίζω να πουλάει κανείς Ασιατικό αλλά.... ας το πούμε και αυτό). Ίσως αν πέσεις σε branded συσκευή(t-mobile πχ), θα δουλέψει κανονικά αλλά ίσως να έχεις κάποιες καθυστερήσεις σε updates. Προσωπικά θα έψαχνα unbranded συσκευή.

Eλληνικά θα έχεις κανονικά(διαλέγεις γλώσσα στο πρώτο boot), αλλά νομίζω πως δεν θα υπάρχει δυνατότητα να στέλνεις μηνήματα με 160 χαρακτήρες με την στοκ εφαρμογή μηνημάτων. Μπορείς να βάλεις εύκολα μια άλλη ερφαρμογή μηνημάτων από το μαρκετ και θα είσαι οκ(handcent sms πχ).

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Αυτά που πρέπει να προσέξεις είναι η συσκευή να είναι για την αγορά της Ευρώπης έτσι ώστε να έχεις εγγύηση αντιπροσωπίας(δεν νομίζω να πουλάει κανείς Ασιατικό αλλά.... ας το πούμε και αυτό). Ίσως αν πέσεις σε branded συσκευή(t-mobile πχ), θα δουλέψει κανονικά αλλά ίσως να έχεις κάποιες καθυστερήσεις σε updates. Προσωπικά θα έψαχνα unbranded συσκευή.

Eλληνικά θα έχεις κανονικά(διαλέγεις γλώσσα στο πρώτο boot), αλλά νομίζω πως δεν θα υπάρχει δυνατότητα να στέλνεις μηνήματα με 160 χαρακτήρες με την στοκ εφαρμογή μηνημάτων. Μπορείς να βάλεις εύκολα μια άλλη ερφαρμογή μηνημάτων από το μαρκετ και θα είσαι οκ(handcent sms πχ).

Καλημέρα σας, έτσι έχουν τα πράγματα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες :)

Με βλέπω να κλείνω προς την αγορά του.

Η τιμή και τα χαρακτηριστικά του γύρω στα 450, νομίζω πως είναι αρκετά καλή, συγκριτικά με άλλα τηλέφωνα (το iphone έχω κυρίως στο μυαλό μου και το καινούργιο όσο καλό και να είναι νομίζω πως θα είναι απλησίαστο...)

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες :)

Με βλέπω να κλείνω προς την αγορά του.

Η τιμή και τα χαρακτηριστικά του γύρω στα 450, νομίζω πως είναι αρκετά καλή, συγκριτικά με άλλα τηλέφωνα (το iphone έχω κυρίως στο μυαλό μου και το καινούργιο όσο καλό και να είναι νομίζω πως θα είναι απλησίαστο...)

Φιλε μου εαν εχεις καποιο καταστημα ηλεκτρονικων συσκευων τυπου πλαισιο, media markt και λοιπα μπορεις να κανεις κ μια βολτα να το δεις απο κοντα εαν θελεις για να παρεις μια καλυτερη γνωμη. Παντως κ εγω οπως κ πολλα παιδια εδω θα σου πουμε πως ειναι απο της καλυτερες επιλογες αυτη τη στιγμη στα λεφτα του, ισως και η καλυτερη αν και αυτο ειναι υποκειμενικο. Εγω παντως, εχοντας στην κατοχη μου αρκετες συσκευες ανα διαστηματα (πουλοντας κ αγοραζοντας, ειμαι λατρης τι να κανω :p ) αλλα και χρησιμοποιοντας κ αρκετες φιλων και γνωστων, ειναι ισως η πρωτη π με εντυπωσίασε τοσο. Οχι τοσο για τον wow factor καποιου χαρακτηριστικου αλλα για την συνολικη εικονα του

Καλησπερα παιδια. Εχει κανενας αλλος προβλημα με την ενταση του ηχου της ειδοποιησης στο Viber?? Για τι ακομα κ τερμα που το εχω η ενταση ειναι παρα πολυ μικρη. Δεν εχω πουθενα αλλου προβλημα εντασης παρα μονο εκει γι αυτο μ εχει φανει παραξενο. Πολλες φορες μου ερχονται μηνυματα κ δε τα ακουω. Δε το εχω ξανασυναντησει....

Εχει καποιος απαντηση??

Κανενας ρε παιδια που να ξερει??

Θα συμφωνησω με τον φιλο αν και πηρα την συσκευη με επιφυλαξη επειδη διαφοροι γραφανε αρνητικα και εχοντας αλλαξει ολες τις φετινες ναυαρχιδες το z2 ειναι στο συνολο καλυτερο για μενα!!και εγω ειχα αδικησει το κινητο οταν το ειχα δει σε μαγαζι γιατι δε μπορεσα με το καλωδιο ασφααλειας να το πιασω καλα στο χερι μου.πρεπει ομως να αγοραζουμε αυτο που μας αρεσει εμας γιατι πολλα που γραφουνε αρκετοι δεν εχουν καμια σχεση με την αληθεια ουτε καν πρεπει να χουν δουλεψει αλλες συσκευες για μετρο συγκρισης.διαβασε πχ τι γραφουνε για το lg g3 και βγαλε ακρη.ολες οι συσκευες ειναι τρομερες εχει να κανει με τη χρηση και τα γουστα του καθενος!!

περιμενω να πεσει η τιμη να το παρω......

Και γω ετσι λεω..αντε να δουμε!

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Σε σχεση με το Μ8 ειναι πολυ μεγαλυτερο εσεις που το εχετε?

Live now , stop thinking yesterday and tomorow...

σε 1 μηνα που θα εχει βγει το ζ3,περιμενω να πεσει 100ε

• The title was changed to Sony Xperia Z2