Jump to content

stiflerakos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    335
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About stiflerakos

  • Ημ. Γέννησης 05/07/1982

Συσκευή

  • Συσκευή
    iPhone 14ProMax

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Περιοχή

  • Περιοχή
    Παλαιό Φάληρο

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

stiflerakos's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

9

Φήμη

  1. Εμ, δεν ηξερα... Εδειχνε πολυ ομορφο με την ΠΙΤΑΚΑ.. Τωρα φοραω URBN ARMR GEAR (military standars νομιζω) Εχω και 2 Spigen just in case στο σπιτι να καθονται. Απλα δειχνει τεραστιο τωρα (τοσο ωραιο τηλεφωνο) και μου την σπαει λιγο αλλα δεν παιζω ξανα... Edit : https://all4mobi.gr/product-gre-233351-Urban-Armor-Gear-Θήκη-για-Galaxy-S23-Ultra-Civilian-πράσινη.html?country=1143020062&utm_source=iai_ads&utm_medium=google_shopping&gclid=Cj0KCQiA6vaqBhCbARIsACF9M6lTYlD1SCb1KNIG1QjQHtrF7eeW44hf38B5LOHB0spYbgVd_icGoaYaAtIaEALw_wcB
  2. Προχθες πηρα την συσκευη και καπακια περασα whitestone dome glass και θηκη PITAKA carbon. Σημερα το πρωι μου επεσε σπιτι απο το υψος της τσεπης μου και η θηκη εγινε χαλια (χτυπησε γωνια) οποτε την αφαιρεσα και το τζαμι εσπασε στην ακρη (ευτυχως μονο τζαμι). Μολις περασα το δευτερο Dome glass και το εβαλα σε θηκη UAG πολυ ενισχυμενη και δεν ξαναπαιζω με ομορφιες και τετοιες αηδιες. Αλλαξα δεκα χρωματα μεχρι να σιγουρευτω οτι δεν επαθε καμια ζημια η συσκευη μου. Ετσι απλα πεταξα στα σκουπιδια 75 θηκη + 40 τζαμια... Απο εμενα μαυρο στην PITAKA. Πολυαμιδια και πρασινα αλογα και απο ενα μετρο υψος εγινε λες και την μασησε ο σκυλος στην γωνια.
  3. Καλημέρα σας . Ερχόμενος ξανά εδώ είπα να αξιοποιήσω το google photos. Έχω λοιπόν όλα τα άλμπουμ που είχα στην προηγούμενη συσκευή μου και τα βλέπω στην εφαρμογή αλλά θέλω να ξέρω πως γίνεται να κατέβουν τοπικά στην συσκευή όλα. Είναι περίπου 30 γιγα. Δεν βρήκα πουθενά τέτοια επιλογή στις ρυθμίσεις πάρα μόνο για το αντίθετο. Καταρχήν υποθέτω πως είναι δυνατόν σωστά?
  4. Η αγγελία έχει ολοκληρωθεί

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο
    Το iPhone βρίσκεται σε κατασταση καινουριου, μαζι με κουτι, παρελκομενα και αποδειξη απο ΓΕΡΜΑΝΟ. Αγορασμενο 03/2023 αλλα ανοιγμενο / ενεργοποιημενο 31/08/2023 (Ορατο και στις ρυθμισεις της συσκευης). Μαζι η διαφανή θήκη και η προστασια οθονης SPIGEN που φοραει απο την πρωτη μερα. Επισης Apple Watch Ultra σε κατασταση καινουριου μαζι με κουτι, παρελκομενα και αποδειξη απο ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ 12/2022. Battery health 100% και στις δυο συσκευές . Το iPhone ανταλλάσσεται ΜΟΝΟ με SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA 512. Το Apple Watch Ultra ανταλλάσσεται με GALAXY WATCH 6 CLASSIC ή 5 pro. Δεν είναι απαραίτητο να τα βρω και τα δυο μαζί ταυτόχρονα . Το κινητο ιδανικα θα το ηθελα κλειστο ή μαξ 2-3 μηνων και παντα σε κατασταση καινουριου. Παντα με παραστατικό αγοράς (ΟΧΙ απόδειξη καφενείου/ρούχων). Εννοειται με τις αναλογες διαφορες αναλογα με την περιπτωση. Και τα 2 μαζι τα κοστολογω στα 1500 σε περιπτωση πωλησης (που δεν προτιμω). Το Ρολοι πωλείται και μόνο του στα 550 και το κινητό στα 1000.

    1 €

  5. Το ILO CSC ? Εχει δοκιμασει καποιος ?
  6. Παιδια εχω λιγο χαθει με την αλλαγη CSC. Θελω να εχω ηχογραφηση κλησεων αλλα διαβαζω πως αναλογα ποιο απ ολα θα επιλεξεις χανεις και κατι. Το Samsung Pay δεν με απασχολει καθως εχω γουγλη. Τα του ρολογιου ομως με νοιαζουν. ECG κτλ δεν θα ηθελα να τα χασω. Υπαρχει καποιος που γνωριζει τι ακριβως παιζει? Υπαρχει καποια λιστα με το τι κερδιζεις / χανεις αναλογα το CSC ? Ευχαριστω εκ των προτερων.
  7. To Samsung Health Monitor θα λειτουργεί μετά?
  8. Είμαι τεντυ μποις και το ξανά πήρα 🙂😀 Παροπλισα προς το παρόν το 14 προ Μαξ που τόσο με απογοήτευσε και ξαναδοκιμαζω . Ελπίζω χωρίς χαζά θεματακια αυτή τη φορά. Μέχρι και παροχο άλλαξα να μην έχω θεματακια με εξυπνα μηνυματα . So far so good! Θυμιστε μου κατι που αναφερθηκε πιο πισω. Αλλαζοντας σε Ουκρανία θα παιξει η ηχογράφηση αλλά τι δεν θα παίζει? Θυμάμαι που σε κάτι τέτοιες αλλαγές δεν έπαιζε πχ το Google pay κτλ Επίσης σκέφτομαι πολύ σοβαρά να μην βάλω προστασία στην οθόνη. Να μείνω μόνο με θήκη. Το έχει κάνει κανείς? Δεν με νοιάζει τι θα γίνει αν πέσει αλλά μην γεμίσει γρατζουνιές. Υποτίθεται ότι έχει γυαλί τεχνολογίας αντε γειά... ισχύει όμως?
  9. Ολα καλα με αυτες τις εφαρμογες (Τις χρησιμοποιω κι εγω για αλλους λογους οπως επαγγελματικα γκρουπ κτλ) αλλα εχουν ενα μειονεκτημα που δεν λυνεται. Την συμπιεση των φωτο/βιντεο. Υπαρχει τροπος να αλλαζεις media στην αρχικη τους μορφη μεσω καποιου messenger ? Στο iMessage φευγουν ολα στην αρχικη τους μορφη (κατοπιν επιλογης στις ρυθμισεις φυσικα) Επισης το κερασακι στην τουρτα για μενα ηταν οταν μου ηρθε ο λογαριασμος κινητης που τον βρηκα σχεδον διπλασιο... Υποτιθεται οτι εχω μεγαλο πακετο με απεριοριστα τα παντα. Ψαχνωντας ομως τι να δω.... Χρεωνομουν MMS ! ! ! Eν ετη 2023 MMS ! Απο Samsung σε Samsung. Εκει τα πεταξα ολα και λεω παμε πισω παλι. Να ειμαι ειλικρινης το 13 pro max ηταν καλυτερο απο το 14 pro max που πηρα μετα. Κι επειδη ακουω και βλεπω πως στο τελος θα παιρνουμε δανειο για να παρουμε iphone θελω παρα πολυ να απεξαρτηθω. Η μπαταρια εφτιαξε (παραεφτιαξε), οι σημειωσεις εγιναν ανθρωπινες και ευελικτες, σημα καμπανα κλησεις δεν πεφτουν. Το μονο που μου μενει να λυσω νομιζω ειναι αυτο. Εσεις τι χρησιμοποιειτε ? Πλζ μην ακουσω παλι μεσετζερ , viber και τα συναφη. Αυτο το google messages που υποτιθεται οτι ειναι το αντιπαλο δεος του imessage γιατι δεν λειτουργει σωστα και με χρεωνε MMS? YΓ : Προτασεις,ιδεες και λυσεις ψαχνω και οχι εξυπναδες. Δεν προσπαθω να το κανω vs αλλα θελω πολυ να κανω την ρημαδα την αλλαγη. Με τοσα χρονια απουσια απο το android θελω να πιστευω οτι φταιει η αμπαλοσυνη μου που δεν στελνω σωστα μηνυματα.
  10. Η αληθεια ειναι πως οπως μαθει κανεις... Ισως να μην καταφερω ποτε να γειρω στο ανδροιδ μετα απο τοσα χρονια στο μηλο. Ποτε δεν καταφερα να μεινω πανω απο εβδομαδα τα τελευταια 7 χρονια.Το μονο που με κρατησε πολυ ηταν το Huawei μεχρι που το μπαναραν δυστυχως για ευνοητους λογους. Εμοιαζε πολυ το οικοσυστημα με της Apple. Τωρα στα της συσκευης που ειχα καμια εβδομαδα, φανταστικη και με φοβερη μπαταρια σε σχεση με τα προηγουμενα. Αυτο που με νευριασε ομως ηταν καποια χαζα που ειχε.Μπορουσα να στειλω εμπλουτισμενα μηνυματα μεσω της μιας σιμ αλλα οχι μεσω της αλλης. Κι ολα αυτα μεταξυ του δικου μου s23 ultra και ενος s22 ultra του κουμπαρου μου ! Μα ειναι δυνατον εν ετη 2023 να μην μπορουμε να εχουμε κατι σαν imessage ουτε καν μεταξυ μας? Και μετα αναρωτιομαστε γιατι η apple δεν ανοιγει το imessage και προς το android? Αφου δεν δουλευει μεταξυ σας καλα καλα. Αυτο το θεμα με τα μηνυματα μεταξυ σας το ειχε καποιος αλλος? (ΟΧΙ δεν θελω να στελνω απο viber,messenger κτλ) Στελνετε κανονικα media μεταξυ σας απο την εφαρμογη μηνυματων?
  11. Ουτε εγω βλεπω κιχ αλλα βλεπω χαζα πραγματακια εδω κι εκει που δεν ειχα συνηθησει στο ios. Μπορει να ειμαι εγω προβληματικος και δεν εκρινα καποιον απο εσας γιατι εχετε η δεν εχετε θεματα. Ουτε αυτο που λεω ειναι πως ειναι κακη η συσκευη. Προφανως εχει να κανει με το τι εχει συνηθησει ο καθενας και με τι εργαλεια εμαθε (βολευτηκε) να κανει την δουλεια του. Παρολαυτα υπαρχουν καποια χαζα πραγματακια αλλα για καποιον αλλο μπορει να μην υπαρχουν καν.
  12. Με κούρασε... δεν το πιστεύω ότι τρώω κολλήματα με χαζά πράγματα ακόμη και στην εφαρμογή μηνυμάτων. επιστρέφω στο μήλο. ανέβασα αγγελία σε πολύ καλή τιμή για όποιον ψάχνει πακέτο κινητό και ρολόι
  13. Η αγγελία έχει ολοκληρωθεί

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο
    Καλημέρα σας. δεν έκλεισαν ούτε εβδομάδα και πωλούνται πακέτο και τα δύο μαζί. Ξεσφραγισμένα και τα δύο από εμένα. σε κατάσταση καινούργιου φυσικά και τα 2. Ρολοι χωρίς απόδειξη αλλά από ελληνικό κατάστημα με κουτι και παρελκόμενα. Κινητο με παραστατικό αγοράς από νόβα όπως το πήρα από διπλανό φόρουμ (έμπιστο μελος) με παρελκόμενα και μαζί δίδονται: Θηκη σιλικόνης spigen green. Γνησια θηκη διαφανη πλαστική samsung. Γνησιος ταχυφορτιστης samsung 45w & το μακρύ καλώδιο φόρτισης του. στο κινητό έχω περάσει προστασια οθονης samsung αλλά όχι τέλεια καθώς μου άφησε κάποιες φυσαλίδες... Η τιμή θεωρώ ότι είναι τέλεια οπότε θα ήθελα να μην παζαρευτει σας παρακαλώ. Περιοχη παλαιό Φάληρο η Πειραιάς

    1.200 €

    - GR

  14. Ακόμα και αν είμαι συνδεδεμένος σε WiFi μου ζητάει να αλλάξω σε κοσμοτε για να λάβω εικόνα. Τι φάση?
  15. Καλημερα σας. Τα φωτα σας παλι... Λοιπον εχω στην συσκευη μια φυσικη καρτα κοσμοτε και μια εικονικη βοντα. Στις εφαρμογες μηνυματων ή messages (δοκιμασα και τα 2) η συσκευη λαμβανει εικονες και πολυμεσα κανονικα οταν ομως αυτες ερχονται στον αριθμο της πρασινης.Οταν ερχονται στην βοντα δεν τα λαμβανει και μου λεει να αλλαξω σε κοσμοτε . Καμια ιδεα ?? Επισης απορια... Ας πουμε οτι θελω να επεξεργαστω μια φωτο απο την συλλογη με το πενακι. Να ανοιξω την φωτο απο την συλλογη και να ζωγραφισω / γραψω πανω σε αυτην με το s pen. Ποια η διαδικασια ???
×
×
  • Create New...