desmoman Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Διάφορες δεν έχουν απλά το note είναι πιο παιχνιδιαρικο από το tab και σου δίνει περισσότερες επιλογές από λόγο Pen και σχεδίου, ότι και να πάρεις πάντως θα το χαρείς είναι ταμπλεταρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr01 Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Ευχαριστω για την βοηθεια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netgeo Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Και γω στο ιδιο διλλημα ειμαι, το προ ειναι στα 329 κ το νοτε στα 383, δηλαδη +54 ευρω για το πενακι. Τιμες απο bestprice.gr... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jipakos Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Και γω στο ιδιο διλλημα ειμαι, το προ ειναι στα 329 κ το νοτε στα 383, δηλαδη +54 ευρω για το πενακι. Τιμες απο bestprice.gr... Αν δεν έχεις δουλέψει ποτέ με το πενάκι της Samsung (όπως ήμουν και εγω) δεν ξέρεις τι χάνεις. Δεν έχω εμπειρία από αλλά πενακια , αλλά είμαι σίγουρος ότι και το επόμενο μου ταμπλέτες πενακι θα έχει. Κάτι ακόμα , δες αν το PRO περιλαμβάνει το hancom που είναι κάτι σαν το office. Αν δεν το έχει είναι τρελό μειονέκτημα. Vote to note pro. Παράθεση http://www.texnikiekpaideysi.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netgeo Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Ευχαριστω, εχω το Νοτε το 2 σε κινητο... αλλα ομολογω οτι δεν το δουλευω τοσο συχνα το πενακι. Το hancom το εχουν κ δυο, μια διαφορα που μαλλον παιζει ειναι το gorilla glass, στο site της corning αναφερει μονο το νοτε 12.2. Αν ισχυει κ αυτο η διαφορα ειναι απολυτως δικαιολογημενη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr01 Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 (edited) Οταν μια συσκευη εχει gorilla glass ειναι ενα μεγαλο + το οποιο αναφερεται παντα στα χαρακτηρηστικα της που δυστυχώς δεν αναφερεται σε κανενα απο τα 2 pro σε οποιοδηποτε site και να ψαξεις.....μακαρι να ειχαν Edited December 12, 2014 by dimitrisgr01 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netgeo Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 (edited) Δες εδω: http://www.corninggorillaglass.com/en/products-with-gorilla/samsung Edited December 12, 2014 by netgeo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr01 Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Πραγματι εδω δειχνει οτι εχει αλλα πολυ παραξενο που δεν αναφερεται σε κανενα site που το πουλανε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thdervenis Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Αν το παραγγείλω απο Αμερική, είναι κάτι που πρέπει να προσέξω; Θα μπορεί να γράφει ελληνικά και να λειτουργεί στα Ελληνικά δίκτυα κινητής; Στα αμερικανικά firmwares δεν λειτουργούν τα WiFi channels 12, 13, 14. Στο router μου που τον έχω στο 13 δεν μπορεί να συνδεθεί. Αντιστοίχως αν βρεθείς πότε σε καφετέρια/ξενοδοχείο/φίλο με τέτοια ρύθμιση. Θα πρέπει να το κάνεις root και να αλλάξεις settings στο system. Ή να κάνεις flash το ελληνικό firmware (άλλα δεν θα έχεις OTA, που αν ξέρεις να κάνεις flash firmwares δεν πειράζει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 (edited) Σκέφτομαι να το αγοράσω, όσο διαρκεί ακόμα η προσφορά από το πλαίσιο... Φαντάζομαι ότι ξεστοκάρουν και ότι τον Ιανουάριο θα ανακοινωθεί στη CES καινούργιο, οπότε δεν ξέρω τι να κάνω... Έχει ανακοινωθεί τίποτα σχετικά με το εάν το tablet θα λάβει την αναβάθμιση σε android 5? Edited December 13, 2014 by Bezbozny Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netgeo Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Το πλαισιο παντος το εβγαλε απο ον λαιν παραγγελια το εχει μονο σε καποια καταστηματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netgeo Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Το πηρα μεταχειρο τελικα, το p900, κ αντιμετωπιζω τα εξης: Σε ασχετες στιγμες κλεινει η οθονη παροτι ο χρονος ειναι σεταρισμενος στα 5 λεπτα. Παλι σε ασχετες στγμες τα κουμπια αφης κολλανε, δεν λειτουργουν με την αφη παρα μονο με το σ-πεν, συγχρονως κ το κεντρικο κουμπι δεν κανει τπτ κολαει. Θα το παω για σερβις απλα αν κανεις το εχει ξαναδει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosgrav38 Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Εννοείτε ότι το πας για service γιατί αυτά είναι κουφά που σου κάνει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netgeo Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Τελικα ηταν η θηκη, η αυθεντικη παρακαλω της σαμσουνγκ, υπαρχει κ θρεντ στο xda. Χωρις την θηκη για την ωρα παιζει μια χαρα, τουμπανο το ταβλετακι :). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
desmoman Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Συγνώμη για να καταλάβω έφταιγε η θήκη που κόλλαγε το κουμπι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netgeo Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Τα κουμπια τα αφης κολλουσαν σε καποιες περιπτωσεις, για το κεντρικο μαλλον ημουν στο magazine ux κ προσπαθουσα να βγω, κατι που δε γινεται προφανως αφου ειναι desktop του συστηματος (ειμαι πανεξυπνος). Καποια στιγμη θα ξαναδοκιμασω με την θηκη να δω, για την ωρα χωρις θηκη δεν εχει κανει κατι κουλο, lag εχει αλλα οχι κατι τραγικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr01 Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Παιδια καλησπερα.....θα ηθελα να ρωτησω οταν η μπαταρια πεσει στο 15-20% ποσες ωρες θελει κανονικα για να φορτισει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netgeo Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Απο 5% θελει λιγοτερο απο 6 ωρες, αρα απο 20% λιγοτερο απο 5 ωρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkontogia Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Αν σκεφτείς οτι έχει 8220 mAh μπαταρία και οτι ο φορτιστής έχει έξοδο 2000mA ( άρα σε μία ώρα δίνει 2000mAh ), θεωρητικά θέλει λίγο παραπάνω από 4 ώρες, βάλε και απώλειες κτλ εύκολα μπορεί να γίνει οποιοσδήποτε υπολογισμός :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr01 Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 επισης οπως λετε ολοι εχει πραγματι πολλη κακο μαυρο ειδικα στη δεξια γωνια της οθονης σε μενα...... και μηπως ξερετε κανενα καλο προγραμμα για αναγνωση περιοδικων γιατι αυτο που εχει μεσα μου βγαζει ολες τις σελιδες στη μεση ενω εγω θελω να βλεπω την καθε σελιδα σε ολη την οθονη και κατι τελευταιο που θα ηθελα να με βοηθησει καποιος ειναι οτι εβαλα HD ταινιες στο SD card και οταν βαζω να παιξει με το MX player που εχει εγκατεστημενο μου λεει οτι αυτο ο τυπος (ηχος-DTS) δεν υποστηριζεται παρακαλουμε δοκιμαστε εναν προσαρμοσμενο κωδικοποιητη και παιζει μονο την εικονα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 επισης οπως λετε ολοι εχει πραγματι πολλη κακο μαυρο ειδικα στη δεξια γωνια της οθονης σε μενα...... και μηπως ξερετε κανενα καλο προγραμμα για αναγνωση περιοδικων γιατι αυτο που εχει μεσα μου βγαζει ολες τις σελιδες στη μεση ενω εγω θελω να βλεπω την καθε σελιδα σε ολη την οθονη και κατι τελευταιο που θα ηθελα να με βοηθησει καποιος ειναι οτι εβαλα HD ταινιες στο SD card και οταν βαζω να παιξει με το MX player που εχει εγκατεστημενο μου λεει οτι αυτο ο τυπος (ηχος-DTS) δεν υποστηριζεται παρακαλουμε δοκιμαστε εναν προσαρμοσμενο κωδικοποιητη και παιζει μονο την εικονα :( plugin για dts,ac3 εδω....http://forum.xda-developers.com/apps/mx-player/mx-player-custom-codec-dts-support-t2156254 κατέβασε arm neon v7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Αν σκεφτείς οτι έχει 8220 mAh μπαταρία και οτι ο φορτιστής έχει έξοδο 2000mA ( άρα σε μία ώρα δίνει 2000mAh ), θεωρητικά θέλει λίγο παραπάνω από 4 ώρες, βάλε και απώλειες κτλ εύκολα μπορεί να γίνει οποιοσδήποτε υπολογισμός :) Δεν πρεπει να ισχυει αυτο. Στο νοτε2 με μπαταρια 3100mAh και φορτιστη που δινει 2Α στην εξοδο, η φορτιση απο 5-100% διαρκει περιπου 2μιση ωρες στους περισσοτερους απο εμας. Συμφωνα με τον τυπο σου θα επρεπε να διαρκει 1μιση με 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkontogia Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Δεν πρεπει να ισχυει αυτο. Στο νοτε2 με μπαταρια 3100mAh και φορτιστη που δινει 2Α στην εξοδο, η φορτιση απο 5-100% διαρκει περιπου 2μιση ωρες στους περισσοτερους απο εμας. Συμφωνα με τον τυπο σου θα επρεπε να διαρκει 1μιση με 2. Αν ελεγμένα δίνει 2Ah στην έξοδο( γιατί στο δικό μου Note 2 το καλώδιο τα έπαιξε και έδινε 200mAh ), τόσο πρέπει να κάνει 2 πάνω κάτω( θεωρητικά είπα πάντα, αν βγάζει ο φορτιστής 2Ah και με απώλειες κιόλας ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr01 Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 ευχαριστω alex :) και μηπως ξερεiς και κανενα καλο προγραμμα για αναγνωση περιοδικων γιατι αυτο που εχει μεσα μου βγαζει ολες τις σελιδες στη μεση ενω εγω θελω να βλεπω την καθε σελιδα σε ολη την οθονη........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 ευχαριστω alex :) και μηπως ξερεiς και κανενα καλο προγραμμα για αναγνωση περιοδικων γιατι αυτο που εχει μεσα μου βγαζει ολες τις σελιδες στη μεση ενω εγω θελω να βλεπω την καθε σελιδα σε ολη την οθονη........ εάν εννοείς σε pdf χρησιμοποιώ αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.smartdevices.special (έχω όμως note 10.1 2014 lte) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts