sakarkas1 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Υποθέτω πως κάτι δεν πέρασε σωστά.Δεν θυμάμαι κάποιος άλλος να είχε θέμα στην μετάβαση οπότε γιατι δεν δοκιμάζεις να φλασάρεις πάλι τη ρομ?Και μόλις φλασαριστεί ξεκίνα με twrp->wipe->swipe to factory reset Ok.Θα ξαναδοκιμασω.Ευχαριστω ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ok.Θα ξαναδοκιμασω.Ευχαριστω Ok..Βημα,βημα.Το εκανα οπως ειπες στην Β251 και φαινεται οτι τα καταφερα.Ευχαριστω και παλι. Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_matsias Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Tέλεια.Εύχομαι να το χαρείς. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Tέλεια.Εύχομαι να το χαρείς. :happy: Νασαι καλα:) Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_matsias Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Παιδιά σπάω το κεφάλι μου σε κάτι νέο σήμερα.Η συσκευή,μου έγραψε πως γέμισε η μνήμη. Έχουμε καμία ίδεα πώς να αλλάξουμε το μέγεθος των partition? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Βάζεις το αρχείο στην κάρτα sd σου και το φλασάρεις μέσω του TWRP ή Cwm. Γιατί δεν κατέβάζεις την τελευταία ρομ του pavel που τα έχει όλα μέσα? https://mega.co.nz/#!YFJEw...Es78-l_-YP1WzI chris το λινκ που δινεις εδω ειναι χαλασμενο εχε το υποψιν. Εγω λογω φορτου εργασιας και μετακομισης εχω μεινει ακομα με τη Β251. Διαβαζω και στο xda εχει βγει και κιτ κατ aosp. Nα παω λοιπον τωρα για Β256 ή για AOSP? Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 7, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Παιδιά σπάω το κεφάλι μου σε κάτι νέο σήμερα.Η συσκευή,μου έγραψε πως γέμισε η μνήμη. Έχουμε καμία ίδεα πώς να αλλάξουμε το μέγεθος των partition? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2455850 http://www.xposedgeek.net/2014/10/resize-mediatek-devices-data-and-internal-memory.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Και άλλο ένα από το FB, για να το κερδίσει κάποιος εάν θέλει.... http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=55174&stc=1&d=1420628820 WIN A Huawei Honor 3X smartphone from ibuygou.com! To win, simply snap your most beautiful Christmas Scene and post your photo below or via G+, Twitter or our Forums. To win all you need to do is receive the most likes for your photo! Use the hashtag, #BeautifulWinterScene when replying. The contest ends 8th January 2015, get snapping to win! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_matsias Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2455850 http://www.xposedgeek.net/2014/10/resize-mediatek-devices-data-and-internal-memory.html athanaso77 Ευχαριστώ πολύ.Με τον πρώτο τρόπο δεν δούλεψε.Το άλλαξε μεν άλλα κατά την εγκατάσταση της ρομ έβγαζε σφάλματα. Τώρα θα δοκιμάσω το δεύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macuskam Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Έχω κατεβάσει το igo αλλά οι φωνητικές οδηγίες δεν δουλεύουν με τίποτα. Έχει κανείς καμιά ιδέα; το έχει δοκιμάσει κάποιος άλλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristostant7 Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 παιδια ειμαι αναμεσα σε honor 6 απο κινα και g750 απο ελλαδα...αν αγοραζα απο κινα θα επαιρνα μονο το honor 6 οποτε μην μου πειτε για αλλα κινητα...το g750 αν το γυρισω σε Τ00 θα ερχονται οι αναβαθμισεις ΟΤΑ ή θα πρεπει καθε φορα να τις περναω εγω???αυτο με ενδιαφερει ποιο πολυ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tengai Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Έχω κατεβάσει το igo αλλά οι φωνητικές οδηγίες δεν δουλεύουν με τίποτα. Έχει κανείς καμιά ιδέα; το έχει δοκιμάσει κάποιος άλλος; μηπως χρειαζεται να κατεβασεις ξεχωριστα πακετο γλωσσας ;; το ειχα αντιμετωπισει παλιοτερα σε navigon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macuskam Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Κατέβασα τη γλώσσα μαζί με το πρόγραμμα. Πως μπορώ να το κατεβάσω ξεχωριστα; τι αρχείο θα ειναι; σ' ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Chris εχεις μηπως καταλαβει τη χρησιμοτητα και λειτουργια για ενα extractor του biobio που αναφερουν στο xda? Ποια ειναι η τελευταια ρομ που εχει βγει η 256?η AOSP? ή καποια άλλη? Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tengai Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Κατέβασα τη γλώσσα μαζί με το πρόγραμμα. Πως μπορώ να το κατεβάσω ξεχωριστα; τι αρχείο θα ειναι; σ' ευχαριστώ χωρις να ειμαι και ο ειδικος , δες στις ρυθμισεις του προγραμματος αν υπαρχει καποιο υπομενου για γλωσσα ,ηχους ,φωνητικη καθοδηγηση(κατι τετοιο φανταζομαι) κι αν ειναι ενεργοποιημενη. ζητα βοηθεια ομως απο το αντιστοιχο topic http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271530 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_matsias Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Chris εχεις μηπως καταλαβει τη χρησιμοτητα και λειτουργια για ενα extractor του biobio που αναφερουν στο xda? Ποια ειναι η τελευταια ρομ που εχει βγει η 256?η AOSP? ή καποια άλλη? Aπό αυτά που διαβάζω μιλάει για Update extractor ο οποίος αφορά τα μοντέλα τ20. Λένε για AOSP 4.4.3 αλλά από ρώσικο forum.Αναφέρονται κάποια θεματάκια με την κάμερα. Δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα αν και μου αρέσει η ιδέα του καθαρού android στη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxsierra Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Καλή χρονιά παιδιά ! Έχει κάποιος να προτείνει κανένα καλό ενσύρματο handsfree ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Akis_Huawei Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Καλή χρονιά παιδιά ! Έχει κάποιος να προτείνει κανένα καλό ενσύρματο handsfree ? Καλημερα και χρονια πολλα ! Εγω χρησιμοποιω αυτο που μου ξεμεινε απο το samsung μου , το οποιο ειναι το αυθεντικο της samsung , και λειτουργει μια χαρα ! Αρκετα ποιοτικο , καμια σχεση με αυτο της συσκευης ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macuskam Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Κι εγώ ένα παλιό της samsung χρησιμοποιώ κι είναι μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxsierra Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 :) Ευχαριστώ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristostant7 Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 παιδια ειμαι αναμεσα σε honor 6 απο κινα και g750 απο ελλαδα...αν αγοραζα απο κινα θα επαιρνα μονο το honor 6 οποτε μην μου πειτε για αλλα κινητα...το g750 αν το γυρισω σε Τ00 θα ερχονται οι αναβαθμισεις ΟΤΑ ή θα πρεπει καθε φορα να τις περναω εγω???αυτο με ενδιαφερει ποιο πολυ... κανεις ρε παιδια??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 εαν το αφησεις με στοκ recovery ναι,αλλιως θα πρεπει χειροκινητα να τις περνας.δεν ειναι προβλημα ομως κι ετσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 κανεις ρε παιδια???[/quote Προσωπικά δεν ξέρω φίλε μου για τις αναβαθίσεις, αλλά αυτό που μπορώ να σου πω κι εγώ είναι ότι το 'χει το κινητό κολλητός μου (ελληνικό) και είναι απόλυτα ευχαριστημένος από αυτό. (g750). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhsnikou Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 σε συγκριση με το π7 ποιο θεωρειτε καλυτερο;;;;;;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Akis_Huawei Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 σε συγκριση με το π7 ποιο θεωρειτε καλυτερο;;;;;;;;;;; Πιστευω το P7 , εγω αυτο θα προτιμουσα αν δεν ηθελα οπωσδηποτε δικαρτο . Πολυ καλυτερη κατασκευη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhsnikou Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 η μπαταρια ομως ειναι προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts