Jump to content

foxsierra

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by foxsierra

  1. Όλα καλά με το τηλέφωνο εδώ και ενάμιση χρόνο που το χω unroot από Wind. Καμιά φορά μου κάνει το εξής σε τυχαία διαστήματα. Στο άνοιγμα και αφού έχει ανοίξει, μου σκορπάει τις συντομεύσεις από τους φακέλους.... χύμα ! Και αν δεν του φτάσει ο χώρος αρχίζει και κάνει δικούς του φακέλους και τα βάζει μέσα τυχαία. Έχει κανείς γνώμη γιατί το κάνει ? Ευχαριστώ !
  2. :rolleyes: Πάντως το κινητάκι default από wind με 146 εφαρμογές εγκατεστημένες πάει σφαίρα εδώ και 2 μήνες. και μπαταρία, χρήση μόνο σαν ΤΗΛ με πήγε και τριήμερο.
  3. :) Ευχαριστώ !
  4. Καλή χρονιά παιδιά ! Έχει κάποιος να προτείνει κανένα καλό ενσύρματο handsfree ?
  5. Ναι έχεις δίκιο. Από τότε που έβαλα θήκη με καπάκι και παραθυράκι μου άρχισε τα κόλπα. Μενέι αναμένω Επίσης παρατήρησα ότι όταν μένει αναμένω, και ο φωτισμός είναι στο αυτόματο, τότε η φωτεινότητα πάει μόνιμα στο ελάχιστο ακόμα κι αν είσαι στη λιακάδα.
  6. Τι ακριβώς κάνει ? Είναι φυσιολογικό να ανάβει ?
  7. Παιδιά μια ερώτηση, Πάνω δεξιά βρίσκεται το led των ειδοποιήσεων..... ΟΚ ! Ακριβώς δίπλα, εκεί που είναι ο αισθητήρας φωτεινότητας , μερικές φορές μου ανάβει ένα κόκκινο led αχνό, Και όχι πάντα. Ξέρει κανείς τι είναι ? Ευχαριστώ για όλη την βοήθειά σας μέχρι τώρα. ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ !!
  8. Internet μπαίνει και στις δύο κάρτες αλλά όχι ταυτόχρονα. Τώρα όταν έχεις δύο κάρτες στο κινητό πάντα μόνο η SIM 1 είναι 3G, όταν τώρα βάλεις μόνο μια SIM στην θέση 2, τότε θα έχει εκεί 3G . ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- τώρα κατάλαβα στο τέλος όταν γράφει b116 Ευχαριστώ !!!
  9. Καλημέρα, πως γίνετε αυτό ? με το U10 που έχω.;)
  10. αναβαθμιση για την συσκευη στην εκδοση 116. Πώς γίνετε αυτό. Έχω το u10 από wind.
  11. αναβαθμιση για την συσκευη στην εκδοση 116. Πώς γίνετε αυτό. Έχω το u10 από wind.
  12. Ευχαριστώ jnr Εχει κάποιος να προτείνει κάτι για καλό handsfree Να είναι και για μουσική δηλαδή. Γιατί η Wind μάλλον τα μαζεύει και δεν είχε μέσα.
  13. Καλημέρα παιδιά, :O μόλις πριν λίγες μέρες το πήρα από Wind μέσω επιδότησης. Όλα καλά αλλά πείτε μου που βρίσκω τις εφαρμογές που βάζω ? Όλα τα κινητά έχουν ένα shortcut που λέει εφαρμογές, εδώ ? Κατά τα άλλα όλα Good ! Thanks
  14. Όχι φίλε iakovos64 Δεν μπαίνει ούτε έτσι και πατώντας volume up και power buton δεν μου βγάζει κανένα μενού αλλά κάνει κατευθείαν factory reset και παλι τα ίδια ! :(:(:(
  15. εγώ με το παρακάτω πρόβλημα μήπως γνωρίζεις πως μπορώ να το κάνω αφού δεν έχω πρόσβαση στο κινητό ? Ευχαριστώ ! Όπως και άλλες φορές ξεκίνησα να κάνω ένα factory reset, όταν μετά το restart, και ξεκινώντας τις ρυθμίσεις έναρξης, μετά τη σελίδα για το google acount, μου βγάζει το μνμ: Λυπούμαστε ! Η εφαρμογή οδηγός ρύθμισης (διεργασία com.jrdcom. jrdsetupwizard) σταμάτησε απροσδόκητα. Δοκιμάστε ξανά. [Επιβολή κλεισίματος] ...και ξανά από την αρχή. Έχω την default rom από Wind αλλά το είχα κάνει root,
  16. Όπως και άλλες φορές ξεκίνησα να κάνω ένα factory reset, όταν μετά το restart, και ξεκινώντας τις ρυθμίσεις έναρξης, μετά τη σελίδα για το google acount, μου βγάζει το μνμ: :!: Λυπούμαστε ! Η εφαρμογή οδηγός ρύθμισης (διεργασία com.jrdcom. jrdsetupwizard) σταμάτησε απροσδόκητα. Δοκιμάστε ξανά. [Επιβολή κλεισίματος] ...και ξανά από την αρχή. Έχω την default rom από Wind αλλά το είχα κάνει root, ...και είχα ξανακάνει factory reset... χωρίς πρόβλημα. μπορεί κάποιος να με βοηθήσει, γιατί δεν είναι καιρός να αλλάξω κινητό και θα ήθελα να το σώσω. :O Ευχαριστώ !
×
×
  • Create New...