jpower73 Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Σας δίνω ότι υποσχέθηκα. Lolipop 5.1.1 cyanogenmod 12.1 - Inew V3 Στην μνήμη του πατέρα μου. Ευχαριστώ για την συμπαράσταση .... χρειάζομαι κάτι για να απασχολώ το μυαλό μου! φίλε batsilos, και τα δικά μου συλληπητηρια ..... πραγματικά, δύσκολες στιγμές και θέλει μεγάλα αποθέματα ψυχής για να μπορείς, έστω και να κάνεις login εδω, τέτοιες στιγμές. γράφω από το νήμα του coolpad f1. και σε μας έχουν εμφανιστεί αντίστοιχες ρομ, πλήν όμως παρουσιάζουν τις γνωστές παθογένειες - gps δεν παίζει (τυχόν εντοπισμός γινεται μέσω data) - ραδιοφωνο δεν υπάρχει. - video δεν εγγράφεται. Ακόμη και αν εγγραφεί δεν αποθηκεύεται και δίνει fc's - για την εγγραφή ήχου, με titanium recorder, παίζει κανονικά. ουσιαστικά πρόκειται για μία ¨μπερδεμενη¨ ΚΚ, καθότι ο κερνελ είναι ο ίδιος, το xposed + gravity είναι για 4.4 κτλ. Την χρησιμοποίησα κανά 2 μέρες και αυτό που παρατήρησα ήταν υπερβολική κατανάλωση μπαταρίας. (και αναφέρομαι στην μπαταρία του F1 με 2500mah) Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollo_el Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Σας δίνω ότι υποσχέθηκα. Lolipop 5.1.1 cyanogenmod 12.1 - Inew V3 Στην μνήμη του πατέρα μου. Ευχαριστώ για την συμπαράσταση .... χρειάζομαι κάτι για να απασχολώ το μυαλό μου! Την πέρασα σήμερα...έτσι στην τρέλα πάνω. Κάποια σχόλιά μου, βρίσκονται εδώ, για αρχή. Αν και σε κατάσταση beta, είναι αρκετά υποσχόμενη. Εύγε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos35 Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Μήπως γνωρίζει κανένας από που θα αγοράσω usb port και είσοδο για earphone? Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollo_el Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Μήπως γνωρίζει κανένας από που θα αγοράσω usb port και είσοδο για earphone? Ευχαριστώ πολύ. Στο Aliexpress... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos35 Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Στο Aliexpress... αυτό είναι?? http://www.aliexpress.com/item/Micro-USB-Jack-Charging-Port-For-INEW-V3-V3S-DC-Power-Socket-usb-jack-10pieces/32449525198.html?spm=2114.031010208.8.8.spCgn4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollo_el Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 αυτό είναι?? http://www.aliexpress.com/item/Micro-USB-Jack-Charging-Port-For-INEW-V3-V3S-DC-Power-Socket-usb-jack-10pieces/32449525198.html?spm=2114.031010208.8.8.spCgn4 Προσωπικά δεν το έχω αγοράσει, από την περιγραφή υποθέτω, όμως, πως ναι. Δοκίμασε να ρωτήσεις τον πωλητή, αν δε σου απαντήσει κάποιος από εδώ που να το έχει αγοράσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos35 Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Προσωπικά δεν το έχω αγοράσει, από την περιγραφή υποθέτω, όμως, πως ναι. Δοκίμασε να ρωτήσεις τον πωλητή, αν δε σου απαντήσει κάποιος από εδώ που να το έχει αγοράσει. thanks Ψαχνω να βρω αν έχει συζητηθεί το θέμα εδω αλλά δεν βρίσκω κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Ναι η φόρτιση πάντα είχε τα θέματά της, τουλάχιστον για κάποιους από εμάς! Υ.Γ. Είμαι με τη μπαταρία του Lead 5, εδώ και καιρό (και γενικά αργεί αρκετά, για τη χρήση που του κάνω, να αποφορτιστεί). Φίλε apollo_el βρήκαμε καμια άκρη με την φόρτιση; Εγώ πλέον χρησιμοποιώ την ρομ του batsilos miui v7 .. άλλο τηλέφωνο.. Αλλά το θέμα φόρτισης μου την έχει δώσει. Πλέον φορτίζει μόνο με έναν φορτιστή και πάλι ξεκινάει κανονικά απο το 30%. Πιο κάτω αναβοσβήνει η οθόνη φόρτιση-αποφόρτιση. Με του άλλους φορτιστές το κάνει παντού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollo_el Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Φίλε apollo_el βρήκαμε καμια άκρη με την φόρτιση; Εγώ πλέον χρησιμοποιώ την ρομ του batsilos miui v7 .. άλλο τηλέφωνο.. Αλλά το θέμα φόρτισης μου την έχει δώσει. Πλέον φορτίζει μόνο με έναν φορτιστή και πάλι ξεκινάει κανονικά απο το 30%. Πιο κάτω αναβοσβήνει η οθόνη φόρτιση-αποφόρτιση. Με του άλλους φορτιστές το κάνει παντού. Καμία λύση, δυστυχώς. Δοκίμασα και δοκιμάζω ότι υπάρχει σε ΚΚ, και προφανώς για κάποια iNew V3 (από τα παλιότερα, ίσως ;;; ) υπάρχει θέμα με τη φόρτιση (όπως την περιγράφεις) με τους περισσότερους φορτιστές πρίζας (εκτός από έναν παλιό HTC δανεικό που δοκίμασα!), ενώ δεν παρατηρείται το ίδιο φαινόμενο με usb φόρτιση σε υπολογιστή ή στο αυτοκίνητο. Ίδια συμπεριφορά και με την τελευταία CM του batsilos. Επίσης, το gps δεν είναι καλά με ΚΚ! Αναγκαστικά, επιστρέφω πάντα σε JB, όπου αυτά τα φαινόμενα δεν ισχύουν καν για μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Καμία λύση, δυστυχώς. Δοκίμασα και δοκιμάζω ότι υπάρχει σε ΚΚ, και προφανώς για κάποια iNew V3 (από τα παλιότερα, ίσως ;;; ) υπάρχει θέμα με τη φόρτιση (όπως την περιγράφεις) με τους περισσότερους φορτιστές πρίζας (εκτός από έναν παλιό HTC δανεικό που δοκίμασα!), ενώ δεν παρατηρείται το ίδιο φαινόμενο με usb φόρτιση σε υπολογιστή ή στο αυτοκίνητο. Ίδια συμπεριφορά και με την τελευταία CM του batsilos. Επίσης, το gps δεν είναι καλά με ΚΚ! Αναγκαστικά, επιστρέφω πάντα σε JB, όπου αυτά τα φαινόμενα δεν ισχύουν καν για μένα. Απλά σε jb υπάρχει το σκαλί του 88%-100. Αυτό είχα παρατηρήσει. Επίσης τα mV σε jb δεν ανεβαίνουν πάνω απο 4210 ενώ στις kk ειναι ως 4340. Ετσι όπως τα λες και με το gps.. Τι να πω.. μάλλον δεν θα βρούμε λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollo_el Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Απλά σε jb υπάρχει το σκαλί του 88%-100. Αυτό είχα παρατηρήσει. Επίσης τα mV σε jb δεν ανεβαίνουν πάνω απο 4210 ενώ στις kk ειναι ως 4340. Ετσι όπως τα λες και με το gps.. Τι να πω.. μάλλον δεν θα βρούμε λύση. Ναι, αλλά το σκαλοπατάκι θεωρώ ότι είναι λιγότερο σπαστικό από την αλλόκοτη συμπεριφορά φόρτισης σε ΚΚ για εμάς. Με το gps στην miui v7 του batsilos, είσαι καλά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 (edited) Ναι, αλλά το σκαλοπατάκι θεωρώ ότι είναι λιγότερο σπαστικό από την αλλόκοτη συμπεριφορά φόρτισης σε ΚΚ για εμάς. Με το gps στην miui v7 του batsilos, είσαι καλά; Μπα όχι. καταρχήν έχω θέμα με το location based service του θειου.(δεν ανοιγει καν) Μπήκα από άλλο κινητό και κατέβασα τον φάκελο data/data/com.mediatek.lbs.em/shared_prefs με το αρχειο agps_profile.xml. Το πέρασα στο inew ρύθμισα την τοποθεσία και δούλεψε το gps κανονικά. Μετά από αυτό όποτε και να μπήκα δεν κλείδωνε και το παράτησα. Τουλάχιστον με αυτή τη ρυθμιση βλέπει κάποιους δορυφόρους. Πριν δεν έβλεπε κανέναν. Για ένα περίεργο λόγο βγήκα μόλις στο μπαλκόνι και κλείδωσε στο λεπτό.χαχα Edited October 19, 2015 by geoanto555 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollo_el Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Μπα όχι. καταρχήν έχω θέμα με το location based service του θειου.(δεν ανοιγει καν) Μπήκα από άλλο κινητό και κατέβασα τον φάκελο data/data/com.mediatek.lbs.em/shared_prefs με το αρχειο agps_profile.xml. Το πέρασα στο inew ρύθμισα την τοποθεσία και δούλεψε το gps κανονικά. Μετά από αυτό όποτε και να μπήκα δεν κλείδωνε και το παράτησα. Τουλάχιστον με αυτή τη ρυθμιση βλέπει κάποιους δορυφόρους. Πριν δεν έβλεπε κανέναν. Για ένα περίεργο λόγο βγήκα μόλις στο μπαλκόνι και κλείδωσε στο λεπτό.χαχα χμμμμ...οτι να΄ναι δηλαδή! Εύγε...οι συζητήσεις μαζί μου, συνήθως έχουν αυτό το αποτέλεσμα λόγω randomness!:p:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 χμμμμ...οτι να΄ναι δηλαδή! Εύγε...οι συζητήσεις μαζί μου, συνήθως έχουν αυτό το αποτέλεσμα λόγω randomness!:p:D Δεν την έχεις δοκιμάσει την miui; Είναι τρομερή.. Νομίζω η καλύτερη που έχω βάλει. Απλά το gps και η φόρτιση απλά θα σε κουράσει. Εγώ δεν το αφήνω να πέσει κάτω από 30 % κ είμαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollo_el Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 (edited) Δεν την έχεις δοκιμάσει την miui; Είναι τρομερή.. Νομίζω η καλύτερη που έχω βάλει. Απλά το gps και η φόρτιση απλά θα σε κουράσει. Εγώ δεν το αφήνω να πέσει κάτω από 30 % κ είμαι οκ. Έχω δοκιμάσει ότι έχει βγει, σχεδόν. Τώρα που παίζω, ακόμα και η ΚΚ 1.0.14 όχι δε κλειδώνει..αλλά δε βλέπει καν δορυφόρους. Την άφησα μέχρι και 15 λεπτά να ψάχνει στην ταράτσα, μάλιστα. Ακόμα και αν κλειδώσει (στο παρελθόν που την είχα δοκιμάσει αρχικά), ήθελε κόπο και...randomness! Δοκίμασα τις miui (5 & 7), και όπως και εσύ το location engineer mode crashαρει!!! Τρομερή όντως, όπως και η CM, κάνουν το κινητό το κάτι άλλο...αλλά το θέμα για εμένα είναι το δικό μου να είναι λειτουργικό (και το gps το θεωρώ ιδιαίτερα σημαντικό)....όπως και το να μη μου σπάνε τα νεύρα. Υ.Γ. Αν μπορείς ανέβασε το αρχείο για να δοκιμάσω και εγώ ξανά την miui v7. Αν και εμένα κλειδώνει, και στις 2 (v5&v7) σε μερικά δευτερόλεπτα (χωρίς να κάνω κάτι extra), δυστυχώς όμως με το ζόρι με 3-4 δορυφόρους (κάτω πάντα από τις ίδιες συνθήκες διεξαγωγής των δοκιμών μου). Edited October 19, 2015 by apollo_el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Υ.Γ. Αν μπορείς ανέβασε το αρχείο για να δοκιμάσω και εγώ ξανά την miui v7. Αν και εμένα κλειδώνει, και στις 2 (v5&v7) σε μερικά δευτερόλεπτα (χωρίς να κάνω κάτι extra), δυστυχώς όμως με το ζόρι με 3-4 δορυφόρους (κάτω πάντα από τις ίδιες συνθήκες διεξαγωγής των δοκιμών μου). https://www.dropbox.com/s/xmkmdglyb7yoxo7/shared_prefs.zip?dl=0 Απλά βάλε τις δικές σου συντεταγμένες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
braveone13 Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Καλημερα στην κοινοτητα!!! Εχω περασει στο inew μου την miui v7 του φιλου batsilos και δουλευει τελεια εκτος απο ενα θεματακι. Δεν μπορω με τιποτα να εχω σημα 3G στην δευτερη sim. Εψαξα στο ιντερνετ και το μονο που βρηκα ειναι αυτο το site : http://forum.xda-developers.com/gionee-m2/development/rom-miui-6-5-7-6-gionee-m2-argn-t3152720 που εχουν φτιαξει ενα patch για να εχουν και οι 2 sim 3G. Μηπως μπορουμε αυτο το patch να το βαλουμε και στο δικο μας κινητο? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollo_el Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Καλημερα στην κοινοτητα!!! Εχω περασει στο inew μου την miui v7 του φιλου batsilos και δουλευει τελεια.... Το gps ok; Πόσους δορυφόρους κλειδώνει; Αφού κλειδώσει, είναι σταθερό το σήμα του και δεν το χάνει; Το έχεις δοκιμάσει με κάποιο πρόγραμμα πλοήγησης; Έκανες κάτι για το gps ή απλά δουλεύει (αν) out of the box; Αν πας ΜΤΚ Engineer Mode-->Location-->Location Bases Service δεν σου crashαρει η εφαρμογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos35 Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Ρε παιδια βοηθηστε και μενα. Αν γνωριζετε φυσικα. Ψαχνω να αλλάξΩ usb portal και earphone. εχει συζητηθει καπου το θέμα και δεν το βλέπω εγώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Ρε παιδια βοηθηστε και μενα. Αν γνωριζετε φυσικα. Ψαχνω να αλλάξΩ usb portal και earphone. εχει συζητηθει καπου το θέμα και δεν το βλέπω εγώ? Αν δεν το έχει αλλάξει κάποιος εδώ μέσα ο μόνος τρόπος να βρεις άκρη είναι να το ανοίξεις και να δεις τι ακριβώς φοράει. Λογικά είναι αυτό micro usb αλλά πως να είσαι κ σίγουρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gotthard Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Αν δεν το έχει αλλάξει κάποιος εδώ μέσα ο μόνος τρόπος να βρεις άκρη είναι να το ανοίξεις και να δεις τι ακριβώς φοράει. Λογικά είναι αυτό micro usb αλλά πως να είσαι κ σίγουρος. Τι έγινε, όλα μαζί άρχισαν να χαλάνε; και εγώ για αλλαγή είμαι. Να το πάρω από αλι αλλά υπάρχει κάνα βίντεο μην κάνω πατάτα; γνωρίζει κάποιος μαγαζί στην Θεσσαλονίκη να αναλάβει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollo_el Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Τι έγινε, όλα μαζί άρχισαν να χαλάνε; και εγώ για αλλαγή είμαι. Να το πάρω από αλι αλλά υπάρχει κάνα βίντεο μην κάνω πατάτα; γνωρίζει κάποιος μαγαζί στην Θεσσαλονίκη να αναλάβει; Μπορείς να κάνεις μια ερώτηση εδώ, αν αναλαμβάνουν. Είναι επιστήμονες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhs07gg Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Έχω μια μητρική από inew v3 που κάθετε αν προλαβω θα ανεβασω φωτό αύριο μήπως μπορείτε να δείτε τπτ καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
braveone13 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Το gps ok; Πόσους δορυφόρους κλειδώνει; Αφού κλειδώσει, είναι σταθερό το σήμα του και δεν το χάνει; Το έχεις δοκιμάσει με κάποιο πρόγραμμα πλοήγησης; Έκανες κάτι για το gps ή απλά δουλεύει (αν) out of the box; Αν πας ΜΤΚ Engineer Mode-->Location-->Location Bases Service δεν σου crashαρει η εφαρμογή; Το gps εκ πρωτης οψεως φαινεται μια χαρα αλλα δεν το εχω δοκιμασει στον δρομο. Λογικα θα ειναι μια απο τα ιδια με την miui v6 που ειχα πριν. Κλειδωνε σε 1 - 2 λεπτα και στον δρομο καποιες φορες εχανε το σημα ή με εδειχνε κανα 2 στενα παρα διπλα. Δεν ειχα κανει τιποτα για το gps ειχε δουλεψει απο μονο του. Τωρα για αυτο που λες για το crasharisma τωρα που το δοκιμασα στην miui v7 crashari, αλλα αν δεν κανω λαθος στην miui v6 δεν crashare. (το κινητο μου ειναι version4) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollo_el Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 (edited) https://www.dropbox.com/s/xmkmdglyb7yoxo7/shared_prefs.zip?dl=0 Απλά βάλε τις δικές σου συντεταγμένες. Σε ευχαριστώ για το αρχείο. Δεν είδα κάποια διαφορά...μια από τα ίδια. Πότε ακριβώς το αγόρασες το κινητό και τί ρομ φορούσε όταν σου ήρθε; ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- .... (το κινητο μου ειναι version4) Και εμένα! Πότε ακριβώς το αγόρασες το κινητό (εγώ Δεκ 2013 και το είχα στα χέρια μου Φεβ 2014), και τί ρομ φορούσε όταν σου ήρθε; Προσπαθώ να καταλάβω τι ακριβώς εννοούσε ο Μέγιστος batsilos όταν έκανε διαχωρισμό σε πριν-1.0.4 V3's και μετά, ως προς την nvram (οπού και αναφέρει ότι είχε γίνει upgraded σε αυτήν από την iNew σε 1.08 και έπειτα), εδώ. Είναι άραγε όντως αυτό το θέμα που έχουν κάποια V3 με το gps ή/και με την φόρτιση, με όλες τις ΚΚ; Ή είναι τελικά θέμα drivers; Edited October 25, 2015 by apollo_el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts