Jump to content

braveone13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    77
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by braveone13

  1. Σε ευχαριστώ πολύ για τον κόπο που έκανες φίλε octopus και έγραψες όλη την διαδικασία αναλυτικά! Κατάφερα και πέρασα τα GMS στο καινούργιο κινητό του κολλητού σε δυο ωρίτσες! Είσαι άρχοντας!!! Καλές γιορτές!!!
  2. Best Camera smartphone: Google Pixel 2 XL Best Value for Money Smartphone: Xiaomi Redmi Note 4X
  3. braveone13

    Doogee X5 pro

    Έχω πρόβλημα μεγάλο με τα στατιστικά της μπαταρίας και από ότι ξέρω υπάρχει κάποιο fix. Είμαι στην R14 με root, twrp, gravitybox. Μήπως καποιος μπορεί να μου πει που μπορώ να το κατεβάσω? Thanks!!!
  4. braveone13

    Doogee X5 pro

    κοίταξες μήπως έχει καμιά ταινία στις επαφές της μπαταρίας?
  5. Μακάρι αυτός που το έχει ανάγκη να το κερδίσει!!!
  6. Καλές γιορτές καλή χρονιά και καλή επιτυχία σε όλους!!!!
  7. Τι εννοείς Format All χειροκίνητα? Αυτό που έκανα με το flash tool στην καρτέλα format λες να το αποτελείωσε? Μηπως θα μπορουσες φιλε batsilos να διαθεσεις καποια στιγμη λιγη ωρα για να μπεις μεσω TeamViewer και να δεις μηπως καταφερεις τιποτα?
  8. Καλημέρα στην κοινότητα!!! Έχω ένα μεγάλο πρόβλημα με το inew v3 μου. Να τα πω από την αρχή για να σχηματίσετε γνώμη. Από πριν το καλοκαίρι μετά από κάτι τούμπες άρχισε να ψιλό ξεκολλάει η οθόνη του και μετά από διάφορα πειράματα την έφτιαξα με κόλλα στιγμής. Όλα μια χαρά για κάμποσο καιρό ώσπου ξεκόλλαγε πάλι είτε από τούμπες που έτρωγε είτε από την χρήση, και την ξανά κόλλαγα. Πριν καμιά 20αριά μέρες έφυγα για χωριό για να μαζέψω ελιές και είχε ελάχιστα ξεκολλήσει η πάνω δεξιά γωνιά του. Κακώς δεν την κολλησα αλλά δεν άνοιξε και άλλο, κράτησε όσο ήταν. Άρχισε να μου κλείνει 1 ή 2 φορές την μέρα και συνήθως όταν το είχα στην τσέπη μου στο χωράφι. Μετά για να ανοίξει έπρεπε να βγάλω μπαταρία και άνοιγε. Ώσπου μια μέρα δεν άνοιγε με τίποτα είτε έβγαζα μπαταρία είτε έκανα οτιδήποτε. Όταν γύρισα σπίτι το σύνδεσα με το λάπτοπ και έκανα με το sp flash tool εγκατάσταση την 1.0.13 και άνοιξε μια χαρά. Μετά από λιγότερο από μέρα πάλι τα ίδια. Δεν άνοιγε, έκανα πάλι εγκατάσταση την 1.0.13 και άνοιξε. Αυτό έγινε τρεις φορές μέσα σε τρεις μέρες. Μια φορά μάλλον το πέτυχα λίγο πριν ψοφήσει και παρατήρησα ότι είχε ανεβάσει μεγάλη θερμοκρασία και κόλλησε η οθόνη στο μενού που ήταν. Έβγαλα αμέσως την μπαταρία και το άφησα λίγο να κρυώσει. Μετά δεν άνοιγε όμως πάλι. Να πω σε αυτό το σημείο ότι είχα παρατηρήσει να έχει μπει σκόνη κάτω από την οθόνη και ότι το κινητό το χρησιμοποιούσα κυρίως για να δίνω ίντερνετ στο λάπτοπ. Αφού πήγα σπίτι έκανα για άλλη μια φορά εγκατάσταση με το sp flash tool αλλά αυτή την φορά έβαλα την 1.0.8 GPS-Fix MNShop.cz Όλα μια χαρά, άνοιξε και δούλεψε για 3 - 4 μέρες χωρίς κανένα κόλλημα(αν δεν κάνω λάθος τότε άρχισα και το άφηνα σπίτι). Αλλά ένα βράδυ εκεί που ήμουν συνδεδεμένος στο ίντερνετ με το λάπτοπ μου και είχα το κινητό δίπλα το έριξα για άλλη μια φορά κάτω. Το σήκωσα και είδα ότι είχε κολλήσει το κινητό στο μενού που ήταν. Του βγάζω και του ξανά βάζω την μπαταρία και τίποτα. Το συνδέω στο λάπτοπ και κάνω νέα εγκατάσταση της 1.0.8 GPS-Fix MNShop.cz και πάω να το ανοίξω αλλά τίποτα. Του ξανά κάνω πάλι την εγκατάσταση μήπως και έγινε κάτι λάθος αλλά πάλι τίποτα. Δοκιμάζω για άλλη μια φορά με την 1.0.13 αλλά πάλι τίποτα. Μετά του κάνω ένα format από το sp flash tool και δοκιμάζω να εγκαταστήσω μια rom άλλα αν δεν κάνω λάθος από τότε δεν κάνει τίποτα το sp flash tool δεν του κάνει τίποτα. Δοκίμασα και με MTK Multi Port Flash αλλά τίποτα. Τον ήχο που έκανε όταν το σύνδεα συνεχίζει να το κάνει αλλά δεν γίνεται καμιά εγκατάσταση με όποιον τρόπο και αν δοκίμασα (format all + download, firmware upgrade, download only, mota siu like και με οποιονδήποτε download agent). Θέλω την βοήθεια σας για να μπορέσω να το ξανά ζωντανέψω. Συγνώμη για το τεράστιο ποστ και Ευχαριστω!!!
  9. 3ος 2014 αν δεν κανω λαθος!
  10. Η φορτιση γινεται κανονικα!! Μολις το συνδεω κανει εναν ηχο, αναβει η οθονη και μου δειχνει το ποσοστο της μπαταριας και το κοκκινο λαμπακι μενει μονιμα ανοικτο. Και οχι η οθονη δεν αναβοσβηνει!!
  11. Γενικα απο τοτε που εβαλα KK ρομς δεν εχω κανενα θεμα με σκαλοπατια ή να μην συνδεεται το gps. Αλλα απο οτι εχω καταλαβει αναλογα με την εκδοση του κινητου υπαρχουν και τα αναλογα θεματα. Εγω παντως μετα απο 1,5 χρονο με το συγκεκριμενο κινητο ειμαι ευχαριστημενος σε γενικες γραμμες αν εξαιρεσεις την αυτονομια του και οτι ειχα παρει 3ης μπαταριες του και ολες εχουν φουσκωσει και τον τελευταιο μισο χρονο ειμαι μονο με την leagoo lead 5 μπαταρια που του ταιριαζει. Και οτι μετα απο 2 μικρο τουμπες που εφαγε μου ξεκωλισε η οθονη και για να την κολλησω του αλλαξα λιγο τα φωτα αλλα ακομα καλα κρατει. Το μονο σιγουρο ειναι οτι το επομενο μου κινητο θα ειναι καποιο με τεραστια μπαταρια!!!
  12. Το αγορασα Φεβρουαριο του 2014 και παραλαβα τον Μάιο. Ειναι v4.0 WCDMA900/2100 GSM 850/900/1800/1900 και η ρομ που φορουσε οταν μου ηρθε ηταν η inew_v3e_v1.0.1 Ειναι λογικα η πρωτη ρομ που υποστηριζε 3G στα 900/2100. Με το gps σε καποιες ρομ ειχα θεμα αλλα με διαφορα fix εφτιαχνε παντα. Με την φορτιση σε ολες τις ρομ δεν ειχα κανενα θεμα εκτος απο το γνωστο σκαλοπατι 100->85 και 15->0.
  13. Το gps εκ πρωτης οψεως φαινεται μια χαρα αλλα δεν το εχω δοκιμασει στον δρομο. Λογικα θα ειναι μια απο τα ιδια με την miui v6 που ειχα πριν. Κλειδωνε σε 1 - 2 λεπτα και στον δρομο καποιες φορες εχανε το σημα ή με εδειχνε κανα 2 στενα παρα διπλα. Δεν ειχα κανει τιποτα για το gps ειχε δουλεψει απο μονο του. Τωρα για αυτο που λες για το crasharisma τωρα που το δοκιμασα στην miui v7 crashari, αλλα αν δεν κανω λαθος στην miui v6 δεν crashare. (το κινητο μου ειναι version4)
  14. Καλημερα στην κοινοτητα!!! Εχω περασει στο inew μου την miui v7 του φιλου batsilos και δουλευει τελεια εκτος απο ενα θεματακι. Δεν μπορω με τιποτα να εχω σημα 3G στην δευτερη sim. Εψαξα στο ιντερνετ και το μονο που βρηκα ειναι αυτο το site : http://forum.xda-developers.com/gionee-m2/development/rom-miui-6-5-7-6-gionee-m2-argn-t3152720 που εχουν φτιαξει ενα patch για να εχουν και οι 2 sim 3G. Μηπως μπορουμε αυτο το patch να το βαλουμε και στο δικο μας κινητο? Ευχαριστω!
×
×
  • Create New...