jpcupra Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 70% φωτεινότητα,όλα ανοιχτά εκτός από nfc,10 λεπτά κλήσεις,20 λεπτά chrome Νομιζω οτι θα επρεπε να εχεις ενα δυωρο χοντρικα επιπλεον, δικια μου εκτιμηση. Βεβαια ειναι και αυτο το 70% που μαλλον κανει την περισσοτερη ζημια. Ας μας πει ομως και καποιος αλλος την γνωμη του. Jpcupra τι εννοείς άλλα 40 λεπτά μέχρι την πλήρη φόρτιση; Με μπέρδεψες Ο tupac με καλυψε πληρως. Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 (edited) Καλημέρα. Αυτό το Wakelock το εχει κανένας άλλος, ξέρετε τι είναι; Edited January 27, 2014 by vfragos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malmsteen Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 (edited) παίδες πως ανεβάζουμε φωτό για να δείξω κι'εγώ τα stats της μπαταρίας μου? άκυρο το βρήκα :) εντάξει τι να πω για την μπαταρία αυτού του κινητού. πραγματικά το έχω ευχαριστηθεί. ξεχνάω να το φορτίσω... δεν παίζω καθόλου παιχνίδια. χρησιμοποιώ πολύ wifi, πολύ λίγο δεδομένα και αρκετές κλήσεις με bluetooth. και να πόσο κρατάει η μπαταρία Edited January 29, 2014 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Παιδες μην τα ανεβαζετε ετσι αυτα τα πραγματα. Μιλαμε για 10 μερες χρηση σχεδον, χωρις φορτιση? Αυτα τα κατσαρωματα που φαινονται τι ειναι? Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 εντάξει τι να πω για την μπαταρία αυτού του κινητού. πραγματικά το έχω ευχαριστηθεί. ξεχνάω να το φορτίσω... δεν παίζω καθόλου παιχνίδια. χρησιμοποιώ πολύ wifi, πολύ λίγο δεδομένα και αρκετές κλήσεις με bluetooth. και να πόσο κρατάει η μπαταρία Το κλασικο θεματακι με το σημα δικτυου ...απο οτι βλεπω απο τα screen ή το εχεις χωρις καρτα microsim; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Παιδες μην τα ανεβαζετε ετσι αυτα τα πραγματα. Μιλαμε για 10 μερες χρηση σχεδον, χωρις φορτιση? Αυτα τα κατσαρωματα που φαινονται τι ειναι? 5 μερες εννοεις. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Πωωωωω τι ειπα ο τραγικος!!! Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malmsteen Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Έχω τρελό θέμα με το σήμα στο σπίτι μου... Συνέχεια στην αναζήτηση σήματος είναι το κινητό με ότι αυτό συνεπάγεται για την μπαταρία. Χρησιμοποιώ κανονικά την microsim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Έχω τρελό θέμα με το σήμα στο σπίτι μου... Συνέχεια στην αναζήτηση σήματος είναι το κινητό με ότι αυτό συνεπάγεται για την μπαταρία. Χρησιμοποιώ κανονικά την microsim Γύρνα το μόνο σε gsm και δες τι γίνεται. Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Εγώ είμαι σε ταξίδι στο εξωτερικό και έχω πακέτο εδώ με data plan οπότε είμαι όλη μέρα σε δίκτυο 4G κι επικοινωνώ αποκλειστικά με την συσκευή, μέσω mails, Whatsapp, viber κτλ.. Ότι και να πω λίγο, από τις 8 το πρωί, εδώ τώρα 23:00 και είμαι ακόμα 20% με φωτεινότητα στο 75%.. Απλά total respect για την συσκευή, δεν υπάρχει άλλη σε τέτοιες διαστάσεις να μου έβγαζε την μέρα και τόσο άνετα.. Οφείλει η LG να μας δώσει ένα διαστημικό G3, ως τότε δεν κουνιέμαι! Αντε από βίτσιο να αλλάξω χρώμα και να δώσω το λευκό στην γυναίκα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malmsteen Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Γύρνα το μόνο σε gsm και δες τι γίνεται. το δοκιμάζω και ελπίζω να δω κάποια διαφορά. όχι ότι έχω παράπονο. αλίμονο!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 :( του μxxνιου το πανηγυρι γινεται Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsalhs Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 παιδια εχω ενα θεμα με την μπαταρια...ειναι φυσιολογικο το συστημα android να μου τρωει το 40% της μπαταριας...??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 :( του μxxνιου το πανηγυρι γινεται Και σε μενα ετσι ειναι οπως και σε ολους πιστευω. Ειναι διεργασιες που ειναι κρισιμες και ειναι λογικο να ανακαλουνται τακτικα. Δεν ξερω τι κανει η καθεμια αλλο αυτο συμπεραινω. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Και σε μενα ετσι ειναι οπως και σε ολους πιστευω. Ειναι διεργασιες που ειναι κρισιμες και ειναι λογικο να ανακαλουνται τακτικα. Δεν ξερω τι κανει η καθεμια αλλο αυτο συμπεραινω. Ακριβώς αυτο. Και σε εμένα ετσι ειναι. Βεβαια σε καποια απο αυτα φταιει και το ρουτερ μας. Εγω απο χθες εχω τρελο drain. Κοντα στο 7% Μου γταφει google services απο το πουθενα και τραβιεμαι να δω τι ειναι. Σε καποια φαση καταλαβα οτι εχανε τους συγχρονισμους. Εψαχνε συνέχεια. Δεν ξερω τι παιζει. Ειχα βαλει και το G2 exposed ελεγα οτι έφταιγε αυτο αλλα δεν. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Νομιζω πως ειναι σε απελπιστικα μεγαλο βαθμο και απο το πουθενα εχεις ενα battery drain πανω απο 3% καθε βραδυ... Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 εκπληκτικό 3 μέρες αφόρτιστο στο 22% ακόμη με μέτρια χρήση κινητού ιντερνετ αλλά χωρίς παιχνίδι με ενεργοποιημένο το "εξοικονόμιση μπαταρίας" αυτο που λεει ο τουπακ εχει απόλυτο δικιο, αφήστε το καμια ωρα ακομα μετά το 100% Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RENESISS Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 εκπληκτικό 3 μέρες αφόρτιστο στο 22% ακόμη με μέτρια χρήση κινητού ιντερνετ αλλά χωρίς παιχνίδι με ενεργοποιημένο το "εξοικονόμιση μπαταρίας" αυτο που λεει ο τουπακ εχει απόλυτο δικιο, αφήστε το καμια ωρα ακομα μετά το 100% Μου φαινεται υπερβολικο αυτο φιλε μου,10 λεπτα ειναι καλα μετα το 100%,γνωμη μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Οχι φιλε. Δεν ειναι καθολου υπερβολικο. Για καποιο λογο η μπαταρια τερματιζει μετα απο 40 λεπτα αφου πιασουμε το 100%. Δεκαδες φορες τσεκαρισμενο και με προγραμμα. Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livadaki Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Καλησπέρα, παρακάτω παραθέτω screenshots με την mahdi (22/1) με τον default kernel. Χρήση: 2 ώρες κλήσεις, ελάχιστα sms, αρκετό browsing, αρκετό tapatalk, και να πω ότι κινήθηκα λόγω εργασίας για κάποιες ώρες σε περιοχή με αδύναμο σήμα. Φωτεινότητα 50%. Wifi 30% με 2G, 3G data 45% και χωρίς Wifi/data 25%. 2 λογαριασμοί email sync. Ελπίζω να μην ξεχνάω κάτι. Εγώ με αυτήν την απόδοση είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Με την stock σχεδόν δεν έφτανα τόσο με την ίδια χρήση. Τώρα θα την δοκιμάσω με furnace kernel. Παράθεση Λιβαδάκι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 πολυ καλα ειναι τα νουμερα..και λιγο να χανεις σε μπαταρία πραγματικά κερδίζεις σε ταχύτητα..ας ελπίσουμε με την ελευση της 4.4.2 να βγει μια aosp που να εχει port της εφαρμογης καμερας της lg. η καμερα ειναι το μονο μου παραπονο απο τις aosp που κυκλοφορουν.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livadaki Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 πολυ καλα ειναι τα νουμερα..και λιγο να χανεις σε μπαταρία πραγματικά κερδίζεις σε ταχύτητα..ας ελπίσουμε με την ελευση της 4.4.2 να βγει μια aosp που να εχει port της εφαρμογης καμερας της lg. η καμερα ειναι το μονο μου παραπονο απο τις aosp που κυκλοφορουν.. Πραγματικά, σε ταχύτητα και smoothness βλέπω αισθητή διαφορά. Για κάμερα έχω εγκαταστήσει και αυτή: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2471900 Επίσης, τα quicktiles είναι πολύ βολικά (ανάμεσα σε όλα τα άλλα που μπορείς να παραμετροποιήσεις). Τώρα το φορτίζω και περνάω furnace kernel και την τελευταία έκδοση της mahdi και αρχίζω νέο τεστ μπαταρίας. Παράθεση Λιβαδάκι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Ενημερωσε μας livadaki. Προσωπικα μου λειπει μιας και ξαναγυρισα στοκ. Δεν εβγαζα με τπτ πανω απο 4 ωρες στην ημερα με wifi κιολας. Απο καπου εχανα και δεν το εβρισκα. Ισως να μην ειχε κατσει καλα στο σεταρισμα. Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Οχι φιλε. Δεν ειναι καθολου υπερβολικο. Για καποιο λογο η μπαταρια τερματιζει μετα απο 40 λεπτα αφου πιασουμε το 100%. Δεκαδες φορες τσεκαρισμενο και με προγραμμα. Μόνο με ενεργοποιημένο το τηλέφωνο φαίνεται η "πλήρης φόρτιση"; Γιατί προσωπικά όλες τι φορές το έχω φορτίσει σβηστό και όσες ώρες και αν το άφησα 100% μου έδειχνε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Sorry δηλαδή, αλλά αυτό δεν υπάρχει....φόρτιση χθες το απόγευμα, το βγάζω, 3-4 τηλέφωνα το βράδυ, airplane για κανά 6ωρο, 2-3 τηλέφωνα σήμερα το πρωί, και μετά από σχεδόν 16 ώρες δεν έπεφτε από το 100% :)...μόλις εδέησε να πέσει στο 99%, μου έδειξε το αστείο 1600 ώρες αυτονομίας :blink: Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts