Jump to content

jpcupra

Members
  • Δημοσιεύσεις

    523
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by jpcupra

  1. να ζητησω τα φωτα σας? ερχομαι απο factory. Υπαρχει περιπτωση να κανω επαναφορα φωτο κ video? χρειαζεται να ρουταρω 'η μπορω κ ετσι? 'η δεν γινεται τελος παντων?:lol::lol:
  2. η Ελλαδα για ποιο λογο δεν συμπεριλαμβανεται στις χωρες προς επιλογη?
  3. εχει παραλαβει ο αλλος στο τσιταου απο τις 11:30 το πρωι και ακομα δεν μου εχουνε στειλει για να τους πω τα τι και πως. αργουνε τοσο πολυ 'η να αγχωνομαι μηπως γινει γαργαρα?:(:(:(
  4. Αν διαβασεις το faq στο site θα αποφασισεις αναλογα. Για την ιστορια 3-7 εργασιμες το standard. 1-5 εργασιμες το express. Παντα για αποστολη στο mailbox.
  5. Μια χαρα, γιατι αγχωθηκα για λιγο :lol::lol: Ποιος περιμενει 10 μερες τωρα πφφφφ... Βλεπω το νοτελι μου κ θελω να κανω εμετο :p:p:p
  6. Δεν θα εχεις θεμα. Παιδες, μολις σκασει στο mailbox.de τοτε με ρωτανε εκεινοι με την σειρα τους που να το στειλουν?
  7. Θενκ γιου βερυ ματς!!!
  8. Καλησπερες και χρονια πολλα! Το χτυπησα και εγω για την γυναικα και οφειλω να ομολογησω πως με εχει ξετρελανει το μικο σονακι :p Ενα σπαστικο πραγματακι που κανει οταν πας να πατησεις πανω στην οθονη αλλα στην ουσια εισαι 1-2χλστα πριν ακουμπησεις και βγαζει ενα μωβ κυκλακι σαν να λοκαρει το δαχτυλο πως το απενεργοποιουμε?
  9. Blade συγνωμη ειπες οτι αυτοι οι χρονοι εγιναν με 3g? Καταλαβα σωστα?
  10. Θυμασαι κλησεις? Ποσες ωρες ησουν wifi η 3g?
  11. Μαν πες μας λιγο χρηση κ φωτεινοτητες. Κατι δεν μου καθεται καλα.
  12. δεν χρειαζεται μυαλο να καταλαβεις το υφος... ακριβως απο πανω εχω κανει εμμεσως πλην σαφως την ιδια ερωτηση και ερχεσαι καπακι και ρωτας το ιδιο. δεν ειπα οτι ζητησες πως θα το κανεις. το λινκ που εχεις βαλει δεν δουλευει. http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36 --> εδω παντως δεν υπαρχει κατι για ελλαδα
  13. το ακριβως απο πανω σου μηνυμα ουτε καν να μπουμε στον κοπο να το διαβασουμε ετσι?
  14. Μεσα στο site της lg στα firms, στην ελλαδα, δεν εχει βγει κατι. Μονο μεσω της σουιτας γινεται?
  15. Δεν βγαινει δυστηχως. Η δεν εψαξα πολυ τουλαχιστον. Σε σχεση με την mahdi η spiderio ειχε πολυ καλυτερη μπαταρια.
  16. Εγω δεν τρελαθηκα παντως. Λιγοτερο sot κ λιγοτερη αναμονη.
  17. Το κινητο σου ειναι ελληνικο?ευρωπαικο?ασιατικο? Καποιοι ειχαν battery drain, αλλα ως επι το πλειστον οι περισσοτεροι ειδαν διαφορα προς το καλυτερο. Εχεις θεμα με την μπαταρια και θες να φλασαρεις kk?
  18. Για τα ελληνικα,επισημη οχι. Μπορεις να φλασαρεις ομως την γερμανοισπανοιταλικη. Αν εχεις απο τους σχιστοματιδες τοτε παλι μπορεις.
  19. Εμενα παντως πρωτο ερχεται το φουμπου παρολο που ειναι με greenify. Yeap!
  20. Πως διαολο τα καταφερνετε ρε σεις? 0 ολο το βραδυ?
  21. Ειχε 4g και ψηλα φωτεινοτητα :p
  22. :lol::lol: Για τα υπολοιπα καμμια ιδεα? Dead on arrival. Ενα κινητο μπορει να εχει τα θεματακια του απο το unboxing του. Πολλα καταστηματα συνηθως δινουν μια με 2 εβδομαδες για αμεση αντικατασταση στην περιπτωση που υπαρχει προβλημα. Μετα αναγκαστικα αναμενεις την αντιπροσωπεια.
  23. thx για την αμεση απαντηση σου. Ρουταρισμα παιζει 'η τσου ακομα? Διαβαζω τωρα ιστοριουλες για την φωτογραφια του. Εχει θεματακια? Επειδη θα θελει να βγαζει το μπομπιρακι μας φωτο-βιντεο. Επισης αυτα του skroutz τι προελευσεις ειναι συνηθως? Γενικοτερα για την ευρωπαικη αγορα? Γιατι φανταζομαι ελληνικα δεν θα ειναι.
  24. Παιδες καλημερα. Λεω να το χτυπησω για την γυναικα. Πρεπει να προσεξω κατι αν το παρω απο σκρουτζομαγαζο? Η μπαταρια την παλευει καθολου? Η sony εχει τπτ knox 'η ρουταρουμε κατευθειαν? Γενικοτερα πασχει καπου το κινητο ωστε να της φανει κατι ενοχλητικο? Sorry που ρωταω αλλα ειναι πολλες οι σελιδες και η αποφαση παρθηκε σημερα με περιθωριο μεχρι την παρασκευη οποτε πρεπει να κινηθω γρηγορα. thx in advance.
×
×
  • Create New...