fanisgauros Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Ήρθε επιτέλους. Το άνοιξα όλα ΟΚ μέσα. 411 πορτογαλικό. Πάτησα το power button, άνοιξε, αντίκρυσα την οθόνη του και ένα δάκρυ κύλισε και έπεσε στην 5,2 ιντσών IPS οθόνη του. :lol::lol::lol: Έτσι είχα πάθει κ εγώ φίλε!!! Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chara_2006 Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Σημερα το απογευμα εγινε και απο εμενα η παραγγελια(kaizershop)! Το περιμενω απο βδομαδα!! Ανυπομονω να βρεθουμε τα δυο μας! :lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtasos030 Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 μου εχουν πει πολλοι για προβληματα με το σημα που με ενδιεφερει πολυ λογω δουλειας..... ισχυει κατι τετοιο με το σημα? το επισκευαζουν στην lg η κανουν τα κοροιδα? επισης απο ποια παρτιδα ειναι τα κινητα με το προβλημα στο σημα και απο ποια χωρα προελευσεισ μηπως παιζει εκει το προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimBlack Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Να ρωτήσω κάτι άσχετο; Τώρα που μου ήρθε το κινητό πρέπει να μπω στην σελίδα της LG και να κάνω καταχώρηση προιόντος ή δεν χρειάζεται; Αλλάζει κάτι αν το κάνω; Το ότι είναι από άλλη χώρα και όχι ελληνικό πειράζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Να ρωτήσω κάτι άσχετο; Τώρα που μου ήρθε το κινητό πρέπει να μπω στην σελίδα της LG και να κάνω καταχώρηση προιόντος ή δεν χρειάζεται; Αλλάζει κάτι αν το κάνω; Το ότι είναι από άλλη χώρα και όχι ελληνικό πειράζει; Οσο για την πρωτη ερωτηση, δεν ειναι απαραιτητο...... Για τη δευτερη, δεν πειραζει που δεν ειναι Ελληνικο, αρκει τουλαχιστον να ειναι Ευρωπαικης χωρας, για να εισαι ενταξει στο θεμα της εγγυησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtasos030 Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 ειναι συνηθες προβλημα με το προβλημα στο σημα στο g2 ???? η σε μερικα μοντελα μονο? και αν τυχει τι γινεται?στο φτιαχνουν? υπαρχει λυση?σου αλλαζουν κατι στο κινητο η ετσι ειναι σε αυτο το κινητο? για εμενα ειναι σημαντικο προβλημα το κακο σημα στο κινητο...για τηλεφωνο το θελω οχι για ταμπλετ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 ειναι συνηθες προβλημα με το προβλημα στο σημα στο g2 ???? η σε μερικα μοντελα μονο? και αν τυχει τι γινεται?στο φτιαχνουν? υπαρχει λυση?σου αλλαζουν κατι στο κινητο η ετσι ειναι σε αυτο το κινητο? για εμενα ειναι σημαντικο προβλημα το κακο σημα στο κινητο...για τηλεφωνο το θελω οχι για ταμπλετ... Έχουμε χωριστό θέμα για το σήμα που μπορείς να διαβάσεις εκτενώς. Προσωπικά το σήμα το βρίσκω μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros79 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Σήμερα με πήραν από το http://www.katanou.gr// και με ενημέρωσαν ότι έφτασε το κινητό μου. Λευκό 16gb, παρτίδα 411 και 6PR άρα αν δεν κάνω λάθος είναι πορτογαλικό. Αύριο θα το παραλάβω και ελπίζω όλα να είναι ΟΚ. Καλοριζικο! Αναμενουμε εντυπωσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chara_2006 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Σημερα παρελαβα και εγω!Μπορω να πω οτι ειμαι ενθουσιασμενη! Πολυ ομορφο κινητο! Παρτιδα 411 και γερμανικο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Σημερα παρελαβα και εγω!Μπορω να πω οτι ειμαι ενθουσιασμενη! Πολυ ομορφο κινητο! Παρτιδα 411 και γερμανικο! Καλορίζικο!!! Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
modechristo Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 ερωτηση προς κατοχους :) παιδια η ταινια ασφαλειας του κουτιου σας ειναι οπως στο πρωτο λεπτο αυτου του βιντεου: η ειναι ετσι οπως σε αυτο το lg g2 mini? http://s21.postimg.org/b7j0dy2yf/10933132_939044492775239_1276294204_n.jpg η οπως αυτο εδω απο αλλο μαγαζι skroutz παλι απο lg g2 mini θελω να πω πως καθε κουτι πρεπει να εχει καποια συγκεκριμενη ταινια ασφαλειας η διαφερει απο την χωρα προελευσης?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros1976 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Έχει αγοράσει κανείς το LG G2 απο το to kinito.gr και ενα ναι εντυπώσεις. Το open365.gr πρέπει να ξεπούλησε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
modechristo Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Έχει αγοράσει κανείς το LG G2 απο το to kinito.gr και ενα ναι εντυπώσεις. Το open365.gr πρέπει να ξεπούλησε. σε γραπτη επικοινωνια με το kaizershop μου ειπαν οτι θα ξαναφερουν κομματια συντομα... δεν κανεις ενα τηλεφωνο να ρωτησεις ?αξιζει πιστευω η αναμονη για να το παρεις απο εκει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Έχει αγοράσει κανείς το LG G2 απο το to kinito.gr και ενα ναι εντυπώσεις. Το open365.gr πρέπει να ξεπούλησε. Εγώ το Σεπτέμβριο, LG G2 Άσπρο 16mb.285€. Μια το μεσημέρι έκανα την παραγγελία τηλεφωνικός, και την επομένη μέρα 10 το πρωί το παρέλαβα με αντικαταβολή ASC Γιαννενα...!!!! όλα άψογα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sensei_01 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Διάβασα διάφορα ποστς στο παρόν θέμα αλλά αν μπορείτε θα ήθελα κάποιες διευκρινήσεις περί εγγύησης. Θέλω να αγοράσω το LG G2 (από ελληνικό κατάστημα-skroutz) και μιας και δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά στην τιμή, σκέφτομαι να πάω για την έκδοση των 32GB. - Τελικά η LG υποστηρίζει 100% και τις συσκευές των 32GB; Διάβασα για διάφορα προβλήματα (κιτρινίλες, σήμα κτλ) κ θέλω να ειμαι όσο το δυνατόν καλυμμένος σε περίπτωση ατυχίας. - Στο παρακάτω παράδειγμα, τι αλλάζει με την εγγύηση και έχουν 60 ευρώ διαφορά;;; α) http://www.birdphone.gr/ecs/gr/products/LG-D802-G2-16GB-Black-EU.aspx β) http://www.birdphone.gr/ecs/gr/products/LG-D802-G2-16GB-Black.aspx Ευχαριστώ εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Στην εγγύηση δεν έχουμε θέμα έτσι δεν είναι? Γιατί και εγώ ΝΕ έχω. Δεν έχεις κανένα θέμα πιστεύω ισχύει ότι και στα g3. Σύμφωνα με την LG hellas καλύπτεται κανονικά καθώς η εγγύηση είναι Πανευρωπαικη (όχι μόνο χώρες ευρωπαϊκής ένωσης) Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SteliosTh Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 ¨"Έχει αγοράσει κανείς το LG G2 απο το to kinito.gr και ενα ναι εντυπώσεις. " Και εγώ από το κατάστημα Κορυδαλλού,404 παρτίδα τον Αύγουστο όλα κομπλέ.Επειδή πήγα και έκανα παραλαβή από το κατάστημα,πρώτα μου πέρασαν ζελατίνα μετά θήκη μετά το άνοιξα να δω αν δουλεύει και αφού ήταν όλα εντάξει το πλήρωσα!! Καλή εξυπηρέτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Ωραίος!! ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeonidasT Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 - Στο παρακάτω παράδειγμα, τι αλλάζει με την εγγύηση και έχουν 60 ευρώ διαφορά;;; α) http://www.birdphone.gr/ecs/gr/products/LG-D802-G2-16GB-Black-EU.aspx β) http://www.birdphone.gr/ecs/gr/products/LG-D802-G2-16GB-Black.aspx Στην εγγύηση δεν αλλάζει τίποτα, σε τυχόν DOA θα σε καλύψει η LG Hellas (στο ακριβότερο ελληνικό) ή το κατάστημα (στο φτηνότερο ευρωπαϊκό). Εδώ θέλει προσοχή στο ποιο κατάστημα θα επιλέξεις, αν και το DOA είναι σπάνιο. Σαν συσκευές φυσικά δεν έχουν διαφορές! Για το 32άρι έχει γραφτεί πολλές φορές ότι καλύπτεται :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sensei_01 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Στην εγγύηση δεν αλλάζει τίποτα, σε τυχόν DOA θα σε καλύψει η LG Hellas (στο ακριβότερο ελληνικό) ή το κατάστημα (στο φτηνότερο ευρωπαϊκό). Εδώ θέλει προσοχή στο ποιο κατάστημα θα επιλέξεις, αν και το DOA είναι σπάνιο. Σαν συσκευές φυσικά δεν έχουν διαφορές! Για το 32άρι έχει γραφτεί πολλές φορές ότι καλύπτεται :) Αν παω για το 32άρι λέω να το πάρω από Kaizershop. Δεν εχω ξανα-αγορασει απο εκει αλλά έχω ακουσει καλα λογια κ διαβάζω κ καλές κριτικές στο Skroutz. Δειχνει σοβαρο καταστημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Αν παω για το 32άρι λέω να το πάρω από Kaizershop. Δεν εχω ξανα-αγορασει απο εκει αλλά έχω ακουσει καλα λογια κ διαβάζω κ καλές κριτικές στο Skroutz. Δειχνει σοβαρο καταστημα.. Ειναι οκ καλη κινηση εχει και doa μιας εβδομαδας.:) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Αν παω για το 32άρι λέω να το πάρω από Kaizershop. Δεν εχω ξανα-αγορασει απο εκει αλλά έχω ακουσει καλα λογια κ διαβάζω κ καλές κριτικές στο Skroutz. Δειχνει σοβαρο καταστημα.. Πολύ καλό μαγαζί. Όλα μου τα κινητά από κει τα παίρνω. Πολύ καλές οι τιμές του μαγαζιού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
modechristo Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 παιδια τωρα που το kaizershop.gr βγηκε απο το παιχνιδι απο ποια 2,3 μαγαζια προτεινεται να το παρω για να μην εχω θεματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 http://www.cityshop.gr/index.php?target=products&product_id=37203 ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
modechristo Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 http://www.cityshop.gr/index.php?target=products&product_id=37203 ;) ειδα κατι καλες αξιολογισεις για το kinito.gr και παραγγειλα απο εκει τελικα μολις τωρα.... και ο θεος βοηθος :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts