Jump to content

chara_2006

Members
  • Δημοσιεύσεις

    46
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About chara_2006

  • Ημ. Γέννησης 12/01/1987

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

chara_2006's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Έχω καταλήξει σε αυτό http://youhou.gr/Xiaomi-Redmi-Note4(64%20GB)GREY Ισχύει ότι εχουν θέματα με το ακουστικό κατά τη διάρκεια της κλήσης;;
  2. Kαλησπέρα κι απο εμένα παιδιά.Ενδιαφέρομαι για την αγορά νέου κινητού και κοιτάζω προς Xiaomi πλευρά.Θα ήθελα ωστόσο να ρωτήσω μερικά πράγματα που δεν τα κατανοώ.Ποιά η διαφορά ανάμεσα σε xiaomi redmi note 4 και xiaomi redmi note 4x?Εσείς ποιό xiaomi προτείνεται να πάρω;Και αυτό με τη συχνότητα 800mhz που γράφετε τι είναι;Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη αν είναι κουφά όσα γράφω..
  3. Καλησπερα σε ολους σας.Εχω ασυρματη συνδεση στην wind και θελω να μπορω να συνδεομαι απο διαφορες συσκευες (ταμπλετες κινητα κλπ)..Με αυτο το μηχανηματακι θα μπορεσω;Απο ενα καταστημα που ρωτησα μου ειπαν να δω εαν ειναι συμβατη η sim μου..Πως να το ελεγξω αυτο;Δεν βρισκω κατι στο site της d-link..
  4. Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!Να ρωτήσω κάτι; Αναβάθμιση σε lollipop πότε θα πάρει;Δεν είχαν πει κάτι για Φλεβάρη;
  5. Τελικα τι γινεται;Antivirus πρεπει να εχουμε η οχι;Σημερα εφαγε ενα μικρο κολληματακι το κινητο και αναγκαστικα του εκανα επανεκκινηση και μετα ενω ειχα τον kaspersky,το εβγαλα μηπως και αυτο εφταιγε και βαραινει το συστημα.Το κινητο ειναι 5 ημερων.
  6. Οταν το πήρα το άφησα να πέσει στο 18% και μετά έκανα την φόρτιση όπου το άφησα για κανένα δύωρο στο οποίο είχε φορτίσει πλήρως εννοείται..Σωστά έπραξα?Πάντα πρέπει να το φορτίζουμε σε εκείνο το ποσοστό περίπου? Να μη ξελιγώνεται η μπαταρία? Τώρα που είμαι για δευτερη φόρτιση το ίδιο?
  7. Ευτυχής κάτοχος και εγώ πλέον του g2! Να ρωτήσω κάτι όμως; Οταν συνδέω το καλώδιο hands free οι συνομιλητές μου λένε οτι με ακούνε πολύ χαμηλά.. Επίσης έχω την εντύπωση 2 φορές που χρησιμοποίησα το handsfree ότι στα καλά καθούμενα διακόπτεται η κλήση.. Κάνω κάτι λάθος εγώ; Και τέλος το καλώδιο φεύγει πολύ εύκολα,είναι πολύ χαλαρό.. Συμβαίνει και σε εσάς αυτό;
  8. Σημερα παρελαβα και εγω!Μπορω να πω οτι ειμαι ενθουσιασμενη! Πολυ ομορφο κινητο! Παρτιδα 411 και γερμανικο!
  9. Σημερα το απογευμα εγινε και απο εμενα η παραγγελια(kaizershop)! Το περιμενω απο βδομαδα!! Ανυπομονω να βρεθουμε τα δυο μας! :lol::lol::lol::lol:
  10. Βλεπω ότι το birdphone,αντί να κατεβάζει τις τιμές,τις αυξάνει..5 ευρώ πιο πάνω το έχει πλέον..Καί έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι το λευκό που μου είπαν πως θα έρθει τέλος εβδομάδας θα είναι πιο ανεβασμένο..Οπότε για πείτε τι γνώμη έχετε για το Kaizer ή το Kaizershop?
  11. Καλησπέρα παιδιά!! Επειδή έχω καταλήξει στην αγορά του εν λόγω κινητού και θέλω όταν το παραλάβω,να είμαι έτοιμη τι θήκες μου προτείνετε;Είτε σαν πορτοφόλια είτε όχι.. Επίσης τι προστασία οθόνης;; Δεν θέλω να είναι όμως πολύ τσιμπημένες οι τιμές.. Να είναι καλά όμως και τα δύο.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
  12. Ενταξει το μπλε ηταν τυπογραφικο λαθος..Ασπρο και μαυρο εχουν.Μονο το μαυρο εχουν ετοιμοπαραδοτο..Αλλα θα περιμενω μαλλον το ασπρο.. Για την παρτιδα μου ειπαν οτι επειδη η αποθηκη εχει μεγαλο αποθεμα δεν το γνωριζει κλπ.. Και οτι μονο οταν γινει η παραγγελια και βγαλουν αυτοι το προιον απο την αποθηκη θα μπορει να δει τον IMEI και μρτα αν θελω να μου τον στειλουν κ εγω να επικοινωνησω με την εταιρεια να μου πουν την παρτιδα.Αλλα μου λεει δε μπορω να καταλαβω το λογο που το ρωτατε,ειναι ενα κινητο το οποιο εχει περπατησει πολυ αρα μαλλον απο τις τελευταιες παρτιδες θα ειναι..
  13. Μετα απο επικοινωνια μεσω email με το birdphone,μου απαντησαν οτι η συσκευη ειναι ευρωπαικης εισαγωγης με ελληνικη γλωσσα και οτι για θεματα service μπορω να απευθυνομαι στις εταιρειες arvato και procordia.Ο χρονος εγγυησης ειναι δυο χρονια και απο το καταστημα παρεχεται doa 7 ημερων.Αρα εφοσον ειναι ευρωπαικης εισαγωγης ολα καλα ε? Τωρα να τους ρωτησω τι παρτιδα ειναι? Ετσι ακριβως? Η να ρωτησω τον serial number? Και ω ναι!! Εβριτισσα και εγω!!!!! ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Α και επισης μου ειπαν οτι υπαρχει ετοιμοπαραδοτο σε χρωμα μαυρο και μπλε.Βγαινει το G2 σε μπλε χρωμα;;
  14. Σκέφτομαι να το πάρω απο εδώ.Αξιόπιστο μαγαζί? Θα είναι τελευταία παρτίδα? Επίσης με εγγύηση κλπ θα είμαι καλυμμένη απο το birdphone?
×
×
  • Create New...