johnannis Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 (edited) Κακώς που δεν έκανες ενα backup απο την αρχή. Μπορείς απλούστατα να φλασάρεις τις μαμισιες εικόνες (δλδ παλι κλείδωμα BL) ή να βρεις μαμισιες Ρομ με ροοτ στο ΧΔΑ. Εγω προτείνω Cataclysm, είναι ίδια η μαμά με μερικά σημαντικά tweaks (σαν ενσωματωμένο gravitybox κάτι) Δες εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2513701 Edited February 22, 2014 by johnannis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Κακώς που δεν έκανες ενα backup απο την αρχή. Μπορείς απλούστατα να φλασάρεις τις μαμισιες εικόνες (δλδ παλι κλείδωμα BL) ή να βρεις μαμισιες Ρομ με ροοτ στο ΧΔΑ. Εγω προτείνω Cataclysm, είναι ίδια η μαμά με μερικά σημαντικά tweaks (σαν ενσωματωμένο gravitybox κάτι) Δες εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2513701 Σε τι πράγμα να κάνω backup???Το τηλεφωνάκι έγινε unlocked, rooted κλπ πριν καν το ανοίξω που λέει ο λόγος :) Γιατί για να φλασαρω τις μαμίσιες εικόνες που λες χρειάζεται κλείδωμα...!????Από που και ως που? Τι σχέση έχει ο BL, unlocked πατραμένω ό,τι και να κάνω. Είπα ότι ψάχνω stock flashable zip, τα image τα έχω ήδη κατεβάσει δια παν ενδεχόμενο. Cataclysm είχα και στο Ν4 και μάλλον θα την ξαναβάλω για αρχή απλά είπα να κοιτάξω και τίποτα άλλο μιας και ο developer μας τελείωσε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Backup στην μαμισια ρομ. Με το που βάζεις ρεκοβερυ είναι μια καλη κίνηση. Για ΖΙΠ κάπου το είχα δει σίγουρα στο ΧΔΑ, αν ψαξεις λογικά θα το βρεις. Τι εννοείς μας τελείωσε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnvolno1 Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Quick pic https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alensw.PicFolder Βαλ'τη και θα με θυμηθείς. Κάνει πράγματα που κάνει και η έκθεση στα ακριβά Samsung κινητά όπως copy paste move μέσα από τη συλλογή και πολλά άλλα. Είναι αρκούντως smooth και επίσης με το πρώτο ταπ στην οθόνη σου δείχνει κατευθείαν full screen τις Φώτος που έχεις τραβήξει από το nexus και που ξέρουμε δεν είναι wide. Στο δεύτερο ταπ κάνει μεγένθυση κανονικά Thanks. Όντως κάτι τέτοιο ήθελα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Backup στην μαμισια ρομ. Με το που βάζεις ρεκοβερυ είναι μια καλη κίνηση. Για ΖΙΠ κάπου το είχα δει σίγουρα στο ΧΔΑ, αν ψαξεις λογικά θα το βρεις. Τι εννοείς μας τελείωσε? α εσύ εννούσες προφανώς ένα nandroid σε μια σκέτη stock μαμίσια rom, ok, συννενοηθήκαμε :) Ο atl4ntis που έβγαζε την Cataclysm έχει να δώσει σημεία ζωής και στο θέμα του Ν4 και του Ν5 στο xda εδώ και πολύυυυυ καιρό, μάλιστα το νήμα του Ν5 έχει κλειδωθεί από τις 10 του μήνα μέχρι νεωτέρας. Μια χαρά δουλεύει βέβαια η ρομ στο Ν4, φαντάζομαι και στο Ν5 αλλά από ανάπτυξη χλωμό το κόβω να συνεχίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avgtoni Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 εχει βαλει κανενας sweep2wake και knock knock αν ναι ασ μας πει εντυπωσεις και πως μπαινει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 CaptainMorgan σε διαβεβαιώνω οτι η ρομ του για το Ν5 είναι τέλεια απόλυτα σταθερή με πολλά features. Τώρα για το τελευταιο μάλλον έχεις δίκιο. avgtoni τα είχα εγώ για 2 φεγγάρια αλλά η μπαταρία μου διαμαρτηρωταν και τα απενεργοποίησα πάλι. Μπαίνουν με custom kernel (και με εφαρμογή αλλά καλυτερα κέρνελ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Cat έχω φλασάρει ήδη ( κλασική αξία ), κρατάω λίγο ακόμα τον Πορτογάλλο ( αν και σύντομα τον βλέπω να παίρνει πόδι ) αλλά το θέμα μου τώρα είναι το σήμα. Με radio .23 η λήψη που έχω μεσα στο σπίτι μου είναι μέτρια προς κακή και βασικά σε 2G ( 3G μέσα στο σπίτι πάντα χάλια είχα, ευχαριστώ wind :p ). Έβαλα τώρα να δοκιμάσω radio .17 και βλέπουμε. Έχει άλλος θέμα με τη baseband ? γιατί διάβασα στο xda ότι πολλοί είχαν καλύτερη λήψη/σήμα με radio .15/.17 παρά με .23. ( φαίνεται πως μου τρέχει το θέμα με τις baseband γιατί και στο Ν4 τα ίδια θέματα είχα και πάντα γυρνούσα σε παλαιότερα radio ... ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Cat έχω φλασάρει ήδη ( κλασική αξία ), κρατάω λίγο ακόμα τον Πορτογάλλο ( αν και σύντομα τον βλέπω να παίρνει πόδι ) αλλά το θέμα μου τώρα είναι το σήμα. Με radio .23 η λήψη που έχω μεσα στο σπίτι μου είναι μέτρια προς κακή και βασικά σε 2G ( 3G μέσα στο σπίτι πάντα χάλια είχα, ευχαριστώ wind :p ). Έβαλα τώρα να δοκιμάσω radio .17 και βλέπουμε. Έχει άλλος θέμα με τη baseband ? γιατί διάβασα στο xda ότι πολλοί είχαν καλύτερη λήψη/σήμα με radio .15/.17 παρά με .23. ( φαίνεται πως μου τρέχει το θέμα με τις baseband γιατί και στο Ν4 τα ίδια θέματα είχα και πάντα γυρνούσα σε παλαιότερα radio ... ) Δες εδώ. Δεν έχω δοκιμάσει να βάλω παλιότερο radio. Θα με ενδιέφερε να μου έλεγες τα αποτελέσματα των δοκιμών σου με αριθμούς (dBm) σε περίπτωση που έχεις καλύτερο σήμα με παλιότερο. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Δες εδώ. Δεν έχω δοκιμάσει να βάλω παλιότερο radio. Θα με ενδιέφερε να μου έλεγες τα αποτελέσματα των δοκιμών σου με αριθμούς (dBm) σε περίπτωση που έχεις καλύτερο σήμα με παλιότερο. έπεσες στον ειδικό...στο Ν4 είχα φάει άπειρες ώρες με δοκιμές radio λόγω προβλήματος. λοιπόν, ενώ το κάθε νεώτερο radio θεωρητικά είναι καλύτερο, δυστυχώς δε συμβαίνει πάντα αυτό. Δε χρειάζεται να φταίει πάντα το hardware/software ή η εταιρεία αλλα κάποιες φορές είναι και θέμα παρόχου/δικτύου/κεραίας περιοχής και κάποιων περίεργων " conflict ". Στο Ν4 είχα θέμα με κάποια radio που προκαλούσαν τρελά wakelocks στο modem του κινητού ενώ είχαν πολύ καλό σήμα και ποιότητα επικοινωνίας ενώ με άλλα radio ακριβώς το αντίθετο (!) καθαρά και μόνο λόγω wind στο Ηράκλειο ( το ίδιο είχε θυμάμαι και κάποιο άλλο παιδί τότε στο forum ) . Παρεμφερές θέμα είχαν και κάποιοι άλλοι σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες με άλλους παρόχους και από ότι είδα στο xda το ίδο συμβαίνει και τώρα. Τελικά σήμερα έριξα κι άλλη αλλαγή και τώρα είμαι με radio .15 Πρόχειρα : Με .23 τρελές μεταπτώσεις των dΒm από -89 μέχρι -100-105 ! ( άντε γειάαααα ) Με .17 καλύτερα, -79 μέχρι -95. Με .15 κάπου στη μέση αλλά το σημαντικότερο είναι ότι έχει πολυ καλύτερη ποιότητα επικοινωνίας. Χαρακτηριστικά με τα δύο πρώτα radio μου έλεγαν ότι ακούγομαι σαν " ρομποτάκι " κι εγώ όντως δεν τους άκουγα πολύ καθαρά. Με .15 μου είπαν ότι ακούγεται πιο φυσιολογικά η φωνή μου κι εγώ όντως τους άκουγα πολύ πολύ καλύτερα και καθαρότερα. Πάντα είχα χάλια σήμα μέσα στο σπίτι μου αλλά άλλο να είσαι με -82/-95 και άλλο να περνάς πλεόν το -105... H μέτρηση βέβαια είναι γρήγορη και πρόχειρη , υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορεί να αυξομειώνουν το σήμα ως γνωστόν, καιρικές συνθήκες, συντήρηση/αναβάθμιση δικτύου ( καλά λέω και κανένα αστείο :p ) και κανονικά χρειάζεται να γίνονται συγκρίσεις σε διάστημα κάποιων ημερών. ( Θυμάμαι πριν μερικές εβδομάδες που δεν είχε καθόλου σήμα ( wind ) η κοπελιά μου η οποία συνήθως κινείται μεταξύ -55 και -75, δηλαδή τζάμι, και σε δυο μέρες έφτιαξε πάλι ) Έχε όμως υπόψη σου ότι ένα radio που κάνει για κάποιον δε σημαίνει ότι θα κάνει και για τον άλλον. Μόνο με προσωπικές δοκιμές θα μπορέσεις να δεις αν θα έχεις βελτίωση ή όχι. Επίσης ένα radio μπορεί να μη κάτσει καλά με τη πρώτη και αν το ξαναφλασάρεις να έχεις καλύτερα αποτελέσματα. Επειδή προβλέπω ότι θα συνεχίσει να με απασχολεί το θέμα, όταν θα έχω περισσότερες και καλύτερες μετρήσεις θα ενημερώσω πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Ωραίος. Ευχαριστώ για τα τεστ. Απ ότι φαίνεται, δε γλιτώνω να κάνω κι εγώ δοκιμές κάποια στιγμή με όλα τα radio στο ίδιο σημείο του σπιτιού μου για όσο το δυνατόν ακριβέστερες μετρήσεις. Βέβαια τόσο καιρό ζω με την ελπίδα ότι θα βγάλει σύντομα update η Google με νέο radio και fix για το μικρόφωνο. Προς το παρόν, πάω και στέκομαι σε συγκεκριμένο σημείο μέσα στο σπίτι οπότε θέλω να μιλήσω σε κάποιον (λόγω του ασθενούς σήματος) και ανεβάζω τον τόνο της φωνής μου αρκετά για να μην κάνουν παράπονα οι συνομιλητές μου (λόγω του μικροφώνου). Πραγματικά γελοίο. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Καλώς σας βρήκα καταρχήν αφού σήμερα απέκτησα κι εγω Ν5 ( αλλαγή από Ν4 που έδωσα σε καλή τιμή ). Δε καιγόμονα για την αλλαγή αλλά με έπεισε αυτός που ήθελε να αγοράσει το Ν4 μου...:lol: Unlock, root, custom recovery με τη μια, θα περιμένω ίσως μέχρι αύριο για custom ROM ( ακούω προτάσεις μέχρι να διαβάσω όλο το νήμα και τα σχετικά στο xda ). Είπα να δώσω μια ευκαιρία πάλι στον Franco μετά από καιρό ( στο Ν4 ήμουν me hells ) και πάνω που δοκίμαζα τα χρωματικά προφιλ έφαγα μερικά FCs και ειδικά στπ iphone profile μου έβγαλε κίτρινο το λευκό της οθόνης, στα άλλα profile οκ, να υποθέσω ότι ο Πορτογάλος έχει bug στη παρούσα έκδοση ? Και κάτι ακόμα καθώς δε το βρίσκω, υπάρχει κάπου flashable zip με τη stock 4.4.2 για το Ν5??? Γιατί μάλλον έχω στραβωθεί ... Νομίζω η google δεν έχει ανεβάσει: https://developers.google.com/android/nexus/images Στη χειρότερη το γυρνάς σε 4.4 και κάνεις ΟΤΑ μετά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Νομίζω η google δεν έχει ανεβάσει: https://developers.google.com/android/nexus/images Στη χειρότερη το γυρνάς σε 4.4 και κάνεις ΟΤΑ μετά... Ποτέ δεν ανεβάζει η google flashable zips Το να φλασάρεις 4.4 και μετά ΟΤΑ το νόημα έχει? Μάλλον δε γίνομαι κατανοητός....δε ψάχνω .img αρχεία αλλά ζιπάκια. Εσείς πχ πώς κάνετε dirty flash αν χρειαστεί μια stock ROM...? Ας πούμε ότι δοκιμάζετε κάποιον kernel με modified ramdisk ( πχ Φρανκο ) πριν δοκιμάσεις άλλον ή πρέπει να φλασάρεις πρώτα ενα stock kernel ή για περισσότερη σιγουριά να κάνεις dirty flash μια stock ROM με stock kernel. Τεσπα το μοναδικό flashable zip που έχω βρει είναι αυτό, έστω ήδη ρουταρισμένο+buysybox. ( έχει και radio+bootloader σε flashable zip ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Δεν ξέρω τι είναι το dirty flash, αλλά κάνω αυτό που είπαν τα παιδιά πιο πάνω. Βασικό στήσιμο με λογαριασμούς κλπ και μετά nandroid. Στην χειρότερη, πέρασμα των img από adb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Γεια σας παιδια Επειδη εχω απελπιστει κ ειμαι ενα βημα πριν το reset εδω κ δυο ημερες,με το ιδιο πληθος εφαρμογων που ειχε παντα το nexus μου,μου τρωει την μπαταρια σε χρονο dt Τι στο καλο μπορει να φταιει;Υπαρχει καποιο tool μηπως βρω ακρη; Να φανταστειτε χτες το βραδυ η μπαταρια ηταν στο 60% πριν πεσω για υπνο κ το πρωι ηταν στο 5% !!!!! Κ τωρα παλι που το παρατηρω παλι τα ιδια...Πεφτει γρηγορα... Απ το μενου του running apps δεν βλεπω κατι περιεργο... Ουφφφφ :( :mad: Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Γεια σας παιδια Επειδη εχω απελπιστει κ ειμαι ενα βημα πριν το reset εδω κ δυο ημερες,με το ιδιο πληθος εφαρμογων που ειχε παντα το nexus μου,μου τρωει την μπαταρια σε χρονο dt Τι στο καλο μπορει να φταιει;Υπαρχει καποιο tool μηπως βρω ακρη; Να φανταστειτε χτες το βραδυ η μπαταρια ηταν στο 60% πριν πεσω για υπνο κ το πρωι ηταν στο 5% !!!!! Κ τωρα παλι που το παρατηρω παλι τα ιδια...Πεφτει γρηγορα... Απ το μενου του running apps δεν βλεπω κατι περιεργο... Ουφφφφ :( :mad: Κοίτα στην κατανάλωση της μπαταρίας ποιο είναι το πρώτο ενεργοβόρο service. Αν είναι ένα qcamera κάτι, το έπαθα κιεγώ προχθές. Απεγκατέστησα το skype και έστρωσε. Υπάρχουν πολλές αναφορές στο internet σχετικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias99 Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Γεια σας παιδια Επειδη εχω απελπιστει κ ειμαι ενα βημα πριν το reset εδω κ δυο ημερες,με το ιδιο πληθος εφαρμογων που ειχε παντα το nexus μου,μου τρωει την μπαταρια σε χρονο dt Τι στο καλο μπορει να φταιει;Υπαρχει καποιο tool μηπως βρω ακρη; Να φανταστειτε χτες το βραδυ η μπαταρια ηταν στο 60% πριν πεσω για υπνο κ το πρωι ηταν στο 5% !!!!! Κ τωρα παλι που το παρατηρω παλι τα ιδια...Πεφτει γρηγορα... Απ το μενου του running apps δεν βλεπω κατι περιεργο... Ουφφφφ :( :mad: betterbatterystats,σου λέει ακριβώς τι σου ''ξυπνάει το κινητό'' ενώ το έχεις σε idle mode. Παράθεση Keep it real, keep it true, keep it #Code_Blue https://linktr.ee/frapesstoypogeio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Ειναι με πληρωμη κ χρειαζονται να ειναι κ ρουταρισμενο το κινητο γμτ.. Δεν βλεπω κατι περιεργο στην καταναλωση της μπαταριας Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros_V_S Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Ειναι με πληρωμη κ χρειαζονται να ειναι κ ρουταρισμενο το κινητο γμτ.. Δεν βλεπω κατι περιεργο στην καταναλωση της μπαταριας Μπορείς να δοκιμάσεις το wakelock detector που είναι free, αλλά θέλει κι εκείνο root. Γιατί δεν το δοκιμάζεις να δεις που είναι το πρόβλημα και μετα το ξανακλειδωνεις αν δε θέλεις να εισαι ρουτ. Το απέκτησα και εγώ σήμερα. Μερικές ερωτήσεις... Η χώρα προέλευσης φαίνεται πάνω στο αυτοκόλλητο του κουτιού; Εκεί που εμένα λέει ROM δηλαδή; Η ημερομηνία κατασkευής φαίνεται από τους τρείς πρώτους αριθμούς του Serial Number 312... Δεκέμβριος 2013; Πώς βάζω τον κατάλογο να κάνει ταξινόμηση με βάση το επώνυμο; Πώς φτιάχνω φακέλους; Η χώρα προέλευσης είναι Κορέα, το γράφει κάτω κάτω στην ετικέτα του κουτιου με ΙΜΕΙ κλπ. το 312 σημαίνει Δεκ 13 και το 401 Ιαν 14. Τα ονόματα θα πάς στα settings του people και στο sort list θα επιλέξεις by surname. Φακέλους φτιάχνεις ανάλογα με τον launcher, αλλά συνήθως πάς και βάζεις το ένα εικονίδιο πάνω στο άλλο, σου βγάζει άπο πίσω ένα γκρί κύκλο και φτιάχνει απευθείας το φάκελο μόνος του. Παράθεση Nexus 5 16GB - SlimLP 5.0.2 - TWRP 2.8.3.0 / Nexus 7 2013 16 GB - SlimKat 8.18 - TWRP 2.8.3.0 Cubot S168 CWM / iPad 2 - 32 GB - OS 8.1 /Huawei Ideos 8800pro - Kalo Extreme - CWM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vigor Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Γεια σας παιδια Επειδη εχω απελπιστει κ ειμαι ενα βημα πριν το reset εδω κ δυο ημερες,με το ιδιο πληθος εφαρμογων που ειχε παντα το nexus μου,μου τρωει την μπαταρια σε χρονο dt Τι στο καλο μπορει να φταιει;Υπαρχει καποιο tool μηπως βρω ακρη; Να φανταστειτε χτες το βραδυ η μπαταρια ηταν στο 60% πριν πεσω για υπνο κ το πρωι ηταν στο 5% !!!!! Κ τωρα παλι που το παρατηρω παλι τα ιδια...Πεφτει γρηγορα... Απ το μενου του running apps δεν βλεπω κατι περιεργο... Ουφφφφ :( :mad: Υποθέτω ότι έχεις δοκιμάσει να κάνεις hard restart κρατώντας πατημένο το power για αρκετά δευτερόλεπτα. Το λέω γιατί έχει διαφορά από το να απενεργοποιήσεις απλά το τηλέφωνο και να το ξαναενεργοποιήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Ποτέ δεν ανεβάζει η google flashable zips Το να φλασάρεις 4.4 και μετά ΟΤΑ το νόημα έχει? Μάλλον δε γίνομαι κατανοητός....δε ψάχνω .img αρχεία αλλά ζιπάκια. Εσείς πχ πώς κάνετε dirty flash αν χρειαστεί μια stock ROM...? Ας πούμε ότι δοκιμάζετε κάποιον kernel με modified ramdisk ( πχ Φρανκο ) πριν δοκιμάσεις άλλον ή πρέπει να φλασάρεις πρώτα ενα stock kernel ή για περισσότερη σιγουριά να κάνεις dirty flash μια stock ROM με stock kernel. Τεσπα το μοναδικό flashable zip που έχω βρει είναι αυτό, έστω ήδη ρουταρισμένο+buysybox. ( έχει και radio+bootloader σε flashable zip ) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2507861 δες αυτό είναι φουλ μαμά ουτε ροοτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Υποθέτω ότι έχεις δοκιμάσει να κάνεις hard restart κρατώντας πατημένο το power για αρκετά δευτερόλεπτα. Το λέω γιατί έχει διαφορά από το να απενεργοποιήσεις απλά το τηλέφωνο και να το ξαναενεργοποιήσεις. Οχι αυτο δεν το εχω κανει... Θα μου διαγραψει κ κατι αυτη η μεθοδος ή να μην ανησυχω; Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jipakos Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Καλησπέρα, έχω βάλει την cm11 και έχω περάσει τα τελευταία gapps ενώ όλα δείχνουν να δουλεύουν σωστά, δεν μου βγάζει την επιλογή για να δημιουργήσω βίντεο (auto awesome) Γνωρίζει κάποιος αν γίνεται το ότι δεν είναι stock η rom; ; ή θέλει κατι άλλο; ευχαριστώ.... :O:O Παράθεση http://www.texnikiekpaideysi.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Οχι αυτο δεν το εχω κανει... Θα μου διαγραψει κ κατι αυτη η μεθοδος ή να μην ανησυχω; Όχι δεν διαγράφει ,ένα reboot κάνει η συσκευή . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2507861 δες αυτό είναι φουλ μαμά ουτε ροοτ Επιτέλους βρε johnannis! Αυτό έψαχνα, ευχαριστώ, τι να πω, μάλλον είχα στραβωθεί τόσες μέρες... :p Και κάτι άλλο, κυρίως προς πρώην κατόχους Ν4, παρατηρείται κι εσείς μαγαλύτερη κατανάλωση μνήμης, σωστά ? Πώς γίνεται αυτό δε μπορώ να καταλάβω...όχι ότι έχει και καμιά τεράστια σημασία αλλά οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts