Jump to content

gtctsiamp

Members
  • Δημοσιεύσεις

    633
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

gtctsiamp's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Δώσε στον terminal emulator αυτά: su uci reset uci
  2. Αν είχατε τα τελευταία playservices, αυτά ευθύνονται για την μειωμένη αυτονομία, στον ElementalX δεν άλλαξε κάτι από τις προηγούμενες εκδόσεις στον τομέα performance-battery.
  3. Όλες σχεδόν οι original roms εχουν τις "προδιαγραφες" να σου προσφέρουν καλή διαρκειας μπαταρίας γιατί δεν έχουν buggy features. Από εκεί και πέρα δώσε μεγαλύτερη βαρύτητα στην επιλογή kernel και στα apps που θα χρησιμοποιείς. Αν παίζεις παιχνίδια και έχεις 5-6 social apps να κάνουν sync όλη την ώρα όπως καταλαβαίνεις δεν πρόκειται ποτέ και για κανένα λόγο να δεις 4 ωρες sot. Δοκίμασε 2-3 roms που βλεπεις ότι σε καλύπτουν απο features και μόλις κατασταλαξεις σε rom (λεμε τωρα :p), μετά δοκίμασε την με 2-3 kernels και θα βρεις τον συνδυασμό που σου αρέσει. Γενικά κοίτα οι roms και οι kernels που επιλέγεις να σε καλύπτουν και όχι να σε υπερκαλύπτουν.;)
  4. Σε καταλαβαίνω. Να ξέρεις γενικά ότι όσο πιο "στεγνή" rom & gapps εχεις τόσο πιο πιθανό είναι να γλυτώνεις από wakelocks κτλ. Συνεπώς προτείνω για αρχή μία rom τύπου SlimLP, Purity, Boostpop σε συνδυασμό με ένα light gapps package (Slim mini gapps, pa pico gapps) και όσα apps θελεις από Google τα βαζεις μετά και τα κάνεις greenify ώστε να μην είναι "άτακτα" (εκτός από αυτά που θέλεις να λαμβάνεις notifications π.χ. gmail). Επίσης αν βάλεις SlimLP ή γενικά αν αλλάζεις το dpi τότε επέλεξε Slim gapps γιατί είναι hacked για multidpi. Στο θέμα kernel, ανάμεσα σε αυτούς που έχω δοκιμάσει τελευταία πάντα, δηλαδή Code_Blue, HellsCore & ElementalX μακράν την καλύτερη ισορροπία σε συνδυασμό με stability την έχει ο Code_Blue, o hells είναι πολύ κοντά αλλά θέλει ακόμα ελάχιστη δουλειά για να τον φτάσει σε stability. Επίσης αυτοί οι δύο είναι up2date με ότι πιο νέο υπάρχει σε commit και αναβαθμίζονται συνέχεια. Ο ElementalX είναι σταθερη αξία performance & stability, έχει τελειο app (paid), αλλα με την ιδια χρήση δεν πρόκειται ποτέ να πιάσεις το sot που θα πιάσεις με τους άλλους, ενώ πλέον δεν έχει διαφορά αξιοσημείωτη σε performance σε σχέση με τους άλλους δύο, μη σου πω ότι οι άλλοι δύο ίσως να είναι και πιο γρήγοροι πλέον. Τέλος το color profile του code_blue είναι αλλού.:p Για kernel apps, με τον ElementalX καλό είναι να χρησιμοποιήσεις μόνο το δικό του, για τους άλλους δυο να χρησιμοποιήσεις είτε ukm + synapse, είτε Kernel Adiutor για τον CB και HKM (το οποίο σε λίγο καιρό θα έχει rebased version) για τον hells. Ελπίζω να μην σε ζάλισα. Σε κάθε περίπτωση αν θες να πας από τον έναν kernel στον άλλον, βγάζεις kernel app, reflash rom, gapps (αναλογα με την rom), flash new kernel, SuperSU (αναλογα με την rom πάλι), reboot, το αφηνεις 10 λεπτά να κάνει settle o kernel, reboot και είσαι έτοιμος.:D Edit: Όλα τα παραπάνω είναι από προσωπική εμπειρία, η αίσθηση, η άποψη και το γούστο είναι σχεδόν πάντα υποκειμενικά.:)
  5. 100 άτομα να ρωτησεις, θα σου πουν 70 διαφορετικους συνδυασμους custom rom, custom kernel, gapps package & settings.:lol: H λύση είναι μία, αρχίζεις τα φλασαρίσματα, λιώνεις το hammerhead και στο τέλος καταλήγεις σε 2-3 roms & kernels που σε βολεύουν.:)
  6. Δεν μας ειπες ποσο θελεις να κανει ούτε τι μήκος θέλεις να εχει.:p Παντως απο κατι δοκιμες που εχω δει σε opo τα μονα με αντιστοιχες ικανοτητες με το original opo cable ειναι κατι Anker cables, τα οποια βγανουν και σε μεγαλυτερα μήκη.:)
  7. Έχει φτιάξει και ο ezio84@xda flashable zips για αλλαγή dpi, τα φλασάρεις μετά την rom και τελείωσες. Αν τα θες, είναι εδώ.;) Επίσης αν αλλάζεις dpi καλό είναι να βάζεις slim_gapps γιατί είναι hacked για multi-dpi ώστε να μην έχεις θέμα στο PlayStore με ασυμβατότητες κτλ.
  8. O Code_Blue εδω και 5-6 builds απλα δεν παιζεται. Έχει γίνει πολύ πιο γρήγορος από το παρελθον, διατηρεί την μπαταρία που είχε και πλέον είναι και σχεδόν 100% συμβατός με το Kernel Adiutor. Και ο HellsCore είναι εξίσου καλός αλλά ακόμη όχι τόσο σταθερός όσο είναι ο Code_Blue και δεν εχει το Piereligio_TrueRGB v7 profile by default.:D
  9. Αν ειχες custom kernel θα το ξαναφλασαρεις σιγουρα. Τα gapps, το 99% των custom roms εχουν backup script για να μην χρειαστει να τα ξαναφλασαρεις (μερικες εχουν και για τα RRO πλεον), αρκει να μην κανεις wipe system, τοτε θα πρεπει να τα φλασαρεις σιγουρα.
  10. Αν θες κατι σε 5,5" και να διατηρεί τις δυνατότητες του Nexus 5 σε επιλογές custom roms, kernels, development κτλ τότε σου προτείνω το OnePlus One και σίγουρα σε πολύ καλύτερη τιμή από το note.:) Αν πάλι θες κάτι ακόμα μεγαλύτερο τότε το Nexus 6 είναι μονόδρομος.:p
  11. Το ξέρω, ή αυτή την Κυριακή ή την άλλη. Θα δούμε. Τα recents θα ειναι όπως ήταν στην SlimKat αλλα με μία πιο lollipop προσεγγιση, δηλαδή λίγο πιο 3D. Αυτος είναι ο σκοπός, τώρα στην πράξη στην χειρότερη περίπτωση θα είναι όπως ήταν πριν.:)
  12. O ezio ειναι εξαιρετικος builder και παντα τις τεσταρει πολυ πριν τις βαλει για κατεβασμα ωστε να ειναι σιγουρος οτι ειναι πολυ σταθερες. Προς το παρον εχει ενσωματωσει πολλα πραγματα που δεν εχει η official SlimLP και ολα δουλευουν καλα. btw εχει dark ui, δεν ξερω αν σου αρεσει.:) Μεχρι να επιστρεψει ο kufikugel δεν βλεπω δυστυχως προοδο στο θεμα features οπως navbar, Slim recents, custom tiles κτλ, κριμα γιατι η βαση για ολα αυτα εχει ηδη ενσωματωθει και ειναι πολυ ευκολο (για αυτους :D) να τα βαλουν, αλλα κλασικα θα επιστρεψει και θα δουμε μαζεμενες στο gerrit 8-10 με commits made by Lars Greiss.:D:D:D Γινεται αυτη την περιοδο και μια αναδιοργανωση στα εσωτερικα του SlimTeam σε συνεχεια αυτης που εγινε πριν λιγους μηνες που ισως μερικοι παρατηρησαν, αλλαξαν και οι servers, θα εχουμε και νεο site, πιστευω σε 1-2 εβδομαδες θα στρωσει η κατασταση.:)
  13. Αν θες SlimLP με παραπανω features μπορεις να βαλεις του ezio84@xda. Εχει κανει πολύ καλη δουλειά.:)
×
×
  • Create New...