Jump to content

Spyros_V_S

Members
  • Δημοσιεύσεις

    234
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Spyros_V_S

  1. Τι λέτε ρε παιδιά, να ψαξω που το έχω καταχωνιάσει να τη δοκιμάσω...Huawei rulezzzz!
  2. Το Handcent και το textra έχουν σίγουρα 160 χαρακτήρες, αλλά δεν ξέρω αν υποστηρίζουν 2 σιμ.
  3. Μπορείς να σβήσεις προεγκατεστημενες εφαρμογές που δε θέλεις και να βάλεις κάποιες άλλες που χρειαζονται αυξημένα δικαιώματα για να λειτουργήσουν. Γενικά πάντως αν εισαι ευχαριστημένος απο το τηλέφωνο όπως είναι τώρα, ίσως είναι περιττό το Ρουτ.
  4. Ίσως το MTK engineering mode έχει κάποια ρύθμιση για να πειράζεις το gain του μικροφώνου, άλλα νομίζω ότι πρέπει να είσαι ρουτ για να δουλέψει η εφαρμογή. Edit: Δοκίμασε και το kernel adiutor που έχει σίγουρα ρύθμιση για mic gain, αλλα αυτό θέλει σίγουρα root.
  5. Μην ανησυχείς, δεν είναι τίποτα. Ξεκίνα κι ότι χρειαστείς στην πορεία εδώ είμαστε να βοηθήσουμε. Για Rom θα μπεις στο needrom και θα κατεβάσεις την τελευταία του Δεκέμβρη 14.
  6. Για μένα χωρίς Root χάνεις πολλά πράγματα σε επίπεδο customisation και δε μπορείς να βάλεις κανα δυο apps για να βελτιώσεις το θέμα της μπαταρίας. Κατά τα άλλα, αν δεν έχεις όρεξη να ψάχνεις πολύ, όπως είναι το τηλέφωνο είναι μια χαρά. Ποια version της Rom έχεις τώρα περασμένη;
  7. Το gps είναι μέτριο σε ποιότητα, καλύτερα να το εχεις στο high accuracy όταν το χρειάζεσαι για ή να αλλάξεις το αρχείο gps.conf για Ευρώπη/ελλάδα. Κοίτα και στο xda, σιγουρα θα υπάρχει εκεί.
  8. Το αχνό φως δίπλα στην κάμερα ειναι ο proximity sensor που μάλλον είχε κολλήσει για κάποιο λόγο κι ετσι δεν αναβε η οθόνη...ενα restart όπως έκανες, συνήθως λύνει τέτοια προβλήματα.
  9. Με παρατεταμένο πάτημα πάνω στην κλήση που θέλεις σου βγάζει επιλογή delete. Επίσης δοκίμασε να βάλεις κάποιον Autostart manager για να μην ξεκινάνε συνέχεια οι εφαρμογές.
  10. Σίγουρα θα σου γλυτώσει λίγη μπαταρία - εναλλακτικά μπορείς να το έχεις στη ρύθμιση "never keep wifi on during sleep" απο τα advanced settings του wifi.
  11. Οποιο κομματι θελεις θα το μεταφερεις στο φακελο ringtones κι οταν πας να επιλεξεις ηχο κλησης θα το δεις εκει.
  12. Η πιο πρόσφατη που έχει ειναι η V4 (27/12), αν εννοείς αυτή εμφανίζεται κανονικά.
  13. Γενικά η μπαταρία έχει προβλήματα στην ένδειξη και μετα το 30% σβήνει σχεδόν αμέσως, αλλά σίγουρα δεν κρατάει 5-6 ώρες σε αναμονή. Κάτι λειτουργει στο background και σου τη "στεγνώνει". Αν είσαι ρουτ βάλε το better battery stats ή το wakelock detector για να δεις ποια ειναι. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν έχω μαζί μου το τηλέφωνο να τσεκάρω, αλλά νομιζω οτι το έχω εγκαταστήσει κι εγώ το busubox και οτι δεν κάνει conflict με xposed kai gravity. Τωρα για μπαταρία εγώ έχω το gsam battery monitor το οποίο δουλευει κανονικά.
  14. Μην περιμένεις πολλά πράγματα, η πίσω κάμερα είναι μετρια σε ποιότητα και η μπροστινή κακή.
  15. Στους λογαριασμούς, μπαίνεις στον google που θέλεις να διαγράψεις και μετα πανω δεξιά στις 3 τελείες κάνεις "remove account"
  16. Μήπως επειδή κάνει roaming η Q είναι ξετικαρισμένο το "allow data when roaming" και δεν επιτρέπει να υπάρχει κίνηση δεδομένων; Δοκίμασες αν με άλλη κάρτα λειτουργεί κανονικά το data;
  17. Εχω την τελευταία ρομ του Δεκέμβρη (27/12) και η κατάσταση είναι πάνω κάτω όπως της περιγράφεις. Η αυτονομία νομίζω οτι έχει βελτιωθεί λίγο, αλλά όχι τίποτα φοβερό. Απλά πρέπει να έχεις το νού σου, όταν βλέπεις περίπου 30% να το φορτίσεις γιατί αλλιώς ξεμένεις!!
  18. Εγώ έχω αυτή εδώ και ενα χρόνο και είμαι πολύ ευχαριστημένος - λεπτή, απο καλής ποιότητας πλαστικό και ανθεκτική.
  19. Είμαι Γαλλία, οπότε δεν θα έχεις μέτρο σύγκρισης, αλλά έκανε 3 εβδομάδες με κανονικό ταχυδρομείο.
  20. Άλλαξε την ημερομηνία και βάλτη ένα μήνα μετά - θα το βγάλει απο το quick settings και ύστερα ξαναβάζεις τη σωστή.
  21. Καλωσηρθες! Έχω το τηλεφωνο εδω και δύο μήνες και μέχρι τώρα δεν έχω κανένα πρόβλημα. 2. Το πηρά από dealsmachine και ήρθε μια χαρά, με δωρο μπαντανα για το λαιμο, μια θήκη και δύο προστασίες οθόνης, εκ των οποίων η μια ήταν ήδη περασμενη πολύ σωστά. 3. Δουλεύει αψογα και είναι πλήρως παραμετροποιησιμο το τι κανει κάθε κάρτα. 4. Απ'οσο ξέρω οχι. 5. Η απόκριση είναι μέτρια, αναγνωρίζει μονο 2 σημεία αλλά έχει καλά χρώματα και απόδοση.
  22. Νομίζω ότι η καλύτερη λύση είναι να περάσεις την έκδοση του Δεκεμβρίου (27/12) με το flash tools και να μην περιμένεις το ΟΤΑ. Είναι πολύ εύκολο και γρήγορο
  23. Σε ένα πρόσφατο ποστ του Tylog στο xda, έλεγε οτι οι weeklies θα ξεκινήσουν απο αυτη την Κυριακή 1/2 και μετά θα έχει νέα κάθε Κυριακή, οπότε αναμένουμε...
  24. Εχεις ακόμα την πρώτη rom με τα 2 partitions; edit: Αν είναι η recovery απο το xda θα δουλέψει μόνο με την πρώτη ρομ που ειχε τα 2 partitions κι οχι με τις μεταγενέστερες.
×
×
  • Create New...