manan69t Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Τελικά εκτός τις κάμερας που η βελτίωση είναι αισθητή, βελτίωση υπάρχει και στο ηχείο αλλά και στο led ... Πραγματικά γρήγορη η αντίδραση της google... Με το update έχει δυνατότητα η κάμερα να κάνει λήψεις σε Wide μέγεθος(16/9)? Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Πάει καλά ή να το "πειράξω";;; :confused::worry: :p:rotfl: http://img34.imageshack.us/img34/6278/y1d4.jpg Εμένα έβγαλε 30000 και πάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Τελικά εκτός τις κάμερας που η βελτίωση είναι αισθητή, βελτίωση υπάρχει και στο ηχείο αλλά και στο led ... Πραγματικά γρήγορη η αντίδραση της google... Σου ηρθε η απο σχολια το βλεπεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Σου ηρθε η απο σχολια το βλεπεις? Είχα την ίδια σε 3-4 τηλέφωνα και είναι ακριβώς ίδια... Όχι για το n5 δεν την έχω πάρει... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Εεε, τότε θα το πειράξω μέχρι να φτύσει αίμα! :lol: Μαμά το εχω σήμερα το πήρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efrai Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Xε, χε, χε!!! Πέρασα την ΟΤΑ μέσω adb!!! :yahoo::dance: http://img36.imageshack.us/img36/4334/8i9z.jpg Μπορείς να μας επιβεβαιώσεις τα λεγόμενα για κάμερα,ήχο και led? Παράθεση Sharing is caring/Spread the knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eladrin Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Μπορω να επιβεβαιωσω εγω για καμερα και για ηχο οτι εχουν βελτιωθει. Για Led δεν ξερω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1976 Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Έχει πάρει κάποιος την αναβάθμιση ΟΤΑ ή όλοι την βάλατε manual; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efrai Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Έχει πάρει κάποιος την αναβάθμιση ΟΤΑ ή όλοι την βάλατε manual; Ακόμα δεν μου έχει έρθει η ΟΤΑ(αγορασμένο από Γερμανία).Δεν μπήκα στην διαδικασία να την περάσω με ADB.Θα περιμένω λίγες μέρες,δεν με χαλάει.:) Παράθεση Sharing is caring/Spread the knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1976 Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Ακόμα δεν μου έχει έρθει η ΟΤΑ(αγορασμένο από Γερμανία).Δεν μπήκα στην διαδικασία να την περάσω με ADB.Θα περιμένω λίγες μέρες,δεν με χαλάει.:) Και γω έτσι είμαι. Περιμένω να γίνει μόνο του το update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Ούτε και σε μένα έχει έρθει κάποιο update. Μακάρι να έρθει σύντομα. Πάντως ένα μήνα το έχω στα χέρια μου...ΔΕΝ ΤΟ ΧΟΡΤΑΙΝΩ !!! :) Αααα σας παρακαλώ κάντε ένα τεστ με τον φορτιστή. Όταν τελειώσετε την φόρτιση, αντί να βγάλετε από την πρίζα τον φορτιστή, αφαιρέστε πρώτα το καλώδιο USB πάνω από το κινητό και μετά από 3sec αφαιρέστε και τον φορτιστή από την πρίζα. Βάλτε τον φορτιστή στο αυτί σας...εγω όταν το έκανα ακούγεται ένα μοτεράκι από μέσα και για να σταματήσει θα πρέπει να το βάλω πάλι πάνω στο κινητό και τον φορτιστή στην πρίζα και να το αφαιρέσω. Σας συμβαίνει και σε σας ;;; Ιδίως όσοι έχετε αγγλικό φορτιστή. Τι μπορεί να είναι;;; Έχει κανείς καμιά ιδέα ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Πειτε ρε παιδες εχει κανεις το ασπρο ? στις φωτο το μαυρο φαινεται πολυ πιο ομορφο, απο κοντα λεει το ασπρο ? τι αισθηση δινει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 (edited) Πειτε ρε παιδες εχει κανεις το ασπρο ? στις φωτο το μαυρο φαινεται πολυ πιο ομορφο, απο κοντα λεει το ασπρο ? τι αισθηση δινει ? Εγω εχω το ασπρο. Οι διαφορες τους ειναι οτι στο ασπρο το γυρω-γυρω ειναι και αυτο glossy σε αντιθεση με το ματ του μαυρου και οτι η πλατη δεν ειναι τοσο "γομωδης" οσο του μαυρου (νομιζω). Απο 'κει και περα ειναι θεμα γουστου, δεν μπορει να σου πει καποιος. Ειδικα αν δεν εχει πιασει και τα 2. Προσωπικα ειχα βαρεθει την μαυριλα στις συσκευες και για αυτο το επελεξα. Αν και δεν ειμαι καθολου fan του glossy ουτε στην οψη ουτε στην αισθηση. Edited December 6, 2013 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eladrin Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Πειτε ρε παιδες εχει κανεις το ασπρο ? στις φωτο το μαυρο φαινεται πολυ πιο ομορφο, απο κοντα λεει το ασπρο ? τι αισθηση δινει ? Άμα προτιμάς τις matte πλευρές του μαύρου, πάρε αυτό και μετά μπορείς να αγοράσεις άσπρο αυθεντικό καπάκι από το eBay άμα το βαρεθείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardassa Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Έχει προσέξει κανείς αρκετά μεγάλη χρήση της μνήμης RAM στην συσκευή του χωρίς ιδιαίτερο λόγο.Το λέω γιατί με το Nexus 4 που είχα πριν η ελεύθερη μνήμη του κινητού μου δεν έπεφτε σχεδόν ποτέ κάτω από τα 500-600 mb ανεξάρτητα από τις εφαρμογές που έτρεχαν στο παρασκήνιο ενώ με το Nexus 5 βλέπω ελεύθερη μνήμη RAM πολλές φορές ακόμα και 350 mb!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Φαίνεται σαν να τρέχουν οι εφαρμογές παρόλο που εμείς τις τερματιζουμε. Όταν ανοίγουμε το κινητό έχει μνήμη RAM σε χρήση περίπου 480 με 520 mb, όταν όμως μετά ανοιγεις εφαρμογες και τις κλεινεις δεν λέει να πέσει η μνήμη ram. Ελπίζω να διορθωθεί με την 4.4.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Έχει προσέξει κανείς αρκετά μεγάλη χρήση της μνήμης RAM στην συσκευή του χωρίς ιδιαίτερο λόγο.Το λέω γιατί με το Nexus 4 που είχα πριν η ελεύθερη μνήμη του κινητού μου δεν έπεφτε σχεδόν ποτέ κάτω από τα 500-600 mb ανεξάρτητα από τις εφαρμογές που έτρεχαν στο παρασκήνιο ενώ με το Nexus 5 βλέπω ελεύθερη μνήμη RAM πολλές φορές ακόμα και 350 mb!!! Φαίνεται σαν να τρέχουν οι εφαρμογές παρόλο που εμείς τις τερματιζουμε. Όταν ανοίγουμε το κινητό έχει μνήμη RAM σε χρήση περίπου 480 με 520 mb, όταν όμως μετά ανοιγεις εφαρμογες και τις κλεινεις δεν λέει να πέσει η μνήμη ram. Ελπίζω να διορθωθεί με την 4.4.1 Δεν είναι θέμα rom, δεν είναι bug, δεν είναι κακό. Τα έχουμε πει άπειρες φορές. Αυτές οι σκέψεις είναι κατάλοιπα από παλιότερες εκδόσεις windows. Έτσι δουλεύουν τα unix λειτουργικά. Ελεύθερη ram, άχρηστη ram. Δηλαδή το να έχεις 600 mb ελεύθερα σε τι βοηθάει το κινητό σου; Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Φαίνεται σαν να τρέχουν οι εφαρμογές παρόλο που εμείς τις τερματιζουμε. Όταν ανοίγουμε το κινητό έχει μνήμη RAM σε χρήση περίπου 480 με 520 mb, όταν όμως μετά ανοιγεις εφαρμογες και τις κλεινεις δεν λέει να πέσει η μνήμη ram. Ελπίζω να διορθωθεί με την 4.4.1 Σκέψου ότι η RAM σου καταναλώνει ενέργεια, είτε τη χρησιμοποιείς είτε όχι. Δεν θέλεις τουλάχιστον να είναι γεμάτη ώστε να είναι λιγότερες οι πιθανότητες να ψάχνει κάτι στο δίσκο (έστω και flash/SSD)? Αν χρειαστεί παραπάνω μνήμη για κάτι, θα την αδειάσει μόνο του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Έπεσα τυχαία πάνω σε μια ανακοίνωση της Cosmote από τον Ιούνιου του 2013 για τις HD Voice κλήσεις. http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T37/section/HD-Voice Ψάχνοντας είδα ότι και το Ν5 υποστηρίζει αυτές τις κλήσεις. Το ερώτημα είναι το έχει χρησιμοποιήσει κανείς σας ;;; Έχει όντως τόσο τεράστια διαφορά στις κλήσεις ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Σωστός ο minast, είναι καλύτερο να έχουμε τα δεδομένα όσο πιο κοντά στη CPU γίνεται για καλύτερες επιδόσεις. Το να χρησιμοποιείς τη RAM (που τραβάει ενέργεια ούτως ή άλλως) είναι συνολικά αποδοτικότερο από το να έχεις συχνά read/write στο storage. Τώρα αν μου πει κανείς ότι η διαχείριση μνήμης από τις εφαρμογές δεν είναι και η καλύτερη δυνατή, γενικά θα συμφωνήσω, αυτό όμως δεν είναι πρόβλημα του OS, Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Παιδιά τελικά το Ρουτ αφήνει κατάλοιπα όπως γράφτηκε στο τοπίο προς κυκλοφορία του κινητό ? Αυτό με τα true-false Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Παιδιά τελικά το Ρουτ αφήνει κατάλοιπα όπως γράφτηκε στο τοπίο προς κυκλοφορία του κινητό ? Αυτό με τα true-false Ναι ,αυτο μπορεί να το επιβεβαιώσει κάποιος μπαίνοντας σε fastboot γράφοντάς fastboot oem device-info . Βεβαια γινεται να αλλάξει περνώντας το ανάλογο script (Nexus BootUnlocker script ) απο το xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2239421 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Ναι ,αυτο μπορεί να το επιβεβαιώσει κάποιος μπαίνοντας σε fastboot γράφοντάς fastboot oem device-info . Βεβαια γινεται να αλλάξει περνώντας το ανάλογο script (Nexus BootUnlocker script ) απο το xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2239421 Οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα στην ουσία αφού υποθέσει επιστροφή ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα στην ουσία αφού υποθέσει επιστροφή ε? Όχι ,μην σε αγχώνει αυτο το θέμα . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Όχι ,μην σε αγχώνει αυτο το θέμα . Ηδη έκανα unlock - root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts