DINFUN Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 (edited) Ναι όλα επανέρχονται πλήρως, ενδεχομένως να χρειαστεί να περάσετε τα passwords από τα emails! Για πλήρη διαγραφή μπορείτε να δείτε λεπτομέρειες στον οδηγό μας http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=385717 Edited February 25, 2014 by DINFUN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Ναι όλα επανέρχονται πλήρως, ενδεχομένως να χρειαστεί να περάσετε τα passwords από τα emails! Για πλήρη διγραφη μπορείτε να δείτε λεπτομέρειες στον οδηγό μας http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=385717 Σ'ευχαριστώ πολύ.Κατατοπιστικοτατος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk82 Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Εχει κάποιος να προτείνει κάποιο προϊόν καθαρισμού για την οθόνη; Κάτι δοκιμασμένο και οικονομικό έστω και απο eBay. Λογικά θα κανει και για το iPhone. Παράθεση Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Με όποιο προϊόν καθαρίζετε την lcd tv ψεκάζοντας στο χαρτι ή στο πανάκι μπορείτε να καθαρίσετε και το iPad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Γνώμη μου είναι να καθαρίζεις τις συσκευές σου μόνο με ένα πανάκι για γυαλιά. Δεν είμαι σίγουρος για αυτό άλλα γνωρίζω ότι έχουν μια λεπτή στρώση φιλμ που αποτρέπει τις λίγδες κτλ. Με οποιοδήποτε χημικό μπορεί να την αφαιρέσεις και να είναι πιο έντονη η εμφάνιση βρωμιάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk82 Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Γνώμη μου είναι να καθαρίζεις τις συσκευές σου μόνο με ένα πανάκι για γυαλιά. Δεν είμαι σίγουρος για αυτό άλλα γνωρίζω ότι έχουν μια λεπτή στρώση φιλμ που αποτρέπει τις λίγδες κτλ. Με οποιοδήποτε χημικό μπορεί να την αφαιρέσεις και να είναι πιο έντονη η εμφάνιση βρωμιάς. Αυτό κάνω μέχρι τώρα. Αλλά ειδικά στο iPad οι δαχτυλιες ειναι επίμονες. Θέλει πολύ υπομονή ειδικά αν έχω καιρό να το καθαρίσω. Αυτό για το φιλμ που λες το γνωρίζω. Στην πράξη όμως προσωπικά δεν είδα κάποιο αποτέλεσμα. Παράθεση Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 28, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Βάλε ένα matte screen protector και θα απαλλαγείς από το εν λόγω πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk82 Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Βάλε ένα matte screen protector και θα απαλλαγείς από το εν λόγω πρόβλημα. Είχα στο iPhone και εκανε καλή δουλειά. Απλα αλλοιωνε κάπως τα χρώματα της οθόνης. Παράθεση Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 28, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Μικρές οι απώλειες σε σχέση με το τι κερδίζεις, γλιστράει και πολύ καλύτερα το δάχτυλο στην οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Βάλε ένα matte screen protector και θα απαλλαγείς από το εν λόγω πρόβλημα. Ακριβώς έτσι. Και ούτε αντανακλάσεις ούτε δαχτυλιες και καθαρίζεται με πανακι από γυαλιά. Ένα χρόνο με το iPad που είχα από την πρώτη μέρα χρησιμοποιούσα mat protector. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk82 Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Οκ. Θα βάλω ένα screen protector. Κατα προτίμηση κάτι επώνυμο φυσικά. Παράθεση Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Οκ. Θα βάλω ένα screen protector. Κατα προτίμηση κάτι επώνυμο φυσικά. Από αυτήν την εταιρία είχα πάρει. http://store.moshimonde.com/ipad-accessories/ivisor-ipad-air.html Ψαξε σε αμαζον,ebay για το air. Πολύ ποιοτική θα έλεγα. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Είχα και εγώ κάποτε στο iPhone mat προστατευτικό. Ξενέρωσα όμως και το έβγαλα μετά από κανά 2 μήνες αφού πέρασε το καλοκαίρι. Τώρα επιλέγω να απολαμβάνω το γυαλί σκέτο. Και μπορώ να πω ότι μια θήκη από το eBay με smart-cover κάνει μια χαρά τη δουλειά της. Όταν είναι ανοιχτή η οθόνη δεν ξεχωρίζω και τίποτα από δαχτυλιές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk82 Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Από αυτήν την εταιρία είχα πάρει. http://store.moshimonde.com/ipad-accessories/ivisor-ipad-air.html Ψαξε σε αμαζον,ebay για το air. Πολύ ποιοτική θα έλεγα. Ευχαριστω πολύ. Δεν την ήξερα την συγκεκριμένη. Εχει και ωραίες θήκες απο οτι είδα. Παράθεση Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
V_tec Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Αν δεν θες απώλειες μακρυά από anti-glare screen protectors και δεν θα έχεις θέμα, δεν νομίζω οτι αξίζουν τον κόπο ειδικά σε retina display γιατί δεν θα την χαρείς. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisp7406 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Παιδια καλησπερα,ενδιαφερομαι να παρω ενα tablet και ειμαι αναμεσα στο ipad air, στο galaxy note 2014 edition αλλα και σε καποιο ταμπλετ με Windows..Μπορειτε να μου πειτε την γνωμη σας? Με ενδιαφερει η γενικη χρηση,τα παιχνιδια,οι επιδοσεις,βιντεο και γενικα για πληρης γενικη χρηση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Παιδια καλησπερα,ενδιαφερομαι να παρω ενα tablet και ειμαι αναμεσα στο ipad air, στο galaxy note 2014 edition αλλα και σε καποιο ταμπλετ με Windows..Μπορειτε να μου πειτε την γνωμη σας? Με ενδιαφερει η γενικη χρηση,τα παιχνιδια,οι επιδοσεις,βιντεο και γενικα για πληρης γενικη χρηση.. Καλησπέρα σας, Για να έχετε όσο το δυνατόν περισσότερες απόψεις καλό θα ήταν να ανοίξετε ένα θέμα στην ενότητα Επιλογή Συσκευής. Εδώ μπορώ να σας προτείνω μόνο για το iPad Air και δεν θα είμαι αντικειμενικός :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Guys βγηκε η 7.1!!!:D Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Tην εβαλα αλλα δεν καταλαβα και καμια σημαντικη διαφορα :p Αν μη τι αλλο εμφανιστηκαν και 2-3 πραγματα που με ενοχλουν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Tην εβαλα αλλα δεν καταλαβα και καμια σημαντικη διαφορα :p Αν μη τι αλλο εμφανιστηκαν και 2-3 πραγματα που με ενοχλουν. Και εγώ δεν είδα τρελή διάφορα στο air... Για πες τι βρήκες ενοχλητικό;;; Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 To πρωτο ειναι οτι πλεον αν ενεργοποιησω το reduce motion (για να μην κουνεται το background βασικα που με ενοχλει) χανω ολα τα ομορφα animations οταν μπαινω πχ στον task manager ή οταν κανω unlock. Για να τα ενεργοποιησω ξανα πρεπει να βαλω αναγκαστικα και το κινουμενο background. Πριν την αναβαθμιση ηταν ξεχωριστα, οποτε και ειχα τα animations και δεν ειχα το ενοχλητικο ψευδο3d background. Πλεον το pinch με τα 5 δακτυλα για να κλεισεις μια εφαρμογη γινεται σε αδειο background, ενω πριν γινοταν με φοντο οτι apps ειχες στην συγκεκριμενη σελιδα. Καταλαβαινω οτι αυτα βεβαια ειναι πολυ ψιλες λεπτομερειες, απλα να χαμε να λεγαμε:p Το χειροτερο ομως ειναι το εξης: To πληκτρολογιο στο skype. Tι εννοω. Πανω πληκτρολογιο στο skype, κατω στον safari. http://i.imgur.com/ZJ1RqBAl.png Τα χρωματα ειναι τοσο απαισια που δεν ξεχωριζει το κουμπι απο το background. Σε αυτο φανταζομαι δεν φταιει η apple (γενικα το skype εχει χαζα προβληματα στο ios) αλλα πριν δεν ηταν ετσι. Αλλαξε κατι στο transparency λογικα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djvaga Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 To πρωτο ειναι οτι πλεον αν ενεργοποιησω το reduce motion (για να μην κουνεται το background βασικα που με ενοχλει) χανω ολα τα ομορφα animations οταν μπαινω πχ στον task manager ή οταν κανω unlock. Για να τα ενεργοποιησω ξανα πρεπει να βαλω αναγκαστικα και το κινουμενο background. Πριν την αναβαθμιση ηταν ξεχωριστα, οποτε και ειχα τα animations και δεν ειχα το ενοχλητικο ψευδο3d background. . Στην τελική οθόνη επιλογής wallpaper κάτω δεξιά γράφει προοπτική ναι. Αν το επιλέξεις στο όχι δεν θα κουνιέται το wallpaper. Αυτή η επιλογή δεν επηρεάζει το reduce motion το οποίο φυσικά θέλεις να το έχεις κλειστό. Well done apple!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 (edited) Στην τελική οθόνη επιλογής wallpaper κάτω δεξιά γράφει προοπτική ναι. Αν το επιλέξεις στο όχι δεν θα κουνιέται το wallpaper. Αυτή η επιλογή δεν επηρεάζει το reduce motion το οποίο φυσικά θέλεις να το έχεις κλειστό. Well done apple!!! Εγω βλεπω ομως οτι, ακομα και με απενεργοποιημενη την προοπτικη, το wallpaper κουνιεται λιγο. Λιγοτερο, αλλα κουνιεται. Ή κανω λαθος;;;; Edited March 12, 2014 by ddr2 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Εκεινο που θελω να πω εγω,ειναι οτι οι βλακειες με τα Ελληνικα,συνεχιζονται κανονικα. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Εγω βλεπω ομως οτι, ακομα και με απενεργοποιημενη την προοπτικη, το wallpaper κουνιεται λιγο. Λιγοτερο, αλλα κουνιεται. Ή κανω λαθος;;;; Και ομως κουνιεται... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts