Jump to content

iPad Air (1st gen - 2013)

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι όλα επανέρχονται πλήρως, ενδεχομένως να χρειαστεί να περάσετε τα passwords από τα emails!

Για πλήρη διαγραφή μπορείτε να δείτε λεπτομέρειες στον οδηγό μας

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=385717

Edited by DINFUN

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι όλα επανέρχονται πλήρως, ενδεχομένως να χρειαστεί να περάσετε τα passwords από τα emails!

Για πλήρη διγραφη μπορείτε να δείτε λεπτομέρειες στον οδηγό μας

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=385717

Σ'ευχαριστώ πολύ.Κατατοπιστικοτατος...

Εχει κάποιος να προτείνει κάποιο προϊόν καθαρισμού για την οθόνη; Κάτι δοκιμασμένο και οικονομικό έστω και απο eBay. Λογικά θα κανει και για το iPhone.
Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3

Με όποιο προϊόν καθαρίζετε την lcd tv ψεκάζοντας στο χαρτι ή στο πανάκι μπορείτε να καθαρίσετε και το iPad

Γνώμη μου είναι να καθαρίζεις τις συσκευές σου μόνο με ένα πανάκι για γυαλιά. Δεν είμαι σίγουρος για αυτό άλλα γνωρίζω ότι έχουν μια λεπτή στρώση φιλμ που αποτρέπει τις λίγδες κτλ. Με οποιοδήποτε χημικό μπορεί να την αφαιρέσεις και να είναι πιο έντονη η εμφάνιση βρωμιάς.

Γνώμη μου είναι να καθαρίζεις τις συσκευές σου μόνο με ένα πανάκι για γυαλιά. Δεν είμαι σίγουρος για αυτό άλλα γνωρίζω ότι έχουν μια λεπτή στρώση φιλμ που αποτρέπει τις λίγδες κτλ. Με οποιοδήποτε χημικό μπορεί να την αφαιρέσεις και να είναι πιο έντονη η εμφάνιση βρωμιάς.

Αυτό κάνω μέχρι τώρα. Αλλά ειδικά στο iPad οι δαχτυλιες ειναι επίμονες. Θέλει πολύ υπομονή ειδικά αν έχω καιρό να το καθαρίσω. Αυτό για το φιλμ που λες το γνωρίζω. Στην πράξη όμως προσωπικά δεν είδα κάποιο αποτέλεσμα.

Βάλε ένα matte screen protector και θα απαλλαγείς από το εν λόγω πρόβλημα.

Είχα στο iPhone και εκανε καλή δουλειά. Απλα αλλοιωνε κάπως τα χρώματα της οθόνης.

• Administrators
Μικρές οι απώλειες σε σχέση με το τι κερδίζεις, γλιστράει και πολύ καλύτερα το δάχτυλο στην οθόνη.

Modpic.gif

Βάλε ένα matte screen protector και θα απαλλαγείς από το εν λόγω πρόβλημα.

Ακριβώς έτσι.

Και ούτε αντανακλάσεις ούτε δαχτυλιες και καθαρίζεται με πανακι από γυαλιά.

Ένα χρόνο με το iPad που είχα από την πρώτη μέρα χρησιμοποιούσα mat protector.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Οκ. Θα βάλω ένα screen protector. Κατα προτίμηση κάτι επώνυμο φυσικά.

Οκ. Θα βάλω ένα screen protector. Κατα προτίμηση κάτι επώνυμο φυσικά.

Από αυτήν την εταιρία είχα πάρει.

http://store.moshimonde.com/ipad-accessories/ivisor-ipad-air.html

Ψαξε σε αμαζον,ebay για το air.

Πολύ ποιοτική θα έλεγα.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Είχα και εγώ κάποτε στο iPhone mat προστατευτικό. Ξενέρωσα όμως και το έβγαλα μετά από κανά 2 μήνες αφού πέρασε το καλοκαίρι.

Τώρα επιλέγω να απολαμβάνω το γυαλί σκέτο. Και μπορώ να πω ότι μια θήκη από το eBay με smart-cover κάνει μια χαρά τη δουλειά της. Όταν είναι ανοιχτή η οθόνη δεν ξεχωρίζω και τίποτα από δαχτυλιές.

Από αυτήν την εταιρία είχα πάρει.

http://store.moshimonde.com/ipad-accessories/ivisor-ipad-air.html

Ψαξε σε αμαζον,ebay για το air.

Πολύ ποιοτική θα έλεγα.

Ευχαριστω πολύ. Δεν την ήξερα την συγκεκριμένη. Εχει και ωραίες θήκες απο οτι είδα.

Αν δεν θες απώλειες μακρυά από anti-glare screen protectors και δεν θα έχεις θέμα, δεν νομίζω οτι αξίζουν τον κόπο ειδικά σε retina display γιατί δεν θα την χαρείς. :)

Παιδια καλησπερα,ενδιαφερομαι να παρω ενα tablet και ειμαι αναμεσα στο ipad air, στο galaxy note 2014 edition αλλα και σε καποιο ταμπλετ με Windows..Μπορειτε να μου πειτε την γνωμη σας? Με ενδιαφερει η γενικη χρηση,τα παιχνιδια,οι επιδοσεις,βιντεο και γενικα για πληρης γενικη χρηση..

Παιδια καλησπερα,ενδιαφερομαι να παρω ενα tablet και ειμαι αναμεσα στο ipad air, στο galaxy note 2014 edition αλλα και σε καποιο ταμπλετ με Windows..Μπορειτε να μου πειτε την γνωμη σας? Με ενδιαφερει η γενικη χρηση,τα παιχνιδια,οι επιδοσεις,βιντεο και γενικα για πληρης γενικη χρηση..

Καλησπέρα σας, Για να έχετε όσο το δυνατόν περισσότερες απόψεις καλό θα ήταν να ανοίξετε ένα θέμα στην ενότητα Επιλογή Συσκευής.

Εδώ μπορώ να σας προτείνω μόνο για το iPad Air και δεν θα είμαι αντικειμενικός :)

Guys βγηκε η 7.1!!!:D

Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700,  3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air,  5s,  6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max  13pro, 15pro

Tην εβαλα αλλα δεν καταλαβα και καμια σημαντικη διαφορα :p

Αν μη τι αλλο εμφανιστηκαν και 2-3 πραγματα που με ενοχλουν.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Tην εβαλα αλλα δεν καταλαβα και καμια σημαντικη διαφορα :p

Αν μη τι αλλο εμφανιστηκαν και 2-3 πραγματα που με ενοχλουν.

Και εγώ δεν είδα τρελή διάφορα στο air... Για πες τι βρήκες ενοχλητικό;;;

Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700,  3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air,  5s,  6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max  13pro, 15pro

To πρωτο ειναι οτι πλεον αν ενεργοποιησω το reduce motion (για να μην κουνεται το background βασικα που με ενοχλει) χανω ολα τα ομορφα animations οταν μπαινω πχ στον task manager ή οταν κανω unlock. Για να τα ενεργοποιησω ξανα πρεπει να βαλω αναγκαστικα και το κινουμενο background. Πριν την αναβαθμιση ηταν ξεχωριστα, οποτε και ειχα τα animations και δεν ειχα το ενοχλητικο ψευδο3d background.

Πλεον το pinch με τα 5 δακτυλα για να κλεισεις μια εφαρμογη γινεται σε αδειο background, ενω πριν γινοταν με φοντο οτι apps ειχες στην συγκεκριμενη σελιδα.

Καταλαβαινω οτι αυτα βεβαια ειναι πολυ ψιλες λεπτομερειες, απλα να χαμε να λεγαμε:p

Το χειροτερο ομως ειναι το εξης: To πληκτρολογιο στο skype. Tι εννοω. Πανω πληκτρολογιο στο skype, κατω στον safari.

http://i.imgur.com/ZJ1RqBAl.png

Τα χρωματα ειναι τοσο απαισια που δεν ξεχωριζει το κουμπι απο το background. Σε αυτο φανταζομαι δεν φταιει η apple (γενικα το skype εχει χαζα προβληματα στο ios) αλλα πριν δεν ηταν ετσι. Αλλαξε κατι στο transparency λογικα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

To πρωτο ειναι οτι πλεον αν ενεργοποιησω το reduce motion (για να μην κουνεται το background βασικα που με ενοχλει) χανω ολα τα ομορφα animations οταν μπαινω πχ στον task manager ή οταν κανω unlock. Για να τα ενεργοποιησω ξανα πρεπει να βαλω αναγκαστικα και το κινουμενο background. Πριν την αναβαθμιση ηταν ξεχωριστα, οποτε και ειχα τα animations και δεν ειχα το ενοχλητικο ψευδο3d background.

.

Στην τελική οθόνη επιλογής wallpaper κάτω δεξιά γράφει προοπτική ναι. Αν το επιλέξεις στο όχι δεν θα κουνιέται το wallpaper. Αυτή η επιλογή δεν επηρεάζει το reduce motion το οποίο φυσικά θέλεις να το έχεις κλειστό. Well done apple!!!

Στην τελική οθόνη επιλογής wallpaper κάτω δεξιά γράφει προοπτική ναι. Αν το επιλέξεις στο όχι δεν θα κουνιέται το wallpaper. Αυτή η επιλογή δεν επηρεάζει το reduce motion το οποίο φυσικά θέλεις να το έχεις κλειστό. Well done apple!!!

Εγω βλεπω ομως οτι, ακομα και με απενεργοποιημενη την προοπτικη, το wallpaper κουνιεται λιγο. Λιγοτερο, αλλα κουνιεται.

Ή κανω λαθος;;;;

Edited by ddr2

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Εκεινο που θελω να πω εγω,ειναι οτι οι βλακειες με τα Ελληνικα,συνεχιζονται κανονικα.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Εγω βλεπω ομως οτι, ακομα και με απενεργοποιημενη την προοπτικη, το wallpaper κουνιεται λιγο. Λιγοτερο, αλλα κουνιεται.

Ή κανω λαθος;;;;

Και ομως κουνιεται...

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

• The title was changed to iPad Air (1st gen - 2013)
  • The topic was unpinned