Jump to content

iPad Air (1st gen - 2013)

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το "προβλημα" με το μεγαλο ipad ειναι οτι το υψος του παρεμεινε το ιδιο.

Με τετοιο υψος δεν μπαινει σε κανενα τσαντακι ωμου, ωστε να το εχεις μαζι σου οταν δεν κουβαλας καποιο χαρτοφυλακα.

Ενω το μινι, το βαζω στο τσαντακι, μαζι με κινητο και πορτοφολι και ειμαι οκ.:)

Εχεις δικιο ως προς το υψος,αλλα η δικια μου τσαντα χωραει ανετα 13αρι λαπτοπ και κινητο και ολα.

50-50 οι πιθανοτητες να σου πω την αληθεια.

Θα δειξει.:)

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εχεις δικιο ως προς το υψος,αλλα η δικια μου τσαντα χωραει ανετα 13αρι λαπτοπ και κινητο και ολα.

50-50 οι πιθανοτητες να σου πω την αληθεια.

Θα δειξει.:)

Με τετοια τσαντα πας για καφε?:blink:

(Κυριως για ΣΚ μιλαω, γιατι μεσα στη βδομαδα και εγω κυκλοφορω , λογω δουλειας με χαρτοφυλακα που χωραει τς παντα...)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Με τετοια τσαντα πας για καφε?:blink:

(Κυριως για ΣΚ μιλαω, γιατι μεσα στη βδομαδα και εγω κυκλοφορω , λογω δουλειας με χαρτοφυλακα που χωραει τς παντα...)

Εχω 2,μια πιο γεματη να χωραει πραγματα και μια σε στυλ χαρτοφυλακα λεπτη που ομως χωραει ανετα 13αρι λαπτοπ και ipad σιγουρα και κινητο στη τσεπη:p

(καλα το λαπτοπ σπανια το μεταφερω,αλλα ενα windows tablet μαζι με ipad μαλλον θα κανουν αρκετες φορες παρεα)

Παρατήρησα χτες στο public ότι το ipad air όταν έχει μεγάλη ένταση και ακούγεται δυνατά, κατά κάποιο δονείται όλο το ipad σε σημείο που να μην είναι και τόσο ευχάριστο. Εντάξει θα μου πείτε έχει καλύτερο ήχο μιας και έχει 2 ηχεία και είναι και μικρό και ελαφρύ άρα είναι αναμενόμενη η δόνηση αλλά μπορεί να κουράζει μετά από πολύωρη χρήση που θα το κρατάς στα χέρια.

Παρατήρησα χτες στο public ότι το ipad air όταν έχει μεγάλη ένταση και ακούγεται δυνατά, κατά κάποιο δονείται όλο το ipad σε σημείο που να μην είναι και τόσο ευχάριστο. Εντάξει θα μου πείτε έχει καλύτερο ήχο μιας και έχει 2 ηχεία και είναι και μικρό και ελαφρύ άρα είναι αναμενόμενη η δόνηση αλλά μπορεί να κουράζει μετά από πολύωρη χρήση που θα το κρατάς στα χέρια.

Να ξερεις οτι κανενα συστημα ανπαραγωγης δεν παιζει σε φουλ ενταση καλα,διοτι ο ενισχυτης του κλιπάρει και ψαλλιδιζει.Κανενα.

Εδω,εχουμε και κατι αλλο,το τζαμακι πουχουν βαλει για οθονη,ειναι πολυ λεπτο και κουδουναει.Δεν ειναι οπως του παλιου που ηταν παχυ.Προτιμησαν ομως να το κανουν για λογους βαρους.

Αρα,ή βαζεις ακουστικα για να ακους δυνατα,με προσοχη μην παθεις βλαβη στον κοχλια του αυτιου σου,ή βολευεσαι με χαμηλοτερη ενταση απο τα μεγαφωνα.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Τελικά έχω γίνει apple fan!!!

Πέρα από την πλάκα,ποσο δίκιο είχαν τελικά τα παιδιά που έλεγαν για το καινούριο iPad mini...

Το μηχανάκι είναι απλά εκληκτηκτικο...

Τέτοια οθόνη απλά δεν την βρίσκεις πουθενά...

Μπαταρία βράχος...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Τελικά έχω γίνει apple fan!!!

Πέρα από την πλάκα,ποσο δίκιο είχαν τελικά τα παιδιά που έλεγαν για το καινούριο iPad mini...

Το μηχανάκι είναι απλά εκληκτηκτικο...

Τέτοια οθόνη απλά δεν την βρίσκεις πουθενά...

Μπαταρία βράχος...

Εχεις και 5s βρε θηριο;;;

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Ναι αλλά κάτι πρέπει να φύγει.

Έδωσα το note8 και πήρα το mini retina.

Έχω το note 3 που δεν φεύγει ποτέ,και πρέπει ένα από τα nexus 5 and iphone5s να φύγει.

Δεν μπορώ να πάρω απόφαση ακόμα μιας και τα δυο για διαφορετικούς λόγους μου αρέσουν πολύ.

Δύσκολη απόφαση.

Χαχαχα.

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Λοιπόν ήρθε επιτέλους και το δεύτερο iPad Air, αυτη τη φορα σε 128αρι cellular. Παιδια, η αυτονομία του δεν υπάρχει και σίγουρα θα βελτιωθεί, δείτε το αρχείο που επισυνάπτω. Το άνοιξα Παρασκευή βράδυ και έκανε restore κτλ απο το παλιό. Στη συνέχεια το άφησα να αδειάσει εντελώς και το φόρτισα full. Οπότε ειναι το αποτέλεσμα της πρώτης φόρτισης με full χρήση. Πανω απο 13 ώρες λοιπον για πρώτη φορα καλα ειναι!

[sIGPIC][/sIGPIC]

On Line...

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM.

Λοιπόν ήρθε επιτέλους και το δεύτερο iPad Air, αυτη τη φορα σε 128αρι cellular. Παιδια, η αυτονομία του δεν υπάρχει και σίγουρα θα βελτιωθεί, δείτε το αρχείο που επισυνάπτω. Το άνοιξα Παρασκευή βράδυ και έκανε restore κτλ απο το παλιό. Στη συνέχεια το άφησα να αδειάσει εντελώς και το φόρτισα full. Οπότε ειναι το αποτέλεσμα της πρώτης φόρτισης με full χρήση. Πανω απο 13 ώρες λοιπον για πρώτη φορα καλα ειναι!

Πήρες 2 ipad ή το πρώτο είχε κάποιο πρόβλημα?

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Πήρες 2 ipad ή το πρώτο είχε κάποιο πρόβλημα?

Ναι και δεν είχε κανένα πρόβλημα. :ninja:

[sIGPIC][/sIGPIC]

On Line...

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM.

• 2 weeks later...

Χαιρετώ.

Οσο περναει ο καιρος,τοσο περισσοτερο νομιζω οτι η οθονη του παλιου iPad 4 που ειχα,ηταν καλυτερη απ του τωρινού.

Ιδιως αμα το βγαζω εξω,μου δινει την εντυπωση ενος θαμπογυαλου που δε λεει τιποτα.

Το ζητημα ειναι οτι μερικες φορες εχω την εντυπωση οτι ο φωτισμος δεν ειναι και ομοιομορφος,γι αυτο ρωταω,υπαρχει καποιος τροπος,κατεβαζοντας καποια σελιδα,να ελεγξω την ομοιομορφια αυτη;

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Χαιρετώ.

Οσο περναει ο καιρος,τοσο περισσοτερο νομιζω οτι η οθονη του παλιου iPad 4 που ειχα,ηταν καλυτερη απ του τωρινού.

Ιδιως αμα το βγαζω εξω,μου δινει την εντυπωση ενος θαμπογυαλου που δε λεει τιποτα.

Το ζητημα ειναι οτι μερικες φορες εχω την εντυπωση οτι ο φωτισμος δεν ειναι και ομοιομορφος,γι αυτο ρωταω,υπαρχει καποιος τροπος,κατεβαζοντας καποια σελιδα,να ελεγξω την ομοιομορφια αυτη;

Παντως σε οσα review εχω διαβασει στο εξωτερικο λενε τα καλυτερα και υπερεχει ξεκαθαρα απο το mini retina σε ευκρινεια,αντιθεση και πλουτο/ομοιομορφια χρωματων.

Μην μας λες τετοια διοτι το περιμενουμε μεσα στο επομενο 10ημερο λογικα και μας προβληματιζεις:p

Χαιρετώ.

Μπορείς να βγάλεις μερικές φώτο να δούμε? Ίσως να έπεσες σε προβληματική οθόνη! ... ή να είναι όλα μια χαρά και να σου φαίνεται!:p

Δεν έχω εμπειρία από το iPad 4 άλλα διπλά δίπλα που έχω το air σε macbook pro 13 (non retina) και macbook air 11 η διάφορα είναι σημαντική προς τα χρώματα και φυσικά προς την ανάλυση... Φυσικά υπέρ του iPad air

Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700,  3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air,  5s,  6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max  13pro, 15pro

ουτέ και εγω βλεπω καποιο τετοιο προβλημα , τα βαζω και διπλα διπλα με ενα ipad 3 retina και μπορω να πω οτι η αποδοση στο air μου φαινεται καλυτερη συνολικα....περιεργο!

Το πήρε χθες και μένα ο αδερφός μου.απο ο-100% ξεκίνησε στις 10.50 και τελείωσε 15.45 την επομενη,φορτιστής από ipad mini και καλώδια φορτισης από eBay.πρωτη φόρτιση!

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Mετα απο καμποσες μερες το βαζω δευτερη φορα για φορτιση!

Μπαταρια τερας μιλαμε!:p

Ενταξει δεν το πολυχρησιμοποιω καθημερινα και για πολλες ωρες μεσα στη μερα.

Αλλα και παλι ειναι εντυπωσιακο (wifi εκδοση).

http://oi43.tinypic.com/xpv481.jpg

Η μπαταρία του τα σπάει!! Δεν το συζητάμε. Η φόρτιση κρατάει αρκετά και ειναι καλό να χρησιμοποιούμε τον φορτιστής που έχει το air.
Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3

Η μπαταρία όντως τα σπάει, αλλά η οθόνη είναι για τα μπάζα! Τελικά το ρετίνα είναι έτσι για να το λέμε πως έχει! Χάλια άσπρο και γενικά πολλά προβλήματα με κιτρινίλες, με bleeding, με ανομοιομορφίες...!! Επίσης αυτή η αίσθηση "πλαστικού" της οθόνης όταν την ακουμπάς είναι πολύ ξεφτίλα για μια συσκευή της Apple! Είναι σα ν' ακουμπάς ένα φτηνιάρικο tablet για παιδιά και μιλάω πάντα σε σχέση με τα προηγούμενα που είχες την αίσθηση πως ακουμπάς ένα ακριβό/στιβαρό γυαλί! Τώρα και ο ήχος του πλαστικού ακούγετε λες και είναι κούφιο μέσα και δεν έχει τίποτα....

Για την κιτρινίλα που λέω, είναι 100% σίγουρο πως οι μισοί (και πολλοί παραπάνω ίσως) έχουν θέμα με το Air (και με το μίνι) απλά ΔΕΝ το έχουν καταλάβει! Εγώ προσωπικά ξέρω 5 περιπτώσεις φίλων μου που έπεσαν σε τέτοια οθόνη και έχω δει και άλλα τόσα στα καταστήματα (τα demo)! Θα το καταλάβετε όταν το βάλετε δίπλα σε ένα κανονικό ή και κατευθείαν με το μάτι!!

και θα με καταλάβετε! Το μαύρο Air αριστερά έχει την νορμάλ άσπρη οθόνη και το άσπρο δεξιά έχει την κίτρινη! Έλεος δηλαδή! Πραγματικά είναι λαχείο να πετύχει κάποιος την νορμάλ!

Με λίγα λόγια, υπάρχει η άσπρη ρετίνα και η κίτρινη ρετσίνα ...εεε ρετίνα!!:p

Επίσης αν δείτε εδώ στα φόρουμ της Apple, έχει 47 σελίδες παράπονα με αυτό το θέμα (πολλοί έχουν την κιτρινίλα στο μισό της οθόνης) και οι περισσότεροι το έχουν γυρίσει μέχρι και 5-6 φορές και ακόμα να βρουν μια καλή και συνεχίζουν!! Μας κοροϊδεύει κανονικότατα η Apple!

Edited by hasiotis_john

Η μπαταρία όντως τα σπάει, αλλά η οθόνη είναι για τα μπάζα! Τελικά το ρετίνα είναι έτσι για να το λέμε πως έχει! Χάλια άσπρο και γενικά πολλά προβλήματα με κιτρινίλες, με bleeding, με ανομοιομορφίες...!! Επίσης αυτή η αίσθηση "πλαστικού" της οθόνης όταν την ακουμπάς είναι πολύ ξεφτίλα για μια συσκευή της Apple! Είναι σα ν' ακουμπάς ένα φτηνιάρικο tablet για παιδιά και μιλάω πάντα σε σχέση με τα προηγούμενα που είχες την αίσθηση πως ακουμπάς ένα ακριβό/στιβαρό γυαλί! Τώρα και ο ήχος του πλαστικού ακούγετε λες και είναι κούφιο μέσα και δεν έχει τίποτα....

Για την κιτρινίλα που λέω, είναι 100% σίγουρο πως οι μισοί (και πολλοί παραπάνω ίσως) έχουν θέμα με το Air (και με το μίνι) απλά ΔΕΝ το έχουν καταλάβει! Εγώ προσωπικά ξέρω 5 περιπτώσεις φίλων μου που έπεσαν σε τέτοια οθόνη και έχω δει και άλλα τόσα στα καταστήματα (τα demo)! Θα το καταλάβετε όταν το βάλετε δίπλα σε ένα κανονικό ή και κατευθείαν με το μάτι!!

και θα με καταλάβετε! Το μαύρο Air αριστερά έχει την νορμάλ άσπρη οθόνη και το άσπρο δεξιά έχει την κίτρινη! Έλεος δηλαδή! Πραγματικά είναι λαχείο να πετύχει κάποιος την νορμάλ!

Με λίγα λόγια, υπάρχει η άσπρη ρετίνα και η κίτρινη ρετσίνα ...εεε ρετίνα!!:p

Επίσης αν δείτε εδώ στα φόρουμ της Apple, έχει 47 σελίδες παράπονα με αυτό το θέμα (πολλοί έχουν την κιτρινίλα στο μισό της οθόνης) και οι περισσότεροι το έχουν γυρίσει μέχρι και 5-6 φορές και ακόμα να βρουν μια καλή και συνεχίζουν!! Μας κοροϊδεύει κανονικότατα η Apple!

Τότε καλύτερα να μην το πάρεις. Πάρε κατι άλλο.

Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3

Τότε καλύτερα να μην το πάρεις. Πάρε κατι άλλο.

Μεγάλε , δεν τα έγραψα για να σου θίξω την εταιρεία σου, ούτε να σου χαλάσω την διάθεση, αλλά ούτε και να μου πεις εσύ τι θα πάρω! Είπα την γνώμη μου για το μαραφέτι!! Το έχω ήδη στα χέρια μου, όπως είχα και το μίνι για μια βδομάδα και το γύρισα πίσω με doa λόγω οθόνης!

Τα λέω γιατί είναι σωστό να τα λέμε ... με τ' όνομά τους!! Τώρα αν εσύ θες να διαβάζεις πόσο ΤΕΛΕΙΟ είναι το iPad είναι άλλη υπόθεση!

Λοιπόν η μπαταρία τα σπάει. Το έχουμε πει όλοι πολλές φορές. Είναι το πρώτο πράγμα που απαντώ όταν με ρωτούν αν είμαι ευχαριστημένος από τη συσκευή. Για την οθόνη δεν έχω άποψη σχετικά με το λευκό της. Σε πρώτη ευκαιρία όμως θα δοκιμάσω να το συγκρίνω με άλλα και θα επανέλθω. Για τον ήχο πλαστικού συμφωνώ ότι είναι άσχημη αίσθηση και τον ακούω συχνά.

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey

Το ειχα τσεκαρει αυτο με την οθονη απο τοτε που το πηρα το δικο μου. Προσωπικα δεν εχω θεμα κιτρινιλας. Μαλιστα το λευκο μου ειναι σουπερ . Πλησιαζει το λευκο επαγγελματικου μονιτορ που εχει ο πατερας μου.

Είναι αλήθεια ότι το τακ τακ που κάνει το δάχτυλο στην οθόνη είναι απογοητευση

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

• The title was changed to iPad Air (1st gen - 2013)
  • The topic was unpinned