vrwmiaris Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 Όχι, γενικά μην περιμένεις πολλά Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 Ευχαριστώ, τόσο καιρό κρατούσα 3-4 εφαρμογές για να επιλέξω την καλύτερη για 60 fps και επειδή πήγα σε AOSP Extended δεν υποστηρίζεται. Πάντως μάλλον την Open Camera θα κρατήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Από ό,τι φαίνεται ετοιμάζεται Lineage 15 (Oreo) για το G2 http://www.lineageosrom.com/2017/03/los-15-list-of-devices-getting-lineage.html ως και το GPad 8.3 είναι στη λίστα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Εννοείται ρε παιδιά ότι θα δώσουν 8.0 Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 καλησπερα ! εχω κανα χρονο μια ρομ και τη βαρεθηκα. ειναι android 5. εχετε να προτεινετε καμια καλη που παιζει τωρα? δεν με πειραζει να παραμεινω στο lollipop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy_jump24 Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 (edited) Καλησπέρα Θέλω να κάνω unroot την συσκευή μου χωρίς να χάσω τα δεδομένα; είναι εφικτό αυτό; Εχω την lollipop 5.0.2 Edited September 9, 2017 by jimmy_jump24 Παράθεση Καμένος μέχρι το μεδούλι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Από ό,τι φαίνεται ετοιμάζεται Lineage 15 (Oreo) για το G2 http://www.lineageosrom.com/2017/03/los-15-list-of-devices-getting-lineage.html ως και το GPad 8.3 είναι στη λίστα! Εννοείται ρε παιδιά ότι θα δώσουν 8.0 Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν έδωσε της προηγούμενες :mad: ......και θα δώσει την 8 OREO ??? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestis1 Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Καλημέρα, εννοείται όχι η επίσημη LG Custom θα είναι Lineage Os Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanosar13 Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Καλησπέρα, εδώ και αρκετό καιρό χρησιμοποιώ την Cloudy 3.3 και απλά όταν αποφασίζω να κάνω μια ανανέωση απλά φλασάρω από την αρχή την ίδια ρομ. Τον τελευταίο καιρό έχω ένα πρόβλημα καθώς δεν λειτουργούν τα Bluetooth και το Ράδιο. Μετά από νέο format τα δύο αυτά που ανέφερα εξακολουθούν να μην λειτουργούν. Δεν ξέρω αν έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος παρόμοιο πρόβλημα και αν είναι κάποιο software και όχι hardware θέμα, αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω κάποια νέα rom μπας και διορθωθεί το θέμα. Ποιες rom είναι τώρα οι επικρατέστερες γιατί δεν έχω αρκετό χρόνο για να δοκιμάσω και να βγάλω τα δικά μου συμπεράσματα; Παράθεση Βγαίνεις για καφέ και συνειδητοποιείς πως δεν έχεις mb στο κινητό και τα wifi των μαγαζιών είναι κλειδωμένα. Tζάμπα βγήκες! :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wiseguy Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 (edited) Καλησπέρα παιδιά. Μάλλον κάποια χαζομάρα έκανα και δεν το κατάλαβα. Είχα Lollipop stock, έβαλα one click root, έγινε root κανονικά τσέκαρα και με το root checker, εγκαταστάθηκε και το SUPERSU, τρέχω και το autorec, μπαίνω σε recovery, κάνω wipe τα πάντα εκτός internal memory, βάζω αυτή τη ROM: https://forum.xda-developers.com/lg-g2/orig-development/rom-official-mokee-source-project-t3545238 κάνω reboot αλλά το κινητό δεν ανταποκρίνεται. Έπρεπε να βάλω και kernel ή κάτι τέτοιο; EDIT: Με τη βοήθεια του SRK τελικά κατάφερα και την έβαλα τελικά αφού με έβαλε σε TWRP. Edited September 30, 2017 by wiseguy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 Καλησπέρα παιδιά. Μάλλον κάποια χαζομάρα έκανα και δεν το κατάλαβα. Είχα Lollipop stock, έβαλα one click root, έγινε root κανονικά τσέκαρα και με το root checker, εγκαταστάθηκε και το SUPERSU, τρέχω και το autorec, μπαίνω σε recovery, κάνω wipe τα πάντα εκτός internal memory, βάζω αυτή τη ROM: https://forum.xda-developers.com/lg-g2/orig-development/rom-official-mokee-source-project-t3545238 κάνω reboot αλλά το κινητό δεν ανταποκρίνεται. Έπρεπε να βάλω και kernel ή κάτι τέτοιο; EDIT: Με τη βοήθεια του SRK τελικά κατάφερα και την έβαλα τελικά αφού με έβαλε σε TWRP. Άλλαξε recovery και κάνε wipe cache Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wiseguy Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 (edited) Άλλαξε recovery και κάνε wipe cache Ευχαριστω φιλε μου, τελικα αυτο ηταν μαλλον ειχα παλιο recovery 2.8.κατι. Ειχα προβλημα και μετα που εβαλα την aosp η οποία ειναι και καλυτερη ROM, απλα εχω θεμα με το πληκτρολόγιο δεν αλλαζει σε ελληνικα. Φοβερή ROM παντως ωραια αλλαγη σαν να άλλαξα κινητο :D https://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/rom-aospextended-rom-v3-3-t3573700 Αυτήν έβαλα για όποιον ενδιαφέρεται. Θα ενημερωσω πως παει τις επόμενες μερες. Edited October 1, 2017 by wiseguy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 Την καλύτερη ROM έβαλες φίλε! Την έχω εδώ και καιρό, ταχύτατη και πανάλαφρη, αρκετά παραμετροποιήσιμη. Δεν έχω ξαναδεί τόσο γρήγορη ROM προσωπικά. Root έκανα με Magisk 14 αν ενδιαφέρεσαι - systemless root - αν και μία στις τόσες χάνεται και πρέπει να κάνεις επανεκκίνηση. Αλλά τα κέρδη νομίζω είναι περισσότερα σε σχέση με το SuperSU. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wiseguy Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 (edited) Την καλύτερη ROM έβαλες φίλε! Την έχω εδώ και καιρό, ταχύτατη και πανάλαφρη, αρκετά παραμετροποιήσιμη. Δεν έχω ξαναδεί τόσο γρήγορη ROM προσωπικά. Root έκανα με Magisk 14 αν ενδιαφέρεσαι - systemless root - αν και μία στις τόσες χάνεται και πρέπει να κάνεις επανεκκίνηση. Αλλά τα κέρδη νομίζω είναι περισσότερα σε σχέση με το SuperSU. Ωραια! Αφου την εχεις εσυ, και λες και τα καλυτερα, χαίρομαι ιδιαιτερα! :) Root δεν εχω κανει να σου πω απλα θελω να μην κολλάει το κινητο και να ειναι και safe. Αν τα πετύχαμε αυτα ειμαστε κομπλε :D Στα υποψην παντως! Ευχαριστω! ΥΓ. Για αρχη διαπιστώνω οτι με data LTE κλπ, εκει που η Λολιποπ έτρωγε την μπαταρια αβερτα, με αυτη ειμαι σαν wifi. Αν οχι το ιδιο καμια σχεση με πριν παντως για ενα τρίωρο που το ανοιξα δοκιμάστηκα καμια 3% να εφαγε. Edited October 1, 2017 by wiseguy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 Αντιγραφή της DU είναι Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 Παιδιά έχω δοκιμάσει ''σχεδόν'' όλες της Rom για μια εβδομάδα την κάθε μια, σε όλες κάτι δεν δουλεύει σωστά,:wacko: η έχει ελλείψεις, και πάλη στην Kitkat (original) γυρίζω. Παλιά αλλά αξιόπιστη, με την ΛΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΙΤΑ να με καλύπτει, ακομα...!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Αντιγραφή της DU είναι Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η AOSP Extended? Όχι ρε συ. Και τεχνικά και στην πράξη είναι διαφορετικές. Τις δοκίμασα και τις 2. Καλή κ η DU, θα την κρατούσα, αλλά βρήκα μετά την AOSP Ex και προσωπικά είδα διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Δες τα features, όλα fork είναι Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geozx Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 Καλημερα.Ειμαι με cludy 3.3 και τις τελευταίες μερες δεν συνδέεται το κινητό σε 4G .Παρόλο που εκανα και fresh install.Μονο 3G.ξερει κανεις γιατι μπορει να το κανει αυτο Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 Καλησπέρα παιδια, ενας φίλος μου έχει το G2. Χθες δοκίμασε να το ξερουταρι και να βάλει original stock kdz με flashtool. Το flashtool κόλλησε στο 2% όταν έβγαλε το καλώδιο δεν μπορουσε πια να μπει σε twrp ούτε σε download mode. Υπάρχει κάτι που να το κάνει να μπει σε download mode η σε twrp? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 Καλησπέρα παιδια, ενας φίλος μου έχει το G2. Χθες δοκίμασε να το ξερουταρι και να βάλει original stock kdz με flashtool. Το flashtool κόλλησε στο 2% όταν έβγαλε το καλώδιο δεν μπορουσε πια να μπει σε twrp ούτε σε download mode. Υπάρχει κάτι που να το κάνει να μπει σε download mode η σε twrp?Εδώ είσαι μάγκα μου: https://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=58854118 Καλημερα.Ειμαι με cludy 3.3 και τις τελευταίες μερες δεν συνδέεται το κινητό σε 4G .Παρόλο που εκανα και fresh install.Μονο 3G.ξερει κανεις γιατι μπορει να το κανει αυτο Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕίναι ενεργοποιημένη η ρύθμιση για LTE; Τι πάροχο έχεις; Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geozx Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 Εδώ είσαι μάγκα μου: https://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=58854118 Είναι ενεργοποιημένη η ρύθμιση για LTE; Τι πάροχο έχεις;Vodafone έχω. Ναι είναι lte Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. October 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2017 Καλημέρα σε όλους. Έπεσε στα χέρια μου ένα G2 της οικογένειας, του πέρασα root και twrp. Επειδή και 1420 σελίδες είναι πολλές, μια γρήγορη πρόταση για rom και kernel; Features και σταθερότητα με ενδιαφέρουν, όχι τόσο μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2017 Καλημέρα σε όλους. Έπεσε στα χέρια μου ένα G2 της οικογένειας, του πέρασα root και twrp. Επειδή και 1420 σελίδες είναι πολλές, μια γρήγορη πρόταση για rom και kernel; Features και σταθερότητα με ενδιαφέρουν, όχι τόσο μπαταρία Cloudy 3.3, kernel xceed 14 (όχι νεώτερο γιατί μετά είχε γινει κάπως unstable). Στη κάμερα επίσης θύμαμαι σε χαμηλό φωτισμό δυσκολευόταν να νετάρει και είχα φλασάρει τα stock libraries (υποτίθεται είχε βελτιωθεί σε κάποια σημεία αλλά σε πολλούς είχε θέμα το focus). Αυτή τη στιγμή είσαι lollipop ή kitkat? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. October 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2017 Cloudy 3.3, kernel xceed 14 (όχι νεώτερο γιατί μετά είχε γινει κάπως unstable). Στη κάμερα επίσης θύμαμαι σε χαμηλό φωτισμό δυσκολευόταν να νετάρει και είχα φλασάρει τα stock libraries (υποτίθεται είχε βελτιωθεί σε κάποια σημεία αλλά σε πολλούς είχε θέμα το focus). Αυτή τη στιγμή είσαι lollipop ή kitkat? Έλα βρε Αντρέα! Χρωστάω και κάτι φωτογραφίες, δεν το έχω ξεχάσει! Lollipop είμαι με twrp 2.8. Να φλασάρω νεώτερο ή κάνει και αυτός; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts