Jump to content

Thanosar13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    169
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Thanosar13

  1. Καλησπέρα, εδώ και αρκετό καιρό χρησιμοποιώ την Cloudy 3.3 και απλά όταν αποφασίζω να κάνω μια ανανέωση απλά φλασάρω από την αρχή την ίδια ρομ. Τον τελευταίο καιρό έχω ένα πρόβλημα καθώς δεν λειτουργούν τα Bluetooth και το Ράδιο. Μετά από νέο format τα δύο αυτά που ανέφερα εξακολουθούν να μην λειτουργούν. Δεν ξέρω αν έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος παρόμοιο πρόβλημα και αν είναι κάποιο software και όχι hardware θέμα, αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω κάποια νέα rom μπας και διορθωθεί το θέμα. Ποιες rom είναι τώρα οι επικρατέστερες γιατί δεν έχω αρκετό χρόνο για να δοκιμάσω και να βγάλω τα δικά μου συμπεράσματα;
  2. Ναι αυτό που είπες το ξέρω.. Εγώ αυτό εννοώ, Πάντως και εγώ βλέπω ότι κάτι δεν πάει και πολύ σωστά με την διαχείριση της μνήμης. Ειδικά σε σχέση με την Cloudy!
  3. Χρόνια πολλά καλή χρονιά και σε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Εδώ και λίγες ώρες πέρασα την CM13 και μέχρι στιγμής δεν έχω συναντήσει κάποιο πρόβλημά. Θα ήθελα να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις αν υπάρχει δυνατότητα να προσθέσω το πλήκτρο που κατεβάζει την κουρτίνα ειδοποιήσεων που είχε η Cloudy, γιατί με μια ματιά στις ρυθμίσεις "πλήκτρα και διάταξη" δεν βλέπω να υπάρχει.
  4. Καλησπέρα και Χρόνια πολλά και από μένα! Εδώ και 1+ χρόνο είμαι με την Gloudy 3.3, αν και δεν έχω κανένα παράπονο νομίζω πως ήρθε η ώρα για μια αλλαγή! Ποιες ρομ είναι τώρα στο προσκήνιο; Υπάρχει τίποτα σε marshmallow;
  5. Χαιρετώ την παρέα.. Είμαι κάτοχος του LG g2 εδώ και 2 χρόνια και είναι απόλυτα ικανοποιημενος. Σκέφτομαι έτσι για την αλλαγή να πάρω (μεταχειρισμενο) τo note 3. Πίστευετε αξίζει να το αποκτήσεις τώρα κάποιος;
  6. Έχει δοκιμάσει κάποιος την MIUI 7 μου πει εντυπώσεις;
  7. Σε ευχαριστώ πολύ! Ούτε που το είδα πως πρέπει να φλασάρω αυτό το αρχείο πρώτα.
  8. Από την CloudyG2 2.2 θέλω να βάλω την 3.3! Κάνω όλα τα wipe κάνω κάνω κανονικά την εγκατάσταση, αλλά όταν τελειώνει δεν ανοίγει ποτέ η ρομ. Ανοίγει το τηλέφωνο εμφανίζεται το LG Logo και μετά μαύρη μαυρίλα. Κάποιος κάτι παρόμοιο;
  9. Καλησπέρα και από μένα. Μετά από πολύ καιρό με την couldyG2.2 αποφάσισα να αλλάξω ρομ. Φυσικά θα μείνω πάλι σε cloudy μιας και πιστεύω πως το τηλέφωνο φτάνει στα όρια του με αυτή τη ρομ. CloudyG2 3.3 LP είναι η τελευταία αν δεν κάνω λάθος έτσι;
  10. Καλή τύχη και καλό καλοκαίρι σε όλους!
  11. Σε ευχαριστώ πολύ. Θα το κοιτάξω και θα κάνω μια απόπειρα.
  12. Να σου πω την αλήθεια δεν έχω μπει ποτέ στην διαδικασία να αλλάξω κερνελ οποία ρομ και αν είχα. Αν υπάρχει κάποιο λίνκ με οδηγίες θα με βοηθούσε πολύ.
  13. Εγώ με 4-5 μέρες με την Aosp Vanir Lollipop δεν προλαβαίνω να αφήσω τον φορτιστή από τα χέρια. Έχετε να προτείνετε καμιά άλλη καλή Custom Lollipop;
  14. Πως τα βγάζεις πέρα με αυτό το χάος; :p
  15. Για αυτό λέω και εγώ γιατί να μπει κάποιος στην διαδικασία να περάσει κάποια Official Lollipop εφόσον υπάρχει θέμα με το root (απ' ότι φαίνεται από τα σχόλια) και να μην βάλει μια custom lollipop που είναι και rooted.
  16. Φίλε αν δεν σου είναι δύσκολο βγάλε μια prt scn γιατί δεν μπορώ να το βρω. Επειδή βλέπω πολλά άτομα να παιδεύονται με το root σε Official Lollipop, γιατί δεν βάζετε να δοκιμάσετε μια από τις πολλές custom AndroidL που υπάρχουν, για να μην υπάρχει και θέμα root.
  17. Εγώ έβαλα την Camera Zoom FX και λύθηκε αυτό το θέμα.. Καμία τρίτη εφαρμογή κάμερας δεν κόβει έτσι την φώτο, δοκίμασε όποια θέλεις.
  18. Η εγώ είμαι τυφλός η δεν υπάρχει αυτή η επιλογή.. :cool:
  19. Εγώ έδω και δύο μέρες έχω aosp lolipop και συγκεκριμένα την vanir. Αυτό που δεν μπορώ να βρω είναι πως βγάζω το pop up που εμφανίζεται πάνω στην οθόνη όταν σε παίρνουν τηλέφωνο. Στις ρυθμίσεις κλήσεων που κοίταξα δεν βρίσκω κάτι..
  20. Εγώ δοκίμασα λίγο την RESURRECTIONREMIX_lp αλλά δεν με ενθουσίασε και πολύ (χωρίς να την κρατήσω και πολύ ώρα είναι η αλήθεια). Τώρα κατεβάζω να δω την vamir aosp.
  21. Πέρασα την RESURRECTIONREMIX_lp και συγκεκριμένα την τελευταία έκδοση 4.5.1 αλλά δεν όταν ανοίγει βάζω το PIN της SIM αλλά δεν ξεκλειδώνει ποτέ. Κάποιος με παρόμοιο πρόβλημα; Edit: Την φλάσαρα ξανά και λύθηκε το θέμα με την SIM.
  22. Καλησπέρα και από μένα! Λέω να την δοκιμάσω και εγώ μιας και ακόμα δεν έχω δοκιμάσει καμία Lollipop. Από cloudyG2 μετάβαση σε lollipop θέλει κάτι περισσότερο από την απλή διαδικασία; (τα wipes και flash από recovery)
  23. Έχει κανένας link για IOS εικονίδια στην Status bar για CloudyG2 2.2; Και αν γίνεται να είναι μισά αριστερά και μισά δεξιά.
  24. Ναι αυτήν εννοούσα, μετά είδα ότι δεν είναι για το D802. Σε ευχαριστώ ;)
×
×
  • Create New...