Jump to content

wiseguy

Members
  • Δημοσιεύσεις

    124
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About wiseguy

  • Ημ. Γέννησης 21/08/1977

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

wiseguy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ωραια! Αφου την εχεις εσυ, και λες και τα καλυτερα, χαίρομαι ιδιαιτερα! :) Root δεν εχω κανει να σου πω απλα θελω να μην κολλάει το κινητο και να ειναι και safe. Αν τα πετύχαμε αυτα ειμαστε κομπλε :D Στα υποψην παντως! Ευχαριστω! ΥΓ. Για αρχη διαπιστώνω οτι με data LTE κλπ, εκει που η Λολιποπ έτρωγε την μπαταρια αβερτα, με αυτη ειμαι σαν wifi. Αν οχι το ιδιο καμια σχεση με πριν παντως για ενα τρίωρο που το ανοιξα δοκιμάστηκα καμια 3% να εφαγε.
  2. Ευχαριστω φιλε μου, τελικα αυτο ηταν μαλλον ειχα παλιο recovery 2.8.κατι. Ειχα προβλημα και μετα που εβαλα την aosp η οποία ειναι και καλυτερη ROM, απλα εχω θεμα με το πληκτρολόγιο δεν αλλαζει σε ελληνικα. Φοβερή ROM παντως ωραια αλλαγη σαν να άλλαξα κινητο :D https://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/rom-aospextended-rom-v3-3-t3573700 Αυτήν έβαλα για όποιον ενδιαφέρεται. Θα ενημερωσω πως παει τις επόμενες μερες.
  3. Καλησπέρα παιδιά. Μάλλον κάποια χαζομάρα έκανα και δεν το κατάλαβα. Είχα Lollipop stock, έβαλα one click root, έγινε root κανονικά τσέκαρα και με το root checker, εγκαταστάθηκε και το SUPERSU, τρέχω και το autorec, μπαίνω σε recovery, κάνω wipe τα πάντα εκτός internal memory, βάζω αυτή τη ROM: https://forum.xda-developers.com/lg-g2/orig-development/rom-official-mokee-source-project-t3545238 κάνω reboot αλλά το κινητό δεν ανταποκρίνεται. Έπρεπε να βάλω και kernel ή κάτι τέτοιο; EDIT: Με τη βοήθεια του SRK τελικά κατάφερα και την έβαλα τελικά αφού με έβαλε σε TWRP.
  4. Καλησπερα και Χρονια Πολλα σε ολους! Εχω μια απλή ερωτηση: υπαρχει καποιος τρόπος να δουμε πόσους κύκλους φόρτισης εχει κανει το κινητο μας απο τοτε που αγοράστηκε; Ευχαριστω!
  5. Ευχαριστούμε για αλλη μια φορα. Καλη επιτυχια σε ολους.
  6. Καλες γιορτες και καλη επιτυχια σε ολους!
×
×
  • Create New...