thanos1989 Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Δεν είμαι σίγουρος, αλλά επειδή μου είχε συμβεί το ίδιο, πήγα Menu> Preferences> Max Backup History και από 1 το έβαλα 3 (μια εφαρμογή ήθελα να κρατήσω μόνο). Δοκίμασε να βάλεις πχ 50... Δεν βοήθησε στο να ξεμπλοκαρει... Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει... μου το έκανε και στην 1.2 πριν βάλω την 1.3... μάλλον βγάζει πρόβλημα κάτι από όλα αυτά που φλασαρα αλλά τι;;; εκεί είναι το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeVasil Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Καλησπερα στα παιδια, Για κανενα μηνα ημουν με την ff 1.0 +xceed 14. Ειχα πολλα random restarts, το ytube απο browser ηταν πρασινο και η XCAM δεξια και κατω εχει μαυρο πλαισιο. Σημερα που βρηκα λιγο χρονο φλασαρα την 1.3. Η Xcam εξακολουθει να μην εχει σωστη προεπισκοπηση..και να δειχνει μαυρη μπαρα δεξια και κατω. Φτιαχνεται καπως αυτο?? η 1.3 με ποιον κερνελ ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis8 Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Καλησπερα στα παιδια, Για κανενα μηνα ημουν με την ff 1.0 +xceed 14. Ειχα πολλα random restarts, το ytube απο browser ηταν πρασινο και η XCAM δεξια και κατω εχει μαυρο πλαισιο. Σημερα που βρηκα λιγο χρονο φλασαρα την 1.3. Η Xcam εξακολουθει να μην εχει σωστη προεπισκοπηση..και να δειχνει μαυρη μπαρα δεξια και κατω. Φτιαχνεται καπως αυτο?? η 1.3 με ποιον κερνελ ειναι? Η xcam θα φτιαξει μονο αν αλλαξει το dpi μεσα στο build.pro και το κανεις 480 Τα βιντεο φτιαχτηκαν στην 1.3 Η ρομ ειναι με στοκ κερνελ.....αν θελεις καλυτερη διαχειριση ραμ βαλε ντορι 9.1 η xceed 12a Παράθεση Fast&Furious v1.3 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qQUZxUlprMnB4amM/view?usp=sharing F.F STOCK 1.0 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qdXlIUHUwYTJTeHc/view?usp=sharing MODS https://drive.google.com/drive/my-drive Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Καλησπερα στα παιδια, Για κανενα μηνα ημουν με την ff 1.0 +xceed 14. Ειχα πολλα random restarts, το ytube απο browser ηταν πρασινο και η XCAM δεξια και κατω εχει μαυρο πλαισιο. Σημερα που βρηκα λιγο χρονο φλασαρα την 1.3. Η Xcam εξακολουθει να μην εχει σωστη προεπισκοπηση..και να δειχνει μαυρη μπαρα δεξια και κατω. Φτιαχνεται καπως αυτο?? η 1.3 με ποιον κερνελ ειναι? Για ποια μαυρη μπαρα λες? εγω φοραω την ff 1.3 και η Xcam δουλευει κανονικα και με στοκ κερνελ και με τον dori 9.1, χωρις μπαρες και τετοια :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosgvr Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Γεια σας, μπορεί κάποιος να μου στείλει τον λινκ για τον xceed12a ? Δυσκολεύομαι να το βρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Γεια σας, μπορεί κάποιος να μου στείλει τον λινκ για τον xceed12a ? Δυσκολεύομαι να το βρω. https://www.androidfilehost.com/?fid=24269982087001842 Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeVasil Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Η xcam θα φτιαξει μονο αν αλλαξει το dpi μεσα στο build.pro και το κανεις 480 Τα βιντεο φτιαχτηκαν στην 1.3 Η ρομ ειναι με στοκ κερνελ.....αν θελεις καλυτερη διαχειριση ραμ βαλε ντορι 9.1 η xceed 12a Thanks! Done! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Παιδιά φοράω ξανά την limitless εδώ και 3 μέρες και όλα οκ. Εχώ σβήσει και κάποιες εφαρμογές που δεν ήθελα αλλά έχω ένα μικρό πρόβλημα. Το plug n pop κρασαρει. Εχω δοκιμάσει να κρατήσω smart settings ή αλλες εφαρμογές συστήματος που μπορεί να σχετίζεται αλλά δεν μου δουλεύει. Γνωρίζει κάποιος με ποια αλλά πακέτα ή εφαρμογές μπορεί να σχετίζεται το plug n pop? Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdimi70 Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 (edited) Παιδιά φοράω ξανά την limitless εδώ και 3 μέρες και όλα οκ. Εχώ σβήσει και κάποιες εφαρμογές που δεν ήθελα αλλά έχω ένα μικρό πρόβλημα. Το plug n pop κρασαρει. Εχω δοκιμάσει να κρατήσω smart settings ή αλλες εφαρμογές συστήματος που μπορεί να σχετίζεται αλλά δεν μου δουλεύει. Γνωρίζει κάποιος με ποια αλλά πακέτα ή εφαρμογές μπορεί να σχετίζεται το plug n pop? Εδω εισαι φιλε μου αλλα να προσεχεις οταν σβηνεις (πρωτα μπακαπ) https://drive.google.com/file/d/0ByGKQoE6sREwUmlsbFVWLUJlSWM/view?usp=sharing ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βρήκα ένα bug με την κάμερα του g4 App... Όταν πας στις FULL ρυθμίσεις και επιλέξεις να κάνεις manual focus, στην τέρμα μακρινή εστίαση "τερματίζει" η εφαρμογή! Με xcam δεν το κάνει. Αυτά προς το παρόν... κάνω ότι μπορώ για να μαζέψω όσα πιο πολλά bug για να εξαλείψετε όσο γίνετε τις ατέλειες παιδιά... μέχρι τώρα δεν έχω βρει κάτι μεγάλο! Η f&f ν1.3 τσουλάει σταθερά (χωρίς σπασίματα και reboot). xceed 14 kernel Ειναι γνωστο bug το εχουμε ξαναγραψει πριν απο 10 ημερες περιπου ,θα πρεπει να το πηγαινεις ενα κλικ πριν το τελος για να μην κρασαρει, Μιλαμε για ported εφαρμογη και αυτη τη στιγμη ειναι η καλυτερη (οχι η τελεια) ported G4 camera απο τους Βραζιλιανους, αν βγει κατι καλυτερο στο μελλον εδω θα ειμαστε ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για το πρόβλημα με την Xcam και το μαυρο πλαισιο, ειναι αυτο που ειχα γραψει τις προαλλες οτι ο καθε κερνελ εχει τους δικους του drivers, οσοι φορατε Xceed απλουστατα δεν υπαρχει το προβλημα!! οσοι DorimanX ανεβαστε το dpi στο 480 Edited February 28, 2016 by pdimi70 Παράθεση LINKS SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Εδω εισαι φιλε μου αλλα να προσεχεις οταν σβηνεις (πρωτα μπακαπ) https://drive.google.com/file/d/0ByGKQoE6sREwUmlsbFVWLUJlSWM/view?usp=sharing ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ειναι γνωστο bug το εχουμε ξαναγραψει πριν απο 10 ημερες περιπου ,θα πρεπει να το πηγαινεις ενα κλικ πριν το τελος για να μην κρασαρει, Μιλαμε για ported εφαρμογη και αυτη τη στιγμη ειναι η καλυτερη (οχι η τελεια) ported G4 camera απο τους Βραζιλιανους, αν βγει κατι καλυτερο στο μελλον εδω θα ειμαστε ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για το πρόβλημα με την Xcam και το μαυρο πλαισιο, ειναι αυτο που ειχα γραψει τις προαλλες οτι ο καθε κερνελ εχει τους δικους του drivers, οσοι φορατε Xceed απλουστατα δεν υπαρχει το προβλημα!! οσοι DorimanX ανεβαστε το dpi στο 480 Μου πετάει το ίδιο σφαλμα...σε ευχαριστώ πολύ πάντως.. Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdimi70 Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Δοκιμασε και αυτο ελαφρως τροποποιημενο, ειδαλλως ενα dirty flash 5 λεπτα υποθεση http://1drv.ms/1TLtYFg Παράθεση LINKS SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Δοκιμασε και αυτο ελαφρως τροποποιημενο, ειδαλλως ενα dirty flash 5 λεπτα υποθεση http://1drv.ms/1TLtYFg Θα το δοκιμάσω..thanxx Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liovag Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Εγώ πήρα το ευρωπαϊκό και μου έστειλαν το αμερικανικό. Εκανα ενα update και τώρα δεν δουλεύει τπτ. Είμαι στο dispute και αναμονή... Μου το έστειλαν με μια ROM που δούλευε κανονικά. Gsm τουλαχιστον γιατί το είχε ο πατέρας μου και όχι έχω. Στο update έγινε η ζημιά που έβαλε το λογισμικο απο αυτό που "υποτίθεται" οτι είναι. Νομιζω οτι είναι t mobile. Δεν βάζω και το χερι μου στη φωτιά.. :) :) Οποιαδήποτε συμβουλή όμως ευπρόσδεκτη (σε πμ καλυτερα για να μην βρωμιζουμε το θέμα εδώ) Πως μπορουμε να μαθουμε ποιο ακριβως είναι το μοντέλο που μας έστειλαν? Υπαρχει κάποιος τροπος για να μην την πατησουμε και εμείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shyster Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα με το titanium μου λέει μη επαρκής χώρος. βέβαια εγώ είχα και πρόβλημα με την επαναφορά εφαρμογών θα δοκιμάσω να βάλω και κάποια άλλη rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Πως μπορουμε να μαθουμε ποιο ακριβως είναι το μοντέλο που μας έστειλαν? Υπαρχει κάποιος τροπος για να μην την πατησουμε και εμείς? Το εχεις στα χερια σου; Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelos22 Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 προβλημα με το titanium backup. Πηγαίνετε superSU,ρυθμίσεις,και ξετσεκάρετε το mound namespace separation...επανεκκίνηση...και δουλευει κανονικά... Παράθεση Πέλαγο να ζήσω δε θα βρω σε ψυχή ψαριού κορμί γατίσιο κάθε βράδυ βγαίνω να πνιγώ πότε άστρα πότε άκρη της αβύσσου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Χθες και σήμερα το πρωί είχα δύο επανεκκινησεις, δεν ξέρω γιατί και το φταίει, θα ανάψω τι log στον doti και θα δω Φοράω ff 1.3 & dori 9.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Χθες και σήμερα το πρωί είχα δύο επανεκκινησεις, δεν ξέρω γιατί και το φταίει, θα ανάψω τι log στον doti και θα δω Φοράω ff 1.3 & dori 9.1 Από την rom δεν είναι πάντως. Ίσως από τον kernel Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Εγώ με dori 9.1 και limitnes ειχα αρκετα παγώματα. Λογικά ειναι θέμα kernel αφου με τον 9.0 ήμουν μια χαρα Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babe0607 Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Καλησπέρα. Εχω την ff 1.3. Προσπαθώ να αντικαταστήσω το εικονιδιο της μπαταριας στο status bar που εχει η rom και να χρησιμοποιησω το εικονιδιο της μπαταριας από το g3stweaks (unlocked) με αποτελεσμα να μου βγαζει κ τα δυο εικονιδια. Μπορειτε να βοηθησετε? ευχαριστω.... Παράθεση Redmi Note 12 Pro+ 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liovag Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Το εχεις στα χερια σου; Ναι το έχω στα χέρια μου.. Επίσης το εικονίδιο της stock εφαρμογής του φακού εξαφανίστηκε.. Δεν υπάρχει ούτε στο app drawer ούτε στις γρήγορες ρυθμίσεις.. Υπάρχει όμως στα widget και λειτουργεί κανονικά.. Καμιά ιδέα? Έχω Stock 4.4.2 version για το κορεατικο μοντελο F320s και εχω κανει root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 (edited) Ναι το έχω στα χέρια μου.. Ε τοτε πας settings, about phone, hardware info, model number. D800 (AT&T) D802 (Europe) D801 (T-Mobile) D802TA (Australia) D803 (Canada) VS980 (Verizon) LS980 (Sprint) Το γραφει επισης στο κουτι και στο πισω καπακι του κινητου. Καλησπέρα. Εχω την ff 1.3. Προσπαθώ να αντικαταστήσω το εικονιδιο της μπαταριας στο status bar που εχει η rom και να χρησιμοποιησω το εικονιδιο της μπαταριας από το g3stweaks (unlocked) με αποτελεσμα να μου βγαζει κ τα δυο εικονιδια. Μπορειτε να βοηθησετε? ευχαριστω.... Δε γινεται λογω της ROM. Edited February 29, 2016 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shyster Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 προβλημα με το titanium backup. Πηγαίνετε superSU,ρυθμίσεις,και ξετσεκάρετε το mound namespace separation...επανεκκίνηση...και δουλευει κανονικά... ναι ρε φίλε ναι αυτό ήταν thank you ακόμα μία βοήθεια πάω να κάνω επαναφορά κάποιων αρχείων συστήματος και μου βγάζει σφάλμα και σταματάει και δεν μπορώ να κάνω τίποτα, εγώ θέλω να επαναφέρω τα wifi και τα μηνύματα μου, ποια διαδικασία κάνω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 ναι ρε φίλε ναι αυτό ήταν thank you ακόμα μία βοήθεια πάω να κάνω επαναφορά κάποιων αρχείων συστήματος και μου βγάζει σφάλμα και σταματάει και δεν μπορώ να κάνω τίποτα, εγώ θέλω να επαναφέρω τα wifi και τα μηνύματα μου, ποια διαδικασία κάνω??? Καλο ειναι να μην κανεις επαναφορα δεδομενων εφαρμογων συστηματος. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amptou Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 μια ερωτηση για την google edition 1.5 καλυτερος κερνελ ο στοκ η ο xceed 14?η καποιος αλλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts