Jump to content

thanosgvr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    53
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by thanosgvr

  1. Priority line, eu express Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  2. Ναι στο 1 και στο 2. Στο 3 δεν ξερω να σου απαντήσω καθως δεν το εχω ψάξει. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  3. Το κινητο ειναι με global rom νομιζω απ όπου και να το πάρεις.. Κανονικά με ελληνικά και ota αναβαθμίσεις.. Το εχω απο gearbest και ειναι κομπλέ. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  4. Σημερα εμενα μ ηρθε μικρο πακετακι αξιας 1.5 ευρω μεσω postNl με αγορα 7/12/2016 χωρις τελεωνειο.. Αλλο πακετο με αγορα 30/10/2016 μεσω postnl δεν ηρθε ποτε...Σημερα εκανα αιτηση για refund.. Περιμενω και κινητο αξιας 140 ευρω με αγορα 10/12/2016 μεσω Postnl...
  5. Προσπαθω να βαλω την λολιποπ την 32αρα μιας και εχω 32αρι. Ειμαι με την cloudy 3.3 τωρα.. Στο download mode το κινητο λεει ''User B100'' ''Rooted''. Το πρωτο error Που μ πεταει ''Conection to server error'' Αφου τα ξανακανω απο την αρχη μετα μου λεει πως λογω καποιου error πατηστε retry.. στην διαχειρηση συσκευων φαινεται οπως στην φωτο... Δοκιμασα και σε αλλο pc και παλι τπτ... Τα ειδα τα προηγουμενα ποστς...αλλα δεν εγινε κατι..
  6. Καλησπερα..παλευω εδω μεσα στην μαυρη νυχτα να κανω επαναφορα σε στοκ με το lgflash tool. Κατεβασα την λολιποπ σε kdz περασα drivers κανω τις διαδικασιες που πρεπει και τελικα συνεχως εχω ερρορς στο φλασ. Στην αρχη μου λεγε κατι για server error... Δοκιμασα σε λαπτοπ με win 10 64bit και σε σταθερο win 7 64bit. Θυρα usb 2 κανονικα. Usb debugging τσεκαρισμενο.. Οσο και να ψαξα δεν βρηκα ακρη.. Αλλαξα και καμποσπυς drivers αλλα και παλι τπτ... Καποια ιδεα?
  7. Καλημερα, Νομιζω αρχιζει η οθονη μου και κιτρινιζει ξανα..δευτερη φορα που συμβαινει ****το και με στεναχωρει πολυ... Ειμαι με cloudyg2 3.3 και θα πρεπει να γυρισω παλι σε στοκ κατασταση για να χρησιμοποιησω την εγγυηση ... Την διαδικασια την βρηκα..αυτο που δεν θυμαμαι ειναι τι πρεπει να προσεξω στο kdz που θα κατεβασω γιατι εχω το 32αρι.. Επισης ποιο ειναι αυτο που βαζουμε το ιμει και σου λεει απο ποια χωρα ειναι?
  8. Ναι με τον δικο του κερνελ ειναι...
  9. Γεια σ κατερινα και σε ευχαριστουμε.. Πρωτη φορτιση cloudy g3 2.2. Με χρηση φασεμπουκ ..browser .. Youtube..wifi μονιμο και συγχρονισμό. Φωτεινότητα 40%. Εχω καταενθουσιαστει!!!!
  10. Flandra σε ευχαριστω. Οπως και να χει μεχρι στιγμής μοιαζει να λειτουργει μια χαρα.. Αν ειχα και την επιλογη να βρω περρισοτερα θεματα θα ηταν ολα τελεια
  11. Μολις εβαλα τη cloudy. Μια ερωτηση.. Ειχε επιλογη odex k deodex. Ποια η καλύτερη,? Εγω επέλεξα την πρωτη καθως δεν ήξερα.
  12. Εντυπωσιακό. Εγώ στην καλύτερη βγάζω 3μιση ώρες.. Αλλά το έχω στο χερι συνέχεια.. Οποτε για επιβαιβεωση : Φορμάτ τα γνωστά, Πατσακι σε κκ, Κάποιο baseband που λέει στο ποστ και μετα την γνωστή διαδικασία.
  13. Καλημέρα κωστή και flandra. Επειδή ήρθε η ωρα να κάνω αλλαγή και εγώ σε Ρομ μάλλον θα κατάληξη οπου και εσείς. Είμαι καιρό με bliss 6.2 mm . Για να βάλω την κκ θα πρεπει να φλασαρω το πατσακι go to kk,? Έχω καιρό να ασχοληθω και τα 3χω ψιλοξεχασει.. Επείσης επειδή με ενδιαφέρει πολύ η θερμοκρασία στην κκ που 3χετε είναι οκ? Χτυπάει 75αρια? Εγώ τώρα στην βλισσ το έχω στο 1.5ghz και το κραταω χαμηλά. Με το που ζέστανε ο καιρος φούντωνε για πλάκα.
  14. Καλημερα σας. Θα ηθελα την γνωμη σας για δοκιμη καποιας aosp rom. Οι μαρσαλοου αξιζουν? Σκεφτομαι να δοκιμ;σω η την cloudy ή την blisspop σε μαρσαλοου. Καθε γνώμη ευπρόσδεκτη. Ευχαριστω
  15. Γεια σας κ παλι.. Ειχα τον δορι 9.2. Εβαλα τον xceed12a με wipe calce.dalvik cache. Αφου ανοιξε το κινητο εχω ακομα το εικονιδιο του δορι το οποιo δεν λειτουργει καθως kαι το synapse k colour control τα οποια λειτουργουν.. Πως αφαιρείτε το εικονιδιο dorinmax?
  16. Θέματα στην ff1.3 πως βάζουμε? Γίνετε?
  17. Γεια σας, μπορεί κάποιος να μου στείλει τον λινκ για τον xceed12a ? Δυσκολεύομαι να το βρω.
  18. Πω πω τετοια να βλεω να τρελαίνομαι. Με δορι θα εχω κατι ανάλογο? Ποια ειναι η αλοψη σου? Το βασικο για μενα ειναξ η μπαταρία. Τα εχεις δουλέψει και τα δυο και θα εχεις δει διαφορά. Δεν ξεχνώ, τσιπουρα και πεινιρλι..
  19. Εβαλα τον δορι αλλα το κινητο ψήνεται.. Κατω απο 60 βαθμους δεν πέφτει ενω πριν ηταν μια χαρά.. Εκανα μια επαναφορά, θα δω πως θα παει και αν δεν στρωσει φλασαρω ξανά το φαστ & φιουριους
  20. Εβαλα εχθες τηβ ff1. 3 Σερφαρα επαιξα ξανασερφαρα βιντεο κλπ. Χωρίς όμως σιμ μεσα, εχω 4 ωρες sot. Η ρομ παει πολυ καλά. Ειναι απλη και όμορφη και ο καθενας την χτίζει οποως θέλει με τα εξτρα ζιπακια και εφαρμογές. Εγω κωστη σου βγαζω το καπέλο, κερναω καφέ και σάντουιτς ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα θελα όμως να δω τι κανει ο dori. Ζητάει όμως τον τελευταιο ΚΚ BOOTLOADER. Να προχωρήσω?
  21. λοιπον ολα καλα....ροοταρα με ioroot25r1, twrp με autorec for kitkat εβαλα την ff1.3 του Κωστη. να το αφησω οπως εχει? Η να βαλω την dori 1.9? απο οτι διαβαζα θελει τον τελευταιο ΚΚ bootloader.. To εχει η ff1.3? Να προχωρησω?
  22. Γεια σας και παλι, ακολουθω τις οδηγίες για να κανω ροοτ.. Τρεχω το πρόγραμμα και φτάνει στο σημείο που ζηταει να κλείσω το κινητό και να το βαλω σε download mode. Σε διαφορετικα pc σε διαφορετικές θύρες δεν μπαίνει σε download mode με τίποτα, παρα μονο δειχνει οτι φορτίζει. Volume up και βαζω το υσβ. Βρηκα και το ioroot αλλα μ λεει πως δεν κανει για το κινητο. Να κανω downgradeσε παλιοτερη εκδοση ioroot. Kati που δεν βρίσκω. Αναμένω την βοηθεια σας
  23. Αγαπητε tupac σε ευχαριστώ πολύ. Ησουν πολυ αναλυτικος. Σημερα το βραδυ θα προχωρήσω σε αλλαγη ρομ... Αν μεχρι τοτε μας επιβαβαιωση κάποιος γι αυτο που λες ακομα καλύτερα. Να είσαι καλα. Συνεχίστε τηβ πολυ καλη δουλειά.
  24. Καλησπέρα σας, Αγαπητέ Κωστη, φλανδρα, tupac, διαβασα παρα πολλες σελιδες και απ οτι καταλαβα ειστε γνωστές του αντικειμένου οσο δεν παει. Θα σας παρακαλούσα για την βοηθεια σας. Εχω το 32αρι g2 με στοκ κιτκατ 4.4.2 Απ οτι κατάλαβα στα οσα διαβασα η ff 1.3 του κωστη ειναι οτι καλύτερο αυτη την στιγμή για το κινητο. Θα ήθελα λοθπον να μου πειτε την διαδικασία για να αποκτησω και εγω την συγκεκριμενη ρομ, καθως και τον τροπο να βαλω την dori 1.9(δεν ξερω τι ειναι η δορι) αφου καταφερω να βαλω την ρομ πρωτα. Επίσης ειναι ευκολο αργοτερα να το ξαναγυρισω σε στοκ? ΕΕιμαι ακομα σε εγγύηση και αν χρειαστεί θα ηθελα να το γυρισω σε εργοστασιακη μορφη. Γωριζω πως η κιτκατ ειναι πολυ καλη για το κινητο αλλα θα ηθελα να δοκιμασω κατι διαφορετικο. Ευχαριστω πολύ.
×
×
  • Create New...