Jump to content

amptou

Members
  • Δημοσιεύσεις

    26
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About amptou

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

amptou's Achievements

  1. Να ρωτήσω κάτι αν έχω δηλαδή ήδη σταθερή σύνδεση Vodafone και με φορητοτητα πάω στο unlimited παίρνω έξτρα δωρεάν την i4s και το mifi? Επίσης η ιδιωτική ip τι περιορισμούς έχει? Γιατί ψάχνω παράλληλα μήπως αντικαταστησω μια σταθερή nova που έχω και σέρνεται με ρουτερ συν την έξτρα σιμ.
  2. ρε παιδια μηπως υπαρχει κατι για να αντικαταστησουμε αυτο τ απαραδεκτο ραδιοφωνο τ g2?
  3. μια ερωτηση για την google edition 1.5 καλυτερος κερνελ ο στοκ η ο xceed 14?η καποιος αλλος?
  4. ναι ναι ολα καλα εκανα βλακεια αλλα ευτυχως το g2 δεν μπρικαρει ποτε.. ευχαριστω θα δοκιμασω και θα γραψω εντυπωσεις. διαβαζω πολυ δυνατη και η ελληνικη ρομ.. θα δοκιμαστει!!
  5. καλυτερος κερνελ για την google edition?
  6. πριν προσπαθωντας να το λυσω νομιζω πατησα διαμορφωση σε ενα δισκο.. τωρα????να ρωτησω στο xda?
  7. το κατεβασα κι ενω κανω την διαδικασια μου βγαζει ενα error native problem 0. ξερεις κανενας τι μπορει να φταιει?
  8. παιδια νομιζω πως μπρικαρε γ τ καλα τ κινητο.. πηγα να κανω μια ρομ φλασαρισμα και τωρα οταν τοσυνδεω σε υπολογιστη μου βγαζει μηνυμα πρεπει να διαμορφωσετε τον δισκο πριν τον χρησιμοποιησετε..τι μπορω να κανω???
  9. προσπαθω να μπω στο recovery του twrp για να φλασαρω μια ρομ και μου πεταει ενα secure booting error.. ξερετε τι μπορει να φταιει?
  10. Παιδιά καλημέρα θέλω να γυρίσω σε stock Android για να πάει για service.. στο flashtool επέλεξα 3gqct αντί για CDMA και έκανα normal flash αντί για cse.. Λέτε να υπάρχει θέμα?
  11. Να ρωτήσω κάτι? έβαλα την stock ρομ που έπρεπε.. Υπάρχει κάποιος τρόπος να ελέγξω ότι δεν φαίνεται ότι έχω κάνει ρουτ στο παρελθόν
  12. οχι γενικα αρκετα απαλα..αλλα θερμοκρασια ειδικα μετα απο χρηση 4g πολυ ωρα ανεβαζει πολυ..
  13. το κινητο ειναι παρτιδας 406.. παιχνιδια δεν παιζω καθολου, για browsing to χρησιμοποιω αρκετα ομως και χρειαζεται φορτιση μια φορα τη μερα..
  14. ναι φαινεται αρκετα ειδικα σε λευκο φοντο
×
×
  • Create New...