Arinapac Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Αφου δεν ειναι ''on tansport'' μη μιλας καθολου.Ο ελληναρας τωρα στις γιορτες βαριεται να δουλεψει...θα ερθει... Το θέμα είναι ότι βλέπω εδώ να έχουν ανοιχτεί σάκοι που έφτασαν αργότερα από το δικό μου!!!!!! Τι στο διάβολο??? Επιλογή κάνουν ???¿?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos840 Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Το θέμα είναι ότι βλέπω εδώ να έχουν ανοιχτεί σάκοι που έφτασαν αργότερα από το δικό μου!!!!!! Τι στο διάβολο??? Επιλογή κάνουν ???¿?? Αυτο ας απαντηθει απο καποιον που σιγουρα το γνωριζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Τι αλλακωλιες είναι αυτές; Από αεροδρόμιο σε αεροδρόμιο; Πρώτη φορά το βλέπω αυτό. Ένα αεροδρόμιο είναι. Έφτασε, μπήκε, έφυγε. Αυτό δεν κάνεις κι εσύ όταν πρόκειται να ταξιδέψεις; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Το θέμα είναι ότι βλέπω εδώ να έχουν ανοιχτεί σάκοι που έφτασαν αργότερα από το δικό μου!!!!!! Τι στο διάβολο??? Επιλογή κάνουν ???¿?? Αν διαβαζες την πρωτη σελιδα που εχει τον οδηγο θα εβλεπες αυτο : 2. Είναι δυνατόν να παραλαβει κάποιος πριν από εμένα, ενώ η δική μου αποστολή προηγήθηκε; Ναι. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που ευθύνονται γι αυτό, αλλά όσο είμαστε μέσα στο χρόνο παράδοσης που αναφέρει ο πωλητής, δε πρέπει να μας ενδιαφέρει το πότε και το γιατί παρέλαβε κάποιος άλλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 δεμα ενους φιλου μου, αξιας περιπου 15 ευρω (κατι ακουστικα) εχει κολλησει συμφωνα με sky56 απο τις 28/11 στο "GREECE, the transfer of customs". ο κωδικος του ειναι NL14790444055280 . Το θεμα ειναι εγω τον παροτρυνα να αγορασει, και δεν ξερω τι να του πω τωρα.εγω δεν ειχα ποτε τετοιο θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 ρε παιδια ενα δεμα μικρης αξιας ηρθε με nl post χωρις τρακ ναμπερ σε 15 μερες απο κινα και εχω και 3 παραγγελιες με τρακ ναμπερ 40 μερες και τιποτα ελεος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZMA Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 (edited) δεμα ενους φιλου μου, αξιας περιπου 15 ευρω (κατι ακουστικα) εχει κολλησει συμφωνα με sky56 απο τις 28/11 στο "GREECE, the transfer of customs". ο κωδικος του ειναι NL14790444055280 . Το θεμα ειναι εγω τον παροτρυνα να αγορασει, και δεν ξερω τι να του πω τωρα.εγω δεν ειχα ποτε τετοιο θεμα. θα ερθει μην ανησυχεις και τα δικα μου απο την αγορα περιπου 1 μηνα και τοσο κινηση. τα αλλα πριν τον νοεμβριο ηρθαν πιο νωρις που δεν εχει τοσο κινηση σε 15 μερες εφταναν Edited December 19, 2016 by ZMA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agatho Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 (edited) κραξτε οσο θελετε 2016-12-19 10:33 M.D. ILIOU, ITEM DELIVERED 2016-12-19 08:26 M.D. ILIOU, ITEM TO BE DELIVERED 2016-12-19 07:42 M.D. ILIOU, ITEM ARR M.D. ILIOU 2016-12-16 20:37 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM IN CONTA KENTRO DIALOGIS ATTIKIS 2016-12-16 18:37 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM ARR KENTRO DIALOGIS ATTIKIS 2016-12-16 12:14 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM ARR KENTRO DIALOGIS ATTIKIS 2016-12-16 11:37 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM UNLOADED 2016-12-16 07:24 K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA), ITEM IN CONTA K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA) 2016-12-15 17:18 RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE 2016-12-09 04:00 NETHERLANDS, SEND ITEM ABROAD PS εχω δεματα κολλημενα απο 26/10 .... Edited December 19, 2016 by agatho Παράθεση Οποιος βιαζεται δεν ψωνιζει απο Κινα... οι Κινεζοι ειναι φιλοι μας και θελουν τα λεφτα μας! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theomaria Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Στην ιδια φαση ειμαι και εγω πεσαμε στο χειροτερο ταχυδρομειο Αντε καλώς τα δέχτηκες https://service.post.ch/EasyTrack/submitParcelData.do?formattedParcelCodes=RU480255952CH&from_directentry=True&directSearch=false&p_language=en&VTI-GROUP=1&lang=en&service=ttb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Ένα αεροδρόμιο είναι. Έφτασε, μπήκε, έφυγε. Αυτό δεν κάνεις κι εσύ όταν πρόκειται να ταξιδέψεις; :lol: Guangzhou και Benghin είναι το ίδιο; Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Guangzhou και Benghin είναι το ίδιο; Προφανώς το βλέπεις στο sky56 (αυτό το "left hand navigation" είναι χαρακτηριστικό...). Τέτοιο βαθμό λεπτομέρειας δίνει συνήθως. Κι εγώ με τις τελευταίες παραγγελίες με PostNL έμαθα από το sky56 όλα τα... τερματικά των κινέζικων αεροδρομίων! :lol: (αν και πράγματι δε θυμάμαι να έδινε τόση λεπτομέρεια παλιότερα - μόνο η FlytExpress το έκανε, νομίζω...) Όχι ότι μας χαλάει βέβαια - μακάρι να είχαμε ανάλογη λεπτομέρεια και στα μεταγενέστερα στάδια του ταξιδιού... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Guangzhou και Benghin είναι το ίδιο; Sent from my m1 note using Tapatalk 2 είναι. Από Guangzhou πήγε Πεκίνο και από εκεί εφυγε για εξωτερικό. Έτσι γίνεται συνήθως. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telaspas Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Σε επικοινωνια μεσω e-mail που ειχα με την swiss post μου απαντησαν το εξης (ημερομηνια αποστολης απο hong kong 1-12)Dear Customer, Thank you for your enquiry. According to our internal records the parcel is now shipping to Greek. Because of the Peak season, the parcel will be slightly delayed. Hope this may help you. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Επιτέλους εμένα shipped από 15 Νοε χθες εμφανίστηκαν Ελλάδα. :D Λογικά στις επόμενες δυο τρεις μέρες παραλαμβάνω.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Επιτέλους εμένα shipped από 15 Νοε χθες εμφανίστηκαν Ελλάδα. :D Λογικά στις επόμενες δυο τρεις μέρες παραλαμβάνω.. Με ποια μεταφορική? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgedask7 Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 RF429429525SG Πώς γίνεται αυτό sg να λέει ότι έχει φτάσει και τα ΕΛΤΑ να μην λέει τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZMA Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 RF429429525SG Πώς γίνεται αυτό sg να λέει ότι έχει φτάσει και τα ΕΛΤΑ να μην λέει τιποτα θα περιμενεις εως 5 μερες μπορει και παραπανω πρεπει να το σκαναρουν και θα εμφανιστει,το καλυτερο υπομονη φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis44 Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 (edited) RF429429525SG Πώς γίνεται αυτό sg να λέει ότι έχει φτάσει και τα ΕΛΤΑ να μην λέει τιποτα Welcome to the club φιλε μου ειμαστε πολλοι απο οτι ξερω........ Edited December 20, 2016 by impreza_sti Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apost_V Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 (edited) RF429429525SG Πώς γίνεται αυτό sg να λέει ότι έχει φτάσει και τα ΕΛΤΑ να μην λέει τιποτα Εμένα η SG έλεγε πως είχε φθάσει Ελλάδα στις 08/12, στα ΕΛΤΑ φάνηκε πως έφθασε στις 14/12... Και φυσικά ακόμη περιμένω. Θα αισθάνομαι τυχερός εάν παραλάβω πριν το νέο έτος...:lol: Edited December 19, 2016 by apost_V Παράθεση People should not be afraid of their governments. Governments should be afraid of their people. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis44 Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 (edited) Εχω και εγω δεμα σε παρομοια κατασταση!!! Kλασσικο φαινομενο ειναι ρε παιδες γιατι απορειτε?? Η διαδικασια εχει ως εξης: Οι πτησεις με τα δεματα φτανουν στο αεροδρομειο την μερα που γραφει η singapore post...αυτο ομως δεν σημαινει οτι οι υπαλληλοι των ΕΛΤΑ στο αεροδρομειο θα σταματησουν απο το καφεδακι τους και το κολοβαρεμα για παρτι μας............Μενουν στον σακο 2-3-4-5-6-7-8-9 μερες αναλογως τις ορεξεις των υπαλληλων των ΕΛΤΑ στο αεροδρομειο και μετα αναλογα το πως θα ξυπνησουν το πρωι (πρωι συνηθως φαινεται κινηση στο σιτε των ΕΛΤΑ) η τα στελνουν προς κακα τελωνια η προς ΚΔ Αττικης!!! Edited December 20, 2016 by impreza_sti Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasstou19 Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Καλησπέρα, είμαι από τους άτυχους που έχουν δεματα στο τελωνείο. Το πρώτο μπηκε στις 09/12 και το δεύτερο στις 12/12. Πόσο περίπου κάθονται εκεί? Μπορώ να κάνω κατι για να το επισπευσω? Στάλθηκε από το ONEPLUS A3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apost_V Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Καλησπέρα, είμαι από τους άτυχους που έχουν δεματα στο τελωνείο. Το πρώτο μπηκε στις 09/12 και το δεύτερο στις 12/12. Πόσο περίπου κάθονται εκεί? Μπορώ να κάνω κατι για να το επισπευσω? Στάλθηκε από το ONEPLUS A3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk +1 Από 14/12. Παράθεση People should not be afraid of their governments. Governments should be afraid of their people. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinapac Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Αν διαβαζες την πρωτη σελιδα που εχει τον οδηγο θα εβλεπες αυτο : 2. Είναι δυνατόν να παραλαβει κάποιος πριν από εμένα, ενώ η δική μου αποστολή προηγήθηκε; Ναι. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που ευθύνονται γι αυτό, αλλά όσο είμαστε μέσα στο χρόνο παράδοσης που αναφέρει ο πωλητής, δε πρέπει να μας ενδιαφέρει το πότε και το γιατί παρέλαβε κάποιος άλλος. Προφανώς και έχω διαβάσει την πρωτη σελιδα και δεν είναι η πρωτη φορά που παραλαμβανω απο Κίνα !!!απλα ξεφυγαμε λιγο στον χρονο αυτήν την φορά και απλα σχολιαζω την καθυστέρηση !!!!ελπίζω να μην είναι κακό!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Προφανώς το βλέπεις στο sky56 (αυτό το "left hand navigation" είναι χαρακτηριστικό...). Τέτοιο βαθμό λεπτομέρειας δίνει συνήθως. Κι εγώ με τις τελευταίες παραγγελίες με PostNL έμαθα από το sky56 όλα τα... τερματικά των κινέζικων αεροδρομίων! :lol: (αν και πράγματι δε θυμάμαι να έδινε τόση λεπτομέρεια παλιότερα - μόνο η FlytExpress το έκανε, νομίζω...) Όχι ότι μας χαλάει βέβαια - μακάρι να είχαμε ανάλογη λεπτομέρεια και στα μεταγενέστερα στάδια του ταξιδιού... Στο 17track το βλέπω. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Guangzhou και Benghin είναι το ίδιο; Δεν ήξερα οτι το Guangzhou είναι αεροδρόμιο. Για να το ξέρεις, θα ξέρεις οτι αυτή η διαδρομή είναι πολύ συνηθισμένη για δέματα απο Κίνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts