Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απο Σιγκαπουρη για Ευρωπη οι πτησεις συνηθως ποτε ξεκινουν εφοσον παραλαβουν το δεμα? Μια με δυο μερες μετα?

Και να υποθεω αναλογα την πτηση κανουν και καποια σταση στο Ντουμπαι η καπου τελοσπαντων.

Ρωταω γιατι ειμαι σε κατασταση send item abroad απο τις 8 του μηνα.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ρε παιδιά, πολύ δεν βιάζεστε; Το ότι το τελευταίο διάστημα έρχονται πιο γρήγορα, δεν είναι ο κανόνας.

Ρε παιδιά, πολύ δεν βιάζεστε; Το ότι το τελευταίο διάστημα έρχονται πιο γρήγορα, δεν είναι ο κανόνας.

Δεν ειναι τοσο θεμα βιασυνης αλλα θεμα αγχους για το αν θα παραλαβεις πολλες φορες. Περιττο να αναφερω οτι φιλος που εκανε παραγγελια σχεδον μια εβδομαδα μετα απο εμενα απο το vickmall με SG post, παρελαβε κιολας σημερα. 9 εργασιμες δηλαδη σε σχεση με το δικο μου που ειχε κολλησει λογω κακοκαιριας και αν δε κανω λαθος λογω και του οτι αλλαξαν αεροπορικη εταιρια οπως αναφερθηκε πιο πανω, αν δε κανω λαθος.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Απο Σιγκαπουρη για Ευρωπη οι πτησεις συνηθως ποτε ξεκινουν εφοσον παραλαβουν το δεμα? Μια με δυο μερες μετα?

Και να υποθεω αναλογα την πτηση κανουν και καποια σταση στο Ντουμπαι η καπου τελοσπαντων.

Μην ανησυχείς δεν υπάρχει κάποιο στάνταρ, κι εγώ είμαι στο ίδιο στατους από 8/11

Μήπως υπάρχει κανένα νέο από δέματα στις Σευχέλλες? Από 20/10 παγωμένα έιναι εκεί τα δικά μου.Το ίδιο και απο VANUATOU.:cry:

Κανένα νέο από Ολλανδία μεριά έχουμε;

2 δέματα που έφυγαν από Ολλανδία 29/10 τα έχω στα χέρια μου εδώ και μια βδομάδα. Τα υπόλοιπα έχουν φύγει από Ολλανδία 31/10 και 1-2/11 και ακόμα έρχονται. Δεν φαίνονται πουθενά.

Έκανα αγορά 4 xiaomi smartband 1s από gearbest με 43€. Τι θα πληρωσω στο τελωνείο? Edited by impreza_sti
Απαγορεύονται οι συζητήσεις και οι αναφορές σχετικά με τρόπους αποφυγής πληρωμής τελωνείου

Αμήν....:innocent:

Σήμερα άλλαξε το status σε "Despatched to overseas.Country code:GR".

Από 29/10 ήταν "information received".

Ψαχτειτε και οι υπόλοιποι που περιμένετε.

Edit:Αγορά από vickmal 27/10 και αποστολή με Singapore post.

Edited by vortex78

...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64...

...LG Gpad 8.3...

Μήπως υπάρχει κανένα νέο από δέματα στις Σευχέλλες? Από 20/10 παγωμένα έιναι εκεί τα δικά μου.Το ίδιο και απο VANUATOU.:cry:

Τελικά απο vanuatu φάνηκαν σήμερα Ελλάδα. Από Σευχέλλες μάλλον θα πάω εγώ να τα πάρω από κει.

Τελικά απο vanuatu φάνηκαν σήμερα Ελλάδα. Από Σευχέλλες μάλλον θα πάω εγώ να τα πάρω από κει.
πριν μιλαγα με banggod για τις σευχελες γιατι και εγω τιποτα ακομα,,,και τους ειπα οτι οι σευχελες ποστ ειναι πολυ κακη εταιρια και οτι καλυτερη ηταν η laos post και μου απαντησαν οτι....Due to the ever changing prices of couriers and sheer number of options available our staff select the best priced shipping for the desired shipping method

hope you receive it soon.....λογικο για αυτους οτι κοιτανε το συμφερον τους για χαμηλες τιμες και free shipping και για μας φυσικα μας ενδιαφερει το free shipping το θεμα ειναι ομως οτι με αυτες τις καθυστερησεις σε αποτρεπουνε να ξαναψωνησεις αν και φυσικα το bangood ειναι καλο καταστημα

Edited by olympiakos

πριν μιλαγα με banggod για τις σευχελες γιατι και εγω τιποτα ακομα,,,και τους ειπα οτι οι σευχελες ποστ ειναι πολυ κακη εταιρια και οτι καλυτερη ηταν η laos post και μου απαντησαν οτι....Due to the ever changing prices of couriers and sheer number of options available our staff select the best priced shipping for the desired shipping method

hope you receive it soon.....λογικο για αυτους οτι κοιτανε το συμφερον τους για χαμηλες τιμες και free shipping και για μας φυσικα μας ενδιαφερει το free shipping το θεμα ειναι ομως οτι με αυτες τις καθυστερησεις σε αποτρεπουνε να ξαναψωνησεις αν και φυσικα το bangood ειναι καλο καταστημα

Εχεις δίκιο και μας συμφέρει όλους το χαμηλό ή μηδενικό κόστος μεταφοράς και τον πελάτη και τον αγοραστή.Πάντως για την ιστορία παραγγελίες που έκανα πριν κάτι μέρες μου της στείλανε μέσω Ελβετίας αφού φυσικά τους το ζήτησα αν και δεν νομίζω να βοήθησε καθόλου αυτό.

μέχρι στιγμής υπάρχει πρόβλημα μόνο με Σεϋχέλες και NL; υπάρχει πουθενά αλλού; μπορεί κάποιος που έχει επαφή με ΕΛΤΑ να μας διαφωτίσει λίγο;

Μέσα Οκτωβρίου και μετά, μέχρι σήμερα έχω κάνω παραγγελίες με HK, SG, CZ και μου ήρθαν κανονικά. έχω σοβαρό πρόβλημα με NL, καθυστέρηση 15 ημερών (κολλημένο στο the item is on transport to the country of destination) , ούτε έγκυος να ήμουν.

Στάλθηκε από το αυτοκίνητο μου χρησιμοποιώντας τα δάκτυλα μου

Iδια σειρα ειμαστε φιλε μαζι..τιποτα ακομα και εγω..

2016-10-20 17:35

SEYCHELLES, SEND ITEM ABROAD

Από προχθές δηλαδή.

Ναι μια χαρά στα λέει.

Και το ίδιο θα λέει μέχρι να σκαναριστεί εδώ.

Xiaomi 12 Pro

μέχρι στιγμής υπάρχει πρόβλημα μόνο με Σεϋχέλες και NL; υπάρχει πουθενά αλλού; μπορεί κάποιος που έχει επαφή με ΕΛΤΑ να μας διαφωτίσει λίγο;

Μέσα Οκτωβρίου και μετά, μέχρι σήμερα έχω κάνω παραγγελίες με HK, SG, CZ και μου ήρθαν κανονικά. έχω σοβαρό πρόβλημα με NL, καθυστέρηση 15 ημερών (κολλημένο στο the item is on transport to the country of destination) , ούτε έγκυος να ήμουν.

Στάλθηκε από το αυτοκίνητο μου χρησιμοποιώντας τα δάκτυλα μου

Εγώ έχω πρόβλημα με CZ. Από 13/10 η παραγγελία. Ενδιαφέρθηκε ο ίδιος ο Κινέζος και μου είπε να κάνω 3-5 μέρες υπομονή...

Άντε να δούμε.

Εγώ έχω πρόβλημα με CZ. Από 13/10 η παραγγελία. Ενδιαφέρθηκε ο ίδιος ο Κινέζος και μου είπε να κάνω 3-5 μέρες υπομονή...

Άντε να δούμε.

Πρώτη παραγγελία από GearBest και πρώτη φορά παίρνω tracking CZ. Στις 2/11 η παραγγελία, 3 πήρα το tracking κι ακόμη και τώρα δεν έχει εμφανιστεί τίποτα στο σύστημα. Απλά υπομονή.

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://sky56.cn/english/track/index

Κοίτα εδώ για τρακινκ τσεχικο από gearbest για τα αρχικά στάδια τουλάχιστον.

Από ΕΛΤΑ για τα προβλήματα με NL το παίζουν Κινέζοι. Εμένα μου είπαν στο τηλ ότι δεν έχει φύγει ακόμα Ολλανδία. Έχω πρόβλημα για αποστολές που έφυγαν από Ολλανδία 31/10 και 1-2/11 και δεν έχουν φθάσει ακόμα Ελλάδα.

NL14745446637465 Shipment Details

Electronic information,receive--22-Sep-2016 07:44 PM

Small package Center, receive--22-Sep-2016 09:44 PM

Parcel centre,sealing--23-Sep-2016 12:44 AM

Small package Center, left--23-Sep-2016 02:17 AM

Exchange Bureau, have been exported to open--24-Sep-2016 10:17 AM

Exchange Bureau, have been exported directly--25-Sep-2016 04:21 AM

Transit Center,left hand navigation--25-Sep-2016 09:54 AM

GREECE, Arrived --07-Oct-2016 09:54 AM

GREECE, the transfer of customs-- 07-Oct-2016 01:34 PM

πουντο πουντο το δαχτυλιδι?

Από ΕΛΤΑ για τα προβλήματα με NL το παίζουν Κινέζοι. Εμένα μου είπαν στο τηλ ότι δεν έχει φύγει ακόμα Ολλανδία. Έχω πρόβλημα για αποστολές που έφυγαν από Ολλανδία 31/10 και 1-2/11 και δεν έχουν φθάσει ακόμα Ελλάδα.

Το πακέτο έχει παρκάρει στην Πραγα και μου γράφει: the consignment was returned to the sender. Αυτό, από 27/10!!! Τουλάχιστον να μου το στείλουν πακέτο με καμιά Τσέχα...

Εν τω μεταξύ έχω παραλάβει άλλα δύο πακέτα τα οποία στάλθηκαν σχεδόν 20 μέρες αργότερα. Τι να πεις...

Edited by Realistis

Ωραίοςςςς.

2016-11-04 13:22:00 Parcel departure in Shenzhen Sorting Centre

2016-11-05 10:50:00 Parcel departure arrive in HongKong Sorting Centre

2016-11-06 15:32:00 Parcel is leaving Hong Kong Airport

2016-11-08 10:58:00 Frankfurt Sorting Centre

2016-11-09 13:20:00 Information sent to Czech

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε νορμάλ συνθήκες μετά από καμία βδομάδα+ από αυτό που σου βγάζει φθάνει Ελλάδα γενικά θεωρώ ότι είναι καλύτερο το τσεχικο από το ολλανδικό. Ποιο σταθερό στους χρόνους σε γενικές γραμμές.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το πακέτο έχει παρκάρει στην Πραγα και μου γράφει: the consignment was returned to the sender. Αυτό, από 27/10!!! Τουλάχιστον να μου το στείλουν πακέτο με καμιά Τσέχα...

Εν τω μεταξύ έχω παραλάβει άλλα δύο πακέτα τα οποία στάλθηκαν σχεδόν 20 μέρες αργότερα. Τι να πεις...

Φίλε μου από αυτό που γράφεις εδώ εγώ καταλαβαίνω ότι το πακέτο είναι στο δρόμο της επιστροφής στην Κίνα. Ψάξτε λίγο από εκεί που έκανες την αγορά.

Πρώτη παραγγελία από GearBest και πρώτη φορά παίρνω tracking CZ. Στις 2/11 η παραγγελία, 3 πήρα το tracking κι ακόμη και τώρα δεν έχει εμφανιστεί τίποτα στο σύστημα. Απλά υπομονή.

Άρα δεν είμαι ο μόνος απο gear με τσέχικο περασε η εβδομάδα και ακόμη

Τωρα είδα στο τσέχικο που έδωσε ο φιλος ότι έχει κανονικά κίνηση

Στάλθηκε από το ASUS_Z010D μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by tolisfar

Γεια σας ειχα στειλει ενα redmi note 3 pro για επισκευη στην Κινα και τωρα που γυρισε μου εμφανιζεται αυτο το μηνυμα στα ΕΛΤΑ :

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 07-11-2016 13:49 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 11-11-2016 10:29 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)

ΑΓΑΘΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ /ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ 11-11-2016 11:59 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 11-11-2016 11:59 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)

Αυτο σημαινει οτι πρεπει να περασει τελωνειο τωρα?

Γεια σας ειχα στειλει ενα redmi note 3 pro για επισκευη στην Κινα και τωρα που γυρισε μου εμφανιζεται αυτο το μηνυμα στα ΕΛΤΑ :

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 07-11-2016 13:49 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 11-11-2016 10:29 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)

ΑΓΑΘΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ /ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ 11-11-2016 11:59 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 11-11-2016 11:59 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)

Αυτο σημαινει οτι πρεπει να περασει τελωνειο τωρα?

φιλε μου δυστυχως την εκατσες την βαρκα.ναι θα περασει