ath156 Δημ. 26 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Απριλίου Προσωπικά δεν αγοράζω από Shein, όμως η παρακάτω είδηση ίσως να ενδιαφέρει κάποιους (ιδίως εκεί που λέει για "παραποιημένα προιόντα" ???) Αρθρο 1 Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. 26 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Απριλίου 1 ώρα πριν, ath156 said: Προσωπικά δεν αγοράζω από Shein, όμως η παρακάτω είδηση ίσως να ενδιαφέρει κάποιους (ιδίως εκεί που λέει για "παραποιημένα προιόντα" ???) Αρθρο Βρε τους χαλαει τη 'μανεστρα'.... Ευτυχως που υπαρχει το shein, σωθηκαμε! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_liv1 Δημ. 28 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Απριλίου Καλημέρα σε όλο το forum!Έκανα 18/4 παραγγελία από το joom!όλα προχωρούσαν ωραία και καλά ενοποίηση προϊόντων και όλα μέχρι που φτανουν 25/4 στο διεθνές αεροδρόμιο προέλευσης (Κίνα) και από τότε κόλλησε εκεί είναι φυσιολογικό?Εν τω μεταξύ μου έχουν δώσει και trucking number από ΕΛΤΑ αλλά δεν έχει φτάσει ακόμα Ελλάδα σύμφωνα με το trucking του joom που το δείχνει ακόμα αεροδρόμιο Κίνας και το trucking του ΕΛΤΑ μου δείχνει μόνο δημιουργία ετικέτας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos_GR Δημ. 29 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Απριλίου (edited) 20 ώρες πριν, george_liv1 said: Εν τω μεταξύ μου έχουν δώσει και tracking number από ΕΛΤΑ αλλά δεν έχει φτάσει ακόμα Ελλάδα σύμφωνα με το tracking του joom που το δείχνει ακόμα αεροδρόμιο Κίνας και το tracking του ΕΛΤΑ μου δείχνει μόνο δημιουργία ετικέτας Ο κωδικός που έχεις είναι xxxxxxxx.CN = Κινεζικό Ταχυδρομείο 7 μέρες εντός Κίνας. 10 Μέρες έως ΕΛΤΑ Αθήνα 12 Μέρες εσωτερική διακίνηση και παράδοση. Σύνολο 29 Edited 29 Απριλίου by kiriakos_GR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hliasat Δημ. 1 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαΐου (edited) Πριν 2 ημέρες έκανα αφορά από το all mobi.gr οι οποίοι φέρνουν από Πολωνία.Απο προχθές είναι κολλημένο αυτό στην φωτογραφία.Πρεπει να κάνω εγγραφή στο σάιτ της Econt για περισσότερες λεπτομέρειες η όχι; Edited 1 Μαΐου by Hliasat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. 1 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαΐου Μου ήρθε e-mail από qualtrics.com Μου δίνει μια address https://elytawell.com/ και μια φόρμα να συμπληρώσω, και να πληρώσω για φόρο, 3.91€! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos_GR Δημ. 1 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαΐου Φόροι δασμοί , όλα είναι διαχειρίσιμα από την εταιρεία εντός Ελλάδος, διακινητής δέματος. Όλα τα άλλα είναι ψάρεμα από απατεώνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_liv1 Δημ. 1 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαΐου (edited) Καλημέρα στο forum και πάλι !!!Θα με θυμάστε από το ποστ με το joom τελικά ξεμπλοκαρε δεν έχω παραλάβει ακόμα βέβαια αλλά μέχρι στιγμής όλα καλά εν τω μεταξύ έχω νέα ερώτηση έχω κάνει παραγγελία στο temu 27/4 και 28/4 στάλθηκε από τότε όμως δεν έχει κάποιο update το track και έχει κολλήσει στο στάλθηκε και μου εμφάνισε και την ειδοποίηση ότι δεν υπήρξε update για 3 ημέρες και συνεργάζονται με την μεταφορική για να λαβω περισσότερες λεπτομέρειες.Να προσθέσω ότι γράφει ότι θα μου έρθει με bοx now αν παίζει κάποιο ρόλο λέτε να έχει χαθεί η κάποια καθυστέρηση όπως στο joom στα συστήματα τους? Edited 1 Μαΐου by george_liv1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου Μάλλον δεν έχει συμβεί κάτι περίεργο. 4 μέρες χωρίς ενημέρωση δεν είναι τόσο ασυνήθιστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos_GR Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου Εδώ έχουμε κολλημένα δέματα στην Ουγγαρία για πάνω από 25 μέρες . Και αυτός είναι ενδιάμεσος σταθμός Κίνα - Ελλάδα. Επικοινώνησα με την εταιρεία, και μοιράζουν ανώνυμες και γενικόλογες απαντήσεις. Dear Addressee, We checked they haven't arrived the destination country yet, please contact the post office closed to your living district when they arrive. We're sorry it takes a little longer and thank you for your inquiry. Best regards ECSC Customer Service Department Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. 5 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαΐου (edited) Χριστός Ανέστη, Χρόνια Πολλά. Παιδιά, τι γίνεται με αγορές από Geekbuying?Δεν έχω αγοράσει ποτέ, και σκέφτομαι για μια handheld console γύρω στο 100άρικο. Έχει το ίδιο σύστημα με ΒG για τελωνεία κλπ; Edited 7 Μαΐου by BASSstarlet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. 5 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαΐου Χρόνια πολλά! Και εγώ είχα χρόνια να αγοράσω από εκεί, από τις... παλιές καλές εποχές που αγοράζαμε αβέρτα από Κίνα και το τελωνείο ελάχιστα μας απασχολούσε, πριν την επιβολη των πιο αυστηρών τελωνειακών κανονισμών. Διάβαζα ότι οι αγορές από GeekBuying είναι 'ασφαλείς', όπως π.χ. από Banggood, και είπα να... δοκιμάσω την τύχη μου. Πράγματι, 2 αγορές τους τελευταίους μήνες πήγαν... νεράκι, χωρίς κανένα 'πρόβλημα' στην πορεία. Ελαφρώς διαφορετική διαδρομή των πακέτων (από Κίνα ως εδώ) απ' ό,τι π.χ. στο Banggood, αλλά εξίσου απροβλημάτιστο αποτέλεσμα. Οπότε, με βάση αυτά τουλάχιστον, θα έλεγα ότι καλό φαίνεται... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos_GR Δημ. 7 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαΐου Μια συμβουλή για όσους έχουν διάθεση να την εισπράξουν. Από τον Απρίλιο 2024 έχουν σμπαραλιαστεί τα χρονοδιαγράμματα διακίνησης προϊόντων με την περιγραφή economy και Free shipping. Στο Ebay οι περισσότεροι πωλητές, υποχρεώνουν τον αγοραστή να χρεωθεί από πενταευρο και επάνω, το κόστος αποστολής για μεταφορικά κανονικής προτεραιότητας. Έχει χαθεί η όποια κανονικότητα, ότι θυμόσασταν από παλιά δεν ισχύει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. 30 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαΐου Παιδιά καλησπέρα. Αγορά από AliExpress, μέθοδος αποστολής AliExpress Saver Shipping, Trakhing number της μορφής UC123456789HU, ξέρουμε από που παραλαμβάνω. Τo parcelsapp τώρα και μετά από 5-6 ημέρες που έχει αποσταλεί μου δείχνει ΕΛΤΑ Courier, στην αρχή μου έδειχνε σκέτο ΕΛΤΑ και ACS, τι τελικά ισχύει; Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hliasat Δημ. 4 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιουλίου τί θέλει να πεί εδώ ο ποιητής;Πάντως λύση και σε αυτήν την περίπτωση θα βρεθεί.Τα περισσότερα προιόντα θα τα έχουν σε Ευρωπαικές αποθήκες και τέλος. https://techmaniacs.gr/telos-sto-aforologito-gia-agores-apo-shein-aliexpress-kai-temu-aytes-einai-oles-oi-allages/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. 10 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιουλίου (edited) Προσπαθώ να πληρώσω με Eurobank το Aliexpress και κολλάει στην επαλήθευση στοιχείων. Δεν μου δίνει δυνατότητα να ζητήσω κωδικό. Edit:εντάξει, συνήλθε! Edited 11 Ιουλίου by BASSstarlet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. 10 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιουλίου On 4/7/2024 at 12:50 ΜΜ, Hliasat said: τί θέλει να πεί εδώ ο ποιητής;Πάντως λύση και σε αυτήν την περίπτωση θα βρεθεί.Τα περισσότερα προιόντα θα τα έχουν σε Ευρωπαικές αποθήκες και τέλος. https://techmaniacs.gr/telos-sto-aforologito-gia-agores-apo-shein-aliexpress-kai-temu-aytes-einai-oles-oi-allages/ Nαι και μετά οι τιμές θα είναι στα 70-100ευρώ διαφορά από επίσημα καταστήματα. Ή νομίζεις ότι θα μπαίνουν χωρίς φόρους στα Ευρωπαικά μαγαζία; Ήδη το βλέπουμε το έργο που γνωστό κινέζικο μαγαζί έφερε το κινέζικο Oneplus 12 σε Ευρ. αποθήκη και η τιμή είναι λίγο πιο κάτω από το Global μοντέλο που βρίσκεις στο Άμαζον. Γελάνε και οι πέτρες! 😃 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitchpatgr Δημ. 17 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 17 Αυγούστου Καλημέρα, Έχω αυτο το tracking number απο τον κινέζο AM148343603CN, στο https://t.17track.net/ μου δείχνει πως έχω παραλάβει απο ΕΛΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ , στο τοπικό ταχυδρομείο κάνουν τον κινέζο και λένε πως ο κωδικός αυτός δεν αφορά τα ΕΛΤΑ λίγη βοήθεια παιδιά να βρώ άκρη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. 17 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 17 Αυγούστου Στα σιτε των ελτα πράγματι δεν υπαρχει καμία αναφορά για αυτο το τρακ. Απο την αρχη μέχρι το τέλος λεει China post, τώρα ποιος παρέδωσε και πού δεν ξερω, ρωτα καλύτερα τον έμπορα, αν και το βλέπω χαμένο το παιχνίδι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. 17 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 17 Αυγούστου Το ίδιο δυστυχώς και το parcelsapp, το οποίο ήλπισα ότι θα έδειχνε την τοπική εταιρία μεταφορών... αλλά τίποτα, China Post και εκεί! Η ημερομηνία αποστολής (8 Ιουλίου, που βλέπω) ταιριάζει όντως με το δέμα που περιμένεις...; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stbe Δημ. 23 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Σεπτεμβρίου UC043346450HU πως παραλαμβανω? Το Parcel tracking αναφερει μια μεταφορικη απο Ουγγαρια...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. 23 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Σεπτεμβρίου 10 ώρες πριν, Stbe said: UC043346450HU πως παραλαμβανω? Το Parcel tracking αναφερει μια μεταφορικη απο Ουγγαρια...... elta Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα, έχω κάνει αρκετές αγορές από AliExpress τα τελευταία χρόνια καί ποτέ δεν είχα θέμα. Τώρα παραγγειλα ένα αξεσουάρ αυτοκινήτου (λίγο μεγάλο σε όγκο) καί ενώ ο ΦΠΑ είναι πληρωμένος μου βγάζει αυτό στο tracking πού λογικά κάτι θα πληρώσω . Θα τό αφήσω να δω τι πόσο θα βγει καί θά μιλήσω με AliExpress. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Ποσο εκανε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, m7ixalis said: Καλησπέρα, έχω κάνει αρκετές αγορές από AliExpress τα τελευταία χρόνια καί ποτέ δεν είχα θέμα. Τώρα παραγγειλα ένα αξεσουάρ αυτοκινήτου (λίγο μεγάλο σε όγκο) καί ενώ ο ΦΠΑ είναι πληρωμένος μου βγάζει αυτό στο tracking πού λογικά κάτι θα πληρώσω . Θα τό αφήσω να δω τι πόσο θα βγει καί θά μιλήσω με AliExpress. Δίπλα στην παραγγελία γραφή να κατεβασεις το τιμολόγιο. Κατέβασε το και να το στείλεις με e-mail στο geta@elta-net.gr 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts