yiatsou Δημ. June 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 Καλημέρα και πάλι πλέον η παραγγελία μου φαίνεται shipped από χθες από Ολλανδία. Ξέρουμε περίπου πόσες μέρες κάνει να φτάσει Ελλάδα? Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. June 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 Καλημέρα και πάλι πλέον η παραγγελία μου φαίνεται shipped από χθες από Ολλανδία. Ξέρουμε περίπου πόσες μέρες κάνει να φτάσει Ελλάδα? Από Ολλανδία έρχεται συνήθως αεροπορικώς, οπότε μέσα σε μια μέρα θα είναι Ελλάδα. Από κει και πέρα εναπόκειται στις διαθέσεις αυτών που διαχειρίζονται τα δέματα στο αεροδρόμιο, των ΕΛΤΑ κλπ, οπότε υπολόγισε από 4-5 μέρες ως 2 εβδομάδες (στη χειρότερη) μέχρι να φτάσει στα χέρια σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiatsou Δημ. June 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 OK σε ευχαριστώ, ας ελπίσουμε να μην αργήσει τόσο πολύ μιας και δεν έχει να περάσει από τελωνείο. Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. June 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2019 Απο Banggood με Priority Direct LX702641187NL παει βολτα Θεσσαλονικη ενω μενω Πελοπόννησο, τι φαση; Το χα ξαναδει παλαιοτερα εδω που καποιος το ειχε αναφερει αλλα δεν μου ειχε τυχει ποτε. Να ανησυχησω ή τυχαιο γεγονος και το εστειλαν να παρει αερα;Πήγε ένα τουρ βόρεια Ελλάδα να πάρει αέρα, έχει τύχει και σε άλλους. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου μέσω Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. June 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2019 Παίδες,μέχρι 22€ είναι χωρίς τελωνείο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. June 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2019 Καλησπέρα..... Κάπου διάβασα ότι οι αποστολές με Dhl περνάνε όλες τελωνείο.... Ισχύει?? Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. June 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2019 Καλησπέρα..... Κάπου διάβασα ότι οι αποστολές με Dhl περνάνε όλες τελωνείο.... Ισχύει?? Υπάρχει ένα μπέρδεμα με την DHL. Συνήθως, εννοούμε την courier και όταν το δέμα έρχεται από τρίτη χώρα, έχει αξία πάνω από 22€ με τα μεταφορικά και δεν έχουν προπληρωθεί έξοδα εκτελωνισμού, θα σταματήσει στο τελωνείο. Υπάρχει, όμως, και το Γερμανικό ταχυδρομείο (Deustche DHL Post) που έχει καταστήματα σε πολλές τρίτες χώρες και χρησιμοποιείται συχνά από κινέζους πωλητές. Εάν το δέμα έχει αξία πάνω από 22€ με τα μεταφορικά, το πιθανότερο είναι ότι θα σταματήσει στο τελωνείο. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. June 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2019 Σχετικά είναι όλα...έχει ρίσκο...αλλά αν είναι έως 22 είσαι οκ αν σου ζητήσουν αποδεικτικά.. Κάποιες φορές περνάνε χωρίς εκτελωνισμο κ δέματα που γράφουν απέξω πλασματική αξία κάτω από 22... Παίδες,μέχρι 22€ είναι χωρίς τελωνείο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. June 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2019 Παίδες,μέχρι 22€ είναι χωρίς τελωνείο; Στην πραγματικότητα στην αξία των 22€ (αξια CIF) περιλαμβάνεται το κόστος + τα μεταφορικά +ασφάλεια, Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. June 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2019 Είναι πάνω από 22€.....παραγγελία από Gearbest με EU priority line και Dhl...... Οπότε μάλλον θα έχω επιβάρυνση Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. June 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2019 Είναι πάνω από 22€.....παραγγελία από Gearbest με EU priority line και Dhl...... Οπότε μάλλον θα έχω επιβάρυνση Αφενός το συγκεκριμένο μαγαζί έχει αρνητική προϊστορία στο θέμα της αποστολής με αυτή τη μέθοδο αφετέρου η μέθοδος αυτή σε συνδυασμό με την courier DHL δεν είναι συνηθισμένη. Αν θέλεις, δώσε link αυτού που θέλεις να αγοράσει. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. June 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2019 Αφενός το συγκεκριμένο μαγαζί έχει αρνητική προϊστορία στο θέμα της αποστολής με αυτή τη μέθοδο αφετέρου η μέθοδος αυτή σε συνδυασμό με την courier DHL δεν είναι συνηθισμένη. Αν θέλεις, δώσε link αυτού που θέλεις να αγοράσει.Το έχω παραγγείλει φίλε..... Ένα smartwatch είναι..... Η άγνοια δυστυχώς πληρώνεται Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. June 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2019 Μακάρι να διαψευσθώ. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. June 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2019 Είναι πάνω από 22€.....παραγγελία από Gearbest με EU priority line και Dhl...... Οπότε μάλλον θα έχω επιβάρυνση Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Gearbest Ασφαλής τρόπος αποστολής: Αφού είχαμε μερικά κρούσματα τελωνείου με Belgium register που πήγαινε τρένο χωρίς προβλήματα πλέον μην το ρισκάρετε για παραγγελίες πάνω από 22 ευρώ, οι ασφαλέστερες είναι το Priority direct mail και όλες οι Priority Line επιλογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. June 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2019 Priority line έκανα εγώ.... Αλλά δεν είμαι αισιόδοξος. Από ότι κατάλαβα από τους φίλους δε γλυτώνω το τελωνείο Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. June 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2019 Priority line έκανα εγώ.... Αλλά δεν είμαι αισιόδοξος. Από ότι κατάλαβα από τους φίλους δε γλυτώνω το τελωνείο Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk H επιλογή που έκανες είναι χωρίς τελωνείο στάνταρ το ότι θα στο παραδώσει η DHL δεν λέει τίποτα απλά είναι τριγωνική αποστολή και μετά από κάποιο σημείο αναλαμβάνει η DHL. Για δώσε την μορφή του tracking number τα αρχικά γράμματα και τα τελευταία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. June 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2019 H επιλογή που έκανες είναι χωρίς τελωνείο στάνταρ το ότι θα στο παραδώσει η DHL δεν λέει τίποτα απλά είναι τριγωνική αποστολή και μετά από κάποιο σημείο αναλαμβάνει η DHL. Για δώσε την μορφή του tracking number τα αρχικά γράμματα και τα τελευταία.CY141798675DE...... Αυτός είναι Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. June 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2019 CY141798675DE...... Αυτός είναι Έρχεται με το γερμανικό ταχυδρομείο, όπως σου είπα, και όχι με την courier. Και μάλιστα, οδικώς. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. June 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2019 Έρχεται με το γερμανικό ταχυδρομείο, όπως σου είπα, και όχι με την courier. Και μάλιστα, οδικώς.Που σημαίνει?? Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. June 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2019 Μπορεί να σταματήσει, μπορεί και όχι, κατά την άποψή μου. Σε λίγες μέρες θα το μάθεις. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. June 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2019 Μπορεί να σταματήσει, μπορεί και όχι, κατά την άποψή μου. Σε λίγες μέρες θα το μάθεις.Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου...... Σε πόσες μέρες πιστεύεις θα παραλάβω?? Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. June 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2019 Εξαρτάται από το πόσες μέρες θα κάνουν τα ΕΛΤΑ να ανοίξουν το σάκο και να σκανάρουν αυτά που έχει μέσα. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. June 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2019 Στην πραγματικότητα στην αξία των 22€ (αξια CIF) περιλαμβάνεται το κόστος + τα μεταφορικά +ασφάλεια, Σχετικά είναι όλα...έχει ρίσκο...αλλά αν είναι έως 22 είσαι οκ αν σου ζητήσουν αποδεικτικά.. Κάποιες φορές περνάνε χωρίς εκτελωνισμο κ δέματα που γράφουν απέξω πλασματική αξία κάτω από 22... Thanks,ένα ποντίκι είναι από Gearbest κάτω από 22€ με μεταφορικά δωρεάν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. June 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2019 Καμιά εμπειρία απο το eu priority line του banggood ? Μου είπατε ότι λανσάρεται ως αντίστοιχο του priority direct mail για τα μεγαλύτερα δέματα.. αλλα υπάρχει καμια αναφορά απο Ελλάδα? Πως παραδίδεται ξέρουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. June 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2019 Καμιά εμπειρία απο το eu priority line του banggood ? Μου είπατε ότι λανσάρεται ως αντίστοιχο του priority direct mail για τα μεγαλύτερα δέματα.. αλλα υπάρχει καμια αναφορά απο Ελλάδα? Πως παραδίδεται ξέρουμε? Από γνωστό κουπονά που την έχει δοκιμάσει εδώ και 2 κάτι μήνες και λέει ότι είναι ασφαλής και χωρίς προβλήματα πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts