Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά προσπάθησα να ψάξω λίγο και να διαβάσω αλλά δεν έβγαλα άκρη γιατί το νήμα είναι τεράστιο.

Έχω ενα δέμα που έρχεται μέσω wishpost και το tracking number του είναι 11 νούμερα. Ξέρει κάποιος πως μπορώ να το παρακολουθήσω από εκεί και πέρα μέσω ΕΛΤΑ tracking; Αλλάζει tracking Μετά από Ένα σημείο ή κάνω λάθος;

Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

https://www.aftership.com/couriers/wishpost

Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @

Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt

Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz

RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ευχαριστώ πολύ για την απαντήσω, αλλά χρησιμοποιώ ήδη την εφαρμογή. Το θέμα είναι θα μου γράψει όλα τα βήματα μέχρι το πακέτο να έρθει στην πόρτα μου;

Παιδιά προσπάθησα να ψάξω λίγο και να διαβάσω αλλά δεν έβγαλα άκρη γιατί το νήμα είναι τεράστιο.

Έχω ενα δέμα που έρχεται μέσω wishpost και το tracking number του είναι 11 νούμερα. Ξέρει κάποιος πως μπορώ να το παρακολουθήσω από εκεί και πέρα μέσω ΕΛΤΑ tracking; Αλλάζει tracking Μετά από Ένα σημείο ή κάνω λάθος;

Εάν ο αριθμός δεν είναι διεθνώς αναγνωρισμένος (δεκατρία ψηφία), μόλις μπεί στην Ελλάδα δεν ανιχνεύεται ...

http://tnv.nianios.gr/

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Εκτός του link που έδωσε ο φίλος @panos314, αν δεν έχεις σβήσει το mail που σου έστειλε το Wish όταν σου απέστειλε το δέμα και στο οποίο σου γνωστοποιούσε τον Αρ. αποστολής και είχε τίτλο "Η παραγγελία Wish που έδωσες βρίσκεται καθ' οδόν!", κάτω από τον Αρ. αποστολής είναι οι ημερομηνίες εκτιμώμενης παράδοσης και ακριβώς από κάτω link μέσα σε πλαίσιο "Παρακολούθηση αποστολής".

Εκεί σου βγάζει μέχρι το δέμα να φτάσει στην Ελλάδα και επίσης με ποιες αεροπορικές πτήσεις έρχεται, (αν κάνεις αναζήτηση στο Google το βρίσκεις πχ Flight No.: EY867-091 που είχε το δικό μου που παρέλαβα χθες 29/1/2018, άφιξη στο αεροδρόμιο 23/11/2017 και παραγγελία 16/11/2017, το πρώτο νούμερο EY867 η πρώτη πτήση προς αεροδρόμιο διαμετακόμισης και το δεύτερο νούμερο EY091 η δεύτερη πτήση προς Αθήνα).

Το δέμα επειδή είναι untracking μετά την άφιξή του στο αεροδρόμιο και μέχρι να φτάσει σε εσένα δεν υπάρχει κανένας τρόπος παρακολούθησης.

Edited by terkos2

3 Λαλούν και 2 Χορεύουν

Είμαι και εγώ εδώ

Δεν εισαι ο μονος...

Καλημέρα. Μόλις ανανεώθηκε το Status. Η αποστολή είχε γίνει 19-11.

0000.jpg

Καλημερα παιδια.Μια βοηθεια.Θελω να παρω κατι απο εδω etradesupply.com Τους ρωτησα και μου ειπαν εκτος απο dhl στελνουν και με fedex,ups κτλπ.Ξερει καποιο να μου πει τι κοστος θα εχω επιπλεον για την αγορα αξιας 40 ευρω?

Το δέμα επειδή είναι untracking μετά την άφιξή του στο αεροδρόμιο και μέχρι να φτάσει σε εσένα δεν υπάρχει κανένας τρόπος παρακολούθησης.

Δεν ειναι ακριβως σωστό αυτό. Αν είναι δέμα αλλάζει tracking number. Μπορείς καλέσεις ελτά και να σου δώσουν το Tracking με το οποίο μπορεις να το παρακολουθ΄σεις με το όνομά σου. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7472456#post7472456

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το αναφέρω για στατιστικούς λόγους...

Παρέλαβα σήμερα δέμα από Banggood μικρής αξίας (<15€) registered με Belgium post (δεν πέρασε τελωνείο) 15 μέρες από shipped day. Πολύ καλός χρόνος. :)

Stay alive, keep riding

Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro

Χάρης

Σε περιπτωση που συστημενο δεμα δειχνει στο tracking οτι εχει ολοκληρωθει η παραδοση αλλα εγω δεν εχω παραλαβει τιποτα τι μπορω να κανω? Ζητω τα ΕΛΤΑ

Σε περιπτωση που συστημενο δεμα δειχνει στο tracking οτι εχει ολοκληρωθει η παραδοση αλλα εγω δεν εχω παραλαβει τιποτα τι μπορω να κανω? Ζητω τα ΕΛΤΑ

:cool: - μηπως στο αφησε ο ταχυδρομος στο κιβωτιο? μου εχει τυχει να βρω συστημενο δεματακι αφημενο εξω απο την πορτα μου (!)

NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!)

fighting0060.gif

παλικαρια το cafago και το tomtop και geekbuing εχουν priority shipping ..εχει ψωνισει κανεις απο εκει να μας πει αν εχουν περασει τελωνειο τωρα τελευταια,,,γιατι θελω να παραγγειλω ενα προιον που δεν το εχουν ουτε το bangood ουτε και το gearbeast,,και αναγκαστικα πρεπει να το παρω η απο το cafago η το tomtop η το geekbuing ..αν ξερετε απαντηστε μου σας παρακαλω...

εκανα μια αγορα απο GB επελεξα Priority Line: Netherlands Registered (PDM) kai μου βγαζει αυτο Netherlands Post Registered DDP ειναι οκ ρε παιδια η να ακυρώσω ??

Δεν ειναι ακριβως σωστό αυτό. Αν είναι δέμα αλλάζει tracking number. Μπορείς καλέσεις ελτά και να σου δώσουν το Tracking με το οποίο μπορεις να το παρακολουθ΄σεις με το όνομά σου. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7472456#post7472456

Αδερφέ το δικό σου δέμα από ότι βλέπω ήρθε μέσω Ολλανδίας με S.F. Express και το tracking number ήταν 12ψήφιο, όπως θα είδες από το αρχικό post του φίλου @stavrosspil, κάνει λόγο για 11ψήφιο tracking number που και εγώ επιβεβαιώνω από δικά μου δέματα από Wish (Αρ. αποστολής: 83733612628 και 83736315955) και τα οποία αποστέλλονται με ChinaPost. Προφανώς αυτές οι διαφορές παίζουν ρόλο.

Το καινούργιο tracking number (RU147156365NL) που σου έδωσαν στα ΕΛΤΑ, αναγραφόταν σε ετικέτα πάνω στο δέμα σου;;;

Σε αυτά από το Wish στην ετικέτα πριν από τον barCode αναγράφεται untracked.

Edited by terkos2

3 Λαλούν και 2 Χορεύουν

εκανα μια αγορα απο GB επελεξα Priority Line: Netherlands Registered (PDM) kai μου βγαζει αυτο Netherlands Post Registered DDP ειναι οκ ρε παιδια η να ακυρώσω ??

ακριβως το ιδιο και σε εμενα και ειναι 2 μερες που εχει φυγει και δεν το βρισκω ακομα...υπομονη

πολυ καλη η παραλαβη των 3 πακετων που πηρα σημερα απο banggood ....2 εβδομαδες τα priority ενας μηνας το registered ...πολυ καλη συσκευασια ...και φυσικα κανενα δεν μπηκε τελωνειο....

τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!!

παλικαρια το cafago και το tomtop και geekbuing εχουν priority shipping ..εχει ψωνισει κανεις απο εκει να μας πει αν εχουν περασει τελωνειο τωρα τελευταια,,,γιατι θελω να παραγγειλω ενα προιον που δεν το εχουν ουτε το bangood ουτε και το gearbeast,,και αναγκαστικα πρεπει να το παρω η απο το cafago η το tomtop η το geekbuing ..αν ξερετε απαντηστε μου σας παρακαλω...

χωρις να σε παρω στο λαιμο μου, καπου διαβασα, οτι το cafago ειναι το geabest με ευρωπαικο κουστουμι. Δηλαδη ολα τα προιοντα του αποστελνονται μεσω ευρωπης.

το lightinthebox το θεωρούμε αξιοπιστο? την έχει "φάει" κανεις? το duty & tax insurance δουλεύει όντως σου επιστρέφουν τυχον έξτρα κοστη? από χρόνο παρδοσης πόσο κάνουν ? το κλασικό μήνα ή μπορεί καθυστερει παραπανω?

ακριβως το ιδιο και σε εμενα και ειναι 2 μερες που εχει φυγει και δεν το βρισκω ακομα...υπομονη

πολυ καλη η παραλαβη των 3 πακετων που πηρα σημερα απο banggood ....2 εβδομαδες τα priority ενας μηνας το registered ...πολυ καλη συσκευασια ...και φυσικα κανενα δεν μπηκε τελωνειο....

και εσυ επελεξες pdm και σου εβγαλε DDP τι διαφορα εχει ξερεις γιατι ανοιξα εισιτηριο ακυρωσης

Και εμένα ίδια περίπτωση, αγορά 23/1/2018, αποστολή 26/1/2018 και μόλις πριν που τσέκαρα στο t.17track.net είδα αυτό:

RS95******8NL

Καθ' Οδόν

Ολλανδία

PostNL International Mail

Ελλάδα

ELTA

2018-01-31 01:42 The item is pre-advised

Χώρα Προορισμού : Ελλάδα - Χρόνος Αναζήτησης: 5148 ms

Χώρα Προέλευσης : Ολλανδία - Χρόνος Αναζήτησης: 3588 ms

2018-01-31 01:42

The item is pre-advised

3 Λαλούν και 2 Χορεύουν

Και εμένα ίδια περίπτωση, αγορά 23/1/2018, αποστολή 26/1/2018 και μόλις πριν που τσέκαρα στο t.17track.net είδα αυτό:

RS95******8NL

Καθ' Οδόν

Ολλανδία

PostNL International Mail

Ελλάδα

ELTA

2018-01-31 01:42 The item is pre-advised

Χώρα Προορισμού : Ελλάδα - Χρόνος Αναζήτησης: 5148 ms

Χώρα Προέλευσης : Ολλανδία - Χρόνος Αναζήτησης: 3588 ms

2018-01-31 01:42

The item is pre-advised

DDP σου βγαζει και εσενα ?

τοτε στον τροπο αποστολης γιατι βγαζει PDM ρε παιδια ?

αν ειναι το ιδιο να κλεισω το εισιτήριο ακυρωσεις

καλα εκει στο GB πινουν πολυ μπαφο :wacko:

DDP σου βγαζει και εσενα ?

τοτε στον τροπο αποστολης γιατι βγαζει PDM ρε παιδια ?

αν ειναι το ιδιο να κλεισω το εισιτήριο ακυρωσεις

καλα εκει στο GB πινουν πολυ μπαφο :wacko:

Ακριβώς ίδια περίπτωση

Αγορά: Netherlands Registered(PDM)

Αποστολή: Netherlands Post Registered DDP

3 Λαλούν και 2 Χορεύουν

Ακριβώς ίδια περίπτωση

Αγορά: Netherlands Registered(PDM)

Αποστολή: Netherlands Post Registered DDP

ok σε ευχαριστω δεν θα ακυρωσω και ο θεος βοηθος

Δύο εβδομάδες στο αεροδρόμιο άγγιχτο και ακόμη περιμένω...

RU161660279NL

Στάλθηκε από το m1 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

"Ούκ εν τω πολλώ το ευ." -Aristokratis 2016

ok σε ευχαριστω δεν θα ακυρωσω και ο θεος βοηθος

Κι εμένα μια απ' τα ίδια. Ανοιξα ticket και τους ρωτάω γιατί άλλαξαν από μόνοι τους την μέθοδο αποστολής και αν ειναι το DDP 100% ασφαλές όπως το PDM. Αναμένω απάντησή τους. Καλού-κακού ειχα κρατήσει και το screenshot με το info που έλεγε μέθοδο αποστολής PDM. Αν απαντήσουν θα σας ενημερώσω...

Δύο εβδομάδες στο αεροδρόμιο άγγιχτο και ακόμη περιμένω...

RU161660279NL

για δυο εβδομαδες κανεις ετσι;

εδω περιμενουμε 2 μηνες:

GREECE, Arrived --03-Dec-2017 01:03 AM

GREECE, the transfer of customs-- 03-Dec-2017 04:43 AM

:devil::angry:

Edited by patrickdrd