Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Την τσιμπαω αν είναι εφόσον δεν έχει τελωνείο. Από χρόνο παράδοσης? Με ΕΛΤΑ η κουριερ ήρθε?

Με b2c έρχεται με ελτα κανονικά.

Έτσι, με απλό ταχυδρομείο ...

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

• Απαντήσεις 43,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Εμένα σήμερα σε παραγγελία από gearbest, προϊόν αξίας €24.99 σε υπερπροσφορά (Email Only Price), (σε eBay €56.80 & €57.13, σε aliexpress €59,36 & €61,97 και σε amazon $75.00 & $93.45), δέστε τις επιλογές και τις τιμές που μου έδωσαν για μεταφορά, φυσικά επέλεξα Priority Line, να δούμε όμως πότε θα έρθει, δεν το βιάζομαι βέβαια αλλά με αυτά που βλέπουμε, άστα βράστα.

Unregistered Air Mail(no tracking information) 15 - 28 business days FREE SHIPPING

Registered Air Mail 18 - 28 business days €2.15

Priority Line 10 - 25 business days €1.70

Expedited Shipping 3 - 8 business days €11.72

PRIORITY LINE σαν του Banggood είναι αυτό?

Το ιδιο ασφαλες?

Ναι νομίζω το γνωστό Priority Line του gearbest, έχει και άλλο;;;

Παραγγειλα με την νεα επιλογη του GearBest priority line με NL(PDM) μου το αλλαξαν σε NL(DDP) και με ενημερωσαν κιολας: Περιμενω να παραλαβω να δουμε τι θα γινει.12a879689802ff4b1e642bab92a163e5.jpg

Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τελικά και εγώ δεν πρόσεξα ότι είχε αλλάξει το Priority Line, λοιπόν σύμφωνα με το mail παραγγελίας αυτή έγινε με Netherlands Registered (PDM) αλλά σύμφωνα με το mail αποστολής του Tracking Number η αποστολή φαίνεται ότι έγινε με Netherlands Post Registered DDP.

Ο φίλος @celtic1453 προφανώς κάτι ήξερε που ρωτούσε "PRIORITY LINE σαν του Banggood είναι αυτό? Το ιδιο ασφαλες?" αλλά δεν απάντησε όμως στην δική μου απάντηση-ερώτηση "Ναι νομίζω το γνωστό Priority Line του gearbest, έχει και άλλο;;;"

Παραγγειλα με την νεα επιλογη του GearBest priority line με NL(PDM) μου το αλλαξαν σε NL(DDP) και με ενημερωσαν κιολας: Περιμενω να παραλαβω να δουμε τι θα γινει.12a879689802ff4b1e642bab92a163e5.jpg

Φίλε μου από την απάντηση που σου έδωσαν φαίνεται να σε ευχαριστούν που επικοινώνησες μαζί τους, δηλαδή τους ενόχλησες για αυτό το θέμα ή έτσι απλά σε ενημέρωσαν αυτοί από μόνοι τους για την αλλαγή αυτή.

Περιμένω και εγώ λοιπόν να παραλάβω να δούμε τι θα γίνει.

Εγώ να δεις

Παραγγελία σε Gearbest απόγευμα 15/1/2018 στις 16 έφυγε και αν αύριο δεν ήταν αργία θα παραλάμβανα, πάω Δευτέρα όμως συνολικά 13-14 ημέρες με 4 εξ αυτών αργίες.

26/1/2018, 19:25:28 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ (--> Κ.Δ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ)

26/1/2018, 15:03:48 Κ.Α.Τ. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ)

26/1/2018, 06:53:56 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ

24/1/2018, 09:06:00 ΒΕΛΓΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ

Επιβεβαιώνω ότι όντως σήμερα Δευτέρα το πρωί παρέλαβα σε 9-10 εργάσιμες.

Επίσης παρέλαβα ένα δέμα untracking, παραγγελία από Wish στις 16/11/2017 που είχε φτάσει στην Ελλάδα πάνω από δύο μήνες (23/11/2017) και προφανώς παρέμενε μέχρι τώρα στο αεροδρόμιο, ενώ ένα άλλο που είχε γίνει παραγγελία μαζί το είχα παραλάβει λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα.

3 Λαλούν και 2 Χορεύουν

Υπάρχει κανένας που έμεινε ακόμα το Southall με DPDUK του Gearbest ή είμαι ο μόνος;

Δεν εισαι ο μονος...

Παραγγελία 10/1 απο Bangood Priority line.

Shipped 12/01

έφτασε σπίτι μου 29/01.

Όλα κομπλέ. Απλά όταν το αντικείμενο πατήσει Ελλάδα είναι σίγουρο ότι μπαίνεις στο site ΕΛΤΑ ίσα με 10 φορές την ημέρα για να βλέπεις που βρίσκεται.

Λοιπόν δοκιμάζω κι εγώ την νέα μέθοδο της gearbest priority...χτες πήρα Ένα μετατροπέα...

Επίσης σήμερα παραλάμβανω από banggood 3 πακέτα...τα 2 είναι priority σε 14 μέρες και ένα απλό συστημένο σε 31 μέρες...

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!!

:worry: - παραγγελνω απο ebay αλλα στο tracking number βλεπω DE στο τελος, η μητρικη ας το πουμε DHL δεν μου εβγαζε τιποτα αλλα βρηκα ακρη στην DHL eCommerce (την οποια δεν γνωριζα) και μου λεει

Arrival in Destination Country

Τετ, Ιανουάριος 24, 2018 at 4:58 μμ

ATHENS AMU, GR

END OF TRACKING, DELIVERY SHORTLY

φυσικα δεν εχω παραλαβει και βαση των ΕλΤα ακομη ειναι στον δρομο,

20/1/2018, 02:01:00 ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

μηπως δεν εχει ανοιχτει ο σακος?

NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!)

fighting0060.gif

παλικαρια το cafago και το tomtop εχουν priority shipping ..εχει ψωνισει κανεις απο εκει να μας πει αν εχουν περασει τελωνειο τωρα τελευταια,,,γιατι θελω να παραγγειλω ενα προιον που δεν το εχουν ουτε το bangood ουτε και το gearbeast,,και αναγκαστικα πρεπει να το παρω η απο το cafago η το tomtop..αν ξερετε απαντηστε μου σας παρακαλω...

Παραγγελία 10/1 απο Bangood Priority line.

Shipped 12/01

έφτασε σπίτι μου 29/01.

Όλα κομπλέ. Απλά όταν το αντικείμενο πατήσει Ελλάδα είναι σίγουρο ότι μπαίνεις στο site ΕΛΤΑ ίσα με 10 φορές την ημέρα για να βλέπεις που βρίσκεται.

Πόσο έκανε να εμφανιστεί το Tracking Number φαντάζομαι με ( RUXXXXXXXXXNL ) ?

Και πότε πάτησε Ελλάδα ?

Ευχαριστώ !

Και πότε πάτησε Ελλάδα ?

Ευχαριστώ !

Σε δύο μέρες το πολύ το βλέπεις στο flytexpress. Ελλάδα θέλει το πολύ 10 μέρες να έρθει...γενικά το priority banggood σε 15-18 μέρες θα το παραλάβεις

τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!!

Σε δύο μέρες το πολύ το βλέπεις στο flytexpress. Ελλάδα θέλει το πολύ 10 μέρες να έρθει...γενικά το priority banggood σε 15-18 μέρες θα το παραλάβεις

Ευχαριστώ !

ειναι δυνατον να εχει δυο μηνες στο τελωνειο;

GREECE, Arrived --03-Dec-2017 01:03 AM

GREECE, the transfer of customs-- 03-Dec-2017 04:43 A

ποσο χαλι αυτο το NLPONRA του gear;

εκτος αν το τσιμπησε καποιος;

και σιγα τα πραγματα που παρηγγειλα,

κατι ψωροευρω το καθενα!

ειναι δυνατον να εχει δυο μηνες στο τελωνειο;

GREECE, Arrived --03-Dec-2017 01:03 AM

GREECE, the transfer of customs-- 03-Dec-2017 04:43 A

ποσο χαλι αυτο το NLPONRA του gear;

εκτος αν το τσιμπησε καποιος;

και σιγα τα πραγματα που παρηγγειλα,

κατι ψωροευρω το καθενα!

Αυτό είχε tracking μέσω του sky56, όπως και το δικό σου:

GREECE, Arrived --02-Dec-2017 07:48 PM

GREECE, the transfer of customs-- 02-Dec-2017 11:28 PM

(και φυσικά δεν έχω παραλάβει ακόμα).

Από κάποια άλλα που έχω χωρίς κανενός είδους tracking, το παλιότερο στάλθηκε από το banggood 11/9/2017 (οκ, αυτό κατά πάσα πιθανότητα είναι χαμένο...)

Είμαι και εγώ εδώ

ποσες μερες ειναι ετσι ?

Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @

Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt

Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz

RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3

Παραγγελια απο GearBest 08/01 , με Βελγικο ταχυδρομειο συστημενο.

Αξια παραγγελιας 50 και κατι ευρω , ηρθε σημερα κανονικα σπιτι με ΕΛΤΑ , και το περιεργο ειναι οτι δεν ειναι και μικροδεμα , αλλα ο ταχυδρομος το θηριο το εφερε ως την πορτα.

Ολα καλα !!

παλικαρια το cafago και το tomtop εχουν priority shipping ?. Εχει ψωνισει κανεις απο εκει να μας πει αν εχουν περασει τελωνειο τωρα τελευταια,,,γιατι θελω να παραγγειλω ενα προιον που δεν το εχουν ουτε το bangood ουτε και το gearbeast,,και αναγκαστικα πρεπει να το παρω η απο το cafago η το tomtop.. Αν ξερετε απαντηστε μου σας παρακαλω...

Και γιατί δεν μπαίνεις σ' αυτά να δεις μόνος σου αν έχουν ?!? Βάλε την παραγγελία, προχώρα στην διαδικασία και δες τι επιλογές έχεις για τρόπο αποστολής. Αν δεν σου κάνει καμία απλά δεν προχωράς στην αγορά και την ακυρώνεις.... (προσωπικά δεν το γνωρίζω)

ΥΓ. Αφού κάνεις ερώτηση βάζε και ερωτηματικό στο τέλος της πρότασης, αλλά και τελείες στο τέλος των προτάσεων σου....

Stay alive, keep riding

Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro

Χάρης

Και γιατί δεν μπαίνεις σ' αυτά να δεις μόνος σου αν έχουν ?!? Βάλε την παραγγελία, προχώρα στην διαδικασία και δες τι επιλογές έχεις για τρόπο αποστολής. Αν δεν σου κάνει καμία απλά δεν προχωράς στην αγορά και την ακυρώνεις.... (προσωπικά δεν το γνωρίζω)

ΥΓ. Αφού κάνεις ερώτηση βάζε και ερωτηματικό στο τέλος της πρότασης, αλλά και τελείες στο τέλος των προτάσεων σου....

εχουν και τα δυο priority απλα δεν ξερω αν καποιοι εχουν ψωνισει απο εκει για να μας πει αν περασανε τελωνειο,την ιδια ερωτηση εχω και για το geekbuing με την επιλογη eu priority αν ξερει καποιος αν περασε τελωνειο να μας πει.

Και πότε πάτησε Ελλάδα ?

Ευχαριστώ !

Μετράς ακριβώς 2 εβδομάδες και μετά κοιτάς τα πάντα στα ΕΛΤΑ όπου θα είναι κοντά στην περιοχή σου. Μετά μπαίνεις στο τρυπακι να κοιτάς όλη την ώρα. Πριν τις 2 εβδομάδες είναι ανούσιο να κοιτάς. Θα αγχώνεσαι τσάμπα.

Edit: Όταν παρέλαβα πήγα εγώ ο ίδιος στην Μονάδα διαλογής της περιοχής μου και είδα πραγματικά έναν χαμό να γίνεται. Αυτό που έχω απορία μιας και εγώ ντελιβερας είμαι, όταν ο ταχυδρόμος έχει μαζί του το δέμα και σταματάει στο προηγούμενο σπίτι να παραδώσει ένα απλό λογαριασμό σε μια πολυκατοικία με πυλωτη, όσο απομακρύνεται από το δίκυκλο δεν είναι λίγο επικίνδυνο να κλαπεί το δέμα από αυτό; Γιατί δεν νομίζω να το κλειδώνουν.

Ναι, γιαυτο οι περισσοτεροι δεν τα φερνουν. Αυτα που αφηνουν στο δικυκλο ειναι τα unregistered

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Παιδιά προσπάθησα να ψάξω λίγο και να διαβάσω αλλά δεν έβγαλα άκρη γιατί το νήμα είναι τεράστιο.

Έχω ενα δέμα που έρχεται μέσω wishpost και το tracking number του είναι 11 νούμερα. Ξέρει κάποιος πως μπορώ να το παρακολουθήσω από εκεί και πέρα μέσω ΕΛΤΑ tracking; Αλλάζει tracking Μετά από Ένα σημείο ή κάνω λάθος;

Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk