w2o4ts Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 http://www.eett.gr/opencms/export/sites/default/EETT/Consumer/Postal/Responsib/postalfees.pdf και εδώ υπάρχει αντιπαράθεση. το πράσινο αυτοκόλλητο "τελωνειακός ελεύθερο" δεν έχει τα 3 ευρώ έξοδα. δεν το ζητάνε καν τα (περισσότερα) ΕΛΤΑ. Να βγάλουμε άκρη προσπαθούμε, όχι να καυγαδίσουμε. Η ερώτηση μου παραπάνω ισχύει για όποιον ξέρει αν πάει κατά δέμα ή προϊόν.. Η απάντηση -νομίζω ότι- βρίσκεται στο παραπάνω attachment και έχει ήδη αναφερθεί και από άλλους εδώ, στο παρελθόν: «Τέλος παρουσίασης στο Τελωνείο για χαρακτηρισμό τελωνειακώς ελεύθερων»: 3 ευρώ για ταχυδρομικά δέματα (συμπεριλαμβανομένων των δεμάτων EPG) καθώς και για αντικείμενα EMS, τα οποία προσκοµίστηκαν από τα ΕΛΤΑ ΑΕ στις τελωνειακές αρχές για σχετικό έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι δεν περιέχουν αντικείµενα που επισύρουν δασµοφορολογικές επιβαρύνσεις και χαρακτηρίστηκαν από τις τελωνειακές αρχές ως «τελωνειακά ελεύθερα». Κατ' αρχήν φαίνεται ότι το 3ευρω προορίζεται ως χαράτσι στους όσους είχαν πακέτα που δε φορολογούνται - να βγάλουμε από όλους το κάτι τις μας... Το γιατί τελικά σπανίως επιβάλλεται, φαίνεται να οφείλεται στο γεγονός ότι προορίζεται για δέματα (και για αντικείμενα που ήρθαν μέσω EMS - τρέχα γύρευε τώρα γιατί...) και τα περισσότερα που παραλαμβάνουμε στους... πρησμένους φακέλλους (για τους οποίους συχνά διαμαρτυρόμαστε ότι παρέχουν ελλιπή προστασία στο περιεχόμενο) πρέπει να αντιμετωπίζονται ως επιστολές - έστω σε κατάσταση... προχωρημένης εγκυμοσύνης! Είναι μια βελτίωση πάντως. Δεν ξέρω αν αυτό προστέθηκε στην πορεία, ή υπήρχε και δεν εφαρμοζόταν, αλλά θυμάμαι κάπου στις αρχές του καλοκαιριού ότι κόσμος διαμαρτυρόταν ότι χρεώθηκε το 3ευρω και για επιστολική αλληλογραφία. (δεν μπορώ να είμαι σίγουρος για τα παραπάνω - αποτελούν υπόθεση με βάση τα όσα διαβάζω εδώ. Αν όμως είναι σωστά, δε θα ξαναπαραπονεθώ για τους φτηνιάρικους φακέλους που μας στέλνουν το... υλικό οι Κινέζοι!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toylhs9 Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Από banggood με BC2 EUROPE register , ελλαδα ποιος το παραδίδει , είναι της μορφής A0χχχχ17112517LN Πριν δύο χρόνια πήρα με b2c europe μου το έφερε ο ταχυδρόμος ,σε 10 μέρες περίπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 (edited) Παλικάρια από Banggood,αν βάλουμε "via Priority Direct Mail" δεν περνάει τελωνείο? Edited November 26, 2017 by vasileios13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 και εδώ υπάρχει αντιπαράθεση. το πράσινο αυτοκόλλητο "τελωνειακός ελεύθερο" δεν έχει τα 3 ευρώ έξοδα. δεν το ζητάνε καν τα (περισσότερα) ΕΛΤΑ. Να βγάλουμε άκρη προσπαθούμε, όχι να καυγαδίσουμε. Η ερώτηση μου παραπάνω ισχύει για όποιον ξέρει αν πάει κατά δέμα ή προϊόν.. εμενα πριν λιγο καιρο μου ζητησαν τα 3 ευρω στα ελτα του αρχισα στα αρχαια γαλλικα και η προισταμενη ειπε οκ δεν πειραζει στον ταμια πηρα το δεμα και εφυγα χωρις να πληρωσω μια ειναι καραπαρανομο αυτο κυριοι μην τους τα δινεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 2 παραγγελίες unregistered (tracking μόνο αυτό που φαίνεται μέχρι να βγουν από Κίνα) η μία στις 21/9 από ebay αξίας 5€ (tempered glass) και η άλλη 10/9 από aliexpress αξίας 1€ (θήκη για κλειδί) αγνοούνται ακόμα. Έχω πάρει refund αλλά να τις θεωρώ χαμένες πλέον;; Υγ: Ενδιάμεσα πάντως παραγγελία unregistered από Gearbest στις 21/9 την παρέλαβα σε 35 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 2 παραγγελίες unregistered (tracking μόνο αυτό που φαίνεται μέχρι να βγουν από Κίνα) η μία στις 21/9 από ebay αξίας 5€ (tempered glass) και η άλλη 10/9 από aliexpress αξίας 1€ (θήκη για κλειδί) αγνοούνται ακόμα. Έχω πάρει refund αλλά να τις θεωρώ χαμένες πλέον;; Υγ: Ενδιάμεσα πάντως παραγγελία unregistered από Gearbest στις 21/9 την παρέλαβα σε 35 μέρες. Αφού είναι unregistered μπορεί να τις βούτηξε και κάποιος γείτονας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Αφού είναι unregistered μπορεί να τις βούτηξε και κάποιος γείτονας. Δεν έχει πέσει στην υπόληψή μου κάτι τέτοιο πάντως τόσα χρόνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 2 παραγγελίες unregistered (tracking μόνο αυτό που φαίνεται μέχρι να βγουν από Κίνα) η μία στις 21/9 από ebay αξίας 5€ (tempered glass) και η άλλη 10/9 από aliexpress αξίας 1€ (θήκη για κλειδί) αγνοούνται ακόμα. Έχω πάρει refund αλλά να τις θεωρώ χαμένες πλέον;; Υγ: Ενδιάμεσα πάντως παραγγελία unregistered από Gearbest στις 21/9 την παρέλαβα σε 35 μέρες.Παρέλαβα παραγγελία των 2 ευρώ unregistered από ίδιες ημερομηνίες περίπου την προηγούμενη εβδομάδα. Ίσως έχεις ακόμα ελπίδα. Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Θα παραλάβεις κάποια στιγμή Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Περιμένω 2 unregistered που εστάλησαν αρχή Σεπτεμβρίου. Ακόμα ελπίζω ότι μπορεί να παραλάβω - εκτός αν βρέθηκαν σε καμιά στίβα δεμάτων υπό... βροχή και σβήστηκαν / καταστράφηκαν οι ετικέτες με τα στοιχεία παραλήπτη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TopChris Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Επειδή κανείς δεν μου απάντησε θα ξαναρωτήσω: Παιδιά μια ερώτηση. Προπαρήγγειλα την Παρασκευή ένα προϊόν από Banggood και το Σάββατο μου έστειλαν email ότι η παραγγελία έχει φύγει. Πώς γίνεται αυτό? Υποτίθεται ότι δεν έχουν ακόμη το προϊόν στις αποθήκες τους. Ή είμαι λάθος? Σόρρυ αν είμαι λίγο off topic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Επειδή κανείς δεν μου απάντησε θα ξαναρωτήσω: Παιδιά μια ερώτηση. Προπαρήγγειλα την Παρασκευή ένα προϊόν από Banggood και το Σάββατο μου έστειλαν email ότι η παραγγελία έχει φύγει. Πώς γίνεται αυτό? Υποτίθεται ότι δεν έχουν ακόμη το προϊόν στις αποθήκες τους. Ή είμαι λάθος? Σόρρυ αν είμαι λίγο off topic.Μάλλον όταν έφτασαν παρτίδες με το προϊόν που παρήγγειλες, αμέσως έφυγαν όλα τα προϊόντα.... Ή και μπορεί να κάνω λάθος. Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Καλημερα παιδια θελω να παραγγείλω ενα mi mix 2 και σημερα το Lightinthebox.com μαζι με τα μεταφορικα και πληρωμενο τελωνειο βγαινει στα 400€ ειναι αξιοπιστο site; Δεν εχω ψωνισει ποτε απο εκει παρα μονο απο Gearbest και Banggood. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παλικάρια από Banggood,αν βάλουμε "via Priority Direct Mail" δεν περνάει τελωνείο? Οχι δεν περναει εχω ψωνισει πολλα κινητα και android boxakia με αυτον τον τρόπο και μαλιστα να ξερεις το banggood σε σχεση πλεον με gearbest ειναι πολυ ποιο γρηγορο στις αποστολες του Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinellinas Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Καλημερα παιδια θελω να παραγγείλω ενα mi mix 2 και σημερα το Lightinthebox.com μαζι με τα μεταφορικα και πληρωμενο τελωνειο βγαινει στα 400€ ειναι αξιοπιστο site; Δεν εχω ψωνισει ποτε απο εκει παρα μονο απο Gearbest και Banggood. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οχι δεν περναει εχω ψωνισει πολλα κινητα και android boxakia με αυτον τον τρόπο και μαλιστα να ξερεις το banggood σε σχεση πλεον με gearbest ειναι πολυ ποιο γρηγορο στις αποστολες του Αξιόπιστο είναι όπως και τα άλλα μεγάλα ηλεκτρονικά καταστήματα, από την στιγμή που εάν θέλεις πληρώνεις με την σιγουριά του PayPal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Αξιόπιστο είναι όπως και τα άλλα μεγάλα ηλεκτρονικά καταστήματα, από την στιγμή που εάν θέλεις πληρώνεις με την σιγουριά του PayPal Σε ευχαριστω φίλε :) Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Καλημέρα, είναι νορμάλ να να είναι κολλημένο το πακέτο στο "Εκφόρτωση από μεταφορικό μέσο, Αθηνα" 3 ημέρες; Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thagro Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Ναι είναι λογικό. Εμένα είναι από 19 του μηνός σε αυτή την κατάσταση, όπως επίσης και έχει αναφερθεί κάποια ποστ πριν ότι αν όλα πάνε καλά με την εξέλιξη του πακέτου συνήθως μένει έτσι καμία εβδομάδα, χωρίς αυτό να είναι βέβαια ο κανόνας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Ναι είναι λογικό. Εμένα είναι από 19 του μηνός σε αυτή την κατάσταση, όπως επίσης και έχει αναφερθεί κάποια ποστ πριν ότι αν όλα πάνε καλά με την εξέλιξη του πακέτου συνήθως μένει έτσι καμία εβδομάδα, χωρίς αυτό να είναι βέβαια ο κανόναςΑ τόσο καλά, και ήμουν έτοιμος να πάω να καλέσω τα ΕΛΤΑ Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toylhs9 Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Α τόσο καλά, και ήμουν έτοιμος να πάω να καλέσω τα ΕΛΤΑ Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πριν λίγο καιρό δεν θα ήταν λογικό, πολλά δέματα μου φεύγαν ακόμη και αυθημερόν. Τώρα τελευταία η βδομάδα αναμονή στο αεροδρόμιο είναι στάνταρ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Πριν λίγο καιρό δεν θα ήταν λογικό, πολλά δέματα μου φεύγαν ακόμη και αυθημερόν. Τώρα τελευταία η βδομάδα αναμονή στο αεροδρόμιο είναι στάνταρ.Σε εμένα, ήταν 1 ημέρα στο Αεροδρόμιο και κόλλησε στο ότι έγινε Εκφόρτωση από μεταφορικό μέσο στο Κ.Δ. μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, δηλαδή ξημερώματα του Σαββάτου. Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagouras7 Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Ας ενοχληθούν μερικοί αλλά μόνο σε χώρες της Αφρικής κάνει πάνω από μια εβδομάδα να σου έρθει δέμα, έφυγε από λιθουανια χώρα Ευρώπης 19/11 και έφτασε ελλαδα χώρα της Αφρικής 21/11 και από τότε κάνει διακοπές στην Αθήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinellinas Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 καθυστερήσεις γίνονται και σε άλλα (γνήσια) ευρωπαϊκά Κράτη και ειδικά με την post NL κάνουν παραπάνω από μία εβδομάδα, απλά στην χώρα μας λόγο των γνωστών καταστάσεων που βιώνουμε και λόγο του Ελληνικού φαινομένου (μπαχαλεξ) πάμε πολύ πίσω και μας κατατάσσουν στις Αφρικανικές χώρες. Και για να σε παρηγόρησε, σε εμένα έχει φτάσει Ελλάδα από τέλη Σεπτεμβρίου και δεν έχω παραλάβει. Υπομονή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Καλημερα παιδια θελω να παραγγείλω ενα mi mix 2 και σημερα το Lightinthebox.com μαζι με τα μεταφορικα και πληρωμενο τελωνειο βγαινει στα 400€ ειναι αξιοπιστο site; Δεν εχω ψωνισει ποτε απο εκει παρα μονο απο Gearbest και Banggood. Αγορά τηλεφώνου από το εν λόγω κατάστημα 2-11-2017 και η κατάσταση ακόμη εδώ και 25 ημέρες στο 17track.net είναι η εξής : 2017-11-07 07:56 The item is pre-advised Στις 9-11-2017 έλαβα το εξής email : Αγαπητέ/ή ************ Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η παραγγελία σας ********* έχει ξεκινήσει.Εστάλη μέσω Ταχυδρομική υπηρεσία - Εντοπισμός στις 2017-11-02 14:53:49.Ο αριθμός εντοπισμού είναι RS99*******NL.Μπορείτε να την εντοπίσετε με τον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.17track.net/?nums=RS99*******NL. Με τη μέθοδο αποστολής Ταχυδρομική υπηρεσία - Εντοπισμός, χρειάζεται συνήθως 14-28 εργάσιμες ημέρες (10-20 ημέρες) για να φτάσει η συσκευασία σας. Ωστόσο, αν δεν παραλάβετε την παραγγελία σας έως τις 2017-11-30, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας το συντομότερο δυνατό.Στη συνέχεια θα επικοινωνήσουμε με τον κούριερ για εσάς. Σας ευχαριστούμε για την υπομονή και την κατανόησή σας. Παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας αν έχετε περαιτέρω ερωτήσεις.(Περισσότερες μέθοδοι αποστολής που μπορείτε να επιλέξετε) Με εκτίμηση, Η ομάδα της LightInTheBox.com (Το email εστάλη όπως φαίνεται στα ελληνικά) Ασε που έχει πέσει και η τιμή του κανά 10€. Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 καθυστερήσεις γίνονται και σε άλλα (γνήσια) ευρωπαϊκά Κράτη και ειδικά με την post NL κάνουν παραπάνω από μία εβδομάδα, απλά στην χώρα μας λόγο των γνωστών καταστάσεων που βιώνουμε και λόγο του Ελληνικού φαινομένου (μπαχαλεξ) πάμε πολύ πίσω και μας κατατάσσουν στις Αφρικανικές χώρες. Και για να σε παρηγόρησε, σε εμένα έχει φτάσει Ελλάδα από τέλη Σεπτεμβρίου και δεν έχω παραλάβει. Υπομονή. Δεν γινονται. Εστειλα ενα δεμα με ολλανδικο σε φιλο μου στην Φινλαδια, και μεσα σε 10 μερες το ειχε στα χερια του απο το gearbest ----- προσθήκη μηνύματος ΧΧ λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα, είναι νορμάλ να να είναι κολλημένο το πακέτο στο "Εκφόρτωση από μεταφορικό μέσο, Αθηνα" 3 ημέρες; Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk φυσιολογικο....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinellinas Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Μην είσαι απόλυτος φίλε, λειτουργούν ρολόι αλλά υπάρχουν πάντα οι εξαιρέσεις του κανόνα, σπάνια αλλά υπάρχουν, εάν θέλεις ψάξε και θα το διαπιστώσεις, τέλος πάντων το θέμα είναι τι γίνεται με εμάς εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts